Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Asus GTX770-OC -vel kapcsolatos kérdésem lenne, tapasztalom, hogy néha "cicergést" hangot ad a VGA , elképzelhető, hogy a táptól (FSP Raider 550w) van ? (nem megfelelő áramtovábbítás / áramfelvétel miatt) ?
08.26.-n vettem a komplett gépet / magam raktam össze, pár napja max. 1-1.5 hete van jelen ez a hang...(cleanelés óta amit magasnyomású levegővel szoktam kifújni a port) tápot is külön venti / ventik kitámasztásával. A következő választ kaptam az Asus -tól. (garanciáztatás ügyében, s hogy mitől lehet ez a probléma..) ezért gyanakszom a tápraTisztelt Ügyfelünk!
Ezekre a kereskedő sem a szerviz nem fog cserét adni, mert a kártya nem hibás. Az áram átalakítás, transzformálás bizonyos hanggal jár és ez függ az alaplaptól és a tápegységtől is. Természetesen tud a kereskedőhöz fordulni de ezzel nem tudnak sok mindent kezdeni.
Tisztelettel,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)
Ügyfélszolgálat: +36-1-505-4561
support.asus.com | www.asus.hu/rmaHozzáértő válaszokat előre köszönöm !
L
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest