Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
z123456z
őstag
válasz markussandor #13807 üzenetére
Ja, ha most vennék, akkor a Delonghi cserélhető tartályos gépét venném, nem ugrik be a neve. Vettek mostanában többen is. Arról elhiszem, hogy csendes, vadiúj tervezés, nem az évtizedek óta csiszolgatott cucc.
-
Frankie50
tag
Nem volt oly régen, '22 október-november, mikor itt érdeklődtem, hogy mi legyen az odea go utódja. Akkor a saeco lirika otc lett a befutó, 2022. 11. 14.-én állították ki a garancia levelét, a tegnapi napon 8845 adag volt a számlálóban Most készülök a tömítések cseréjére, egyébként rendben működik
Szóval az a 17e nem is sok annyi idő alatt[ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
válasz Csigavair #13801 üzenetére
Szia!
Most úgy válaszolok, hogy soha nem láttam belülről Philips vagy Delonghi kávéfőzőt. Ám felhasználóként nyomkodtam már kb minden márka több modelljét is.
Ha a tejhabosítás fontos, akkor lényegesen egyszerűbb a Philips rendszerét elmosogatni, mint a Delonghi rendszerét.
Céges környezetben a hangerő sose volt zavaró, amúgy a saját Krupsom a leghangosabb :-)
Ha most vennék új gépet, akkor mégis az lenne nálam a vízválasztó, hogy mennyire egyszerű a karbantartása, javítása. Nálam kevésbé fontos a habosító tisztítása. -
K2016
csendes tag
válasz szente #13802 üzenetére
Szerintem teljes felújítás után(ha valóban teljes volt) , akkor irreleváns, a 17e, hiszen fel van újítva. Maximum az idő miatt a műanyag ház és stb öregedett - lehet nem keveset -ennyi idő alatt, mert ez egy elég réginek tűnő gép.De ez csak szerintem, tőlem okosabbak lehet teljesen máshogy látják
-
Dr. Szilikát
őstag
-
z123456z
őstag
válasz Csigavair #13801 üzenetére
Ha szoktál itt olvasgatni láthatod, hogy már csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy átnevezzék a topikot Delongi rajongói csoport-ra. És akkor a válasz is meglett. Én Delonghit még nem tapasztaltam, Philipsem van, a hangján kívűl nincs vele bajom, számomra remek italokat készít. De állítólag a Delonghi a király. Egy biztos, szerintem a Philipsnél nagy a minőségbeli szórás.
[ Szerkesztve ]
-
Csigavair
tag
Sziasztok!
Utolsó utáni pillanatos kávégép ajándék.
Melyiket válasszuk?
Delonghi ECAM220.20.W
Vagy
Philips EP2224/10
Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest