Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz bandus #18820 üzenetére
gyulabs és bandus
Látom nem értitek a bajom.
Szerkesztem a szöveget amit gépelek be. A mindent mutat be van kapcsolva. (mindig)
A mneüben a Fájl / Nyomtatási képre kattintok. Nézem, hogy hogy fog állni a szöveg majd a kinyomtatott lapon. Erre látom, hogy elég sok oldalon el van csúszva a lap alján és tetején lévő sor. NINCS sehol fölös enter, sem térköz, sem semmi. Visszamegyek a szerkesztésbe és mondom, akkor tolok enterrel vagy mással a szövegen, hogy jó helyen legyen. Erre látom, hogy NEM is kell rajta semmit változtatni, mert jó helyen van.
De akkor a nyomtatási képben MIÉRT nem???Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Hy All!
MS officeban (Excel és Word) szöveg szerkesztésnél az van, hogy mikor szerkesztem, akkor minden a helyén van, nincs semmi elcsúszva a másik oldalra, stb. Amikor nyomtatási képben vagyok (mielőtt kinyomtatnám) akkor csomó minden el van csúszva. Ha megkeresem azt az oldalt a szerkesztésben, ami a nyomtatási képben nem jó, akkor ott minden OK. Ez mitől van? Most a 2003 van fent, de ezt csinálta az Ms Office XP-nél is. Amikor kinyomtatom, akkor félig jó félig nem a nyomtatott szöveg. Valami úgy van a lapon, mint amikor szerkesztésben nézem, valami meg úgy, mint amikor nyomtatási képben nézem.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz kételkedem #18739 üzenetére
Nem tudok másik nyomtatót szerezni. Ezzel már egyszer be volt állítva, szal működnie kell.
Még mindig nem akarja a jót.[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Egy kis segítség kellene please!
Adott 2 db gép. Az egyikbe jön be a net és routerrel át van küldve (wi-fi) a másikra. Amire át van küldve a net arra van csatlakoztatva a nyomtató (Samu 2510-es). Azt szeretném, h. arról a gépről is lehessen nyomtatni amelyikbe bele jön a net. Már egyszer megcsináltam, h. hálóban tudtam nyomtatni, de most újra kellett húzni a gépem (amire a nyomtató van kötve) és újra be kellene állítani a hálózati nyomtatást.
MINDENT úgy csináltam, mint legelőször amikor belőttem a hálót. De akkor sem ment elsőre, hanem kb. a 30-ik próbálkozásra, pedig MINDIG ugyan azt csináltam!
A tűzfal nem blokkolja, a hálózati varázsló után mindig újra lettek indítva a gépek, a nyomtató be volt kapcsolva, azonos mind a két gépen a munkacsoport. Amire rá van kötve közvetlen a gép ott ki is írja, h. meg van osztva nyomtató, de a másikon nem látja a hálózati varázslóban a munkacsoport alatt a win.
Windows Xp-m van.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Adott 2 db gép. Az egyikbe jön be a net és routerrel át van küldve (wi-fi) a másikra. Amire át van küldve a net arra van csatlakoztatva a nyomtató (Samu 2510-es). Azt szeretném, h. arról a gépről is lehessen nyomtatni amelyikbe bele jön a net. Már egyszer megcsináltam, h. hálóban tudtam nyomtatni, de most újra kellett húzni a gépem (amire a nyomtató van kötve) és újra be kellene állítani a hálózati nyomtatást.
MINDENT úgy csináltam, mint legelőször amikor belőttem a hálót. De akkor sem ment elsőre, hanem kb. a 30-ik próbálkozásra, pedig MINDIG ugyan azt csináltam!
A tűzfal nem blokkolja, a hálózati varázsló után mindig újra lettek indítva a gépek, a nyomtató be volt kapcsolva, azonos mind a két gépen a munkacsoport. Amire rá van kötve közvetlen a gép ott ki is írja, h. meg van osztva nyomtató, de a másikon nem látja a hálózati varázslóban a munkacsoport alatt a win.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
A tűzfal nem blokkolja, a hálózati varázsló után mindig újra lettek indítva a gépek, a nyomtató be volt kapcsolva, azonos mind a két gépen a munkacsoport. Amire rá van kötve közvetlen a gép ott ki is írja, h. meg van osztva nyomtató, de a másikon nem látja a hálózati varázslóban a munkacsoport alatt a win.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Vki a 18449-es hsz-re tud megoldást???
-
Joe bácsi
őstag
MINDENT úgy csináltam, mint legelőször amikor belőttem a hálót. De akkor sem ment elsőre, hanem kb. a 30-ik próbálkozásra, pedig MINDIG ugyan azt csináltam!A tűzfal nem blokkolja, a hálózati varázsló után mindig újra lettek indítva a gépek, a nyomtató be volt kapcsolva, azonos mind a két gépen a munkacsoport. Amire rá van kötve közvetlen a gép ott ki is írja, h. meg van osztva nyomtató, de a másikon nem látja a hálózati varázslóban a munkacsoport alatt a win.
-
Joe bácsi
őstag
válasz kételkedem #17583 üzenetére
Múlt héten néztem a MM-ban, előtte meg 5 hónappal és akkor sem volt.
Nem adod el?
-
Joe bácsi
őstag
válasz kételkedem #17581 üzenetére
NINCS!!! (fehér és szürke van csak)
Se a Coraban, se a Tescoban.
MINDEN létező helyen voltam, ahol árulnak ilyen kábelt!
Nem értem, h. azokra nem gondoltak akiknek fekete az egész gépük és az összes kábel hozzá?
-
Joe bácsi
őstag
Előre bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést, de nem találtam neki külön topikot.
HOL lehet az országban venni FEKETE színű 50 cm-es USB 2.0-ás hosszabítót??? Itt Szegeden az ÖSSZES számtech boltot végig jártam, de semmi. És szét is gúúgliztam az agyam!
Aktív témák
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest