Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz slashing #1299 üzenetére
Rányomsz a Lease Time alatti hátralévő időre a kérdéses kliens mellett, és eltűnik... Nekem nincs ott folyamatosan, van 9 darab statikus dhcp bejegyzésem, és jelenleg is 3 eszköz látható a device list-ben! Ahol folyamatosan láthatóak, az a WOL menü, de ott a Status oszlopban láthatod azt is, hogy éppen aktív-e..?!
-
slashing
senior tag
válasz Intruder2k5 #1297 üzenetére
Ahhh, köszi az infót
Egyéb ha már úgy is írok
Nem probléma de ha van rá valami megoldás akkor érdekelne.
Minden eszközhöz rendelek egy statikus ip-t csak ezzel az a gondom hogy ha hozzárendeltem akkor a device listben mindig ott van akkor is ha ki van kapcsolva az adott eszköz. Ezt nem lehet módosítani valahogy? Ha ki van kapcsolva akkor ne jelenjen meg a device list-ben, engem ez roppantul idegesít, mert így nem tudom eldönteni egyszerűen hogy aktív-e vagy sem. Persze más módon már meg tudom nézni de az meg már nem kényelmes. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
RT-AC66U tulajok figyelmébe!
-
Buvana
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1295 üzenetére
Igen, szándékomban áll torrentezni is rajta, csak az nekem még kínai
Nemsokára több időm lesz, és tanulmányozom mit és hogy(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
MODERÁTOR
-
Buvana
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1293 üzenetére
Igen, eredetileg FRT vel ment fel, aztán nyitva volt a böngésző, és recovery módban előjött ez a mini web server, ezzel raktam fel 2x. Másodikra minden oké lett!
Szépen muzsikál, nekem csak 15 Mbites adsl-em van, de a pingek negyedére csökkentek. PL index.hu idáig 40-45 körül voltak, most 10-12 ms. DLNA, nyomtató, minden beállítva! Nagyon tetszik!
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
MODERÁTOR
Az RT-N66U-ban van CFE WebServer, így nem kell hozzá FRT!
Fix IP beállítása, és recovery módban indítás után egy böngészőből tudod feltölteni az fw-t! Persze működik a FRT is, mind ugyanazt a TFTP szervert használja, de egy browser mégis csak kényelmesebb...
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1289 üzenetére
Köszönöm!
Továbbá úgy olvasom az oldaladon, hogy kell hozzá a ASUS Firmware Restoration Tool. és 192.168.1.10-re tenni a gép IP-jét. Meg se próbáljam a webes felületéről frissíteni? Mindjárt teszem fel!
-
MODERÁTOR
-
Buvana
aktív tag
Annyi segítséget szeretnék kérni, hogy melyik shibby menjen az új rt-n66u-ra?
AIO 64k, vagy a RT-Nxx mappából a legnagyobb, 9.3 megás AIO?Köszi!
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Intruder2k5 #1285 üzenetére
első kettő lejött, a harmadiktól errort dob, no mind majd megnézem holnap is hátha csak napi korlát van, bár ez a hivatalos navteq oldal, csak nem is szenyók.
-
MODERÁTOR
-
Buvana
aktív tag
Ma érkezik a vas! Boldog RT-N66U tulajként ugrasztom is rá egyből a shibby legújabbat
-
őstag
válasz Intruder2k5 #1282 üzenetére
Köszi,
-
MODERÁTOR
-
Zol77
aktív tag
válasz SonyNex7 #1275 üzenetére
Amit írtál az úgy van,ami kérdés meg felmerült, azt Intruder2k5 megválaszolta, ezért nem is reagáltam rá.
Egyébként FTP is van a gyári fw-ben is,azon keresztül is könnyen eléred bárhonnan a routerre kötött hdd-t,ha szükség van egy pdf-re, vagy xls-re. Az AiCloud-ot inkább filmlejátszásra szoktam használni,meg ha nagyon kell valami az otthoni pc-ről, akkor wol-al bekapcsolom,és AiCloudon keresztül azt is látom.
Ha meg nem akarsz annyiféle appot a tabra,van olyan videólejátszó androidra,ami ftp-n keresztül is lejátszik filmet,letöltés nélkül.A tablet bevált nagyon,Nexus10 volt még a kiszemelt,de a Sony nyert.
Extra vékony,könnyű,vízálló,nagyon erős hw, meg az sd bővíthetőség miatt. Akku wifivel kb 8-9 óra,ha csak netezek,ha játék is van,akkor jobban merül. Már a 4.3-as droid is be van rá jelentve,szóval eddig a legjobb tabletem.
De nézz utána a saját topikjában,ott több infót találsz róla. -
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1278 üzenetére
Értem!Azt hiszem igazad van.
köszi -
MODERÁTOR
válasz SonyNex7 #1277 üzenetére
Ezt csak Te tudhatod, hogy neked mi éri meg, és mi nem! Én a magam nevében egész biztos nem adnák ki 5000HUF pluszt az AC miatt, mert ahhoz, hogy ezt kihasználhasd, még klienseket is kellene cserélned, és az AC képes adapterek sem olcsók ám! Például, PCE-AC66
Amolyan Tomato vs gyári fw összehasonlításról nem tudok linket adni!
-
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1276 üzenetére
Hát az akkor nagyon szuper!Ez tomato nélkül is megy ugye mert az air cloud nincs köze a tomatonak,
Erre gondoltam én is de mivel biztos nem vagyok ezért inkább kérdezek.
Mit gondolsz amúgy erről a kevés ár különbségről ez és az ac66u között,így sem éri meg jobban az ac ha mondjuk hosszú távon gondolkozunk ha csak 5000 ft a különbség?
Erről hogy mivel jobb a tomato nincs egy frankó magyar linked?Egyébként amit küldtél hogy mi a telepítés mente nem bonyolult.
köszi -
MODERÁTOR
válasz SonyNex7 #1274 üzenetére
Akkor tisztázzuk a dolgokat!
Ahhoz, hogy valamit megnyiss egy távoli gépen, le kell töltened azt! Olyan eset lehetséges, hogy egy távoli szerver tartalmát csak tallózni tudod, tehát látod a filelistát, azonban akkor sem megnézni, sem letölteni nem tudod a fent lévő tartalmat! Ha már meg tudod nézni, akkor le is tudod tölteni, és ez természetesen fordítva is igaz!
-
SonyNex7
senior tag
Üdv!
Eszembe jutott még egy kérdés.
Ugye a routerre dugott HDD tartalmat eltudom érni gyakorlatilag bárhonnan az Air Cloud segítségével!?
Na most ezeket az adatokat csak megnézni tudom vagy letölteni is?
Például:Mondjuk pdf estén csak olvasni vagy tölteni tudom ,vagy filmek estén meg lehet őket nézni de tölteni,képeket csak nézni lehet vagy letölteni is?Mondjuk egy programot letölteni hogy utána feltelepítsem?
Szóval csak nézegetni tudom vagy letölteni is a rajta lévő dolgokat távoli helyről?
Ha igen mennyire bonyolult beállítani ezt?Nincs egy videótok erről?
köszi -
Zol77
aktív tag
válasz krealon #1272 üzenetére
Nem, minden héten elnézek az Asus oldalára, így mindig a legfrissebb van.
Bár most egy hete a Merlin fw van rajta,amiben ez szintén javítva van.
Ha esetleg valakit érdekel : Merlin FW
A lap alján a letöltési link. Érdemes belenézni a Changelogba is,látszik,hogy sokat foglalkozik vele.[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
"Ha gyári fw-nél maradsz,van még egy jó kis app, Asus AiCloud ,.."
Ugye nem felejtetted el frissiteni a firmware-t?
-
gubacsino
aktív tag
Olyan gondom akadt a frissítés óta gyári firmware-en, hogy a Router saját tűzfala blokkolja a Download Master alkalmazást. Ha aktív a tűzfal nem enged belépni az alkalmazásba sem. Az el sem indul.
Mit és hol kéne engedélyeznem? Mert a frissítés előtt ilyen gondom nem volt. Tűzfal meg hát kéne Na meg a Download Master is
Vagy csináljak egy Resetet és állítsak be újra mindent?[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1268 üzenetére
Értem!köszi az infókat
-
MODERÁTOR
-
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1266 üzenetére
Értem ha meg lesz akkor megpróbálkozom vele,tomatoval látom ilyen segitő kész emberek vannak.
Nme vagy véletlenül pécsi.
Egyébként érdekes az ár mert nézegetem egy ideje de mintha feljebb menne az ára.Jelenleg 3ooo ft a különbség az EXD-nál a különbség ami nagyon durva igy ez alapján az ac simán jobban megéri ha most venném.Nézd meg árukeresőben de ha a nagyobb eltérést nézünk akkor 5-6ooo csak.Lehet megvárok egy akciót majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz SonyNex7 #1263 üzenetére
Belső hálózat, amikor vagy a router LAN portjára, vagy WiFi-re csatlakozol! Külső hálózat, amikor valahonnan máshonnan, távolról éred el a routert, például egy kávézóból, vagy egy barátodtól...
A Tomato-t feltenni nem ördöngösség!
1, 2, 3/2, 4-es pontokat kell megcsinálnod, és készen is van! -
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1261 üzenetére
Azt hiszem igazad van még 5 ghz is alig van itthon ez az ac még nagyon a jövő dolga lesz.
Mennyire könnyű beállítani ezt a routert.?
Van esetleg más router alternatíva tipped ,ami hasonlóan jó mint ez,vagy ha vennél akkor is ezt választanád?
köszi -
SonyNex7
senior tag
Tehát ha jól értem akkor a droidos telora(Z) vagy táblára(Z)fel kell telepíteni az asus download mastert a playről és azon keresztül eltudom indítani a wifi routerre kötött hdd-re a letöltést?
Ha pedig letöltötte akkor engedélyezvén a az air cloudot bárhol online elérhető a hdd tartalma?
Hogy érted azt a külső belső háló dolgot?itthoni hálózatról lenne szó mert a laptop haldoklik és azt váltanám ki itthon.
külső mondjuk egy kávézói wifi hálozat?Tomatoval az a gond hogy nem tudom hogy kell fel rakni de mondjuk eddig mindent megoldottam(utolsó az volt új androidos telora fáj kezelőt telepíteni net nélkül...).A legjobb az lenne ha egy pécsi lakos segítene[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz SonyNex7 #1260 üzenetére
kb másfél hónapja van meg a tablet z , most már működik az is 5GHz-en. Amikor megvettem,még nem működött,nem tudtam csatlakozni,de az Asus az utolsó előtti gyári fw-ben frissítette a wireless drivereket,azóta semmi gond 5GHz-en se. Ha gyári fw-t használsz,akkor csak 1db droidos torrent managelő app fog működni : EZ
ha külső hálóról is akarod piszkálni a torrenteket. Belső hálón minden más app oké.
Ha ez szempont erre is figyelj. Ha tomato-t használsz,ott természetesen bármelyiket használhatod,én eleinte a
Transdroidot használtam,de később váltottam a Remote Transmissionra.Ha gyári fw-nél maradsz,van még egy jó kis app, Asus AiCloud , ha engedélyezed a routeren a felhő megosztást,akkor külső hálóról eléred a hdd tartalmát,meg a routeren lévő pc-ket is,akár filmet is tudsz nézni az otthoni hdd-ről,ha nyaralsz valahol. Nekem itthon 3MBit-es a feltöltésem,ez már elég a folyamatos divix streameléshez.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SonyNex7 #1260 üzenetére
Én megmondom őszintén, nem hiszem! Kétlem, hogy tele lennél otthon AC szabványt támogató kliensekkel, vsz manapság még az 5GHz-et támogató eszközök elterjedtsége sem olyan, mint amilyen lehetne, messze nem olyan, mint a sima 2.4GHz-es cuccoké, az AC pedig ennek is csak a töredéke, viszont az AC66U router jelentősen többe kerül! Előnye az N66U-val szemben csak ez, és a 128MB flash memória, amit sok mindenre megint csak nem tudsz hasznosítani! Én nem adnám ki a többlet pénzt az AC-ért, de Te tudod...
-
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1259 üzenetére
Hát az szuper!
Ennek a torrentezés vagy letöltésnek utánanézek még.
Érdemes inkább ac66u választani?[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1257 üzenetére
Magyar nyelvű az emulátor a routeren ha veszek az is magyar lesz mert eddig úgy tudtam asus nem fordit magyarra?
-
MODERÁTOR
válasz SonyNex7 #1256 üzenetére
Szia!
Igen, ez így működik! ITT a gyári fw emulátor, megnézheted Te is. Természetesen megy tovább kikapcsolt gép mellett is... Ha szerencséd van, akkor még talán transdroid-al is eléred a routeren futó klienst, mert a Win alapúakkal simán megy, tehát úgy gondolom azzal se lenne gond! De hangsúlyozom, hogy ezt az elérést sosem próbáltam, mert gyári fw-t sem használok, meg android-om sincs! Az biztos, hogy Tomato alatt megy!
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Üdv!
Tervezem a laptop kiváltását egy Sony xperia z-re és a későbbiekben egy táblagépre Z tablet mert ezek megfelelnének a mi felhasználási szokásainknak kivéve egyet:Torrentezés,Letöltés!
Gondolkodom egy ilyen router vételén vagy esetleg az ac66u típuson.
A kérdésem az lenne hogy amit ebben a videóban-http://www.youtube.com/watch?v=JzNX24-teas-megoldnak hogy géppel elindítja a letöltést a router webes felületénél az folytatja a kikapcsolt gép mellett is a töltést.Torrentnél ez megoldható lenne teloval Sony xperia Z vagy táblagéppel?Esetleg mádik op rendszer IOS vagy windows?HA lehet mindenféle openwrt meg tomato meg root nélkül tehát tisztán szeretném megoldani.
Én úgy gondolom hogy igen elmétletbe nincs akadálya de azért vmi hozzá értő véleményére kíváncsi lennék.
köszi -
Buvana
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1254 üzenetére
Köszi! Akkor nem görcsölök rajta, jöjjön a kicsike :-)
Megrendelem!(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
MODERÁTOR
Szia!
RT-N66U csak egy fajta van, ez gondolom a boltnak valami marhasága, más számon hozzák be más beszállítótól, vagy nem tudom, de az edigital-ban is ugyanez szokott lenni, más ASUS típusokkal is! Azonos router, EEU kiegészítéssel, ~100Ft-al eltérő áron, amúgy ugyanaz a kettő! Egyszer rákérdeztem a weblapjukon az eltérésre, másnapra kitörölték a hsz-em, és az egyiket levették az árlistáról! Tudtommal az ASUS eddig csak a flash Chip-en módosított az RT-N66U történetében, de már az újat is támogatja a Tomato is!
http://users.atw.hu/asusrouterforum/index.php?topic=62.msg2151#msg2151
[RELEASE] 111 - 2013-07-28
- Add support for newer flash chips in latest RT-N66U hardware revision – thx RMerlin and Victek[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
khorvat
senior tag
válasz Intruder2k5 #1240 üzenetére
Tomato Shibby v111 nem érhető már el helyette gyors hibajavítások után kikerült a v112, fel is pattintom gyorsan!
Ez szerintem ajánlott minden v111-et használó tulajnak, bár szerintem kevesen raktuk még fel a meg jelenés utáni napokban, szinte csak a fanatikusok -
MODERÁTOR
-
őstag
RE: Intruder2k5 #1240
Add optware-install.h script to Tomato – just mount drive to /opt directory and run „optware-install.sh”. That`a all.Ez ugyan azt az optware csomagot teszi fel mint ami az ASUS router forum leírásában van?
[ Szerkesztve ]
-
csordi
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1245 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
Van egy Zyxel NAS-om és arra sikerült feltennem.
(Azért lett volna jó a PLEX-et használni a routeren, mert csak ezzel tudok a hangsávok között váltani a TV-n)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gubacsino
aktív tag
Kis kárpótlás a múltkori veszélyes BUGért. A legújabb gyári firmware már tartalmaz magyar nyelvet is.
A beállítások megmaradnak a frissítés után, bár jelszót érdemes (szerintem erősen ajánlott!) cserélni. -
csordi
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1242 üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon vannak telepítőkészletek, de úgy gondolom, hogy egyik sem megfelelő:
[link]
Megtennéd, hogy rápillantsz Te is, hátha látsz valamit, ami jó lehet. -
MODERÁTOR
Szia!
Ez a csomag ide egész biztosan nem lesz jó, mivel első ránézésre ARM processzor architektúrájára van fordítva, ami binárisan nem kompatibilis a router MIPSEL rendszerével! Két lehetőséged van tehát...
1. Előkeresed valahonnan a MIPSEL telepítőcsomagot!
2. Ha van forrásanyag, akkor lefordítod magadnak! -
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen megoldást, hogy PLEX média szervert lehessen telepíteni az eszközre.
Találtam egy leírást, ami Zyxel NAS-hoz készült, de Tomato alatt nem tudok mit kezdeni a txz kiterjesztésű fájllal:
Feltétel: FFP megléte.
Lépjünk be SSH n a putyba.
töltsük le a skriptet egy nekünk tetsző könyvtárba:
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz
majd ki kell bontani:
funpkg -i path/to/plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz
ha ezekkel megvagyunk telepitsük:
/ffp/start/plexmediaserver install
itt várjuk még végez.
inditsuk el:
chmod a+x /ffp/start/plexmediaserver.sh
/ffp/start/plexmediaserver.sh start
leállitás:
/ffp/start/plexmediaserver stop
várjunk 5-10 percet még elindul.
ha minden jólment akkor elérjük a web-ui t a:
http://IP:32400/manageMár az elején elakadok, mivel nincs funpgk parancs.
-
MODERÁTOR
[RELEASE] v111-EN
Changelog
- Some fixes in NETFILTER – thx Victek
- VLAN: Correct ID for RT-N66 allowing VLAN and tagged network – thx Victek
- Add support for newer flash chips in latest RT-N66U hardware revision – thx RMerlin and Victek
- All K26 and K26RT-N builds are compiled using new/fixed toolchain
- ACCESS RESTRICTION: use string module instead web module (https is blocked now – facebook for example)
- pairNIC DDNS service – thx Andy
- Stealthmode and mymotd – some improvements – thx Monter
- Busybox 1.21.1 update
- Add optware-install.h script to Tomato – just mount drive to /opt directory and run „optware-install.sh”. That`a all.
- Transmission: update to 2.81
- RT-AC66u – Enable 5GHz radio (b/g/n max 450Mbps only at the moment) -
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1238 üzenetére
köszi szépen működik
-
Kikiri7
tag
nyomtató beállítás hogy van tomato alatt? hogy érem el win alól?
Előre is köszi és bocsi.
Kikiri -
gubacsino
aktív tag
Lejárt a szerkesztési időm...bocs a dupláért.
Pontosítás kedvéért az AICloud szolgáltatást érinti. Az meg nem igazán csak WIFI gond. Sokkal súlyosabb a helyzet.
Honnét szedte ezt a HVG A HWSW eredeti híre jobb, pontosabb, és megoldást is javasol azoknak akik nem kaptak még javítást!Viszont meg kell követnem a "médiát" ha valakit megsértettem volna. Elhamarkodott volt a kirohanásom. Ha nem veri nagy dobra az úriember a sebezhetőséget, amit már egy hónapja felfedezett, a folt sem készült volna el két nap alatt. (már a két típusra)
[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1234 üzenetére
Már foltoztak is
Erre a média megint rátett egy lapáttal azért, csak hogy hír legyen belőle
Ha jól látom Jul 14 2013 tett róla említést a szakértő.
A folt dátuma 2013.07.16[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Gyári fw-t használók figyelmébe!
-
őstag
válasz Intruder2k5 #1232 üzenetére
Az 1300HUF szimpatikusabb free shippinggel.
-
őstag
válasz Intruder2k5 #1230 üzenetére
Input: AC100-240Vm50-60Hz,1A
Output: +19V,1.58A -
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Intruder2k5 #1228 üzenetére
Ezt találtam. Kép és pár leírás, valamint teljesítmény alapján jó lehet hozzá. És lehet a vinyógond is megoldódna.
-
MODERÁTOR
-
őstag
A router és az EEE Pc sorozat töltője tényleg megegyezik?
Gondolom teljesítményre ( W ) nem egyeznek, de az most lényegtelen. -
MODERÁTOR
username1:password1
username2:password2
username3:password3De ha több felhasználót szeretnél, akkor lehet több klienst is futtatni, ahogy azt én is teszem!
[ Szerkesztve ]
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1214 üzenetére
és 2 nevet jelszót meg lehet adni valamilyen módon?
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1221 üzenetére
Köszönöm szépen, ez így már jó
ftp, torrent, és helyi megy folyamatosan 1 felett még nem láttam. -
MODERÁTOR
válasz Kikiri7 #1220 üzenetére
Sajnos igazán jó és érthető leírást erről nem tudok, nagyon röviden annyi, hogy az ideális az lenne, ha az értéke 1 alatt maradna, de azért nincs gond a magasabb számokkal se, amíg nem lassul be érezhetően a router... Komolyabb terhelésnél (samba, dlna, ftp) akár 4-6 is lehet az értéke, de találkoztam már 14-15-el is a routeren! A három érték 1, 5, és 15 perc átlagát mutatja!
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1218 üzenetére
rendben akkor majd nézem, hogy meddig megy fel. Ftp-n amikor csatlakoznak ott megy a 2,5MB feltöltés tőllem azzal nincs gond. Amúgy itt a cpu load-nál mit kell nézni vagy mit jelent pontosan?
-
Zol77
aktív tag
Egyre jobb az Asus oldala,most kitették 2013/07/08 dátummal azt a fw-t ,amit még május végén töltöttem le
-
MODERÁTOR
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1216 üzenetére
amikor saját fw volt fent akkor bírta, most 4,5 ig felment,
CPU Load (1 / 5 / 15 mins) 2.55 / 2.50 / 2.02
ez nem tudom pontosan mit mutat[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1214 üzenetére
Esetleg arra még valami ötlet, hogy nincs korlátozás a torrent kliensben elvileg mégse tud 3MB/s nél gyorsabban tölteni, 10MB/s -es netem van. Bármi ötlet?
Előre is köszi
-
MODERÁTOR
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1212 üzenetére
Viszont mostmár minden jól megy. Amire meg nem jöttem ra rtorrentnek name pass-t hol tudok állítani?
Koszi
-
MODERÁTOR
-
khorvat
senior tag
válasz Kikiri7 #1206 üzenetére
Most milyen FW-vel nem megy a 3TB HDD ext3-ban?
És melyik az az FW ami szerinted erre már képes lesz?
Hol próbáltad formázni az Elements 3TB HDD-jét, routeren keresztül Tomatoval?
Elvileg előző hsz. linkje alapján 109-es Tomato (Shibby) már kellene kezelje, abban az értelemben, hogy tudja formázni is előtte meg az a verzió működhetett, hogy a HDD egy linux-os PC-vel formáztad ext3-ra majd így rá a routerra és így már kezelte! Én legalábbis ezt vettem ki a lengyel fordítás után! -
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1207 üzenetére
úgynézki sikerült megoldani. nem szabad fdisk-et használni mert az szét dobja a gpt-t
ha azt ki tudjuk hagyni akkor működik. -
MODERÁTOR
válasz Kikiri7 #1201 üzenetére
Nincs 3TB-os HDD-m, de ezt találtam a témával kapcsolatban...
-
Kikiri7
tag
válasz khorvat #1205 üzenetére
majd megnézem elvileg nem aztán lehet, hogy csak időszakos probléma volt.wd elements 3tb
viszont közben találtam olyan fw-t ami kezelni fogja ext3 ba a 3tb-ot.
nem külön tettem össze hanem megvettem az elementset 33 ért a 3 tb az teljesen jó árban volt. usb2.0 úgyse tud többet a router. -
khorvat
senior tag
válasz Kikiri7 #1204 üzenetére
Más ember/program nem használja a netet, torrent seed stb?
Nálam 5Mbit a feltöltésem és az FTP-ről tudok is letölteni 625KB/sec sebességgel szal hozza a névleges maximumot! Tomato (Shibby AIO) 110 FW-t használom.3TB-os HDD-t milyen külső házzal használod?És pontosan milyen típusú ez a HDD?
Én is tervezem az 1TB-ról nagyobbra lépést HDD téren ez a két kiszemeltem van:
Western Digital Red 2TB (WD20EFRX)
Western Digital Red 3TB (WD30EFRX)
De ha EXT3-ra formázva a Tomato FW 110 még nem kezeli a 3TB-t akkor lehet el is dőlt a kérdés és marad a 2TB-os WD Red célként, illetve ezzel kapcsolatban a HDD keretem is lehet cserére szorul az rémlik róla, hogy csak 1TB-ig kezeli a HDD-ket! -
Kikiri7
tag
még 1 olyan kérdés amit nem találok. Ha ftp-n keresztül töltök le, a netem elvileg és általában gyakorlatban is 2-3MB /s el tölt fel akkor miért van, hogy csak 250kb val engedi ki az adatot a router?
-
Kikiri7
tag
Ftp rendben 3tb meg szenvedés
-
Kikiri7
tag
illetve ha helyi hálón vagyok megy az ftp ha külső hálón akkor nem. az mitől lehet Enable FTP Server Yes, WAN and LAN ez van beállítva
-
Kikiri7
tag
válasz Intruder2k5 #1200 üzenetére
3TB -s merevlemezt nem eszi meg ez sem ext3 ra formázva. Ntfs re meg a torrent nem akar írni
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Akvarisztika
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...