Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alasoh

aktív tag

válasz szasanyi #6401 üzenetére

Szia!

Bár nem engem kérdeztél, de 5 órája a szoftvereket cserélgetem, mert nem találok egy olyat amiben a download master rendesen működne. (Egyszer bejön a webes felületen és utána nem hajlandó megint betölteni az oldal. Elkezd tölteni, de nem jön be teljesen, olyan mint mikor egy weboldal nem tölt be teljesen. A kliens elvileg fut a háttérben, de semmit nem tudok rajta állítani. HA letiltom, majd megint engedélyezem, akkor megint egy belépésig jó, aztán kakukk... Próbálgatom a szoftvereket. Az utolsók nagyon rosszak ebből a szempontból. Merlin is és a gyári is. Ennyit a problémámról. Hátha tud valaki valami megoldást.)
    De a töltés menete a következő:
    Szedd le azokat a szoftvereket amiket ebben a hozzászólásban említ sony309 kolléga.

1. Telepítsd a Firmware restorationt
    2. Kapcsold ki a routert
    3. Indítsd el a restorantiont.
    4. Állítsd be a gépednek az IPV4 beállításoknál, hogy az ip címe 192.168.1.10 legyen
    5. Kapcsold be a routert és nyomd közben a reset gombot hátul. KB 5-6 mp múlva látni fogod, hogy villog a power led
    6. Tallózd be a letöltött firmwaret a restorantion-ba (xxxxx.trx file)
    7. Nyomd meg a feltöltés gombot.
    Amikor kiírja, hogy sikeres helyreállítás, kész is vagy.

KB 10 szer csináltam ma eddig. Olyan sw.-t is töltöttem rá, ami után a router nem volt hajlandó elindulni, de a fenti módszerrel simán vissza tudtam tenni a gyárít, szóval nem kell félni a folyamattól.

Sok sikert!

HA kérdésed van nyugodtan írd le, ha lesz netetm :DD :DD :DD :DD válaszolok!

Új hozzászólás Aktív témák