Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz jobbman #12217 üzenetére

Ez érdekes, ezek amúgy meg sem jelentek anno, ahogy nálam sincsenek.

Manitou: Látod, milyen sokat jelent? Ezért mondtam, hogy vastagon CPU-limites vagy.

dangerzone: Sokat fogyaszt. Inkább Q9550. Szerintem. Behozza az árkülönbözetet.

valakiiii: Mintha uninstall után pucoltad volna a rendszert, restart nélkül (ez nagyon buta dolog, mégis sokan megteszik). Ez esetben szívtál, mert folyton keresni fogja a rendszer az eltávolított fájlokat.

ATT-t dupla kattintással elindítod (ha szimpla user vagy, rendszergazdi módban), és amikor az aláírásra figyelmeztet, nyomsz egy OK-t. Aztán már működik is. Akiknél ez nem megy, fogalmam nincs, mit csinálnak.

Stirbi: Ott gyenge, ahol nincs több CPU-mag támogatás.

Lacpac: Egyáltalán, ki hagyja azt bekapcsolva??? :F :Y

Intel q8200: Viszont sok megtakarítást nem érsz el vele.

kop8: Kb. 1000x írtam a topicban (legutóbb alig vmivel ezelőtt), mennyire "lehetséges" megállapítani egy konfig képességét default 3D06 teszttel. :P :N

Locutus: Radeon Bios Editornak van egy olyan funkciója, amellyel CCC profilokat tudsz módosítani megfelelő beállításokkal (ventilátort is), nem feltétlenül kell ATT. Persze utóbbi jóval többet tud. Össze nem akad, viszont egyik mindig felülvezérli a másikat, ami viszont okozhat hibákat.

Van a cikkben egy olyan szakasz, hogy: "Változás az újabb verziókban"

killer1203: OpenGL 9.12 C-tel??? :Y :)) Örülj neki, ha megnyekken a progi! (Heaven benchmark OGL egy nagy fekete folt.) Inkább tedd fel a 9.9-et, ott még a Heaven-ben is csak pár helyen van graf. hiány.

3800+: Tápcsere esélyes. Az is lehet, hogy ha kevés A-t küldött eddig a karinak, az is károsodott (reméljük, nem), RAM-hiba gyanús a dolog.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák