- Manjaro Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
KilgoreTrout #54625 üzenetére
Oké, te tudod (kicsit fiyelmetlenül olvastalak), én csak azt szerettem volna jelezni, hogy a lépcső kicsit több annál, ahogy móricka megrajzolja. Ha ezzel foglalkoznak, akkor valószínűleg értenek hozzá.
Csak úgy mondom, lehet nem is kellene... 4 gyereket neveltünk fel egy inkább létrához hasonlítható lépcsős otthonban. Alul felül készítettem rácsot, kritikus volt az a mondjuk 1 év, amíg a kicsi meg nem tanult rajta közlekedni, de túl lehetett élni. És bármilyen a lépcső, oda kell rács az első időkben. Az építőnek a dédnagyanyja is csuklott szerintem, mert nagyobb bűnt nehéz elkövetni mint egy szarul megcsinált lépcső. 10 év alatt én is estem rajta, egyszer hetekig sántikáltam. Gyerekek is gurultak, de ők könnyebben megússzák.
De ahol lépcső van, ott mindig akad baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest