Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Mi a fene lelte y routeremet ac66u b3, hogy elfelejti a port nyitasokat random... es tok ures ha belepek?
-
zsolt_64
senior tag
válasz zsolt_64 #9696 üzenetére
4.a Hurrá ! firmware kiválaszt , betölt , és várakozik, ki kell írnia egy succesfull üzenetet...
4.b reboot
update: ha nagyon nem akar összejönni az áhított betöltő oldal én windowson csinálok egy ethernet adapter letiltás-engedélyezést, az újraolvassa a hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz ftamas0201 #9695 üzenetére
Bootloader használata gyorstalpaló:
1. megfelelő firmware letölt, kicsomagol.
2. egy gépen ami kábellel van bekötve a kapcsolatot fix ip címre kell beállítani pl.192.168.1.4
3. router kikapcsol, bekapcsol a reset gomb megnyomásával együtt, és kb 5-6 másodpercig nyomva is kell tartani. ekkor az egyik led (jobb szélső ? villog).
4. a kliens gépen egy browserben a 192.168.1.1 meghív ekkor jön egy ilyen [link]
lehet elsőre nem jön be kicsit várni kell nyomkodni f5 esetleg ctrl-f5
5. ha bejött a tomato akkor egy nvram törlés javallott, aztán jöhet a config...
Ez a legegyszerűbb talán, van még util is hozzá, de az nekem sosem jött össze (fresh)tomato-val.[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
válasz zsolt_64 #9694 üzenetére
Nyilván freshtomato mivel Shibby már akkor abbahagyta a fejlesztést mikor még csak az n18u volt. De miért ne lehetne tovább használni tomato néven, fresh is csak azt folytatja
Most még csak HGG van rajta, majd holnap délelőtt nekilátok rádobni a freshtomato cuccot, majd keresek egy leírást hozzá -
zsolt_64
senior tag
válasz ftamas0201 #9692 üzenetére
pontosítsunk :tomato -> freshtomato.org
tomato-ról tomato-ra simán menni fog. Nem tomato-ról a bootlader-el. (Reset gomb hosszan nyom bekapcsoláskor stb....)[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz ftamas0201 #9690 üzenetére
Ott van az, de leálltak vele. Mindössze egy béta van azon kívül amit említettél.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
ftamas0201
senior tag
Nagyon jó..
Akkor irány a tomato, az mindig bevált cucc volt, Egy N18U-n az van itthon az emeleten de akkor most már ez is meg fogja kapni.
Már csak ki kell találnom arra hogy varázsoltam fel, 4-5 éve már rég volt az basszus, csak annyi rémlik, hogy a tallózás firmware frissítés nem működik ennél a dolognál. -
fa4hu
őstag
válasz ftamas0201 #9690 üzenetére
Abbahagyták a fejlesztését, valószínűleg ezért került le minden.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Melyik HGG a legújabb erre az RT-AC66U B1 routerre? Nekem jelenleg a 380-70 van fent csak elő kéne keresnem hogy honnan is szoktam letölteni mert épp elveszett az éterben az a weblap, a router webes felületén megadott linken meg a mappák tök üresek sajnos ezért is kérdezem hogy érdemes-e keresgélnem a linket. Elég régóta ez van már, azért csak nem ártana frissíteni a HGG-nek is.Köszönöm!
-
addikt
Sziasztok!
Ha az RT-AC66U routernek egyik pillanatról a másikra eltűnik az 5GHz-es rádiója, akkor javasolt leső lépésben ellenőrizni a tápegységet. PL az Asus laptopoknak a tápegysége ugyanolyan mint a routernek. Nálam ez megoldotta a hibát, kár hogy előtte már megvettem egy másik routert. Így most kidobtam ~30 000Ft-ot az abalakon.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
zsolt_64
senior tag
Nem is kell visszalépni, nyugodtan megveheted a B1 változatot, szerintem mást nem is kapsz. Van rá 3 év gar.
Ehhez most van FreshTomato, az utolsó változatban (2019.3) már jó a CTF, tehát bírja az 1 Gigás netet is (bár nekem nem olyan van) . Nálam tökéletesen működik, nem észlelek semmilyen hibát.
Az uptime-t egyedül ELMÜ elvtárs befolyásolja[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz zsolt_64 #9682 üzenetére
Van minden,nem kihívás egy ilyen művelet a a munkámból kifolyólag se.
Volt már vele egy szenvedés...akkor tértem át ugye a ddwrt-re az kicsit " megnyugtatott? " de sehogy nem tetszik ez az üzem.. tessék itt az RT-N16-om ezt nevezem stabilnak
Most azon filózom, hogy tényleg beújítok egy másikat már csak az a kérdés mit kéne? Mert visszalépni nem szeretnék...
Ezt meg szétkapom kicserélem a kondikat letesztelem ha jó marad tartalék vagy eladom.
-
zsolt_64
senior tag
Táphiba simán lehetséges. Ha van csavarhúzód pákád, multimétered kedved, időd neki lehet vágni. Szerencsés esetben egy felpúposodott kondit le lehet cserélni.
Az én routerem sem úgy ment tönkre hogy puff semmi, hanem elkezdett mindenfél hibákat produkálni. Én is kb 10-szer újrakonfiguráltam , elbaxtam vele 3-4 napot mire rájöttem hogy ez bizony kuka...
Bekonfiguráltam, elment egész nap . Hurrá... Lefeküdtem aludni, puff reggelre megint nincs net
Tudom hogy HTK, de hidd el egy csomó szívást meg lehet spórolni..
(htk= hirtelen támadt kiadás)[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz zsolt_64 #9680 üzenetére
Szia,
Ez a táphiba jellemzően még a wl500-as sorozatnál volt jellemző. Ott emlékszem ilyenre ott kellett a táp panelon lévő kondit cserélni...létezik, hogy egy ennyivel " fejlettebb " modelnel is előjöjjön újra ez a hiba ?
Cseretápom nincs, de a tápot szétszedni a kondi miatt nem nagy kaland...azt esetleg ki tudom cserélni.
Visszaolvastam itt pár hszt én pl recovery módot simán elérem!
Ahogy láttam másoknak volt vele baj.. -
zsolt_64
senior tag
Hát amit leírtál az körülbelül ua amit az én n18u routerem produkált, és kuka lett a vége.
(természetesen csak átvitt értelemben, mert nem szennyezzük a környezetet )
Az ilyen bizonytalan működést még okozhatja hogy elszállt a táp, ha tudsz egy másik tápot szerezni, egy próbát megér. ha az sem akkor...
Amit leírtál azt a routernek el kellene bírnia.
Esetleg egy másik routerrel (vagy egy közvetlenül 1 gépre csatolva) kipróbálhatnád hogy azzal is eldobálja-e a pppoe kapcsolatot, mert ha igen akkor a modem a hunyó, de az meg általában a szolgáltatóé.
Nekem most egy b1 változat van, rajta freshTomato. 28 nap uptime és 6 nap pppoe kapcsolat[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Van egy RT-N66U routerem. Van rajta egy nyomtató, 2db TV és 1 NAS( Xpeno ). Wifin meg 6 eszköz lóg rajta de nem folyamatosan mobil és laptopok.
Régen tomato( Shibby féle ) volt rajta aztán volt egy hiba az egyik laptop nem tudott csatlakozni eldobálta aztán csinálta ezt mobillal is jelezte a hálózatot kiírta, hogy az internet esetleg nem elérhető közben a másik mobil ment...
Reseteltem frissítettem de jobb nem lett aztán átálltam ddwrt-re itt jobb lett a dolog de itt is csinálja neha.
Mindegy beletörődtem most legfrissebb ddwrt fut rajta.Mivel van NAS így azért van szépen adatforgalom és most már idegesít letöltésnél 10MB/s fogja magát és eldobja a PPPoE kapcsolatot. Ujracsatlakozik. Tölt tovább. Mondjuk egy 8Gb-os filenal 4-5-szor csatlakozik újra. Nem a router indul újra csak a kapcsolat. Illetve a másik, hogy a router megy de nem érni el. Újraindítom - működik újra elérni. Ez mondjuk a kisebbik baj...mert nem érem el na bumm a kapcsolat eldobása jobban zavar illetve a wifi.
Már azon is gondolkoztam ,hogy gyenge lehet a hardver...
Valakinek van valami ötlete a fenti hibákra.?
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Megoldható lenne hogy downgradeljem a rutorrentet v3.7 vagy v3.8 verzióra?
A v3.9 van telepítve de folyton ellenőrzi az utolsó 1-2%-ot.
Többször le kell futtatni hogy befejezze mert felfüggeszti.
kösziASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
-
libus
őstag
válasz Szirtimorc #9674 üzenetére
Nálam azon nem megy torrent meg semmi más. Csak szórnia kell a Wifit.
El kellene küldeni gariba...Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-
libus
őstag
válasz MC Pite #9670 üzenetére
"Másik kérdés: ahogy az 56U és a 87U is néha csinálta, úgy a 66 is szórakozik azzal hogy nem látszik a 2,4Ghz időnként."
Erre a válaszra én is kíváncsi leszek, mert ezt nálam is csinálja a 66U B1.
HGG van rajta az elejétől fogva (kb. 2 éve).
A napokban majd felrakom a legújabb gyári fw-t (3.0.0.4.385.10000), remélem megszűnik...Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, próbálom összelőni minél jobb,WiFi jelerősségre az AC66UB1-et, és miközben a csatornákat állítom (2,4hznek csak 20Mhz és fixen, 5Ghz 108tól de autó szélesség, laptop és nagyobb sávszélt igénylő eszközök erre csatlakoznak), feltűnt hogy a laptop meg 'jön utána' (DIRECT-OGX240msC2). Ha jól sejtem nem előnyös jel szempontjából, vagy ez csak valami fake kijelzés? Nem kapcsoltam be külön wifi direct funkciót (max sendanywhere, de csak ha épp küldök valamit, gondolom).
Másik kérdés: ahogy az 56U és a 87U is néha csinálta, úgy a 66 is szórakozik azzal hogy nem látszik a 2,4Ghz időnként. Napi ütemezés, hogy hajnalban egy órára kikapcsolom segíthet (gondolom újra elindítja akkor minden nap)?
+1: A vendég hálózat engedélyezése oszt/szoros bármit is, fenntart neki valamennyi sávszélt vagy bármit ha nincs rajta senki? (szerk: Két-két sebességmérés eredménye alapján úgy tűnik nem zavar be.)
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
libus
őstag
Van egy ac66u b1 router.
Hgg 380.70 fw van rajta ( újabbat nem találok).
Olyan problémám van vele, hogy közbe a Wifi 5-10mp-re eltűnik.
Ha feltenném rá a legújabb gyári fw-t (3.0.0.4.385.10000), akkor ez a hiba eltűnhet? Szoftveres hiba lehet?
Amúgy, mehetne rá egyből ez az új gyári fw, vagy kell valami mást is csinálni előtte?[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
őstag
-
szaboi6512
őstag
Helló!
Kicsit problémás a rutorrent 3.9 verziója.
Az utolsó 0.2-0.5 %-ot csak többszöri újraellenőrzés után fejezi be.
Lehet valahogyan downgradelni akár a 3.7-es rutorrent verzióra?
Asszem az rendben volt.
Hdd-n van a rutorent- ezzel a módszerrel.
kösziASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
-kolibri-
csendes tag
válasz zsolt_64 #9652 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, lehet később kipróbálom.
A korábbi routermen (n18u ) tomato volt és szerettem, de csak egy torrent kliens miatt nem cserélnék most firmware-t. Merlin-en is tökéletesen működik a transmission, de jobban szerettem az rtorrent-et, ezért próbálkozom vele.[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz -kolibri- #9651 üzenetére
Csak javaslat: az RT-AC66U_B1-re van FreshTomato, amiben van beépített Transmission, igen jó config felülettel.
Továbbá a Transmission-hoz van egy alternatív gui, amit nekem sikerül felmókolni a routerba (bár az egy n18u volt, de szvsz mindegy), továbbá van hozzá win32 alapú transmission kliens is.[ Szerkesztve ]
-
-kolibri-
csendes tag
válasz -kolibri- #9644 üzenetére
UPDATE
A legésszerűbb próbálkozás, hibalehetőség kizárása kimaradt...
Tettem fel Transmission-t, hiba nélkül töltötte le, ellenőrizte a torrentet.
Szóval valami az rTorrent-el lehet, így erre várok ötleteket, mivel lehetne újra a régivé varázsolni.
Próbáltam újratelepíteni (törölniopkg remove rutorrent --force-removal-of-dependent-packages
, telepíteni), de nem segített.[ Szerkesztve ]
-
XZoli
aktív tag
Mai nap nyugdíjba vonult, hű Routerem. Az együtt töltött 6 év felejthetetlen volt , de eljárt felette az idő . Isten hozott Asus RT-AC86U
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
kenwood3
addikt
Sracok!
Miert kapom ezt az uzenetet amikor a routerre kotott hdd tartalmaban akarok barangolni ? Pc-n bele se tudok nezni a hdd tartalmaba mert rogton ezt kapom : ac66u b1 , win10
[link][ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
-kolibri-
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni.
Az rtorrent letöltésnél mikor végez a kliens újraellenrőzi a fájlokat majd felfüggeszti a torrentet megáll valahol 60-80%-on és kiírja, hogy:
rTorrent: Hash check on download completion found bad chunks, consider using "safe_sync"
elvileg beállítottam a safe_sync opciót(rutorrent-en és rtorrent.conf-ban is pieces.sync.always_safe.set=1), de a hiba nem múlt el.Megoldást nyújt, hogyha kényszerített újraellenőrzéssel ismét lecsekkolom a torrentet és letölti a többi hiányzó fájlt, ekkor ha mázlista vagyok nem kell újra csekkolni, mert megvan minden de van, hogy ismét le kell csekkolni mindaddig míg meg nincs minden.
Router: RT-AC66U_B1
FW: Merlin v384.13
Entware-NG
rtorrent-easy-install
Filerendeszer:Filesystem Type Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root squashfs 32.5M 32.5M 0 100% /
devtmpfs devtmpfs 124.7M 0 124.7M 0% /dev
tmpfs tmpfs 124.8M 4.7M 120.1M 4% /tmp
/dev/mtdblock4 jffs2 62.8M 1.8M 60.9M 3% /jffs
/dev/sda1 ext4 1006.9M 84.5M 871.3M 9% /tmp/mnt/opt
/dev/sda3 ext4 915.4G 203.6G 665.3G 23% /tmp/mnt/DataAmikkel próbálkoztam:
Kerestem a neten, talán ez volt a legkimerítőbb a témában, de nem segített(vagy csak nem értettem meg ).
Gyanús volt, hogy esetleg a vinyóval van valami vagy esetleg filerendszer probléma van.
HDSentinel check 100% így a vinyó rendben van.
Mivel korábban ext2 volt az sda3 (amire tölt az rtorrent) így ezt ext4-re formáztam, gondolván a formázás segít avagy másfajta partíción jobb lesz?! esetleg mivel az rtorrent is ext4-en van, hátha...de nem segített.Minden ötletet segítséget előre is köszönök!
-
zsolt_64
senior tag
válasz gippazoid #9642 üzenetére
Hmm érdekes, Gyári FW-ben van olyan hogy
Master Browser WINS Server
ami bepipálható ?
Mert ez gondoskodik a TC, illetve windows hálózat helyes megjelenítéséről. Persze egy csoportban kell hogy legyenek.
Én is elég sokat kínlódtam hogy ez összejöjjön, különösen hogy a pi4 samba megosztását is feldobja......[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz zsolt_64 #9641 üzenetére
Érdekes, mára visszakaptam a TC-ben azt a funkciót hogy látom az összes könyvtárat.
Tegnap még a WORKGROUP nevű csoportra Enter-t nyomva semmit nem olvasott be, ma meg ott van minden cucc ami a hálón van és képes Samba share-re.
Meg a Browse gombra is feldobja a könyvtárakat.Önjavító...
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz zsolt_64 #9637 üzenetére
Sokszor kihúztam már a tápot a routerből mikor felb.szott valamivel (rendszerint azzal, hogy a torrent elkezd nem működni) és még sose volt ilyen hibaüzenet. Amúgy meg minden működik csak a TC-s könyvtár nézegetés és a drive felcsatoláshoz a keresés az, ami nem.
Az N18 routeren még EXT4 volt a filerendszer, de azt meg nem tudtam olvasni ha idehoztam a Win géphez, csak egy telepített virtuális Linux segítségével. Mikor egy másik HDD-t meglátta NTFS-sel is, nagyon megörültem.
Gippazoid Novelties Inc.
-
zsolt_64
senior tag
válasz gippazoid #9636 üzenetére
Mivel az NTFS nem a linux része , ezért nem hiszem hogy meg tudná csinálni, bár cáfoljon meg valaki.
ntfsfix
létezik a linux világban, de egyáltalán
nem biztos hogy van a routeren
szvsz jobban jársz, ha a win10-el javíttatod ki az NTFS hibáját...
Az ntfs read/write egy extra modullal van megoldva, ami ráadásul eszi is a processzort működése közben. 2-3 évig torrenteztem routerrel, ext4-re, és persze hogy volt áramszünet, de soha semmi bajom nem volt...[ Szerkesztve ]
-
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémára nem találom a megoldást:
AC66U-B1 routerhez egy külső HDD van csatolva.
Ezen van 2 könyvtár amit felcsatlakoztattam Win10 alatt külön meghajtóként. Van még pár könyvtár a HDD-n ugyan azon a szinten, ezeket Total Commanderből úgy tudtam elérni, hogy a Network-öt választva megjelent a router neve kétszer, egyikre ha rányomtam az Enter-t nem történt semmi, a másikra meg ha rányomtam akkor megmutatta az összes könyvtárat.Na ez most elmúlt, a TC-ben ha rányomok akkor feldobja a router webes felületét vagy annak login képernyőjét.
Ha a Win10-ben akarom felcsatolni valamelyik könyvtárat külön meghajtónak, akkor a Browse gombra nem mutat semmit, de ha beírom a könyvtár nevét akkor mégis felcsatolja.
Nemrég volt egy áramszünet, akkor nyűgösködött is a HDD-vel, nem ment a torrent, de végül jó lett. Valamilyen fájlrendszerrel kapcsolatos log file-t hiányolt hibaüzenetben. fsck logot hiányol vagy ilyesmi.
A HDD státusza meg:
"100.00 percent completed
this seems to be endless.
Repairing corrupt directories completed.
Space in use : 1417881 MB (94.5%)
Done NTFS checking and repair on device '/dev/sda1'.
Syncing device ..."Mit lehetne tenni?
Samba shared könyvtárakról van szó, a megfelelő userrel próbálom akinek RW joga van rá a router web-es felületén.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Braien724
csendes tag
Sziasztok,
KB egy hete felraktam a legfriseebb merlint, de sajnos azt tapasztalom hogy elfelejti a hdd-t, újra indítom akkor megy és kb masnap megint nem letja. Valakinek van valami ötlete.Köszönöm
-
csul1
tag
Ma elkeztem mókolni a Tomatoval, igaz használtam régen de nem emlékszem kb semmire ... Kérdések sora merült fel bennem.
Bridge modban mindenképpen offolni kell a wan portot? Ettől függetlenül tudok otthon a routerrel helyi hálózatot működtetni? (winyót megosztani, torrentezni, média szervert látrehozni?)
Telekomos hálózaton vagyunk -PPPoE. Sikerült belépni a felhasználóval és jelszóval viszont netet azt nem adott vmiért és az első újraindítás után többet nem jött be a Tomato felülete, vmi beállítási probléma lehetett? -
zsolt_64
senior tag
Minden állítható webes felületről, rengeteg kifinomult beállítása van.
Csak példaképp említem a kendvencem: a Wifi egy elkülönített ip tartományban van
A kábeles cuccok 192.168.1. a wifi 192.168.2. tartományban vannak.
Ha nem akarsz valamilyen funkciót használni, ki lehet kapcsolni pl.: logolás.
Nagyon jó a transmission, és a nas felülete is, gyerekjáték a torrentezés beállítása.[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A ruterre dugott winyót szeretném hálózatban nfs megosztani.
Addig ok hogy engedélyezem , de a 3 helyre mit kell beirni?
Bocs a laikus kérdésért:
üdv -
zsolt_64
senior tag
[link] A CTF-et kapcsold csak be, mert anélkül a 300-as előfizetésed kb. 100%-ra kihajtaná a router processzorát. Bekapcsolt CTF mellett ez 5-10 %.
lsmod | grep ctf
parancsal ellenőrizni lehet a bekapcsolt állapotot. Ha a modul be van töltve, akkor aktív és rendben működik. Ha üresen tér vissza a parancs, akkor nem okés valami.[ Szerkesztve ]
-
csul1
tag
Hol lehet amúgy beszerezni a legújabb tomatot? linksysinfo.org nem műxik nálam.
-
MODERÁTOR
-
zsolt_64
senior tag
válasz ArthurShelby #9618 üzenetére
Intruder fórumtárs szerint igen, de tesztet még nem láttam.
KEDVES FÓRUMTÁRSAK !!! KÉRÜNK EGY 1 GB-s TESZTET[ Szerkesztve ]
-
csul1
tag
válasz FrankóStein #9615 üzenetére
Ez jó hír, régi linksys routeremen volt tomato szerettem. Örültem is mikor kiderült asusra is jött.
-
csul1
tag
Tegnap kaptam mailt, cserélik a hibás b1esemet.
Kíváncsiságból aki tomatot használ még mindig vannak bugok? Lehet azzal indítok az újjal. -
MODERÁTOR
-
Draken
őstag
válasz Intruder2k5 #9596 üzenetére
Erre kaphatok egy választ?
Köszi! -
n0rbert0
senior tag
válasz Intruder2k5 #9609 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget. Megpróbálok keríteni egy tápot, nem fogom gariztatni.
-
MODERÁTOR
válasz n0rbert0 #9608 üzenetére
Nem kell, hogy gyári táp legyen, a táp az táp akkor is ha nem gyári. Egyébiránt meg típuson belül is láttam már többféle gyári tápot, szóval szerintem az ASUS is azt adja mellé, ami éppen van nekik.
A lényeg, hogy a csatlakozó típusa mellett a feszültség és a polaritás stimmeljen, az áramerőssége pedig legalább akkora legyen mint a gyárié.
szerk.
Igen, mondjuk most látom ez 19V-os, ezzel némileg kilóg a sorból, mert általában 12V szokott lenni a táp, de ettől nem lehetetlen a pótlása.[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
válasz Intruder2k5 #9607 üzenetére
Úgy érted, hogy lehet kapni gyári tápot? Hol lehet ilyet kapni? Ha ennyiért lehet venni, nyilván nem kezdenék neki a gari procedúrájának.
-
MODERÁTOR
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok.
Ma tönkre ment az RT-AC66U B1 router gyári tápegysége. A hibajelenség az volt, hogy egy áramszünet után nem akart bekapcsolni. Most egy univerzális laptop tápegységről megy, amit használnék másra is... A kérdésem az, hogy a tápegységet lehet külön gariztatni szerintetek? Nem szívesen küldeném vissza az egész routert. -
samujózsi
senior tag
Közben hazaértem, volt időm keresni:
Rt-n66u 5ghz dropping
Ezt írd be a google-be/-nek!Az első találat nálam egy snbforums.com topic, ahol pont a radaros témát feszegetik a jelenséggel kapcsolatban. Nekem ac68-asom van, ez nem dobja el az 5GHz-es rádiót, ha meteorológiai radart érzékel a saját frekvenciáján, csak csatornát vált.
[ Szerkesztve ]
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
Talán lesz itt aki nálam mélyebb ismeretekkel rendelkezik, de ez nagyon olyan, mintha megdöglött volna.
Esetleg egy áramtalanítás, kicsi várakozás, újraindítás.
Ha az sem, akkor a beállítások mentése után egy factory reset.
Ha az sem, akkor várd meg, míg valaki más is véleményt mond róla, mert az én véleményem itt max 50%-os. (Értsd: vagy igazam van, vagy nincs )Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
-
addikt
válasz samujózsi #9599 üzenetére
Szia!
A System Log alatt a Wireless lapfülön csak a 2,4 GHz-es rádió látszik, az 5 GHz nem.
FIxen 56-os csatorna van beállítva.
A környéken még 2,4 GHz-es wifi se nagyon van, így nincs mivel összeakadnia.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest