Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre és lenne egy kérdésem. Eddig ugye az adatlapomon látható VGA mellé egy E2180-as CPU volt 2Ghz-en ugye az kevéske volt szegény kártyának, kapott tehát egy E7500-at ~3Ghz és a kérdés itt vetődik fel, több FPS-t kéne tapasztalnom a játékokban
namost pl cod4-ben még kevesebb mint ami volt.. volt kb 220 fix most jó ha van fix 130-150
egy ismerősnek van egy i3-as procija meg egy HD4650-je és adott beállítások mellett 950!
FPS, na azt senki ne mondja, hhogy a proci dob rajta ennyit egy rosszabb kártyán 6x anyi FPS, legyetekszívesek néhány tanáccsal megdobni, mivel orvosolható a probléma.
Ja és a driverem elég régi én arra gondoltam hogy esetleg az de azelött is ez volt a másik procival."Cogito ergo Sum."
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest