Új hozzászólás Aktív témák

• csabi1971

csendes tag

Sziasztok!

A Totalcar tesztjén felbuzdulva vettem egy Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S kamerát.
    Már a memóriakártyával is meggyűlt a bajom, van néhány itthon de csak eggyel működik a Fat32-re formázott kártyával nem csak az NTFS-re. A gond igazából a telefonnal történő párosítás, mivel ez nem sikerült. Elindítom az appot (70mai) kiválasztom a kamerát ((70mai Dash Cam Pro Plus+) A kamerán bekapcsoltam a hotspotot, az Iphone 11-en kiválasztom a wifi hálózatot (70mai_Pro_Plus+_310d) a jelszó beírását követően a telefon csatlakozik a hálózathoz de az appban nem látszik. A telefonon próbáltam a privát címet ki bekapcsolni, átállítottam alacsony forgalmú módra is de egyik variációban sem csatlakozik az apphoz.
    Van erre valakinek megoldása, javaslata? Sok bejegyzést visszaolvastam másnak is vannak csatlakozási problémái de megoldást nem találtam. Szúrok be néhány fényképet is:

Más is szeretné két autóban használni azoknak egy kis segítség. Rendeltem egy ilyen tapadókorongos tartót, kifejezetten ehhez a modellhez: https://www.ebay.com/itm/193675252537

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák