Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil2k
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha az alábbiakat szeretném használni, az CFW (Merlin, HGG) telepítésével lehetséges-e az AC66U B1 routerrel?
-AiProtection
-Network Protection
-Parental Controls
-Adaptive QoSKöszönöm!
Ha átadod a tudásod, neked attól nem lesz kevesebb!
-
MODERÁTOR
válasz timarcell #6096 üzenetére
Szia!
A dobozon is kell lennie egy hasonló címkének, mint a router alján van, amin fel vannak tüntetve a MAC címek, és ott rajta van a HW verzió is.
CPU infót esetleg telnet-en tudod lekérni, ezzel a paranccsal:
cat /proc/cpuinfo
Vagy még lehet a system log-ban is van róla némi infó, azon a részen, ahol a boot folyamat látható.
[ Szerkesztve ]
-
timarcell
tag
Sziaztok!
Frissen BF-en vásárolt router dobozán fel van tüntetve hogy b1-es?
Valaki tudna fotót feltenni róla?
Milyen programmal lehet lekérni a cpu infót?Előre is köszi!
-
mr.perfect
tag
Sziasztok, megpróbáltam felrakni az advanced tomato fw-t az RT-N66U-ra..követtem a leírást , tehát fw restore utility+fw restore mode-ba raktam. felmásolta a fw-t és utána mégegyszer elszámol 100% ig majd egy hibával elszáll, hogy nincs kapcsolat. Azóta ha bekapcsolom a routert akkor rögtön restore mode-ba megy( villog a power led) és bármit csinálok nem megy fel semmi. próbáltam a gyári fw-t is. illetve a mini fw restore website-ról is de semmi a website azt csinálja, hogy felmegy a fw majd kiírja, hoyg reboot, de nem történik semmi. ha kézzel újraindítom akkor ugyanaz a helyzet, tehát restore módba megy.. Valakinek van esetleg ötlete, hogy mit lehetne tenni? vagy ez kuka lett?
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
MODERÁTOR
válasz VicKing #6093 üzenetére
Szia!
Webes, grafikus beállítási lehetőség nincs. Megpróbálhatod áramtalanítani majd újra bekapcsolni, hátha restart után szinkronizálja, ha nem, akkor telnet-en tudod parancssorból szinkronizálni az időt.
ntpclient -s -h pool.ntp.org
Vagy akár manuálisan beállítani...
date 2016-07-15-23:25
[ Szerkesztve ]
-
VicKing
tag
Sziasztok!
Azt írja a routerem, hogy rendszeridő nincs szinkronizálva
Nem találok kézi beállítási lehetőséget. Gyári firmware van fenn, nem cserélném le.
Ötlet? -
szab13
aktív tag
EMAG-nál akciós 27e, de sajnos a leírás/kép szerint nem B1-es
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez az Asus RT-AC66U B1 routert, érdemes felfrissíteni a legfrissebb firmware-re? Nincsennek gondok vele? -
kurtuzov
senior tag
-
-
szab13
aktív tag
EMAG -nál kicsit megugrott az ára 45e ... lehet pénteken akciós lesz ?
De vajon melyik verzió lehet? kép alapján nem B1/B2[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
-
kurtuzov
senior tag
válasz tibike8 #6072 üzenetére
Nekem a bekapcsolás utáni gyári wifi kicsit lassan jött be, már épp elkezdtem volna kábellel csatlakozni.
Miután beállítottam a wifi SSID/jelszót (ugyanarra, mint korábban volt) a HP laptopon ki kellett töröljem a korábban ilyen néven elmentett wifit és akkor látta az új routerről sugárzott ugyanilyen nevűt. Android eszközökön ilyet nem kellett.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni az új AC66U B1-el kapcsolatban. Van egy ultrabookom ami nem látja a wifijét. 2.4-et tud csak az ultrabook és a szomszédokét látom meg a munkahelyen is fel tudok csatlakozni wifire meg a régi routeremet is látja, csak ezt az újat nem. Próbáltam különböző titkosításokat beállítani, de nem segített. Mit kellene állítani a routeren, hogy lássa az ultrabookon. Lanon van net az ultrabookon az Asusból. Illetve mindegyik telefon látja a 2.4-es hálózatot is.
-
senior tag
sziasztok, esetleg főzött szoftverrel változhat a jelerősség?
-
voronoi
tag
nekem is most jott meg edigitalbol, b2-es ez mar, egy osregi wl500gp-t cserelek le ra, 10 evig ment, meg voltam vele elegedve, bar a wifi resze kicsit gyenge volt
-
Draken
őstag
válasz Optika01 #6060 üzenetére
Hát ez érdekes. Nálam az volt, hogy az alap fw-vel lanon kihajtotta max 500at, wifin sz@r volt. Legfrissebbel lekorlátozott 300M környékére, majd az egyel korábbi verzió tökéletesen bejött. Esetleg lan kártya driver frissítés vagy korábbira való visszaállás? Vírusírtó?
-
Optika01
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Ma vettem át az új AC66U B1-es routert, a beállításokban kellene egy kis segítség digi 500-hoz. Ha a net közvetlenül a gépbe van kötve, akkor 300Mbps mérhető, de ha a routeren kersztül, LAN porton mérem akkor már csak 8-10Mbps-t mérek.
Ez beállítás hiba, vagy esetleg hibás az eszköz.
Sajnos én nem igazán értek hozzá.
Köszönöm.
üdv:Optika
-
skulll
tag
válasz voronoi #6052 üzenetére
Én is vettem tegnap BF-en egy ilyet, hirtelen felindulásból, és nekem is ilyen, 2 magos processzoros, és elöl is van egy USB3 port.
Illetve megnéztem a system logot, ott pedig bootoláskor egy ilyet írt ki, ami megerősíti, hogy B1-es, H/W Ver.: B2:
Aug 1 00:00:17 kernel: Found a AMD NAND flash:
Aug 1 00:00:17 kernel: Total size: 128MB
A Firmware verzió pedig: 3.0.0.4.380_4208Most kezdem el majd ezt a topikot olvasgatni. Kisebb fajta NAS-ként + torrentezős gépként is használnám, gyorsan végigmenve az admin oldalon, elvileg képes rá, és remélem a 2 magos proci is bírni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
sziasztok, az lehet firmware probléma h ingadozik kábelen és wifin is a sebesség. Néha pedig nincs AC-s rész, lehet butitani a firmwaret minden nehézség nélkül??
-
kurtuzov
senior tag
válasz Tommmysun #6049 üzenetére
Akkor egy kérdésem lenne hozzád (mely gondolom több edigis BF vásárlót izgat):
HW ver. A1 vagy B1? -
korren
aktív tag
válasz kurtuzov #6047 üzenetére
Ha jól értelmezem a neten találtakat, akkor az RT-AC66U B1 annyiban különbözik az RT-AC66U-tól /sima/,
Hogy 2xUSb 2.0 helyett 1xUSB 2.0 + 1xUSB 3.0, nem eltávolítható antennák és Broadcom BCM4708C0 chip van rajta (1 GHz, 2 cores), szemben a Broadcom BCM4706 chippel (600 MHz és 1 core).Plussz az RT-AC66U B1-ből létezik HW ver. A1 - 2016. első fele gyártással és HW ver. B1 - 2016. második fele gyártással. Annyi a különbség, hogy az A1-ben AMD NAND flash, míg a B1-ben Zentel NAND flash van.
Mindkettő kaphat custom firmwaret vagy csak az AMD NAND-os? Arra mehet AC68U firmware is elvileg?[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
kurtuzov
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel, most BF miatt 25 eFt az AC66u B1 [link]
Pár napon belül megtudom HW1 vagy HW2.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Ilyenre tervezem lecserelni: AC2300 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
VicKing
tag
válasz Atlantisz48 #6011 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanezt csinálta, csak már a végén pár óránként indult újra. Visszaküldtem garanciális javításra, ma jött az üzenet, hogy nem javítható, vásároljam le vagy visszaküldik az árát.off: Kérdés mindenkihez, ha most vásárolnátok routert milyet vennétek az AC66Uhelyett kb. 50 ezerig? Digi 1000-hez, 5Ghz, Gigabit LAN, gyári firmware-rel használva. Köszönöm, ha segítetek ötletelni!
-
senior tag
Felrakta a fórumról valaki az új firmwaret?
Version 3.0.0.4.380.8120
2017/11/0129.88 MBytes
ASUS RT-N66U Firmware version 3.0.0.4.380.8120
Security fixed
- Fixed KRACK vulnerability
- Fixed CVE-2017-14491: DNS - 2 byte heap based overflow
- Fixed CVE-2017-14492: DHCP - heap based overflow
- Fixed CVE-2017-14493: DHCP - stack based overflow
- Fixed CVE-2017-14494: DHCP - info leak
- Fixed CVE-2017-14495: DNS - OOM DoS
- Fixed CVE-2017-14496: DNS - DoS Integer underflow
- Fixed CVE-2017-13704 : Bug collision
- Fixed predictable session tokens, logged user IP validation, Logged-in information disclosure (special thanks for Blazej Adamczyk contribution)
- Fixed web GUI authorization vulnerabilities.
- Fixed AiCloud XSS vulnerabilitiesPlease unzip the firmware file first then check the MD5 code.
MD5: 9c01a77e141dbd8807a3f35265f812ed -
Draken
őstag
sziasztok!
beüzemeltem az új routerem (ac66 b1)!
A kérdés, hogy melyik fw most az ajánlott? Ezt ajánlja fel jelenleg: Firmware version 3.0.0.4.380_7743-
Ennél egyel régebbit kéne felraknom vagy ez már egy javított?köszi!
[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
Na végül itt feladtam. Csatlakozik a wifihez, connected az állapota, de nincs internet, mert : Windows could not automatically detect this network's proxy settings.
Ennyi. Tuti valami trivális dolgot nem csinálok jól, de se saját kútfőből, sem a google-lel nem jutottam előbbre -
parkasz
senior tag
Még egy kis adalék. Van, hogy az ERR_NETWORK_CHANGED hibaüzenetet dobja fel.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom biztosan jó helyen teszen fel a kérdést, de egy kis segítség kellene. Adott egy n66u router a családi ház alsó szintjén. A felsőn van egy tp-link wifi jelerősítő.
Azonban ha a tabletet (surface pro) vagy notebookot felviszem a felső szintre az alábbi hibaüzenetet dobja: Wi-Fi doesn’t have valid IP configuration. A jelerősítő újraindításával tud csak rendesen csatlakozni. Mi lehet a gebasz? Előre is köszi! -
kulu22
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #6023 üzenetére
Vélhetően nem adnak, de egy trükk: a nyaralóban a routeren állítsd be a VPN klienset (ASUS simán tudja) az otthoni routeredre (ami a szerver lesz, és ami szintén lehet ASUS, ha már ebben a topikban vagyunk ). Így a nyaralóban mindegy, hogy milyen IP-t kapsz, van egy VPN tunneled az otthoni hálózatod és a nyaraló között.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Bocs, azt a hozzászólásod nem láttam, amiben írtad, hogy 4G stick.. Azt hittem otthoni, abban az összefoglalóban van.
Egy telefont megér az ügyfélszolgálatra esetleg, hogy mobilon is tudnak-e publikus IP-t adni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gerii
addikt
Üdv!
- AC66U-n fut egy Tomato Version 1.28 by shibby.
- 4G stickről kap netet
- egy nyaralóban fog netet szolgáltatni egy wifi-s termosztátnak, hogy tudjuk monitorozni.Kérdés:
Ugyebár a mobilnet 24 óránként IP címet vált, így hogyan tudnám a router felületét távolról elérni?
Hogy kell beállítani a távoli elérést így a routerben? (Láma szinten)Köszi a segítséget!
-
poli27
veterán
van valakinek tapasztalata a dual wan megoldással, mivel aT baszik nálunk cmts-t fejleszteni ezért nem adják ki a 250 es netet, de jól jönne 20mbit upload.... gondolkozom hogy előfizetek még egy 120 as netre, a router össze tudja adni faszán a sebességeket?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok hogyan lehet totálisan resetelni a routert? Nem erre a 30 másodperc reset gomb tartásra gondolok hanem tényleg teljesen ahogy csak lehet. Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
poli27
veterán
Megfejtettem a hiba okát...a kibaxott Telekomos xarba visszakapcsolt a wifi, de mivel az bridge módba van(nem is értem miért van benne bridge módba a wifi) nem oszt ipcímet, viszont a neve és a jelszava ugyanaz volt, és valamiért oda akartak az eszközök csatlakozni, nem az asushoz!
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus RTN66U routerem, ami már hónapok óta gond nélkül megy.
132 -as Tomato van rajta, Transmissiont használok.
Az utóbbi időben azt csinálja, hogy kb 2 naponta csak úgy újraindul, nem tudom miért.
Szerintetek hol kezdjem a hibakeresést?Előre is köszönöm a segítséget
Üdv,
Zoli
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #6009 üzenetére
megtettem, és nem tudtam csatlakozni, sőt a nyomtatót is restartoltam, és az se kapott ipcímet, érdekes hiba...
-
MODERÁTOR
Legközelebb ha ilyet tapasztalsz, tedd már meg, hogy újraindítod a telefont is. Nekem abból, hogy egyes telefonok tudtak rá csatlakozni, az jött le, hogy nem feltétlen a routerrel volt a baj. Az meg már végképp furcsa, hogy a router restart se oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
ez marha érdekes, reggel nem ment, du hazaérve nincs baja.... no comment...
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #6005 üzenetére
Jha mar mindent probaltam....
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
Ma reggelre megdöglött a dhcp szerver a wifin, mi a fene lehet? nem tudnak kapcsolódni hozzá nem kapnak ipcímet, kábelen tökéletesen megy... azaz valamelyik teló igen valamelyik nem, és a nyomtató se kap... fuck...
-
golfvariant
aktív tag
válasz golfvariant #6002 üzenetére
Szerintem hétfőn visszaviszem az Edigitalba. (14 napos pénzvisszafizetés)
-
golfvariant
aktív tag
válasz Intruder2k5 #6001 üzenetére
Kipróbáltam, de így sem tökéletes. Visszaállítottam 100-ra, de ott is ugrál a hálózat sebessége.
Az Ac56U routerrel nem nagyon volt ilyen...Az az érdekes, hogy csak a Tx Rate ugrál (130-430, az Rx rate stabil 866...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz golfvariant #6000 üzenetére
Próbáld meg 36 - 48 közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest