- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
fattyu666 #8381 üzenetére
Ügyes kis konstrukció ez a tábori mindentudó maróasztal! Ha valaki külső helyszíneken dolgozik, netán nagyon kicsi a műhelyként szolgáló barkácsoló tere, annak megfontolandó.
Az én szempontjaimnak ugyan nagyon más való, nem igazán precíz eszköz, de kétségtelenül leleményes. Nem tudom, honnan merítette a megoldásokat, nem hinném, hogy mindent saját kútfőből, de ha ennek nem létezik úgymond perfekt, sorozatgyártott előzménye (INCRA módra) akkor érdemes lenne gyárthatóvá tenni. Alumíniumból, kicsit finomítva rajta.Amit meg Márton linkelt, ez az orosz Korvett egészen stabil kis jószágnak tűnik. Nekem mondjuk nem az jut róla eszembe, hogy miként kellene fára "átírni", sőt, hogyan lehetne még masszívabbá tenni, de jó. De kísértetiesen hasonlít a Bernardóra...
Ja, és az a sárga maró, ami dolgozik benne, az nagy valószínűség szerint a másik kínai gyártó terméke, amit én unimaxosnak nevezek!
Itt a választékuk:
http://www.korvett.ru/shop/CID_13.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest