Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz #85578752 #11993 üzenetére
Csak vicces akartam lenni...
Aldis Segafredo lejárati ideje 2026.02.28, ez volt az első amit azonnal megnéztem, mielőtt betettem a kosaramba, az ecofamilys kávén meg 2024.10.08 lejárati idő volt. Már felejtős számomra, túl régi csomagolású.
Azt biztos, hogy ez utóbbit nem vettem volna már meg, hiába volt olcsóbb (109 Ft-al... ).A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Pá
addikt
Ami még eszembe jutott, hogy nem tudja valaki, hogy vajon a kávé pogácsa méretek függnek a programtól?
Szóval, ha egy espresso mondjuk 7g/40ml, akkor ha hosszú kávét választok, akkor ugyanúgy 7g-on folyat át 150ml-t? Vagy olyankor megemeli mondjuk 10-12g-ra?
Mert akkor megpróbálhatnék hosszú kávét rövidre főzni.
Sajnos erről se a manual, se a net nem ír semmit.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
törölt tag
Sötétebb pörkölés hamarabb keseredik, kevésbé savanyú, elég neki kisebb hőfok, nagyobb szemcseméret. Bár mostanság nálam van egy nyerő őrlőbeállítás amit utóízzel tudok tesztelni. Ha savanyú az utóíz, finomabbra veszem, ha keserű, durvábbra. Aztán jön közepes hőfokon játék a mennyiségekkel. Ha kakukkfüves, rövidebbre veszem. Ha fanyar, a savak miatt, emelek a hőfokon. Ha kiüresedik, eltűnnek a finom aromák, lejjebb megyek a hőfokkal.
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Kicsit próbálgattam a 290.81-et, amíg bírtam a koffien adagokat, majd holnap folytatom.
Első benyomásra finom kávét főz. Se nem savas, se nem keserű, viszont picit vizes, mintha fel lenne hígítva. Valszeg kicsi benne a pogácsa 40ml vízhez. Próbáltam rövidebbre főzni 25-30ml környékére, de úgy meg már savas volt, gondolom így túl hamar átfolyik rajta.
Holnap még megpróbálom szintén kevesebb vízzel, 1-gyel finomabbra őrölve és/vagy magasabb hőmérsékleten. Ezen kívül még mit érdemes megpróbálni a fenti problémára?
Egyelőre csak soft megoldások érdekelnek, HW-be majd csak gari lejárta után nyulkálnék bele.
-
törölt tag
válasz Dr. Szilikát #11991 üzenetére
Köszi, akkor ez az oka az oldalsó lyukaknak, valóban nem marad pangó víz.
Mindig csak annyit öntök a kancsóba amennyit le is szűrök a kávégépbe, kevesebb vízzel könnyebben megbirkózik az a kevés ezüst a betétben, kiszáradni meg nem fog. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz #85578752 #11989 üzenetére
Néztem én is, azt az univerzális betétet alkalmazzák másik fajta kancsóhoz is, ahol alulról kell rátenni és csak a környíláson folyik be a víz. Ekkor viszont a két kis lyukat oldalt zárni kell, ezt megoldották.
Ha Brita vagy más kancsóba felülről tesszük, a két kis lyuk nyitva marad, talán azért, hogy a mellette pangó víz is lemenjen, a vízkő kiválása nélkül.
Egyébként a legjobb áron beszerezhető, jófajta betétnek néz ki. Ha lenne a szegélyen (zöld nyíl) körben futó szilikongumi tömítés, még profibb lenne, de olyanok drágábban vannak, máshol.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Ma voltam ALDI-ban és még volt az akciós 1 kg-os Segafredo Intermezzo szemes kávéból néhány ... Vettem is gyorsan kettőt, 4799 Ft/kg.
De megint bebizonyosodott, hogy én nem tudok soha sem jó áron venni semmit...mindig a drágábbat veszem meg
Aldi után - mert útba esett - átmentünk feleségemmel az ecofamilybe (is) és ott ugyan ez az 1 kg-os Segafredo szemeskávé kávé olcsóbban volt. 4690Ft/kg
Na erre mondtam, hogy nekem sosincs szerencsém...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
törölt tag
Én meg Laica kancsóból törtem ki alul az alsó akadályt, így befér a Tesco AquaOptima szűrőbetét, ami kávéhoz használok. Csak oldalt a két fül nem nyomódik be, mint a Brita-kompatibilis kancsóban, így oldalról is befolyik a víz a szűrőbe felül, ami nem baj. Működik. Más betéttel nem próbáltam, szerintem el is fogyott a Wessper, ilyen Tesco-s meg van még 7 db. Laicát nem akarnék venni, 3 hét alatt kimerül.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz Derron #11987 üzenetére
Ha jól látom, van egy ilyen altípus:
DLSC002 / SER3017
Ami nem jó bármelyikbe:
https://www.salontotal.hu/termek/delonghi-ecam-waterfilter-ser3017-dlsc002-3742
The Delonghi water filter has been developed especially for Delonghi coffee machines of these types: BCO410; BCO420 EC850; EC860 ECAM serie (ECAM21.. ECAM22.. ECAM23.. ECAM24.. ECAM25..) and ETAM. It will not fit for these types: EAM- or ESAM-serie.
Barkácsolástól én sem ijednék meg, de így távolról nem látom át, hogy miért van ez, mit csinál, mivel jár. Feltöltés vízzel:
[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Delonghi kávéfőzőben szeretnénk vízszűrőt cserélni.
Megvettük az új szűrőt, de nem olyan mint a régi, az alján van egy szűrő, de azon sajnos nem megy keresztül a víz. Jól gondolom hogy selejtes a háza? Vagy ezt valahogy ki kéne törni belőle?
-
Dr. Szilikát
őstag
Nem tudja grammra mérni, az őrlési időt tudja változtatni. Csak ennek érdekessége, hogy azonos idő alatt, finomabb szemcseméret vékonyabb pogácsát ad és fordítva, mint azt a Krups egyik típusánál ki is tapasztaltam (amelyik nem korrigál, hanem csak az van, amit én állítok be). Ez logikus is, mert szűkebb résméretnél jobban terhelődik, lassul az őrlőmotor, apróbbak a szemcsék, soványabb az eredmény.
De'Longhi rendszerét pontosabban nem ismerem, csak videóról rémlik, hogy az őrleménnyel való túltöltést egy mikrokapcsoló segítségével figyeli, illetve védi ki. Azon belül lehet, hogy fix időzítésekkel dolgozik.
Saeco / Philips az őrlő fordulatait számolja Hall-szenzorral és a főzőegység motoráramát méri, utóbbi alapján következtet a préselési erőre. Ha könnyen ment, legközelebb rátesz még pár fordulatot, vagy fordítva, így igyekszik stabilizálni a pogácsa vastagságát.
-
Pá
addikt
-
törölt tag
Őrlési finomság - a legfinomabb aminek még nincs keserű utóíze. Mennyiség - 1:2-1:3 arány, szóval 30ml alá érdemes menni, ha 9g körül őröl.
A hőfok szerintem jó középen, de az energiatakarékos (eco) módot érdemes kikapcsolni, úgy jobb a hőstabilitása és amúgy sem hagyod bekapcsolva egész nap.
RO vízzel nem kell filter. Kenni nem kell, csak porszívózni a szóródó őrleményt és átöblíteni a kivehető részt. Én azt is szűrt vízzel csinálnám. -
Pá
addikt
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Ha minden igaz, holnap érkezik a 290.81-es.
Tudom, hogy sok mindentől függ, de tudtok valami jó alapbeállítást adni hozzá, hogy az espresso minél jobban hasonlítson egy igazi barista karos gépre?
Arra gondolok, hogy
őrlés finomság?
hőmérséklet?
kávé mennyiség?
a lefőzendő kávé hossza? (érdemes-e piszkálni a gyári 40ml-ert?)Esetleg bármi egyéb hack?
Ha ez számít most éppen Costa Signature Blend (medium roast) és Costa Crema Blend (dark roast) kávé van itthon.Illetve karbantartás téma. Itthon RO szűrős vizet teszek bele, szóval ha jól sejtem így felesleges a szűrőt beletenni, illetve talán a rendszeres vízkőoldást is megúszom?
Szóval talán csak zsíroldóznom kell néha meg hetente lezuhanyozni a kivehető egységet mondjuk? Ezen kívül bármi?
Kell kenegetni vagy tömítéseket cserélgetni X időnként? Manual leginkább csak a vízkőoldásra meg szűrőcserére fókuszál, de pont az nem érdekel engem annyira.[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz z123456z #11977 üzenetére
Annyira azert nem is hangos. Szerintem.
En peldaul fel sem ebredek ra ha a nejem kavet foz.
Pedig arra felebredek, ha az oreg kutyank (amelyik nem az emeleten alszik velunk, mert vak) valamiert nyusszog. Nem hangosan, nem vonyit, csak epp mintha nyogne. Tehat a fulemmel nincs baj. Nalunk amerikai konyhas a lenti resz - egyben van kb 60m2 - onnan a lepcson siman feljon a hang. Hallhato, de semmi durva.Lehet a te geped szignifikansan hangosabb a mienknel.
Pedig en aztan erzekeny vagyok a hangokra. Minden nem oda valo neszre ugrok - autoban is semmi nem zoroghet.FőDudu
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz kleinguru #11973 üzenetére
Szerintem eleg irrealis elvaras, hogy egy kavegep csendes legyen.
(maga a tejhabositas is hangos - te le tudnal rola mondani - de az orles es a fozes soran a pumpa nemitasa valoszinuleg nem elvez prioritast a gyartok nagy reszenel)
Philipsnel mondjak, hogy silent brew - erre van itt a topikban akinel az egesz szekreny rezonal alatta
FőDudu
-
-
z123456z
őstag
Kijött az 5500 és 4400 Lattego sorozat csendes őrlővel. Egyelőre nem olcsók.
-
Jenne
őstag
Ennyit találtam....:A Tchibo Holding AG 1997-ben felvásárolta az Eduscho-csoportot
A Tchibo/Eduscho 1969-ben lépett piacra Ausztriában. Ma a bécsi székhelyű Eduscho Ausztria piacvezető az osztrák piacon a Tchibo és az Eduscho márkáinak rendkívül széles pörkölt kávé választékával, nem élelmiszer jellegű termékeiel és kávébárjaival. A termékek körülbelül 150 Tchibo-üzletben, bevásárlóközpontokban és szupermarketekben, valamint az interneten kaphatóak.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
z123456z
őstag
Nem tudom, én nem értek hozzá. Most értem haza, ittam még egyet a Bravos-ból, annyira most nem is volt rossz, de kétségtelenül rosszabb, mint az eddigi Lavazzák és Pellinik. A szájban maradt utóíz is kesernyésebb, nem kellemes. Pedig nem is annyira sötét pörkölésű. A többi sötétebb volt. Az igazság az, hogy nem olcsóbb annyival ( sőt ), hogy csak azért is eröltessem. Egy expert forte sokkal jobb, és talán néhány százas a különbség. A Pienohoz sincs egy ezres különbség, az pedig kimondottan ízlett. Száz szónak is egy a vége, nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Úgy tűnik, Bravos-ból elég volt mindenkinek egy. Ürítés-> darálás-> lepasszolás. Jöhet az Eduscho próba.
-
Pá
addikt
válasz Nagya21 #11965 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni,
Azt tudja esetleg valaki, hogy a 292.81 és a 290.81 között mi a különbség?
A DeLonghi hivatalos oldalán, már csak a 292-t találom, másik fent sincs. A (magyar) boltokban meg csak 290-est látok (többnyire leakciózva). 292-t még nem nagyon.
Ez kicsit olyan, mintha a 292 lenne a kicsit updatelt, frissített modell.Esetleg tudja valaki, hogy ha így van, akkor miben változott? Főleg az érdekel, van-e esetleg valami kellemetlen hibája a 290-nek, amit javíthattak az újban.
szerk: igen, itt írja is, hogy a 292 1 évvel később jött ki. De más lényegi különbség nincs.
Azért gondoltam, hogy esetleg valami belső változást csinálhattak, mert a 290 esetleg valahol csöpög, vagy szorul vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz fecke78 #11963 üzenetére
Bárhol meg lehet tudni pontosan melyikben mi van?
Az ilyen online shopoknál elég rossznak tűnik az adat minősége. Viszont a DeLonghi oldalán meg nem találtam meg minden modellt valamiért. Talán néhány már kifutó?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Nagya21 #11960 üzenetére
Még tart az akció, viszont kicsit belezavarodtam a különböző tipusokba, nem igazán értem mi a különbség. A végén a TB, SB vagy B gondolom Titanum Black, Silver Black vagy sima Black.
Viszont 290.81, 290.61 és a 292.81 között papíron nem nagyon látok különbséget, viszont árban meg pár 10ezer van. Ebben tud valaki segíteni, hogy miben mások ezek a tipusok?
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Nespresso kapszulás gépről szeretnék áttérni. Egyelőre az alábbi gépeken gondolkozok:
- Középkategóriás Philips vagy Delonghi 150k körül
- Delonghi Rivelia 280k
- Jura Ena 4 / E6 280-300kVan érezhető különbség a gépek között? Megéri a dupláját fizetni egy delonghi gépért egy philipshez képest ha kapszulásról váltok, vagy nem tudnám megmondani a különbséget?
Hajlandó lennék a drágábbat venni, de nem tudom ad-e ennyivel többet.
Egyelőre egy 100k körüli philipset próbáltam és teljesen oké kávét csinált.Van esetleg lehetőség BP-n kipróbálni a gépeket / kávékat kóstolni?
Köszi
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Napi 1-3 kávé elkészítésére szeretnék valamilyen gépet, egy sima kotyogót fog helyettesíteni, szóval nincsenek magasan az elvárásaim.
Elég kávéamatőr vagyok amúgy is, leginkább csak azért kéne a gép, hogy ne kelljen a kotyogóval molyolni napi 2x.
Szóval nem kell extra tudás, meg szuper technológia, úgysem érzem ízben a különbséget. Viszont olyan szempontból minőségit szeretnék, hogy ne legyen gond vele, menjen megbízhatóan évekig.Jah, olyat szeretnék ami őröli is a kávét, illetve automata tejhabosító is jó lenne.
Keretet nem tudom, jó lenne 100-150e körül megúszni, de ha tényleg indokolt mehet feljebb. Az előny, ha Alzán kapható, de nem kizáró ok, ha nem.
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeket szeretném kérni.
A cégünknél tönkrement az előző kávéfőző (Saeco Magic Deluxe) és egy újat szeretnénk vásárolni.
Funkciókat tekintve nincs nagy elvárás a géppel kapcsolatban és szemes kávét használunk. (Segafredo, Omina Barista, stb.)
A legtöbb ember eszpresszót iszik, néhányan tejhabot is készítenek, de erre van külön habosító gép.
Körülbelül 50 adag kávét főzünk le munkanapokon és évente 2-3 alkalommal ezt a készüléket visszük kiállításokra is, ahol kb. 100-120 adag kávé/nap a lefőzött mennyiség.Kérlek ajánljatok ehhez a használathoz kávéfőző gépeket. Lehet új és felújított is.
A maximális bruttó 300.000 forint, de ha ennél kevesebből is megoldható akkor az nagyon jó lenne.Előre is köszönöm a segítségetek.
-
fecke78
senior tag
Mivel a pellini n 82 egy jó kávénak van elkönyveleve , inkább lehetne egy olyasmi bemutató kinek milyen géppel milyen kávét főz , azt legalább össze lehet hasonlitani , kostolni nem is , de legalább vizuálisan látható lehetne a külömbség
-
fecke78
senior tag
Miért nem írjátok oda bi-bi-bi
.
Ovoda.
Kinek mi izlik ,erről vitázni -
Kbali
nagyúr
válasz Winnie The P #11940 üzenetére
Személy szerint nekem ez nem jött be. Mondjuk nem XXL kiszerelést próbáltam, hanem a normált.
Nekem a Segafredo Intermezzo jött be legjobban, ill. a Costa sorozatból.[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Többször volt már szó róla, van akinek nem jön be, nálam viszont ez vált be a Gaggia Naviglioba: Alzacafé (most épp akciós), ha van alza+ kifejezetten megéri.
-
-
Winnie The P
őstag
-
nagyúr
Az Lidl XXL kiszerelésnek nem sok köze szokott lenni az eredetihez.
Sokszor még a gyártó is más szokott lenni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
donmackó
addikt
Pont ilyent bontottam ki reggel, csak a sima kilós verziót.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Winnie The P
őstag
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
tönkrement a Cafissimo gépem (eco módon használtam, újratöltve a kapszulákat). Elégedett voltam vele, de elgondolkoztam valami máson. A Lidl-ben csütörtöktől kapható Silvercest gép ajánlott, jó lehet? -
DrDobos
őstag
válasz Winnie The P #11937 üzenetére
Uhh, köszi nektek, megneztem ezeket az ajanlottakat, hat nincs egyszeru dolgom ezek a pellinik egesz jol neznek ki, hat nem is tudom..
Samsung Galaxy A55 5G
-
Winnie The P
őstag
válasz DrDobos #11931 üzenetére
Nekem a Pellini N82 Vivace az egyik kedvenc. Most Granaroma és Crema Blend lett vásárolva. A Lavazza közül érdemes még nézelődni, esetleg még a Segafredo kávék közt.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
jjeahh
nagyúr
válasz DrDobos #11931 üzenetére
Lavazza Gusto Pieno szerintem a legolcsóbb de már jó kávé. Amik nálam még a topban vannak: Kimbo Aroma Gold, Lavazza Tierra for Africa, Pellini Espresso Bar Cremoso.
#11935atala: Na, akkor ezt is kívánságlistára tehetem . Most Costa Signature Blend van, nem rossz, de nem sorolnám a kedvencek közé, kicsit semmilyen és feketén is olyan, mintha már lenne tej benne
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
robag93
aktív tag
Elkezdett a Philips gép égett ízű kávét produkálni. Szerintetek ez mitől lehet? Takarítások, zsírzás rendszeres. Egy éves a gép, még garis.
-
DrDobos
őstag
A varhatoan hetfon erkezo (lekopogom) Philips 4300amba kernek szemed kave ajanlast eddig a karos gepemmel gyárilag daralt kávékat probaltam, fokent lavazzakat, pl. crema e gusto, qualita rossa de a qualita oro tetszett a legjobban. Van otletetek hasonlo árban, vagy probaljak ra a qualita oro szemes kavejara?
Samsung Galaxy A55 5G
-
FőDudu
veterán
válasz #85578752 #11928 üzenetére
Veszek egyet, akkor a 3 adagos kell, ugye?
IMS-bol milyet erdemes a kotyogosba?[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz #85578752 #11925 üzenetére
Vegyek egyet ha arra jarok? Aztan majd valahogy eljut hozzad.
(kb evente 2x megyek Magyarorszagra - nejem kb 1 hoonapon belul megy majd M7-en at Budapestre).Megirhatnad milyen az a szuro, gondolom Amazonrol berendelheto.
Gondolom valami hasonlo.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
z123456z
őstag
Az előbb láttam a Sparban Eduscho Espresso Classic és Eduscho Caffé Crema kávét. Le volt akciózva 3 ezer párszáz forintra, és úgysem próbáltam még ilyet, úgyhogy megvettem. Mit tudunk róluk, próbálta már valaki? Nem aromásított, mint a Frei? Ideális automata gépekbe, ez van ráírva, marketing lenne? Mostanában bevásároltam az alsó polcról, Bravos, Eduschok, expert lavazzák. Hát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
-
FőDudu
veterán
-
Winnie The P
őstag
válasz FőDudu #11920 üzenetére
Én egy kicsit csalódtam a Selezione Crema-ban. Nem hagyott mély benyomást bennem. Nekem az Intermezzo jobban ízlik
De nem vagyunk egyformák.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
FőDudu
veterán
Ez a fajta Segafredo Crema jo?
Akcios lesz, kb 12 Euros aron - annyiert raprobalok, ha nem ihatatlanul eros.FőDudu
-
Winnie The P
őstag
Nálunk a Pellini N82 volt a nyerő, sok jót olvastam a Granaroma-ról nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #11916 üzenetére
A Granaroma-t nagyon szeretjük. Ez lett az "alapkávé" itthon.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Winnie The P
őstag
Új alanyok:
-
Winnie The P
őstag
válasz fecke78 #11914 üzenetére
Lasan két éve használom, semmi bajom vele. Főleg az Ák vélemények nem szoktak érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
válasz Winnie The P #11913 üzenetére
első értékelés nem túl acélos
-
Winnie The P
őstag
-
mazsi70
senior tag
-
viktorhu
veterán
válasz Ejanos69 #11897 üzenetére
Én az ujjammal nem tudnék kávét készíteni, de ha a saeco ízvilág bejött, akkor nem hiszem, hogy azt más márka hozni fogja. Ha pont az íz miatt váltanál, akkor rajtam kívül itt nagyjából mindenki deLonghi-rajongó. Azt érdemes megnézni, hogy mire van szükséged - pl. hogy akarsz-e automatikus kapuccsínókészítést, vagy ez nem fontos, szeretnél-e menürendszert és szöveges kijelzőt pl. hibaüzenethez, vagy elég ha gombok vannak stb.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Próbálta már valaki az Eduscho kávékat?
Napokban láttam az ecofamily-ben, gondoltam a félkilós csomagolás valamelyikét kipróbálom.
[link] ------- [link]
Ha nem jönne be, akkor sem vesztek sokat.
Az ára inkább a Bravoshoz közeli, az meg (szerintem) nem igazán a jó kávék közé tartozik.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
DrDobos
őstag
A 200-250 ezer koruli automata Gaggia kavefozokrol (amelyeknek van automata tejhabositoja) mi a velemeny? Naluk is lattam nehany jol kinezo ajanlatot, csak azt nem tudom mennyire ajanlottak. Köszi a segítséget
Samsung Galaxy A55 5G
-
mazsi70
senior tag
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest