Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
-
Birki
tag
Router vásárlás előtt állok.
Az a kérdésem, hogy tud-e úgy működni ez a tipus, hogy a másik router jelét veszi wifin, és osztja tovább kábelen a pc-be?Szerintem...
-
kbhuinfo
tag
Tapasztalatom a router-rel: eros wifi, baratsagos felulet (gyari, merlin), megbizhato mukodes. Sajnos aki ezen tul akar menni (pl. 5 port osszefogasa egy networkbe), annak ez nem a legjobb valasztas.
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
titán
válasz Atlantisz48 #6690 üzenetére
Nehéz megmondani.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Találtam egy érdekes cikket, szerintetek mennyire vonatkozik ez ránk is? (RT-N66U felhasználókra)
[ Szerkesztve ]
-
HTomee
tag
Sziasztok,
RT-AC66U_B1 routeren, hogy tudom blokkolni PL. a facebookot? HTTPS-t nem engedi
-
Janó1999
tag
válasz sony309 #6685 üzenetére
Köszi.
Ez tényleg szájbarágós. Így csináltam de szétdobja 90%-nál.
Az nem lehet, hogy a restoration tool régi? (2012)
Mert ugye hiába írják, hogy válasszam a legújabbat ha 1db sincs.
Gondolom miután megszakad a kapcsolat, és azt írja, hogy ellenőrízzem a gép és router közötti kapcsolatot, már nem kell órákat várni.(Szerintem az asus is olyan mint a mai legtöbb akármi. Szart sem ér)
(A letöltő mesterrel elmehetnek a sunyiba) -
sony309
őstag
válasz Janó1999 #6683 üzenetére
Amikor ez alapján csináltam, akkor elsőre sikerült!
S3x, hifi & rock and roll
-
Janó1999
tag
válasz nagyfejü #6682 üzenetére
Köszi!
Így csináltam. Majdnem. Most viszont átállítottam az IP címet is.
Először a routerben a gépét, majd a gépben a sajátját.
90%-nál megszakad sajnos.
Az viszont elértem, hogy a gépemen nincs net. Mindent látok, csak net nincs.
A többi cuccon van.
Mi a toszt rontok el a frissítésnél? -
Janó1999
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az előző RTN65U-ban elhalt a 2.4-es wifi, aztán a nyomtató (USB) port. Fórumos tanácsra vettem egy RT-AC66U B1-et.
Nem állítgattam rajta semmit. Kapott új jelszavakat és kész.
Néhány probléma,
-média lejátszó NFS módban beáll mint a szög.
-eddig a régin évekig tökéletesen ment a Transmission,
a letöltő mester egy nulla. Böngészőből elérve rövid idő alatt 200+ hibaüzenetet tol a képembe.
A router menüjéből működik, de erősen bekorlátozva is kiakasztja a routert.
Gyakorlatilag használhatatlan.
Valamiért a letöltött filmeket nem szkenneli be a média lejátszó.Kicsit sem akartam szoftvert cserélni, de talán itt lenne az ideje.
Sajnos a Merlin-t két nap alatt sem tudtam feltenni.
Szerintem mindent kipróbáltam. Volt hard reset, többféle verzió kipróbálása......
A cuccon most 3.0.0.4.384_21045 van.
Nem megy fel sem a 384.5 sem a 384.3.
Valahol mindig szétdobja. (ellenőrízzem a kapcsolatot a gép között)
30% általában, de volt 90% is.Úgy tudom hardveresen erősebb mint a régi, viszont a mostani működése annyit sem ér mint halottnak a csokoládé.
(Nincs kedvem NAS-t venni letöltésre. Szerényben nyomom, ami eddig jó volt.)Köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
válasz abrakadab #6679 üzenetére
Szia!
Egyrészt sajnos a pendrive nem torrentezésre van tervezve, egyébként sem bírja a sok párhuzamos írási és olvasási műveletet, illetve nagyon be is tud lassulni ilyenek során, akár néhány KB/sec sebességre is, ami hamar a filerendszer összeomlásához vezet. Másrészt az élettartama is drasztikusan csökken ilyen felhasználáskor, ahogyan volt ez a korai SSD-kkel is. Volt ismerősöm aki anno vett 32GB-os SSD-t a routerre torrentezni, 3x cseréltette gariban, általában 3 hónapot ment neki 1-1 darab.
-
maximilien88
tag
válasz Gubek-Einste #6677 üzenetére
Király, köszi!
-
titán
válasz maximilien88 #6676 üzenetére
Elvileg igen ha felteszed a legfrissebb firmware-t.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
maximilien88
tag
válasz Gubek-Einste #6675 üzenetére
Bocs a láma kérdésért, de a gyári fw tartalmazza?tehát ha most veszek egy ac66u friss b kiadást akkor az ismert törhetőségek ellen védett?
-
titán
válasz maximilien88 #6674 üzenetére
A friss fw ami már tartalmazza a VPNFilter javítást stabil? Gondolkozom egy ilyen routeren éppen.
Nagyon keveset lehet még tudni róla így javítani sem lehetett még.WPA2 KRACK elleni folt van rá?
IgenEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
válasz merqree #6667 üzenetére
A custom firmware-ek alapja is gyári firmware, vagy tévedek?
A Merlin/HGG a gyári AsusWRT alapú de a többi saját, nincsen köze a gyárihoz.Azért az érdekelne, hogy tudják beletenni a gyári firmware-be a kódot a hekkerek, hiszen akkor beépített ember is kell.
Még nem tudni, hogy hogyan jutottak be.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
merqree
őstag
válasz Gubek-Einste #6666 üzenetére
Jó látni, hogy mennyire megbízható egy-egy gyártó. A custom firmware-ek alapja is gyári firmware, vagy tévedek?
Azért az érdekelne, hogy tudják beletenni a gyári firmware-be a kódot a hekkerek, hiszen akkor beépített ember is kell. -
titán
-
ddany7
csendes tag
válasz szasanyi #6614 üzenetére
Szia,
Nekem erre Invalid Firmware Upload hibaüzenet jön:
"Firmware upgrade unsuccessful. This might result from incorrect image or error transmission, please check the model name RT-AC66U and version of firmware from support site and try again."Ez mitől lehet? Merlin volt eddig is, most megpróbáltam factory reset, gyári fw és úgy, de szintén ezt kapom.
-
merqree
őstag
Ha gyári firmware-t, használok akkor is fertőzött lehet a router?
-
titán
Nálam N18U-val is ugyan ez volt a helyzet így általános AsusWRT gond lehet.
Szerk.: újra megnéztem, az új Xiaomi Redmi 5 Plus-on és a régi Samsung Galaxy J3 (2016)-on most jól jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Azért írok ide, mert kifogytam az ötletekből és bennetek van már minden bizodalmam.
Vettem egy RT-AC66U_B1 routert az RT-N18U helyett.
Be is állítottam, ahogy szoktam. Viszont valami okból kifolyólag amikor a mobilomon (OnePlus 6) Chrome böngészőben nyitom meg a 192.168.1.1 címet az alább látható kép fogad, nem töltődik be a router oldala.Letöltöttem a Firefox-ot, azon gyönyörű szépen megjelenik
Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy miért nem tölt be Chrome-ban?
Előre is
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
törölt tag
válasz Intelligencs #6652 üzenetére
Nem értem miért nem írják le a hasznos beállításokat, vagy hogy legalább mit keressen az ember.,
Köszönjük az infót kedves index, mi a megoldás, ha van? -
akos_ur
aktív tag
válasz Intelligencs #6652 üzenetére
Ezek szerint a B1-es nem érintett?
-
abrakadab
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segitség kellene nekem. Jópár éve használom a routert és van egy "visszatérő" problémám.
Gyári fw-t használok, egy 64 gb usb 3 pendrivel töltögetek down.man-rel.Azt már nem is kérdem miért van az hogy windows-os torrent kezelő kliens egyszerüen nem látja a routert, pendrive ot. Ezen már tulléptem.
Viszont, rendszeresen elb*ssza az USB met...értem ez alatt hogy egyszer csak write protectessé válik az USBm és nem tudom formázni az usb-t se re installálni a DM-t.
Már legalább 3x gariztattam pendrive ot emiatt (szó nélkül cserélték persze).
Más is kinlódott ilyen problémával?előre is thx.
-
őstag
Sokkal durvább az orosz kártevő, mint gondolták, az ön routere is fertőzött lehet.
Sajnos AC66U és N66U is rajta van a listán.
The Amiga, Born a Champion
-
titán
Ez biztos? Próbaként a 384.5 Merlinre visszatettem a legújabb, elsejei gyárit, majd onnan ugyanúgy vissza tudtam tenni a Merlint... Ettől még lehet ugyan, hogy ott az azonos gyárira épülő Merlin megy csak fel.
Most megnéztem és a AC66U B1-nél nem írja ezt de több más Asus eszköznél volt ilyen figyelmeztetés:2018/02/09
ASUS RT-N18U Firmware version 3.0.0.4.382.50018Please note: this version enhanced the security mechanism. RT-N18U upgrade to this version cannot downgrade to the previous firmware.
-
Bl@tty
tag
válasz Gubek-Einste #6648 üzenetére
Gyárira egy ideje már nem lehet admin felületről régebbit/custom firmware-t felrakni, ehhez Firmware Restoration Tool vagy recory mód kell.
Ez biztos? Próbaként a 384.5 Merlinre visszatettem a legújabb, elsejei gyárit, majd onnan ugyanúgy vissza tudtam tenni a Merlint... Ettől még lehet ugyan, hogy ott az azonos gyárira épülő Merlin megy csak fel.A reset-nek azaz értelme, hogy tiszta lappal kezdhess, a visszatöltéssel pont ez veszik el.
Ezért írtam, hogy megpróbálom 0-ról majd.Minden esetre most kivettem a DHCP-nél a fix IP kiosztásokat, majd újra beállítottam őket. Egyelőre jónak tűnik. Lehet valami ott gubancolódhatott össze...
[ Szerkesztve ]
-
titán
Beállításokat reseteltem/inicializáltam, majd fáljból visszatöltöttem, sikertelen eredménnyel.
A reset-nek azaz értelme, hogy tiszta lappal kezdhess, a visszatöltéssel pont ez veszik el.Extra: 384.5-re (és a legújabb gyári firmware-re) nem engedi feltenni a 384.4.2 Merlint. Ez normális? Még sose próbáltam downgrade-et... A Merlin kis gondolkodás után el se kezdi feltölteni, a gyári firmware viszont ki is ír valami üzenetet (nem emlékszem pontosan, de kb.), hogy az új szabályozások miatt (GDPR?) valami frissítést eszközöltek az összetevőkben és ezért nem engedélyezett korábbi verziók telepítése...
Gyárira egy ideje már nem lehet admin felületről régebbit/custom firmware-t felrakni, ehhez Firmware Restoration Tool vagy recory mód kell.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
B1-es router + Merlin 384.5 esetén előfordult-e valakinél, hogy WiFi MAC szűrés esetén az engedélyezett kliensek nem látják a hálózatot 2,4GHz-en, nem csatlakoznak rá?Ha kikapcsolom a szűrést, nincs gond, de ezt nem szeretném így hagyni.
A router pár hónapos, kb. 2 hete frissítettem 384.4.2-ről és 2 nappal ezelőttig semmi gondom nem volt velük, de egyik napról a másikra ez a helyzet, ráadásul 5GHz-en a TV hibátlanul csatlakozik. Nem módosítottam a beállításokon semmit, mégis több eszköznél fennáll.A router non-stop működik általában, LAN-on semmi gondom vele. Nincs jele túlmelegedésnek, a log sem mutat semmi extrát. Egyébként MAC szűrés és a DHCP-nél fix IP hozzárendelés is van az eszközökhöz, de ezeken sem változtattam régóta.
Beállításokat reseteltem/inicializáltam, majd fáljból visszatöltöttem, sikertelen eredménnyel. Még megpróbálom 0-ról újra beállítani, hátha, de nem remélek sokat egyelőre.
Extra: 384.5-re (és a legújabb gyári firmware-re) nem engedi feltenni a 384.4.2 Merlint. Ez normális? Még sose próbáltam downgrade-et... A Merlin kis gondolkodás után el se kezdi feltölteni, a gyári firmware viszont ki is ír valami üzenetet (nem emlékszem pontosan, de kb.), hogy az új szabályozások miatt (GDPR?) valami frissítést eszközöltek az összetevőkben és ezért nem engedélyezett korábbi verziók telepítése...
Még esetleg visszateszem a Firmware Restoration Tool-lal az előző Merlint, hátha...
-
tibike8
őstag
válasz Dreddy32 #6644 üzenetére
Most a VLC-ből akarod játszani vagy a böngészőből? Én ha nem vagyok otthon, úgy nézem a filmeket, hogy az AiCloud-on csinálok egy megosztási linket a nézendő filmnél (max 15 lehet) majd a VLC-ben (nem böngészőben) bemásolom a hálózati műsor megnyitásánál és játssza. Mobilon is így működik.
[ Szerkesztve ]
-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Lehet rossz helyen teszem fel a kérdésem.
Az AICLOUD 2.0-ból szeretnék lejátszani filmet. A VLC-t feltettem, de továbbra sem tudom lejátszani. Folyamatosan azt írja ki, hogy telepítsem a VLC-t. 3 fajta böngészőben is próbáltam, mindenhol ua az eredmény.
Mit tudok tenni?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Valaki használja a legfrissebb gyári fw-t? 384_20942
Jelenleg egy régebbin vagyok: 380_7378
Van valami gebasz az újjal? Értem ez alatt, hogy korlátoz vagy bármi anomália?Köszi!
-
Braien724
csendes tag
válasz Gubek-Einste #6640 üzenetére
Köszönöm,
később itt én is megtaláltam, de ez már késő volt a számomra valahova- nem tudom hova- beírtam tiltásra nem találtam meg.
Reszeteltem a konfigot, és beállítottam mindent újra az éjszaka :-(
Köszönöm a segítségegt!
-
titán
válasz Braien724 #6639 üzenetére
A hálózati térképen a kliens részben lehet egy kliens eszközt letiltani a netről, ehhez a MAC cím alapján osztott IP cím lehet használatban a LAN/DHCP szerver menüpont alatt.
-
Braien724
csendes tag
válasz Gubek-Einste #6638 üzenetére
Szia sajnos ez a gondom hogy nem tudom nem találom a menürendszerben egyszerűen.
Nincs a WIFI MAC szűrésben, ki van kapcsolva. mind a 2,4 mind az 5
LAN -ban nem találo ilyet.
nem tudom hova raktam erre szerettem volna ötleteket
-
titán
-
Braien724
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség.
Két napja két MAc címet beraktam szűrésre az asus RT-AC66U routerbe, most meg nem találom hogy töröljem őket.Nem kommunikálnak a nettel
Köszönöm az ötleteket
-
xrvman
őstag
válasz Gubek-Einste #6635 üzenetére
Kliensgépre vagy IP címre s azon belül konkrétan egy adott portra szeretnék megadni egy le és feltöltési sávszélességet.
Eddig csak olyat láttam, hogy az egész gépnek a sávszélességét tudom csak korlátozni, ez nem út.qBittorrentre. alkalmaznám.
Légyszi ne gyertek azzal hogy abban is van, valóban van, de nagyon nem az van amit beállítok. Régen uTorrent alatt sokkal simább volt, nem laggolt semennyire a játék.
Megnéztem, hatalmas kilengések vannak, kb a 3x osa is, és szinte fokozatosan emelkedik, majd visszaesik az adott értékre, hát ez így nem nagyon kóser.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Adva van egy RT-AC66U B1 router
Nem találok olyan részt, ahol nem csak gépre, hanem azon belül portra tudok korlátozni. Egyáltalán létezik ilyen? -
titán
-
M3oH
addikt
válasz Gubek-Einste #6631 üzenetére
Igen, ez is látszik.
-
titán
-
M3oH
addikt
válasz Gubek-Einste #6628 üzenetére
Értem. NASban látok még egy ilyen ipt: 10x.xx.xx.x11. A DDNS alatt regelt címnél is ezt látom, használom.
Net digis, lépcsőházban van egy doboz, nálam már csak kábel jön be a lakásba. PPPeO, felh./jel. -
titán
-
M3oH
addikt
válasz Gubek-Einste #6625 üzenetére
WANIP: 9x.xxx.xxx.xx6. Vagy én vagyok fogalom zavarba?
-
XARAI
tag
Sziasztok!
Szeretnék torrentezni a rourerrel. A Download Masterrel színte lehetettlen. Talán egyszer sikerült letöltésre bírni. Milyen alternatíva van még torrentezni, ami stabilan működik? Merlinem van. -
titán
-
M3oH
addikt
válasz Gubek-Einste #6622 üzenetére
szia!
Digis vagyok, van publikus IP: 9x.xxx.xxx.xx6
Regisztráltam a routeren keresztül. WAN\DDNS fül. Elvileg sikerült is.
Itt csekkolva, kiírja a címet és router IPjét is
A kreált DDNSt amúgy nem érem el böngészőből, nem jön be az oldal.
De működik az "asztali" TM remote, ha megadom a DDNS címet/portot.
És Wifin működik a mobil alkalmazás is. Mobilnettel nem.És ezt írja router a DDNS fülön:
A vezeték nélküli router személyes WAN IP-címet használ.
Ez a router multi-NAT környezetben lehet és a DDNS szolgáltatás nem működik ebben a környezetben.
És a Server Certificatenél az állapot jó ideje: Frissítés...Port forwading fülnél azt tettem amit írtál:
Szóval 2 napja cumizok vele.
Mi lehet még gond?
Köszi -
Tommmysun
senior tag
Üdv.! Csak egy kis "érdekesség"....:
Tegnap valamiért ledobta a routerem (AC66U B1 Merlin) az összes wifi eszközt, és amikor újra akartam csatlakozni velük, akkor - bár mindkét wifi (2,4Ghz/5Ghz) látható volt - hibás jelszóra hivatkozva nem tudtam csatlakozni és kábelen sem értem el az eszközt. Újraindítás után - ami kicsit talán tovább tartott, mint szokott - viszont minden helyre állt. Ez nekem csak azért fura, mert úgy gondolnám, hogy ha lefagy a router, akkor a wifi hálózatot sem kéne hogy lássam és nem hibás jelszó figyelmeztetéssel kéne eldobnia!
Remélem valaki nem próbálkozik a routeremet hackelni
-
titán
Van publikus IP címed?
Regisztráltál DDNS-t?Szolgáltatás név: Tetszőleges, valami elnevezés
Source IP: Üres
Port tartomány: Amelyik portot el akarod érni
Helyi IP: NAS IP címe
Helyi port: ugyan az mint a Port tartományban megadott
Protokoll: MindkettőEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
M3oH
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, mert elvesztem.
Adott AC66u router és egy NAS, amin transmission fut. Transmission remote használok laptopon és mobilon is. De csak wifiről érem el mobillal transmissiont, ami így nem túl hasznos. Port forwardongolni kellene egy portot neki, gondolom én,hogy "kivülről" elérjem, de bárhogy próbálkozok nem megy. És google sem a barátom.
szóval mi francot kellene ide beírnom:
Köszi -
titán
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Gubek-Einste #6618 üzenetére
Koszi,
kb milyen szintet erdemes beallitani a zokkenomentesseg erdekeben?
-
titán
válasz tomigonzo #6617 üzenetére
Nem mivel nincsen központi irányítás.
Amit tehetsz azaz, hogy bekapcsolod a Barangolás aszisztens-t ami egy bizonyos jelszint alatt lerúgja magáról a kliens eszközt, ezzel segítve a másikra kapcsolódást.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tomigonzo
aktív tag
Sziasztok,
egy Asus RT-N66u val es egy RP-AC52-vel letre lehet hozni egy egyseges wifi halozatot? Ha igen hogyan? Sajnos igy eleg sokat szenvedek az itthoni wifivel ;S
koszi -
Draken
őstag
Sziasztok!
Adott egy AC66U B1, jelenleg a 380_7378 gyárin vagyok. A legrissebb 384_20648 teljesen hibamentes, akár torrent alatt is? Nem korlátoz sebességben, mint az egyik korábbi frissítés?
Köszi! -
nagyfejü
őstag
Ezt nem értem!!
Most meg simán felment a Merlin!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget!!!!!! -
szasanyi
félisten
válasz Viperator #6613 üzenetére
Merlin elvileg jobban van optimalizálva és nagyban hasonlít a gyárihoz. További részletek itt találhatóak. Ez a legfrisseb, nyugodtan kipróbálhatod: RT-AC68U_384.5_0.zip
Nekem jobban bejön mint a gyári, és hibátlanul működik (már több, korábbi verziót is használtam).
A leírást ami alapján feltehető itt találod. -
Viperator
őstag
válasz Gubek-Einste #6612 üzenetére
Ha van jobb, mint a gyári. És mivel jobb, mit és mennyivel tud többet, stb?
Köszönöm!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
titán
-
Viperator
őstag
Szép napot Urak!
Megérkezett az AC66U B1 HW: B2 router. (eddig TP-Linket használtam és használok per pillanat is).
Melyik firmware-t érdemes letölteni? Merlin? Gyártói garancia nem lesz kivágva?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
melan
senior tag
válasz Intruder2k5 #6606 üzenetére
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
melan
senior tag
Ha be akarom állítani a távoli elérést úgy, hogy egyedi portot használhassak, akkor azt hogyan kell beállítani? A TPlinkben megadtam a "külső" portot és hogy mire irányítsa át ("belső" port), pl ftp elérésnél az 12345-t kellett megadnom, és akkor az át volt irányítva a 21-es portra. Viszont ott protocollként meg tudtam adni, hogy "all". Itt mit válasszak? Egyébként telefonról és asztali gépről használom a transmissiont és az ftp elérést.
(Próbáltam megadni a jelenlegi WAN IP címmel, de mivel NATolva van, így lehet nem működik, míg a fix IP nincs beállítva, ezért nem tudom próbálgatni)
-
nagyfejü
őstag
válasz Intruder2k5 #6593 üzenetére
igen. Mindent a Te leirásod alapján csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest