- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen vág a témába, de nem találtam megfelelőbb helyet a kérdésemnek.
Adott egy Daewoo Lanos, ezüst színű, oldalán megviselt műanyag díszcsíkok. Mivel ezek elég csúnyák voltak már, vettem a bátorságot és lehúztam őket. Csak ragasztócsíkkal volt felragasztva, semmi csavar, szóval a helye nem is látszana. Annyi a gond, hogy a ragasztócsíkoknak maradt néhány maradványa, ami elég csúnya ha ráragad a por.
Hogyan tudnám ezektől megszabadítani? Körömmel próbáltam "felkapargatni", de ahhoz túl erős. Csavarhúzóval nem akarom összekarcolni. Próbálkoztam még hígítóval, körömlakklemosóval, de még ecettel is. A koszt lehozták ugyan róla, de a ragasztócsíkot nem, aztán hamar újra ráragad ugye a sok por...
Kicsit hosszúra sikerült, de azért köszönöm, ha valaki szakít rá egy kis időt és elolvassa! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest