Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz szasanyi #6401 üzenetére
Szia!
Bár nem engem kérdeztél, de 5 órája a szoftvereket cserélgetem, mert nem találok egy olyat amiben a download master rendesen működne. (Egyszer bejön a webes felületen és utána nem hajlandó megint betölteni az oldal. Elkezd tölteni, de nem jön be teljesen, olyan mint mikor egy weboldal nem tölt be teljesen. A kliens elvileg fut a háttérben, de semmit nem tudok rajta állítani. HA letiltom, majd megint engedélyezem, akkor megint egy belépésig jó, aztán kakukk... Próbálgatom a szoftvereket. Az utolsók nagyon rosszak ebből a szempontból. Merlin is és a gyári is. Ennyit a problémámról. Hátha tud valaki valami megoldást.)
De a töltés menete a következő:
Szedd le azokat a szoftvereket amiket ebben a hozzászólásban említ sony309 kolléga.1. Telepítsd a Firmware restorationt
2. Kapcsold ki a routert
3. Indítsd el a restorantiont.
4. Állítsd be a gépednek az IPV4 beállításoknál, hogy az ip címe 192.168.1.10 legyen
5. Kapcsold be a routert és nyomd közben a reset gombot hátul. KB 5-6 mp múlva látni fogod, hogy villog a power led
6. Tallózd be a letöltött firmwaret a restorantion-ba (xxxxx.trx file)
7. Nyomd meg a feltöltés gombot.
Amikor kiírja, hogy sikeres helyreállítás, kész is vagy.KB 10 szer csináltam ma eddig. Olyan sw.-t is töltöttem rá, ami után a router nem volt hajlandó elindulni, de a fenti módszerrel simán vissza tudtam tenni a gyárít, szóval nem kell félni a folyamattól.
Sok sikert!
HA kérdésed van nyugodtan írd le, ha lesz netetm válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest