Új hozzászólás Aktív témák
-
Club
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, remélem tud valaki benne segíteni.
Nem egyszerű, de hát megkérdezem alapon
A story annyi, hogy szeretnék tervezni dolgokat.
Autókat, motorokat, természetesen magamnak, nem cégnek, tehát csak így a magam szórakoztatására, maximum ha jók jönnek ki a dolgok, 1-2öt ha úgy alakul majd kikalapálok magamnak.
Ehhez kellene nekem segítség minek, hogyan álljak neki, illetve ugyanez a szitu, csak házzal.
Sejtem hogy ez most valami olyasmi lehet aki ért ehhez, hogy kb megvalósítani a hidegfúziót 3éves fejjel, de érdekel a dolog.
AutoCad-et tanultam, sőt vizsgáztam is belőle anno, de az már olyan régen volt, hogy az idejét sem tudom.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest