Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
válasz Thunderzolee #19699 üzenetére
Szia
Az baj, hogy én nem manuálisan adtam meg a méretét?
Én az automatikus kezelést választottam.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
veterán
válasz Killerlaca #19698 üzenetére
Mutass egy képernyőmentést a lapozófájl beállításáról.
Hátha eltér valami, amit nem vettünk észre eddig.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Socket A
aktív tag
válasz Killerlaca #19694 üzenetére
SSD merevlemez
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
veterán
válasz Killerlaca #19694 üzenetére
Nem elég rámenni hogy OK hanem amikor beállítod hogy mekkora legyen a mérete menj arra hogy Beállítás, és jóis lesz. Majd utána OK, és szerintem utána 1 resit is fog kérni
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ssd merevlemezt használok.
És szeretném kímélni ezért a pagefilet szeretném áttenni a másik winyómra.
A probléma az, hogy átállítom de mindig visszarakja a C meghajtóra.
Hogy tudom átrakni, hogy ott is maradjon?Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
válasz Bull Boss #19692 üzenetére
Akkor a legegyszerűbb, ha viszonylagosan sok folyadékot teszel rá és sokszor átmozgatod, ismételd meg többször egymás után, aztán hajszárító pár percig.
Jó az arcszesz is...a wd40 az olaj miatt szerintem nem erre való.
Denaturált szesz az egyik legjobb rá![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Televan74 #19679 üzenetére
Minden garanciális , nemrég vettem a komplett gépet(3 hete)
Csinálj egy komplett újra telepítést, ha utána is jelentkezik a hiba, akkor vidd vissza javításra (akár vírus is okozhat random hibákat újra kék képernyővel kísérve, újra telepítéssel kizárod az operációs rendszer hibáját, marad a hardveres hiba, ami garanciális javítással megoldódik). -
törölt tag
válasz Zoli54213 #19650 üzenetére
Volt olyan alaplapom, ami ugyanezt művelte (bizonytalan volt, "elfelejtette az USB-s eszközöket, vagy belassult tőlük, az egyik gépben tökéletes pc kamera ezeken nem működött, újra indultak vég nélkül stb).
Az egyik gépnél (alaplapnál) tápegység csere után oldódtak meg a gondjaim az USB-s eszközök terén, a másiknál viszont vennem kellett egy PCI-os USB kártyát, mert az integráltak nem hajlandók azóta sem lekezelni mindent (az egéren kívül szinte semmit).[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Televan74 #19679 üzenetére
bővíteném kicsit, táp, és alaplap.
Vedd visszább a proci órajelét, a vga-t is, a ramok frekijét is. Csak az alaplap had járjon, ha így is bejön a hiba, akkor szerintem alaplap.Bull Boss: csak azt tudom mondani, amit az előttem lévők is.
Ha szétszeded, akkor többet tudsz majd mondani, lehet belefolyt valami anyag...[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz Bull Boss #19677 üzenetére
Szétszeded és portalanítod(kompresszor ecset) ha szerencséd van csak a por okozza a szagot ha nem akkor valamilyen papírból készült alkatrész is tönkremehetett, ha párás helyen volt, és beihatta a szagot.
Pepe_01 Ugyanez a windows volt rajta régebben is? Lehet hogy valamit rosszul rakott fel és ez okozza a fagyásokat. Egy másik telepítőlemezzel kellene megpróbálnod.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Kék képernyővell elszáll a gépem néha, nem meghatározható időközönként.
Kernel-mode 41 (63) hibakóddal jön a kék képernyő.VGA : Stability teszt (1órát ment) : Nincs hiba
Furnark 15 pert burn in test : Nincs hibaAida64 Rendszer stabilitás teszt fut, és nincs újraindulás.
Memtest86+ 4.20 (boot) Nincs hiba
Seatools HDD test (boot) Nincs hiba
Öt kék képernyőből háromszor itt ültem a gép előtt, és a mind a háromszor másra hivatkozott a rendszer. Sorrendben : memória, hdd, vga.
Közben meg néha rövidke "csit" hangot(halkan és néha hangosabban) lehet hallani a gép irányából.
Nem lehet , hogy a Adata HM650 -es táppal lesz a gond?
Minden garanciális , nemrég vettem a komplett gépet(3 hete).
Mindenbe beleugatok!!!
-
Pepe_01
csendes tag
Sziasztok!
Win 7 64 bites ultimate van a gépen (tegnap telepítettem). A gép új vinyó kivételével.
Olyan gondom van, hogy amikor telepítem a videókártya dirverét (HD 6750) újraindítom akkor a windows töltése közben leáll a gép.
Csökkentett módban, törlöm az drivert. Utána szabványos vga kártyaként indul a windows.
Lehúztam a videó karit, integráltal kipróbáltam. Telepíti az integrált videókártya driverét. (HD 3000), újraíndítom a gépet, windows töltés közben megint leáll a gép.
Valaki tudna segíteni? Mert fogalmam sincs mi lehet a problém -
Bull Boss
őstag
Nem nagyon találtam, hol tehetném fel a kérdést, ezért kérdezném itt. Van nekem egy régi, de nagyon massziv szobai erősitőm. Egyetlen hibája van, hogy valamiért borzasztó szaga van.. (olyan mintha penész szag lenne ) nem az enyém volt külföldről lomolta egy ismerősöm, lehet meg is ázott és ezért a kellemetlen szag, ami ha bekapcsolom és bemelegszik akkor még erősebb. Igy a lakásba nagyon nem tudom bevinni, mert hamar elbűzöli a helységet. Kérdésem volna, hogy van-e valami módszer a szagtalanitására?
-
Dell XPS
veterán
válasz crysis 2011 #19669 üzenetére
Azért ennek több gép is megfelel, (használ, új ) stb.. Valami elképzelés hogy meddig fér bele?
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz crysis 2011 #19669 üzenetére
Szia,
ITT leírást kapsz hogy a kínálatokból válasszál!
Üdv, Dell XPS
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
segitség kellene,laptopot akarok venni ami archycad 15,autocad
pontos tipust irjatok! -
bradam
aktív tag
válasz Lompos48 #19666 üzenetére
A probléma alapvetően az,hogy nincs dokumentációja, illetve,hogy eddig teljesen jól működött, és minden előzetes jel nélkül kezdte az egész problémát,úgy,hogy nem nyúltunk hozzá. Tehát magától változtak meg az attribútumok, és nem tudom,hogy hogyan
Megnézem,hátha,bár nem tudok róla,hogy webes felületen kezelnék az egész meghajtó jogait
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hálózati meghajtóm(megosztott meghajtó 2 számítógép között), és a meghajtó írásvédett, és nem tudom egyáltalán megváltoztatni sem mappanézetben, sem parancssorból az attribútumot.Milyen lehetőségeim vannak ezt feloldani?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Az mitől lehet ill. mi a megoldás arra, hogy a h264-es codec fennt van a gépen, a régebbi verziójú virtualdub látja is, de az új nem látja, nem tudom kiválasztani a tömörítésnél?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz spista222 #19660 üzenetére
közben annyi van, hogy rátettem egy ps2-es egeret, azzal minden ok.
volt egy rendszer újratelepítés is, valamint az mk300-as driver-ét is több ízben újratettem.
A szett egere továbbra is ezt csinálja. A másik egérrel jó. Nagy valószínűséggel az egér beadta az unalmas ??! -
veterán
-
Dell XPS
veterán
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Szeretnék ABC-t nyomtatni World-ben, de jelenleg még nem találtam meg, hogy hol lehet cm-ben megadni neki a betűméretet. Ötletek? Pl.: 8x6cm
-
Stalker-2572
veterán
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Thunderzolee #19651 üzenetére
Hirtelen fekete kép, mintha benyomnám a reset gombot, és bootol egészen a win üdvözlőképernyőjéig, ahol megint újraindul addig, még ki nem húzom az USB-s eszközt :S
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
DJ WOKKY
addikt
sziasztok.
az mitől van, hogy egyik pillanatról a másikra az egér bal klikkjére, vagy a jobb klikk vezérlésére reagál, vagy pedig folyamatosan visszalép a parancsműveletekben.
Tehát, ha megnyitom a tc-t, és rámegyek egy mappára, amikor meg akarom nyitni, akkor visszalép, ha újra rá akarok menni a mappára, akkor átlép másik partícióra.
Neten: megnyitok egy oldalt és rámennék valamire, akkor szintén visszalép a korábbi helyekre.Valaki tapasztalt már ilyet ?
-
veterán
válasz Zoli54213 #19650 üzenetére
Ha jól értem, amint beledugsz valamit, ami nem bill./egér, a gép egyből újraindul?
Hogy kapcsol ki?
kékhalállal,
vagy mintha az újraindítást választanád, szépen kilép minden futó alkalmazásból,
vagy mintha resetelnéd, fekete képernyő, és POST képernyővel újraindul?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Zoli54213 #19639 üzenetére
Nincs semmi ötlet az előző problémámra? Ja és hogy még bonyolítsa a helyzetet, Win XP újratelepítés előtt ezzel nem volt gond, csak belassult nagyon már, pont ezért lett újratelepítve.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
veterán
-
veterán
válasz Stalker-2572 #19645 üzenetére
Azt hiszem, ha még nem láttad, már lemaradtál róla.
Tegnap este volt.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
-
Stalker-2572
veterán
Olimpiai megnyitót hol lehet megnézni?
All Black...
-
Szkipi
tag
Üdv.
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésemet, ha mégse akkor bocs.AMD Dual Core gépre 4GB DDR3 1333Mhz ram és 1GB DDR3 VGA mellé mit érdemes feltenni, Windows7 32bit vagy Windows7 64bit.
Vagyis helyesebben a 32bites kezelni fog rendesen mindent vagy ehhez már 64bit kell??"Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy kitől lehetne ilyet venni? Konkrétan egy Asus F3K típusszámú noti billentyűzet gomb rögzítő keretéről van szó.
ITT már kérdeztem, nekik nincs.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Létezik 19 colos 3d monitor? Googliban nem találtam. köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
veterán
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Zoli54213 #19609 üzenetére
Az előbbit sikerült megoldani, de most adódott egy másik probléma. Az USB portokkal van valami, de fogalmam sincs a probléma okáról. Az van ugyanis, hogy ha rádugok egy Pendrive-ot, vagy scannert, vagy bármit ami USB-s, és nem egér és billentyűzet, újraindul. És ha bedugva hagyom, betöltésnél mielőtt bejönne az Üdvözöljük felirat, mindig újraindul és addig csinálja míg ki nem húzom. De mint mondtam USB-s egér, billentyűzet meg jó vele, még ugyanabba az USB portba dugva is. Felhívtam pár informatikus ismerőst, mindenki passzolta. Én is feladtam. :S Valaki esetleg tud segíteni?
üdv.
-
Lompos48
nagyúr
válasz Thunderzolee #19634 üzenetére
A válasz itt megvan: [link]
-
veterán
Üdv!
Mi ez a hibaüzenet?
Google keresés, majd rákattintottam a "tárolt változat"-ra.
Ma már több gépen is felugrott ez (itthon), ha tárolt változatra kattintottam.Még nem találkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Dell XPS
veterán
válasz Inkv1zítoR #19605 üzenetére
Szia,
Sikerült a bios reset-el megoldani a problémát?
Üdv, Dell XPS
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #19624 üzenetére
Megoldottam, feltettem 300s-re. 8-on volt, és szépen viszi a "régi" wdidle3 progi.
-
spista222
addikt
válasz DJ WOKKY #19626 üzenetére
Egyszerűen C-re felraksz egy új Win-t Addig D-t békén hagyod.
Ha kész akkor D-ről letörlöd a document and settings, windows és program files könyvtárt. és a C-n lévő boot.ini-ből kitörlöd a D re mutató sort.
Nem kell semmit sem másolgatni.
Vagy lehet fordítva is így talán jobb:
- D-ről letörlöd a document and settings, windows és program files könyvtárt a c-n lévő win alól indítva a gépet
- kitörlöd a C-n lévő boot.ini-t ámbár ha formázod akkor felesleges
- újrarakod C-re az XP-t[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz nyunyu #19620 üzenetére
igazad volt, itt volt árulás.
OS-re volt állítva BIOS helyett.Dell XPS: igen feltelepült egy másik rendszer oda is, és nem sérült semmi, mind a két rendszer használható.
Nincs mit tenni, átmásolom ami kell neki, aztán teljesen újra partícionálom az összes partíciót.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Inkv1zítoR #19602 üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy az aláírásomban levő gépem néha olyat csinál, hogy bekapcsolom, 3mp múlva kikapcsol és újraindítja magát.
Csak a tuninghoz legfontosabb alkatresz maradt ki az alairasodbol.
[szerk:]Ja, hogy ott van, csak a forummotor csak az elso 3 sort irja ki, negyediket nem
Probaltad mar rendes tappal is, vagy csak ilyen veer steven compatible tapnak latszo targgyal?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
spidersoft
senior tag
Üdv! WD20EARX esetében is a "régi" wd idle program kell, vagy annál másképp kell megoldani ezt a problémát? Gondolom él ez a probléma ennél a winyónál is, pár órája fut a winyó, egy bitet se írtam még rá (se format se semmi) és már van 12 LCC.
Itt kérdeztem meg az előbb, bocs a sürgetésért, de szeretnék estére még rendszert tenni rá
Előre is köszönöm!
-
lecsokolbi
aktív tag
Villámkárnál hány Ft tól kérik be a készüléket? AEGON -nál? nem tudja valaki?
- Mindenki hazudik! -
-
nyunyu
félisten
válasz DJ WOKKY #19616 üzenetére
a post lemegy és jön a kérdés, hogy melyik rendszert szeretném elindítani, akkor az usb-s logitech mk300-as típusú billentyűvel, miért nem tudok semmit sem kiválasztani /nem működik/ ?
Milyen regiseged van?
Kb. 4-5 eve minden BIOSban alapbol be van kapcsolva az USB legacy support vagy USB keyboard support.
Ha jol remlik, akkor Award BIOSoknal az Integrated Peripherials, Asus/Asrock AMIBIOSaban az Advanced Settings kepernyon talalod.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
kukinyo
addikt
válasz DJ WOKKY #19617 üzenetére
Ahhoz, hogy láthatóvá tegyük a Rendszergazda (Administrator) fiókot, a következőket kell tennünk:
1. A Rendszerleíró adatbázisban (Registry) keressük meg a
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\
CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList]
kulcsot.
2. A kulcsban hozzunk létre egy "Rendszergazda" vagy angol Windows esetén "Administrator" nevű
Duplaszó (DWORD Value) bejegytést.
3. A bejegyzés értékét állítsuk 1-re.
Ha el szeretnénk rejteni a fiókot, akkor állítsuk a bejegyzés értékét 0-ra, vagy töröljük magát a bejegyzést.[ Szerkesztve ]
-
Zoli54213
aktív tag
válasz #48613632 #19613 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ezzel jó lett!
-
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok kezem alá került egy gép, amelyiket a tulaja újra szerette volna tenni.
Ámde.
Az Xp újratelepítésekor a fájlrendszernél azt a lehetőséget választotta kíváncsiságból, hogy a meglévővel dolgozik.
Így a C, helyett a D-re is kapott egy új rendszert.
Viszont az tele van neki képekkel, meg zenékkel.
Mit tudok neki csinálni, hogy adatmásolás nélkül a D-ről el tudjam tüntetni a rendszert, és a C-re egy újat feltegyek neki ?
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Mivel sok gépet telepítek, ezért nekem megvan legálisan, és merem ajánlani, a Driver Genius Pro-t, mindent megtalál, letölt és fel is telepít, épp ma használtam XP alatt.
Nem is drága, mert 20 font, kibírható összeg, és nekem eddig nem rinyált telepítési korlát miatt, mint a Driver Detective anno. (mondjuk nem olvastam a licencet)
[Moderálva!]szerk : van hozzá magyarítás is, ha ez fontos
[ Módosította: #65675776 ]
-
pocokxx
Közösségépítő
EZEK közül egyik sem működik...? Esetleg driver genius vagy driver detective?
(#19610) adam_: Minden letöltésnél csinálja? (Mármint, ha nem torrent klienssel töltesz akkor is?) Nincs túl sok futtatott torrent? Másik klienssel próbáltad? Újratelepíteni a mostanit?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
adam_
senior tag
Adott egy Asus K50IN noti, és mostanában amikor elindítom a torrent klienst, és elindul a letöltés, lefagy az egész gép, ezt mitől csinálhatja?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Kaptam egy gépet hogy telepítsem újra. Ez meg is történt, felment rá a Win XP, (elég régi gép) de vga drivert és hangkártya drivert nem találok sehol hozzá. Compaq D311 vm a típusa és egy Microstar MS-6541 alaplap van benne. Driver CD-t nem adott az illető hozzá, de úgy gondoltam netről tudok drivert leszedni, mert miért ne lenne, de egyszerűen semmi nem jó
Előre is köszönöm a segítséget!üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz madmaxxx #19047 üzenetére
Na, úgy néz ki, megvan mi szívat... én voltam
Nemrég - kb. 1,5 hónapja - kibővítettem a 2x2 GB RAM -ot 4X2 GB -ra. Észrevettem, hogy a BIOS alapon, AUTO beállításon 1,6 V -ot ad nekik. Erre én, az advanced júzer mondom ez hülye, ezek 1,5V -os modulok, és belőttem fix 1,5 V -ra, mert hogy én jobban tudom
Olvastam itt a PH -n is meg máshol is, hogy 4 modul esetében nagyobb a megterhelés, ezért + fesz kell a moduloknak, meg a CPU-NB -nek is.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
kukinyo
addikt
válasz Inkv1zítoR #19606 üzenetére
Attól még megmozgathatod a benne lévő alkatrészeket.Hátha.
Ha nem akarsz bele nyúlni, jó az amit CoolMan81 írt.
Ha az sem jön be, nézd át a drivereket, esetleg win újratelepítés.
Ezt a bibit bármi okozhatja. -
CoolMan
MODERÁTOR
Csinálj egy BIOS reset-et. (Clear CMOS)
-
kukinyo
addikt
Szedd szét, tisztítsd ki, rakd össze.
-
Inkv1zítoR
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az aláírásomban levő gépem néha olyat csinál, hogy bekapcsolom, 3mp múlva kikapcsol és újraindítja magát. Ez most mi? Valaki tudna segíteni?Asus ROG STRIX SCAR II 17.3" GL704GW + HP Omen 32" 1440p
-
Kurik
tag
Sziasztok!
ZyXel P-335U router egy modem és három számítógépem. A routerbe clónozva van a megfelelő mac cím, dhcp-vel kiosztva. Internet elérhető és az összes gép keresztbe kasul mindenhogy.
A gépek között ha átmásolok bármit max sebességen történik. Viszont ha bármelyik gépről internetezek (bármilyen böngészővel) 3-4 másodpercet kell várni a kapcsolódással, majd egyből bedobja az oldalt. Speedtest max sávszélességet mutat.Feltételezésem: Valami a router és a modem között nem klappol
Gyári beállításon van minden csak a mac-cím van megadva és dhcp kiosztások száma semmi másba nem nyúltam bele.Válaszokat, ötleteket előre köszönöm!
Üdv.: KurikHa tévedek, ki lehet javítani :)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lexus, Toyota topik
- Steam topic
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest