- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- macOS PC-re
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Excel topic
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Jó lenne, ha valamit kitalálnának már erre a DM-es őrületre! Múlt héten én is majdnem megzavarodtam miatta.
1. Egyedül firefoxban lehet csak elérni (nálam), a többi böngésző azonnal "kinyírja".
2. Rendszeresen eljátssza, hogy mikor belépek a felületére, próbál betölteni (kb a grafikus felület fele be is töltődik), aztán egyszer csak kiírja, hogy "unable to connect". Ilyenkor csak az segít, ha le van törölve a DM, és újra van telepítve.
3. Teljesen hektikusan, hol egy torrent hozzáadásánál, hol a törlésénél döglik le az egész, és válik elérhetetlenné. Van, hogy egy hónapig semmi gond nincs vele, van, mikor egy napig sem jó. Ja! fontos, mindeközben a seed tökéletesen megy a háttérben, a torrent oldalra megy a feltöltés gond nélkül, csak az alkalmazás felülete elérhetetlen.Természetesen mindegyik pontban említett hiba esetén újra kell telepíteni a DM-t.
Böngésző cache heti rendszerességgel takarítva van, és a routerben is többször volt már nvram törlés, különösebb érdemi eredmény nélkül.
Nem tudom amúgy, hogy miért lett ez a progi ennyire sz@r, még az RT-N18U-mon évekig ment mindenféle beavatkozás nélkül, majd jött egy FW frissítés, és onnantól csak a szívás volt, már annál a routernél is, de az újnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest