Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy azt tudja valaki a GTX280 feszkója mennyi alapon? Vagyis milyen értékek között változik? Prociknál is meg van adva a VID tól-ig, itt nincs ilyen?
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok!
eddig a processzorom gpu-ját használtam. Vettem itt egy 7750 passzív VGA-t. Beraktam az "elsődleges" pci-slotba, de nem adott ki jelet, viszont már az alaplapi se.
Átraktam a "második" helyre, ott ment. Feltettem a driver-ét a cd-ről. win8 kicsit homályos, frissítettem. Újraindítás után kép szép billentyűzet nincs. Áramtalanítás után billentyűzet van.
World of Tanks nevű játék növényzet bekapcsolásánál fekete villogó kép járművek feketék.
Ati honlapról új driver letöltése után billentyűzet probléma megint előjött újraindítás után.
Játék továbbra is vibrál a növényzet bekapcsolásánál.
Fények bekapcsolásánál a tankok "foltot hagynak" ha rájuk teszem a célkeresztet. Ez a játékból való kilépésig megmarad.Ötlet?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Jól dereng, hogy egy HD6750 valójában egy átcímkézett HD5750?
Köszi: RR
-
Driver frissült...
Eddig minden ok (kopp kopp).
Majd a játékok mondják ki a végső szót.Úgy néz ki sikerült visszahozni az élők közé egy 8800GTS 512Mb kártyát.
És innentől kezdve OC version. -
Most felraktam a 310-es drivert.
Minden ugyanaz volt.Utána felraktam neki egy ugyanolyan verziószámú biost,csak gyárilag emelt órejelekkel.
Most van nv vezérlőpult,és a gpu-z is látja az adatait eddig csak hiányosan látta.
Mindjárt frissitek drivert,hátha behányna tőle.
Muszáj kipróbálnom,mert kelleni fog az új driver. -
válasz
robogos10 #38479 üzenetére
Nem tudok neki ini fájlt tallózni,csak mappákat.
Felraktam rá tesztelésként egy másik gyári biost.
Először elindult a kártya,ment az nv vezérlőpult is.
Majd elkezdett elsötétülni a képernyő,aztán kék képernyőt dobált.
Hamar visszaraktam az eredeti bios-t,most ugyaugy van,mint előtte volt.
Továbbra sem tudok ini fájlt tallózni neki.
Amikor kiválasztok egy mappát akkor azt irja a legfrissebb van fent.Jelenleg a 332.21 driver van fent.
Lehet nézek vmi régebbi drivert neki.
Vagy próbálgatok más biost is.
Nagyobb baja már nem lesz.Eszközkezelőben egyébként ott is van rajta a felkiáltójel,vagyis nincs driver,pedig van.
#38482 Vakegérke :
Köszi!
Ezt megnézem gyorsan mielőtt más biosokat tolok rá. -
Milo629
aktív tag
válasz
somasz #38474 üzenetére
Nem egy GT 430-al volt dolgom, először is egy passzív Zotac-kal, amivel hasonló volt a helyzet, de kapott egy 8cm-es ventit a passzív bordára és nem ment 59°C fölé Furmark-ban úgy, hogy 900Mhz-re lett húzva, a másik egy ASUS ami kapott egy hasonló chipset ventit a borda másik felére és ez pedig 75°C-on állt meg 900Mhz-re húzva. Ha nem passzív és jól illeszkedik a hűtés egyszerűen nem tudom elképzelni mi lehet a probléma. vBIOS módosításról meg le is mondhatsz, maximum a venti fordulatszámát tudod átírni 430-nál, szinte semmi ilyen program nem támogatja.
Viszont a Mhz-ekkel bűvészkedhetsz pl. MSI Afterburner-rel de mire annyira "lebutítod", hogy az látszódjon a hőfokon, lehet már játszani nem nagyon fogsz vele.
Ja gépház hűtés, a Zotac-nál egy normál ATX ház egy 8cm-es ventivel hátul, az ASUS-nál pedig egy ilyen mITX, ahol azért érthető a 75°C (jó ha egy centire van a hűtőborda a ház aljától, bár lehet már sokat mondtam).
-
robogos10
senior tag
válasz
akoska07 #38477 üzenetére
ehh én is így szenvedtem a 4870 emel!!
marha egyszerű így utólag!
Nos
eszközkezelő!
vga-t kikeresed driver frissítés és ott saját lemezről csináld megadod neki ahova fel van telepítve a driver ott keresel inf filest nem mind lesz jó vagy is nem mindet fogadja majd el de amelyiket elfogadja az ok jók csak 1et kell találnod!!!Gondolom neked nem kell lépésről lépésre részletezni!
Amúgy erről már található 1 részletesebb leírás is az ATI/AMD oldalán -
válasz
akoska07 #38476 üzenetére
Update!
A win7 felrakott egy drivert kért újrainditást.
GPU-z azt mutatja 331.82 driver került fel.
Szeretnék színt állítani a driverében....
És nincs sehol nvidia vezérlőpult.
C meghajtón elvileg ott vannak a dolgai,jobb alsó sarokban kis ikonok között is ott van az nv ikon.
Amikor próbálom inditani akkor ugyanaz fogad,mint amikor commanderből akartam inditani. -
Sziasztok!
Kérdeznék...
Volna nekem egy 8800 GTS 512Mb vga-m.
Müködik a kártya,berakom a gépbe képet ad meg minden,nem szemetel nem csíkoz.
Egyetlen problémája van:
Nem tudok felrakni rá drivert,semmilyet.Mi lehet a probléma illetve a megoldás ?
-
robogos10
senior tag
válasz
DataTraveler #38471 üzenetére
Szerintem szabadulj meg tőle!
Én is azt tettem -
válasz
DataTraveler #38471 üzenetére
Szia! Elvileg kellene, a kártya és a chipset is nVidia. Itt valami más lesz sztem.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Előfordulhat az hogy a ASRock N68C-S UCC nem támogatja a GeForce 9800GX2 mert amikkor felrakom hozzá a Driver-t akkor állandóan lefagy a Windows. Több Driver-t is kipróbáltam és mindegyikkel ezt produkálja.
-
somasz
addikt
Üdv!
Előttem ismerős gépe, benne egy EVGA GT 430, játékok játszhatatlanok, szétesik a kép 5-10 perc után.
Tippem a melegedés volt, AIDA terheléses teszten szépen látszik, hogy 100°C felé megy, majd elszáll a grafikus illesztő, teszt megszakad, hőmérséklet visszaesik. Szétkaptam, minden tiszta por, portalanítottam, újrapasztáztam, annyi változott, hogy lassabban melegszik fel, de így is eléri a 100-t és szétesik.
Baromi meleg a kártya hűtése. A gépház hűtése nem egy nagy szám, hátul van egy 9cm-es venti. Egy ekkora vgának azért nem illene megfőnieBelepróbálok egy Coolink Swif2-t, hátha segít.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni. Egy Radeon HD5750 videokártyával rendelkezem és a következő tüneteket tapasztalom múlt hét eleje óta:
A gép bekapcsolása után a két darab monitor közül az egyiknek elállítódik a felbontása és nem is tudom visszaállítani egészen addig amíg újra nem húzom a drivert.
A gép bekapcsolása után a két darab monitor közül az egyiknek elállítódik a frissítési frekvenciája és nem is tudom visszaállítani egészen addig amíg újra nem húzom a drivert. Emiatt erősen vibrál is az a monitor.Szinte minden nap újrapakoltam a legfrissebb drivert a gépre, sőt egy windows javítás is volt, de sajnos semmi sem segített és ma már mind a két monitorom felbontása el volt állítva, és az egyik monitoromnak már nem is tudom visszaállítani semmilyen módon a régi felbontásom.
Szerintetek mi lehet a gondja a videókarinak? Kb. 4 éves tehát számomra megszolgálta az idejét...itt lenne az ideje újat venni?
Köszi a válaszokat:
Bálint -
flash-
veterán
mely videókártyáktól érhető el az UEFI GOP nvidia és Ati esetén?
egy fórum bejegyzésben olvastam(de másutt nem) hogy nvidiánál csak az 500 as szériától van.Igaz ez?
tehát gtx 460 nál nincsen Ultra fast boot hiába windows 8.1,ssd, Uefi bios (Ivy bridge platform) és GPT partíció?
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Gainward HD3870 1gb Corsair Ddr2 ram és egy P4 630 as proci.
A probléma az vele hogy játék közben vannak apróbb laggok.
Pl.Cod 4 egyszer van 80fps aztán 12-15 és akkor megy le az fps ha valami robbná van vagy lövünk.
Mi lehet a kevés? -
törölt tag
válasz
oceanrush #38456 üzenetére
690-et semmiképp se, mert csak 2 GB van rajta. Bár ha van 4 Gigás verzió is, talán. De a 4 kártya skálázódása, villanyzabálás, hűthetőség stb. én nem erőltetném.
A maradék háromból a Titan a gyengébbik és drágább, marad a 780Ti vagy a 290X. Ezek meg annyira egyformák teljesítményben, hogy csak szimpátia kérdése melyiket választod, a 290X-en 4GB van a 780Ti-n meg csak 3GB. Referenciailag, lehet hogy van gyártó aki variált vele.
Így egyértelmű melyiket éri meg. -
nonsen5e
veterán
válasz
joco930122 #38463 üzenetére
Dobozon leíráson gyártó honlapján meddig van a driver kompatibilitás?
Az a régi 64 megás Asus kártya milyen fajta? Mert ugye ma is vannak őrült gyártók akik rápakolnak 4gb VRAM-ot a 10 ezres kártyára, aztán a csúcskategóriás 780 ti-n pedig csak 3gb van... -
joco930122
csendes tag
válasz
joco930122 #38462 üzenetére
És igen, teljesítményben. Szinte lassabb a megjelenítés, mint a 64 megásnál volt.
-
oceanrush
senior tag
válasz
TaylorXIII #38460 üzenetére
portre mod, (3x2160)x3840
-
TaylorXIII
őstag
válasz
oceanrush #38459 üzenetére
Értem, akkor bocsi
. WOWnak biztos kell bármelyikből is 3 darab?
Bár nem tudom milyen gépigényű már
Abból is több féle van nem? Mármint, hogy már erősebb gép kell neki mint régebben. Igazából nem értek a Wowhoz de oda inkább GTX 780 Ti menjen. Egyébként ha 3820x2160 egy 4k monitor natív felbontása akkor az amit te írtál, hogy jön ki?
Nem 11460x2160 lenne?
-
oceanrush
senior tag
válasz
TaylorXIII #38457 üzenetére
mobilarena senior tag, prohardver ujonc
es termeszetesen max felbontason tolnam (6480x3840) a cel pedig a world of warcraft
-
robogos10
senior tag
válasz
TaylorXIII #38457 üzenetére
Szerintem nincs ranghoz kötve a tudás
-
oceanrush
senior tag
Sziasztok!
3db 4k-s monitor meghajtasahoz melyik lenne a legjobb az alabbiak kozul?
Radeon R9 290X tri-crossfire
GTX 780 Ti 3-way sli
GTX TITAN 3-way sli
GTX 690 quad sliA proci egy i7-4960X lesz.
Elore is koszonom a valaszt.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
DataTraveler #38453 üzenetére
320 előtti drivert próbálj ki. Tápot kap eleget a videokártya azaz a 6 és 8 tűs tápcsati is rá van dugva?
-
robogos10
senior tag
válasz
DataTraveler #38453 üzenetére
Én ma passzoltam el ugyan ilyen vga-mat vagy is cseréltem nekem amd-m mellett nem tudtam feltenni a drivert nem kezelte
másik lapban intel mellett ment tökéletesen!
Lehet hogy nem kompatibilis a lap a vga-val?Lehet hogy téged kért meg a kolégád hogy hozd el a 4870-t?
Viszont nekem is kellene segíteni!!!
XFX 4870 512mb
win 8.1
alaplap hp 5850 sff
táp hec 550w +80 bronze
win alapból kezeli a vga-t játékok mennek de itt sem akarja kezelni a drivert ötletek?
ezzel már tudok játszani DE itt is a driverrel problémásik!
13.1 driver próbáljam a beta-t? -
DataTraveler
tag
válasz
TaylorXIII #38452 üzenetére
Windows 7 Ultimate 64bit és a legfrissebb 332.21-es 64bit-es GeForce Driver.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
DataTraveler #38451 üzenetére
WIndows? Na de milyen? Driver? na de milyen?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Vetem egyik ismerősömnek egy Leadtek PX9800GX2 videokártyát. Elkezdtem telepíteni a Windows-t és a telepítés közben amimkor újra indul a gép utána nem engedi folytatni tovább a telepítést mi lehet a probléma.Gép: ASRock N68C-S UCC, AMD Phenom II X4 965, 2x4G Corsair Vengeance 1600mhz, Enermax Liberty ECO II 500W.
Azt is megpróbáltam hogy feltelepítettem az integrált videokártyával a gépet és utána raktam be a kártyát olyankor betöltőt vele a Windows de amikkor felrakom hozzá a Driver-t és újra indítom a gépet egyből lefagy a kijelentkezéskor. -
nonsen5e
veterán
válasz
joco930122 #38449 üzenetére
"de semmi különbséget nem vélek felfedezni."
-->Mármint miben nem? Teljesítmény?
Lehet mert egyformán harmatgyenge mindkettő.Rendszered milyen? Sokadik gépben egy radeon 9600-ast úgy kellett rászenvedni win8-ra custom driverekkel, hogy legalább valamennyire műküdjön, míg XP-n még annó vígan ment.
-
joco930122
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy lecseréltem a régi 64mb-s Asus videókártyámat egy újra, de semmi különbséget nem vélek felfedezni.
Az új kártya: ATI radeon 9550/x1050 Series (256mb)
Monitor: Hyundai N71S
A kártyához kapott lemezzel az illesztőprogramot telepítettem.
Mi lehet a gond?
A válasz(oka)t előre is köszönöm. -
pcgamer01
senior tag
Sziasztok.
Adott egy HD3870es és kiszeretném kapcsolni/csökkenteni a Hyper memoryt mert kevés a rendszermemóriám és elvesz belőle 256mb-ot.
Hogy tudom ezt megcsinálni?Ati tray tools nem műxik.Köszi
-
törölt tag
Üdv.
Időnként benne marad az adat a vramba. GTX280, legfrissebb driver. Stalker mod, sajnos elég instabil sokszor kidob a játék és néha viszont a cucc benne marad a vramba. Azt mikor elindítom a játékot ilyenkor újra akkor az ahol az adatok vannak nem törlődik ki, hanem a fennmaradó kis helyen próbál megmaradni persze nem tud és megy 5 fps-sel az 50 helyett.... Újraindítom a gépet és minden frankó. Ötlet?
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
ALONSO11 #38442 üzenetére
Nem igazán érdemes mert azt olvastam valahol ezek nem termelnek már olyan sok hőt. ha nagyon szeretnél akkor itt van a VARÁZSLÓS OLDAL ezt vedd meg és mindenre tudsz pakolni.
-
raven12
senior tag
válasz
TaylorXIII #38440 üzenetére
Úgy nézem, hogy a Vari-Bright volt a titok forrása, kilőttem, most jó. Köszönöm!
Win7 amúgy.
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Újratettem a notebook-omon a GPU driver-t, és megint elkezdte azt, amit már egyszer sikerült megoldanom: folyamatosan a megjelenített kép fényerejéhez igazítja a háttérvilágítást, ami abban nyilvánul meg, hogy böngészés közben folyamatosan b*sztatja a fényerőt, ami k*rvaidegesítő.
Sajnos már nem emlékszem, hogy hogy oldottam ezt akkor meg. Próbáltam profilállítást az energiagazdálkodásnál, nem működött, catalyst center-ben kipróbáltam minden olyat állítgatni, ami potenciálisan segíthet, de semmi.
itt láttam valamit:
1. Press Win+R key combo
2. Type and run: services.msc
3. Find "Sensor Monitoring Service"
4. Right click and select properties
5. Select "disable" under "startup type"
6. Finally rebootSajnos nem találtam meg magyarul a sensor monitoring service-hez hasonlító nevű dolgot
Valaki tud valami megoldást erre, esetleg tudja, hogy mi ez a sensor monitoring service magyar windows-on?
-
musztiii
tag
Sziasztok!
Van egy gigabyte r9280xoc kártyám. Mostanában elkezdett csíkozni és a vram-ra gyanakodom, hogy az rossz.
Találtam egy vmt programot (video memory stress test 1.7) de ez csak 1 gb-ig címzi a vramot, pedig nekem 3 van.
Tudnátok segíteni, hogyan tudnám letesztelni, hogy a kártya a rossz, vagy esetleg egy win újrahúzás is segítene.Köszönöm!
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Whysperer #38430 üzenetére
Nem megy. AMD Eyefinity csak a két azonos felbontású monitoromat ajánlja fel. A 3. monitort, aminek kisebb a felbontása sehogy se tudom aktívvá tenni. Egyszerre csak 2 monitort hajlandó kezelni. Ezért gondoltam, hogy esetleg az alaplapi VGA-val valahogy meg lehetne-e csinálni, hogy két kiterjesztett asztalom legyen.
-
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy R9 270X és egy alaplapi prociba integrált kártyával (HD4600 (I5-4570)) közösen meg tudom valahogy oldani win 7 alatt, hogy 2 monitor + 1 full hd tv egyszerre lássak a windows asztalon? A windows asztalt ki akarom terjeszteni a monitorra meg a tv-re is, de ha csak a kártyára dugom rá a 3 kijelzőt, akkor csak 2 monitort engedélyez egyszerre. Sajnos a felbontások nem azonosak (2x1080p, 1x1280x1024). Van erre megoldás?
Bocs, ha nem jó helyre írtam!
Köszi
-
kcsiko
csendes tag
Sziasztok! 4K-s vágógép építésére szántam el magam. Milyen VGA-t érdemes beletenni a gépbe? A profi Fire Pro és Quadro nem jöhet szóba, max 100-140 közötti árkategória érdekel. Vagy érdemesebb erősebb procit venni és olcsóbb VGA-t?
-
ljungberg
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Thinkcenter M58P SFF-be kellene vennem egy videokártyát.
Táp 280watt. Egy E6300 van benne 65watt TDP, és egy winchester.
Egy R7 250-et néztem, amihez 400 wattos tápot ajánlanak.
Elviheti ez a 280-as szerintetek?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
hellboy0415 #38420 üzenetére
Tiéd lehet nem ilyen de ha jól tudom a Magic R19-ek ebben az esetben: Szóval valahol ott. Pontosan nem tudom de asszem azok.
-
robogos10
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #38412 üzenetére
Próbálj+ másik dvi átalakítót a hd 6450 en 1X nekem is csinált ilyen gondot!
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
TaylorXIII #38419 üzenetére
VRM a vram tudom melyik.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
hellboy0415 #38418 üzenetére
VRM vagy VRAM?
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Tudnátok segíteni egy olyan kérdés megoldásában, hogy ha én le kapom a vga karim hűtését akkor melyikek is a VRM-ek? Nem szertnék kárt okozni bene ezért jó lenne pás szakértő véleménye. A kari egy XFX HD 7870 XT TAHITI. Ami rá menne az egy AC EXTREM 4 vagy 3 esetleg Peter 2. Melyik a jobb?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #38416 üzenetére
Még mindig sípol egyébként? Egyébként az is lehetséges, hogy a DG kavarhat be. BIOSban auton van a Dual Graphics(kézikönyv szerint azon kell lennie? Mivel ilyenkor az igpre kell dugni a monitort. Bár az a vicces, hogy az apud elvileg nem támogatja a DG-t.
szerk: Ja, de mégis támogatja elvileg. Akkor valszeg a DG miatt nem ad képet a 6450. Ilyenkor az IGPre kell kötni a monitort. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
TaylorXIII #38415 üzenetére
Ezt megpróbálom!
A 8600GT jelenleg a gépben van. Jelen állás szerint csak azzal a kártyával megy a monitor.
A kari egyébként PCI-E x16
-
TaylorXIII
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #38414 üzenetére
Hát szerintem töröld le az nvida drivert és utána indítsd újra a gépet futtass egy Ccleaner rendszerleíró tisztítást és utána vedd ki a 8600 GT-t és rakd be a 6450-et és úgy próbáld. Most akkor ha jól értem 8600GT még benn van a gépben? Eddig, hogy próbáltad a 6450-et? A 8600 GT vagy PCI vagy PCI-E? Ja, látom PCI-E.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
TaylorXIII #38413 üzenetére
Azt nem tudom.
Akkor azt kéne csinálni, hogy a BIOSban beállítom elsődleges videókezelőként az integrált videókártyát.
Kilövöm a gépet, berakom a 6450et és benyomom. Aztán lássuk!Most a gép a 8600GT kártyával megy, ahhoz pedig alkalmazni kell DVI - Dsub adaptert, mert a kártyán csak 2 DVI csatlakozó van.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #38412 üzenetére
APU IGPvel azért kapsz képet?
-
LyonnaisFan1
őstag
ŰDV!
Van egy Gigabyte HD6450 videókártyám.
A gond eddig az vele, hogy hiába teszem bele az alaplapba nem tudom vele életre kelteni a monitort.
(No Signalt jelez.)A gép szépen bekapcsol, a POST után csinál egy rövid sípot. Ami jelzi, hogy minden hardver rendben.
A monitort és a videókártyát D-Sub kábellel kötöttem össze, és mindkettő csatlakozóba D-sub ment.
(A monitorba más nem is tudna, mert csak D-sub van.)Vajon a monitor miért nem akar életre kelni?
-
Alister71
nagyúr
válasz
pengegyerek #38406 üzenetére
A másik megoldás: nem játszol ezekkel a játékokkal.
-
r9550
senior tag
válasz
pengegyerek #38406 üzenetére
1600x1200-as felbontásban próbáld
-
isizakhi03
tag
Hali! Tudnátok olyan programot mondani nekem, amivel lehet az R7 200 széria biosát módosítani? Köszi!
-
Alister71
nagyúr
válasz
pengegyerek #38404 üzenetére
Veszel 16:9-es monitort
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Nem igazán tudtam, hogy következő kérdésemet hol máshol tehettem volna fel így megteszem itt.
Van pár játék mint pl. most a Syndicate és a Metal Gear játékok amikkel 1680×1050- es felbontásban játszok 16:10- es képaránnyal és az lenne a gondom, hogy játék közben fekete csík van alul is felül is. Hogy tudom a játékokat teljesen kihúzni, eltüntetni azokat a csíkokat? Flawless Widescreen- nel már próbálkoztam de nincsenek felsorolva a játékok listáján. -
FoLey-v
addikt
Üdv!
Ide is felteszem a kérdést.
Nemrég beszereztem ATI XFX 4850 512MB-os kártyát,jelenleg Ati Catalyst 13.9-es drivert használok,azt szeretném megkérdezni,hogy 4850-hez,melyik driver a legjobb játékok alatt,13.9-es driver rosszabb tejlesítményben mint a régebbi driverek?
Win 7 64 bit-es oprendszerem van.
-
Oli.025
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Nvidia Geforce Gt 630 2gb. Gondom az lenne hogy, ha Hdmi kimenettel kötöm rá monitoromra akkor kép furcsa. Furcsán azt értem hogy szélesebb kép pedig felbontás ugyanaz maradt tálca alig látszik illetve ikonnak is csak fele. Valakinek valami ötlet?
Köszi válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest