Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoli89
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb hely, de több, újonnan nyitott Topicok esetén láttam, hogy inkább ide irányítják az embert
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy adott egy Win10 Pro-s PC, 3 monitorral és egy TV-vel (1440p-1080p-4K-4K). A problémám az lenne, hogy "normál", asztali használat közben nem szeretném, ha a két 4K megjelenítő aktív lenne. Jelenleg ezt úgy tudom elérni, hogy az nVidia Controll Panel-ben letiltogatom a 4K-s megjelenítőket, majd ha a TV előtt tespednék, akkor a másik két monitort tiltom le. A rendszer úgy nagyjából jól működik azt leszámítva, hogy nem túl user friendly. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami programot, amivel egy kattintásra át lehet váltani, hogy melyik monitor tiltott, és melyik nem? Valami olyasmi gondoltam, hogy fel lehet venni két profilt, amit kb. úgy tudok váltogatni, mint a hang kimenetet.
Előre is köszi a válaszokat!
(Próbáltam Google-ben keresni, de mindenhol leakadnak két monitornál, és annak a kapcsolgatásával, de sajnos a Win+P kombinációra elérhető gyors váltás az én problmémámat nem oldja meg )
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok