Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
válasz nyunyu #20796 üzenetére
A kábelezés az meg van, hogy a modemből a router wanjába, a router 1-s portjáról meg a gépbe, próbáltam már más portokat is. A modem jelzi, hogy gépbe van dugva a kábele, a router jelzi, hogy rá van dugva a modemre, csak a net nem jön. Wifin se jön a net, de tudok csatlakozni a wifire.
-
nyunyu
félisten
-
KISDUCK
addikt
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy TP-Link TL-WR841N wifi router a telepítésen szépen végighaladtam, csatlakoztattam a kábeleket megfelelően és megadtam a szükséges beállításokat (T-home-os ADSLnetem van) PPPOE-nél felhasználónév jelszót és amikor a router configolja magát az utolsó lépésnél hibát ír ki. Beléptem a routerbe a megadott ip-n keresztül ott is megcsináltam ezeket, rebootoltam stb és nem csatlakozik netre. A kábelek jók azt ellenőriztem. Gép azt írja, hogy nincs egy hálózati kábel bedugva, ha a routerre kötöm. Modemről jön a net rendesen, de a router nem akaródzik. Kérlek segítsetek!
-
SLYM
veterán
sziasztok, van biztonsági kamerás topic itt a PH-n (vagy kamerarendszerek, ilyesmi)?
-
HollyBoni
veterán
-
nyunyu
félisten
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám megnézni egy vinyón, hogy hol helyezkednek el a rossz szektorok?
Az lenne a cél, hogy az adott rossz terültet particionálásnál kihagynám.
Köszönöm! -
freelanced
addikt
Hali! Valaki próbálta a CS GO-t? Érdemes megvenni?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
veterán
Nemtudjátok véletlenül van Mo-n olyan hivatalos forgalmazó ahol Beta szerszámokat lehet vásárolni?
iPhone 16 Pro Max
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a Sziget közvetítése csak nálam nem megy?
-
veterán
Sziasztok
Kerestem logitech G27-es kormány topikot de nem akadtam rá. Most vagy más néven van, bár ez hülyeség, vagy nemtudom. Ha mégis van ilyen topik valaki linkelje már be, köszönöm.
iPhone 16 Pro Max
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem olyan programot mondani, amihez nem kell megnyitnom chrome-ot, vagy bármilyen böngészőt, és értesítene a tálcán ha jött új email-em?
jó lenne ha több fiókot is kezelne (gmail, mailbox), nem feltétlen kell hogy ott vissza is tudjak írni, csak értesítsen!
Köszönöm szépen előre is
•°o.OO.o°•
-
Core2duo6600
veterán
válasz nyunyu #20768 üzenetére
A PDF rajzokat, látványterveket tartalmaz tervező intézet vagyunk.
Tehát a plain text nem megoldás.
De akármilyen file van, kiolvasható belőle a tulajdonos neve, és a gép neve, ezeket kellene eltüntetni.Nem szabad kiderülnie a cég nevévek, tervező nevévek, ezt ki lehet védeni, ha csinálok egy gépet ahol nem töltök ki erre vonatkozó adatokat.
Viszont a File tulajdonságai közül, még nem sikerült eltüntetni a tulajdonost, mert vagy az aktuálisan belépett felhasználó, vagy a maga a rendszergazda volt az, de valaki volt ott.
Na most ezt másra cserélni sem lehet, mert akár egy számból vagy betű ből is sejthető lehet, hogy ki csinálta.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #20768 üzenetére
Viccet felreteve.
Office 2007/2010-zel mentett dokumentumot ZIPpel kicsomagolod, lesz benne egy docProps konyvtar, ebben levo xml-ekbol torlod a szerzore vonatkozo adatokat, majd ZIPpel visszacsomagolod, es visszanevezed docx/xlsx/akarmire.
De meg egyszerubb: Word/Excelbe betoltotted a szerkesztendo doksit, Fajl/Informaciok.
Igy kiirja a fajl adatait, es torolni is lehet...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Core2duo6600 #20766 üzenetére
Elmented plaintextbe, es ugy adod be?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A következő a gondom, és talán ebben a topikban van a legjobb helye a kérdésnek :
A cégünk gyakran indul el pályázatokon, ahol többek közt elektronikusan is be kell adni a dolgokat
Viszont a file ról nem szabad kiderülnie, hogy melyik cégtől melyik tervező csinálta.
Semmien utalás nem lehet rá.Az sem jó, hogyha a file tulajdonosa a Rendszergazda sem szám, sem jel semmi nem lehet !!!
A gép neve sem szerepelhet, mert ugye felhasználó név és gépnév nélkül nem lehet feltelepíteni egy rendszert !Hogy lehet ezt elérni ?
Legutobb azért zártak ki minket, mert a dokumentum tulajdonosa Rendszergazda voltTehát adott mondjuk egy PDF amiről semmien információ nem derülhet ki, a elbiráló testület informatikusokkal viszgáltatja meg minden beérkezett cd ét, file-t stbb.
Tehát mindenhonnan el kell tüntetni, minden azonosításra vagy kódolásra alkalmas adatot !Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm mindenkinek, valamelyik csak jó lesz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
válasz Bjørgersson #20758 üzenetére
mp3directcut
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
JohnnyX
őstag
-
kisbe88
tag
Hali!
Egyik ismerősöm megkérdezte, hogy tudok-e segíteni neki, de feladtam Azt kérdezte hogyha be van dugva egy hangfal meg egy füles a gépbe akkor lehetséges-e hogy az egyiken mondjuk a zene szóljon a másikon pedig a játék hangja szóljon. Valaki ötlet? Vagy felejtse el?
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20758 üzenetére
Nézz itt körül, hátha van. (én nem néztem)
-
Bjørgersson
félisten
Mondjatok már kérlek néhány portable mp3-vágó programot.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Sziasztok!
Asus K53E notebookot telepítettem. Win7 ment a gépre, de a gép nem hajlandó betölteni a rendszert. Bekapcsolás után előjön egy képernyő az Asus logóval, majd eltűnik, mintha BOOT-olna, de e helyett elsőtétedik a kép, és újra ez a képernyő, majd megint elsötétedik, megint a képernyő és ezt csinálja megállás nélkül.
Mi lehet a probléma?
BIOS-ban a merevlemez van beállítva elsődleges BOOT lemeznek.
-
Csabee.
nagyúr
Ha dell laptophoz kaptam 1év garanciát plusz 2év kiterjesztettet ha beregisztrálom, akkor azt hol kell regisztrálni? Tudtok linket adni?
Üdv: Csabee.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Ez mit jelent egy terméknél, hogy Factory Refurbished ? (tükör fordításban: gyár által felújított.)
Mert van egy diktafon, ami elég jó áron van, csak nem tudom pontosan mit takar ez a jelzés:
[link] -
Geryson
addikt
válasz Dell XPS #20743 üzenetére
Ő ingyenes? Közben rájöttem, hogy tulajdonképpen VOB-MP3 konvertáló kellene, persze a Hamster ezt pont nem tudja és ráadásul azt is tudnia kell, hogy melyik hangsáv kerüljön konvertálásra (merthogy nem az angol, hanem a magyar)...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Bjørgersson
félisten
válasz ati012 #20740 üzenetére
Elvileg rendben voltak a hőmérsékletek, de már sikerült megoldani.
-
madmaxxx
senior tag
válasz Bjørgersson #20738 üzenetére
Valami miatt a számítógép nem tudott leállni. Az indítási javításnál várni kell, mert ilyenkor próbálkozik a gép a helyreállítással és ha ez nem megy akkor a visszaállítást indítja el. a 10 perc 1 kicsit sok. Hardverek (ram, hdd) rendben működnek?
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
ati012
őstag
válasz Bjørgersson #20738 üzenetére
Hőmérsékleti értékek rendben vannak?
-
Bjørgersson
félisten
Egy ismerősömnek szüksége lenne a segítségetekre:
"Helyzet a következő: Egy kicsit összeomlott a gépem, nem lépett be böngészőbe, gondoltam újraindítom... Csakhogy miután vagy 5 perc alatt sem sikerült kikapcsolni, leragadt a "Leállítás"-nál, így hosszan nyomtam a bekapcs gombot, és kikapcsoltam... Amikor bekapcsoltam, akkor meg a windows indításánál állt meg... Kikapcsoltam és újra be, kiírta, hogy csináljak valami indítási javítást, azt elkezdte, de vagy 10 perce a fekete képernyőnél áll... Mit csináljak vele, valami ötlet? Az pl. miért van, hogy mindig nyáron romlik el?"
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Segítséget kérnék: Avast-ba nem tudom bekapcsolni a tűzfalat, sőt a frissités is 3mp-en belül leáll.
Lejárt volna?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Geryson
addikt
Mesterek! Adott egy ISO fájl. Elvileg Hamsterrel bármit át tudok konvertálni MP3-ba (ez lenne a cél, azaz csak a film hanganyaga kell, mint egy hangoskönyvben).
Namármost hogyan tudnám az ISO-fájlt átkonvertálni mondjuk AVI-ba vagy bármibe, hogy utána tovább tudjam konvertálni MP3-ba? Hozzáteszem, nincs is üres DVD-m, így kiírni sem tudom, csak pl. Daemon-ozni.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
nagyúr
Van vkinek Bitfenix Sprectre Pro 230-as ventilátora?
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Van egy A4Tech X-710FS egerem, aminek a középső scroll görgetője elkezdett rakoncátlankodni. Lehetséges ezt javítani valahogy? -
Kiglerx
tag
válasz fatallerror #20726 üzenetére
Eladásnál úgyis kérnek HD Sentinel képet az állapotról.
[ Szerkesztve ]
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
fatallerror
addikt
válasz Kiglerx #20725 üzenetére
nem sok személyes cucc volt rajta és kétlem h aki majd itt megveszi a vinyóm az arra venné h jó nézzük miket tárolt rajta az előző tulaj : D szóval elég 2 formázás meg közte 1 teleírás, csak nehogy ettől haljon meg xD
#20727) Kiglerx : nem 100%-os de tökjól elvan csak nem sata-s :/ olcsón majd elviszi vki csak ne foglalja itt a helyet
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Kiglerx
tag
válasz fatallerror #20723 üzenetére
az adatok 2-3 formázásig visszanyerhetőek simán. Szóval ha a Nasa szerverinek adatait tároltad rajta, akkor teleírás, mélyformázás 3-4 alkalommal.
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
nagyúr
válasz dragonfx #20722 üzenetére
Szed le a radio sure nevű programot (freeware) és ott több ezer csatorna közül tudsz választni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fatallerror
addikt
válasz fatallerror #20720 üzenetére
problem solved
fú 1 kérdés ha már megoldódott. a formázást úgy csinájam h 1 rendes, teleírom cuccal, utána elég csak 1 gyors formázás és eladásra kész?
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
milyen értelmes zenecsatornák vannak mostanság amin valami pörgős zene megy?
music.fm.en is sok a pofázás.face, rise.fm csak neten jön....
???
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
fatallerror
addikt
válasz fatallerror #20713 üzenetére
megnéztem mi történik ha kihúzom azt a vinyót, akkor szopacs van mert nem tud bebootolni a rendszer, hiányolja a bootmgr-t tudnám h miért erről a vinyóról akarja ezt futtatni ott van az új rendszerpartíción is ami a mostani win-é
ezt sürgősen rendbe kéne raknom de hogyan
aki lemaradt így indult a történet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
válasz Gyufaaa #20717 üzenetére
Nem, ilyen lehetőség nincsen.
Így néz ki a dolog. Tehát billentyűzettel, csak egy alapértelmezettel lehet játszani. Viszont "controllert" többet is lehet beállítani a játéhoz -4 darabot-. Ezért lenne az az elképzelés, hogy a Winnel gamepadként ismertetnénk fel egy másik billentyűzetet, akkor be tudnám azt állítani mint "controller".
-
Gyufaaa
veterán
válasz simii16 #20716 üzenetére
Felismeri a játék mindkét billentyűt, csak mind a kettőnél ugyan azt a műveletet csinálja, akkor a játék beállításaiban nincs véletlen olyan opció, hogy testre tudod szabni, hogy az egyik karakter egy bizonyos billentyű kombinációra mozogjon, a másik pedig másik, egy általad beállítottra? Nem ismerem a játékot amivel játszani szeretnél. Ezért kérdem.
Azt vágom, hogy mi, csak nem szoktam vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy, hogy a gép egy billentyűzetet játékvezérlőként ismerjen fel?
- PES-ezni szeretnénk ketten, de hiába van két billentyűzet csatlakoztatva, nem lehet a játékban így használni. Csak egy billentyűzettel lehet "hivatalosan" játszani, viszont játékvezérlő(kk)vel többel is. -
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz madmaxxx #20709 üzenetére
itt 1 kép a szituról értelemszerűen azt az m-et akarom pucolni
remélem nincs olyan személyes dolgom a képen ami miatt bajba kerülhetek
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz madmaxxx #20709 üzenetére
csak simán win-ben a disk management-ben akartam formázni de nem engedi mert azt mondja h rendszer partíció rejtett fájlként látom h tele van boot meg ilyen olyan system fájlokkal de azok a régi win-é...
miért bootolna arról? az új vinyóról bootal elméletileg de lehet megkéne néznem a biosban ill kikötni ezt a vinyót h elindul e nélküle a win
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Még jó pár napot kinn leszek németbe.
Tudtok adni valami tippet, amit érdemes lenne itt megvenni, mert itt olcsóbb? -
madmaxxx
senior tag
válasz fatallerror #20708 üzenetére
Ha megfelelő winchestert törölsz akkor nyugodtan. Mivel próbálkoztál?
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
fatallerror
addikt
válasz madmaxxx #20706 üzenetére
nem vhogy maradt ezen a partíción vmi nyoma az akkori win-nek, kb 2004ben volt rajta win biztos rejtett fájlként van ott de 1. lehet nem engedi csak úgy törölni kézzel 2. nem merem : D
most nézem....ezt használja szerintem a mostani win is mert a win-es partíción csak a boot, page file, crash dump
[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
válasz fatallerror #20704 üzenetére
Nem a saját rendszer winchestered akarod formázni?
-
fatallerror
addikt
van 1 régi vinyóm, nem 100%-os és november óta értesítget h mentsek le róla mindent mert a halálán van, vígan megy de már unom az értesítéseket meg full feleslegesen vana gépben ezért formáznám és venném ki DE a disk management azt mondja rá h system azaz rendszerpartíció rofl. sok sok éve volt rajta win de már mióta nincs és nem vágom h mitől hiszi rendszernek...
hogy tüntessem el a system státuszát h tudjam formázni?don't tell me what i can't do!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest