Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
-
tupacamaru
veterán
-
htmtimcsi
tag
1 motoros játék MOFA RACER. valaki kérdezte egykor a héten még talán.
-
P@trick
tag
Erre nem tudna válaszolni valaki?
semmi
-
opr
nagyúr
a fenébe
Akkor valami más megoldást kell találni
Ha van valami ötleted, nagyon megköszönném ha megosztanád velem"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz P@trick #17591 üzenetére
Az a baj, hogy előttem már valakinek sikerült szotveres raid5-be pakolni 4db 200gb-os vinyót
Most ezt próbáljuk lementeni két db 500-asra, viszont az eredeti gépben már nincs elég sata csatlakozó, úgyhogy marad az, hogy egy másikban megcsiholjuk a raid5-öt a két 500gb-osból, backup, utána csere -> megmarad az eredeti fileszerkezet, és remélhetőleg át is lehet rakni.Ez lenne a cél, csak biztosra szeretnék menni, mert ha nem lehet átpakolni, én meg két napig csakmentek feleslegesen, akkor nem lesz nagy sikere a tervnek a többieknél asszem
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
P@trick
tag
Szerintem igen, mertz csak a szükséges drivereket, és programokat kell hozzá feltelepíteni azokra a gépekre amelyeken futtatni akarod.
De jobban járnál ha hardveresen kötnéd raid5-be, mert a szoftveresnek a hátránya, hogy a központi memóriát, illetve a CPU-t terheli, lerontván az egész rendszer teljesítményét. Meg a kezelés bonyolultsága miatt a RAID 5-öt a gyakorlatban csak hardver támogatással valósítják meg.
semmi
-
opr
nagyúr
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy ha két vinyót bepakolok szoftveres raid5-be, akkor utána átpakolhatom-e egy másik gépbe?
Előre is thx.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
localhost
Közösségépítő
válasz kételkedem #17583 üzenetére
JOEBÁCSI!
Nekem van otthon egy felesleges! Egy üres márkás, tokos DVD-lemezért neked adom cserébe, ha eljössz érte.
Keress privátban.Bocs, rossz üzenetre válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
kételkedem
addikt
-
Joe bácsi
őstag
válasz kételkedem #17583 üzenetére
Múlt héten néztem a MM-ban, előtte meg 5 hónappal és akkor sem volt.
Nem adod el?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz kételkedem #17581 üzenetére
NINCS!!! (fehér és szürke van csak)
Se a Coraban, se a Tescoban.
MINDEN létező helyen voltam, ahol árulnak ilyen kábelt!
Nem értem, h. azokra nem gondoltak akiknek fekete az egész gépük és az összes kábel hozzá?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Gyorsan ha lehet mert le kellene adnom a megrendelést.....
Szóval Samsung 501lj és samsung 502ij mi köztük a különbség, merjem-e összetenni őket raid 0-ban?
Vagy keressek az 501-em mellé másik 501-et?
Köszönöm....
-
Joe bácsi
őstag
Előre bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést, de nem találtam neki külön topikot.
HOL lehet az országban venni FEKETE színű 50 cm-es USB 2.0-ás hosszabítót??? Itt Szegeden az ÖSSZES számtech boltot végig jártam, de semmi. És szét is gúúgliztam az agyam!
-
P@trick
tag
1. kérdésedre: olyan esettel még nem találkoztam hogy chipset miatt nem indulnának a programok, meg olyannal sem hogy az író miatt, az én logikám az dobja ki, hogy itt valami szoftveres probléma van. Próbáld meg egy másik íróval.
2. kérdésedre: én a lapot vinném gariztatni, vagy inkább egyszerre mind2-t
semmi
-
P@trick
tag
Múltkori HSZ-emre hivatkozva, az AT/T-s házakhoz, amihez volt ilyen kulcs, az a kucs minden géphez ugyanolyan volt, vagy valami szabvány szerint legalább sorszámozva van?
semmi
-
Prego
senior tag
Két kérdésem lenne:
-CD/DVD írás után a gép elkezd meghalni: ha új progit indítok nem indul el, csak megjelenik a processek között, ahonnan lelőni sem tudom, ha új weboldalt szeretnék (a már megnyitott böngészőből) akkor az nem jön be de pingelni tudok (MSN üzenetváltás simán zajlik). Újraindítani is csak gombbal tudok.
Format C-t már próbáltam, Eredeti windows van fent SP3-mal. Szerintetek író, chipset, vagy szoftveres probléma.
-Lecseréltem a gyári hűtőt Freezer 7-re, visszaszerelés után nem indul a gép (előző ezüst pasztát gondosan eltávolítottam). Végül kideritettem hogy csak akkor indul ha a Front panel USBket lehúzom az alaplapról (tök mindegy melyik tüskesorra dugom), egyszer még a biztosítékot is kiverte. A házikót nemrég vettem, a lapra is van még bőven gari. hátsó USB panelem sajnos nincs ehhez a laphoz és másik házam sem hogy kipróbáljam.
Melyiket vigyem el gariztatni?Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
G4ga
őstag
sziasztok!
Segitségeteket kérném!
Az Internet explorerböl szeretném kimenteni az elmentett jelszaimat! uj rendszert szeretnék telepiteni, és egy rakat jelszóm van amit már nem tudok
Régén a firefox kiszedte, és tudtam print skrint csinálni rola de most az istenért se akarja csinálni! probáltam már régi és uj verziót! ie 7 és vista rendszerem van!
válaszotok és segitségeteket elöre is köszi! -
sK0t
tag
Üdv.!
Ez a hibaüzenet mond valakinek valamit?Mit tegyek, hogy kiküszöböljem a hibát?
[ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Henryk
aktív tag
beállítottam azokat, kikapcsra van téve minden.
érdekes hogy régen próbálgattam a vistán azt az alvó hibernálást, hogy lesleepeli, és leis menti, tehát kilehet nyomni ha meggondoljuk magunkat. na akkor leállt rendesen, simán leállításnál meg csak a vista áll le gép marad -
Henryk
aktív tag
Hali!
az miért van hogy kikapcsoláskor nem kapcsol ki a gép? vagyis leáll a Vista, de nem áramtalanítja magát a gép, pörögnek/világítanak a ventik, stb. és nyomni kell a powert hogy leálljon. amugy semmi baja, power is reset is, minden egyeb gomb muxik.
valaki tudja mitől van ez? vagy egy topikot ahol tudnak segiteni, én nem tudom ez hova sorolható -
04
tag
Halihóóó!
Optikai meghajtóknál felkiálltójel (eszközkezelőben), s nem ismeri fel a oprendszer, bios OK-és!
Most mi lehet???
-
Pala
veterán
Sziasztok!
Egy PC játékot keresek, remélem tud valaki segíteni itt!
Csak elmagyarázni tudom: egy nagy, fallal körülvett négyzetben kis golyó/golyók pattognak, és az a feladat, hogy ezeknek a mozgási területét egyre jobban leszűkítsük úgy, hogy keresztbe-kasul vonalakat húzunk a pályán, ami után falak képződnek, szóval végülis ilyen területfoglalós játék. Nem tudom mennyire érthető, és hogy hány ilyen játék jelent meg pc-re hány különböző néven, de ha valaki tudna segíteni ebben, nagyon hálás volnék!!![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Calibos #17556 üzenetére
F3-at ne nyomj, mert akkor kilépsz a telepítőből.
de lesz olyan lehetőség, hogy windows javítása. hogy mit kell nyomni, írni fogja.
de windows javítását nem ajánlom, csak ha nagyon nagyon muszáj, mert valszleg valami trójai van a dologban. ilyenkor teljes radír a tuti gyógymód.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
wiggen123
senior tag
válasz bencesoldier #17553 üzenetére
Windows cd be és valamikor F3-at kell nyomni, mikor alul kiír valami ilyesmit: "Meglévő windows verzió javítása."
Hardver hibát linux live cd-vel lehet leghamarabb kideríteni. Ha az betölt, valszeg nem hardver hiba lesz.[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Calibos
addikt
Ma reggel a gép bekapcsolás után, ha be akarok lépni a Vezérlőpult, Sajátgép, vagy egy mappába akkor explorer hiányzik hibát kapok. Rendszer visszaállítás megtörtént, csökkentet módban is ezt csinálja. Csak az internet működik, többi minden lefagy...
winxp sérült meg -
atesss
addikt
Üdv!
Egy Lite kiadású XP-t szeretnék használni, virtuális gépekbe menne.
Az a lényeg hogy hálózatok szempontjából minden benne legyen, alap szinten netezni lehessen vele ( de Flash nem kell) , és minnél kevesebb memóriát fogyasszon.
De mivel jópár darabnak kéne futnia egyszerre (ha már engedi a memória), ezért ha lehet procit se egyen sokat, bár ezzel túlságosan nemhinném hogy tudnak variálni.Tudtok valamilyen "változatot" mondani?
Ez kb. hány MB-ba férhet bele?
(mert rémlik egy kb. 10MB-os változat, de az tényleg nagyon fapados lehet). -
tupacamaru
veterán
válasz #54715584 #17552 üzenetére
Nem biztos hogy a 35 GB fizikailag a vinyó felén lesz. Nem tudom hogy a Particio Magic tud-e adatvesztés nélkül particionálni. Ennek utána kellene járni, mert ha nem akkor adatvesztés lesz.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bencesoldier
tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy van itthon egy gép, ami reggel még ment.. Nem értem a dolgot. Bekapcsolom, felzúg, felpittyeg, megkérdezi, hogy a windows normál/csökkentmódú indítása? ok, normál: még a windows csík is bejön, utána egy villanás, egy pillanatra kékhalál(amit ugye nemtudok így elolvasni), és mindez elölről...
Így csinál, ha csökkentettben indítom.. Mit lehet a baj?
-
törölt tag
sziasztok,
van egy 120 gigas vinyom, particiok 70-50 gigasak
szeretnem a 70 gigas particiot meg ketfele osztani partition magic-kel
ha kevesebb mint 35 giganyi anyagot hagyok rajta, akkor nem lesz problema a particionalassal, ugye? ures lesz a masik 35 giga es a rendszerparticion levo fileok is erintetlenek lesznek? -
törölt tag
válasz fastleslie #17549 üzenetére
XP-m van otthon OEM, Vistám nincs, ezt meg oprendszer nélkül vették, szóval a Vista kiesett.
Sata driver nem annyira szükséges, mert itt is be lehet állítani "compatibility" módot, és így magát a vinyót látja az XP.
A szervízesek szerint az ICH8-at kellene integrálnom a telepítőbe, és az megoldaná.
Próbáltam (nLite-tal), ugyanúgy restartol.
Most nézem nemsokára, hogy egy linux live cd mit kezd vele... -
Lotusz
tag
üdv, a múlt héten egy nagyobb vihar során az utcában villám csapott az egyik villanyoszlopba, így az utcában jó pár dolog elsült. nálunk érdekes módon kizárólag a kikapcsolt gépre kötött egér. lehetséges ez? szinte biztos, hogy attól volt, hiszen kifejezetten büdös, égett szaga volt az optikájának és a vihar másnapjától kezdve nem működött. a biztosítónál persze kiröhögtek, hogy iylen nem lehetséges, hiszen akkor az alaplapnak és a tápnak is tönkre kéne mennie, de a többi hardver hibátlan. hogy történhet ilyen? a nagy szakértők azt mondták ez lehetetlen. csak azért érdekel a dolog, mert egy pár hónapos 6k-s egérről van szó.
előre is köszi a válaszokat
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
fastleslie
senior tag
válasz #42431471 #17542 üzenetére
mivel új a laptop szerintem SATA winyó van benne. Kellene készíteni egy spéci telepítőlemezt, pl. nlite programmal, amiben benne vannak a speciális pl. sata driverek is. Nem nagy ördöngösség, mivel az nlite tud magyarul is... De a legújabb (júliusi) PCWORLD-ben is van róla szó. Drivereket meg a laptop oldaláról meg internetről kell beszerezgetni. Sajnos már van csak Vista kompatibilis laptop is, amire ki sem adnak XP-s drivereket. Ilyenkor nincs mese, meg kell tartani a Vistát! Nem olyan rossz az, csak szokni kell!
-
wiggen123
senior tag
válasz #42431471 #17542 üzenetére
Frissebb telepítőcdt javasolnék első körben (SP2 v. SP3 ha van már).
Esetleg töröld az összes particiót és oszd újra, meg formázd újra az egészet.
Végső megoldásnak valamilyen linuxal próbáld meg, hátha hardveres a baj. Pl valami live cd. Ha betölti magát, akkor valszeg nem a vas a hibás.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
gorlin
őstag
válasz Winner_hun #17544 üzenetére
Köszönöm,én multifunkciós eszközként találtam ,de csodálkoztam hogy nincs külön neve.
-
törölt tag
ismerős vett egy új laptopot, oprendszer nélkül.
Ráraknék neki egyet, de a gyári xp telepítő cd-m sem tud vele mit kezdeni.
Eljut oda hogy particionálna, de ettől ha elindítom, újraindul a laptop.
Ettől függetlenül az új partíciót létrehozta.
De bár látom, nyilván formázatlan, és ha elindítom rajta a formázást, megint újraindul.
Most így elakadtam. Kellene valami laptop specifikus dolognak lennie a cd-n?
Bios-ba benéztem, de nem láttam semmi hdd védelmet, ami okozhatná ezt...Egyébként ez egy Toshiba L300-11F ha ez számít valamit.
Előre is köszi a segítséget.
-
kételkedem
addikt
válasz fastleslie #17508 üzenetére
Szia!
Beszkennelem, és elküldöm a címedre, hátha látsz benne valami használhatót!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Egy e-mail klienssel letoltottem az osszes levelemet, a webes feluletrol pedig az osszes eltunt. Ez nekem bizony rossz, mert sok level volt es nem all mindig modomban klienst hasznalni; van valami varazslat, hogy visszakeruljenek a webes feluletre a levelek? Mukodo varazslatot szeretnek hallani :] Elore is koszi! A kliens Thunderbird.Szereted az állatokat?
-
DieHard
senior tag
válasz htmtimcsi #17535 üzenetére
ez is egy szempont. amugy csak firefox csinálja a banzájt. explorerrer megy minden simán. ezért is van még fenn a gépen. szóval lehet hogy firefoxnál kéne nézelődni. csak annyira kevés az ilyen oldal, hogy lehet nem is éri meg piszkálni. minden más tökéletesen megy.
-
htmtimcsi
tag
válasz DieHard #17529 üzenetére
hát használtam már mind2öt. de jelenleg egyikse használom. de a probléma az lehet hogy túl magasra állítotad a biztonságot és mindenért szól. ha lejébb veszed közepesre vagy medium vagy nemtom milyenre lehet akkor nem fog szólni.(valahol itt keresgélj a fsecurenál)
az a baj hogy a comodo elég user barát varázslós tűzfal, és nekem kicsit áttekinthetetlennek tünik. szép meg jó a csomagolás, de engem az nem érdekel,. engem az érdekel hogy tudjam hogy a tűzfal miket enged ki és miket blokkok(itt portokra gondolok, mert a comodoban szépen mutatja hogy mi generál forgalmat, de sehol se látom benne áttekintehetően a tűzfal szabályokat). de lényegnél maradva, valószínű hogy a fsecure van a gond. én csak tűzfalat használok és nincs virusom(vagy csak nem tudok róla ) de ha van is nincs gond a gép sebességével, szóval ha van is nem zavar.
-
-
zsolesz010
senior tag
Nem kell hozzá driver, csak beszereled a másik helyére, bedugod a széles, szürke kábelt és a tápkábelt, belövöd a gépet és már megy is.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
ANT
addikt
Biztos, hogy okés, mivel a jelenlegi drive helyére fog kerülni. Csatlakoztatod az adatkábelt, tápkábelt, és menni fog. By the way milyen op.rendszer?
Gondolom, nincsenek extra igények (pl. labelflash), tehát pl. egy Optiarc 5200A is megteszi. Kb. ez a legegyszerűbb.
Szerk: argep.hu direkt erre a típusra kihegyezve.[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Egy biztos: IDE íróval nem tévedsz. Válogathatsz. Ha konkrét típust is kérdezel, szerintem NEC-Optiarc, Pioneer-t preferáld.
Szerk: másik megoldás, hogy mégis szétszeded a gépet, és ha találsz SATA csatlakozót, akkor vehetsz SATA írót is. (Ismét csak a fentebbi típusokból. De ez megint szubjektív vélemény.)
[ Szerkesztve ]
-
ANT
addikt
Az a drive IDE csatolófelületű. Kapsz IDE DVD írót is, de ha a deszka tud kezelni SATA-t, akkor jobb lenne olyan.
Az alaplap típusa sztem nincs benne az eszközkezelőben. Vagy csak én nem találom. Esetleg nincs a gépen Everest? Abból többet megtudnánk.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Gép megbontása nélkül is boldogulsz: eszközkezelőben DVD/CD-ROM meghajtók alatt ott lesz a pontos típusa. Ezt "kopi tu gugli", és már tudod is, hogy milyen csatolós drive kell. Bár ha nem ősrégi alaplap, akkor ugye mindkettőt tudja kezelni. De szvsz inkább SATA legyen. A DVD-RW annyira jó, hogy mást nem is nagyon kapsz.
-
htmtimcsi
tag
hát csak a kábel paszoljon, pata("széles kábel") sata("kicsi")? azt kiszeded a gépéből és látod hogy milyen a kábel ugyanolyan félét csatolosat keressél bele. amugy mindegy. lehetőleg dvd olvasó is legyen- hogy csak cd-rom legyen belőle.
szerk.: de az a legbiztosabb ha kiveszed a gépedből átrakod az ővébe, és ha jó akkor veszel magadnak egyet.[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Hi all! Az a nagy harci helyzet, hogy a szomszéd áthívott, hogy tegyek fel neki 1-2 gamet. Ezek DVD-k. Berakom viszont nem indul el, egyszer homokóra, máskor pedig hibaüzi, hogy rossz a dvd. Gondolom, hogy dvd íróval van a gáz. Nahát mondtam nekik, hogy én hozok nekik olcsóbban. Viszont beszerelni tutkó betudom, de ahhoz nem értek, hogy milyen kell bele. Ez mind? Ha nem hogyan tudom megnézni? Előre is köszi: Máté
-
tupacamaru
veterán
válasz P@trick #17510 üzenetére
A WinRAR is meg tudja nyitni.
Szerk: Engem is de rendesen.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
zsolesz010
senior tag
-
P@trick
tag
nem tudja valaki hogy mivel lehet megnytni a 7Z kiterjesztésű fájlokat? Egy játéknak a telepítője, de nemtalálok hozzás semmit.
semmi
-
fastleslie
senior tag
válasz kételkedem #17474 üzenetére
én Tomato v693 alaplaphoz kerestem leírást/képet. Furcsa egy alaplap, az biztos! AT szabványú, mini és PIII processzorokhoz készült. Ilyet előtte a világon nem láttam! Nem egy PII-es géppel találkoztam, ami már ATX szabványú és technológiailag is előremutatóbb... De a leírás jól jönne! Akár e-mailben is, címem az adatlapon megtalálható!
-
total90
veterán
Valaki erre
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Steve-0
őstag
hi, allz! Ismerősöm Mio P350-ben a MioMap programját szeretném frissíteni! a MioMap Updater progi ezt írja, hogy nemtud létrehozni a merevlemezen ideglenes könyvtárat! Szerintetek mi lehet a probléma? (A merevlemezen van 1,5 gb szabad hely, kb.: 30 mb a frissítés)
Vagy tudtok más módszert a frissítéshez? Főképp a térképeket kéne frissíteni!
-
04
tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném ha valaki segítene!
Van egy mikróhull.Netem, az antennához Wifi-pci-os kártyával csatlakozok (asztali konfig), DE szeretnék laptoppal is (Wlan-on) keresztül is!
Milyen routerrel tehetem ezt meg??? (azt tudom, hogy nem sima router kell, mert Pci-os wifi-m van, de akkor milyen?)Lehet, hogy nekem ADSL modem+router kell?
Előre is köszi!
Tov.szép nap!
-
zsolesz010
senior tag
Valaki tudna segíteni PDA ügyben?
WM6-ot szeretnék visszacserélni WM5-re. A cumó egy HTC Herald P4350.
Soha nem telepítettem PDA-ra Wint, abszolút kezdő vagyok e téren. Használtan vettem, minden gyári tartozék megvan, 2 CD is volt a dobozban.Hogy kezdjek hozzá?
Ha nem lehet visszatenni a WM5-öt, akkor hogyan zajlik a ROM-ból a WM6 újratelepítése?Minden segítséget szívesen veszek, jöhet priviben is.
Előre is köszönet
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
total90
veterán
Hi!
Írtam egy "regényt" a Logout-ba , de amikor nyomok neki egy OK-ot akkor megint kijön a kezdő oldal.Mi lehet a gond?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
DieHard
senior tag
hali
"Vigyázat!Ennek az oldalnak a meglátogatása kárt tehet a számítógépében!"
ezt mia faxér irja ki? pláne ha az enermax oldalra akarok menni. meg van még pár oldal ilyen üzivel.
Aktív témák
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest