-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoli89
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb hely, de több, újonnan nyitott Topicok esetén láttam, hogy inkább ide irányítják az embert
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy adott egy Win10 Pro-s PC, 3 monitorral és egy TV-vel (1440p-1080p-4K-4K). A problémám az lenne, hogy "normál", asztali használat közben nem szeretném, ha a két 4K megjelenítő aktív lenne. Jelenleg ezt úgy tudom elérni, hogy az nVidia Controll Panel-ben letiltogatom a 4K-s megjelenítőket, majd ha a TV előtt tespednék, akkor a másik két monitort tiltom le. A rendszer úgy nagyjából jól működik azt leszámítva, hogy nem túl user friendly. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami programot, amivel egy kattintásra át lehet váltani, hogy melyik monitor tiltott, és melyik nem? Valami olyasmi gondoltam, hogy fel lehet venni két profilt, amit kb. úgy tudok váltogatni, mint a hang kimenetet.
Előre is köszi a válaszokat!
(Próbáltam Google-ben keresni, de mindenhol leakadnak két monitornál, és annak a kapcsolgatásával, de sajnos a Win+P kombinációra elérhető gyors váltás az én problmémámat nem oldja meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Olcsóbb PC , i5 6500 , 5600 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I5 12500 - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core I7 12700 - 12mag/20szál - Eladó!