Hirdetés
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz TomyLeeBoy #1399 üzenetére
Frissítsd a rutorrent-et inkább! Lehet ott sérült meg valami...
-
TomyLeeBoy
tag
Hello!
Egy 1-2 hete nem működik túl jól az rtorrentem. Most frissítettem a tomatot hátha jelent valamit de nem lett jobb.
Ahogy a képen is látszik a hozzáadott torrent (az első) név nélkül jelenik meg szüneteltetve, el sem lehet indítani, de van hogy egyáltalán hozzá sem adódik a listához, vagy azt mutatja hogy elindult, de mégsem. Szóval ilyen random hibákat generál. Valami ötlet hogy mit tehetnék?
Az idő sebessége: 1s/s
-
MODERÁTOR
Szia!
1. Igen ki lehet, de ez nem is a rutorrenten múlik, hanem a lighttpd-n, az a webszerver! Simán fogod a /nas/www/protected/rtorrent mappát, és kiteszed a /protected-en kívülre, a /nas/www alá! Viszont akkor az elérési cím is módosul, hogy kimarad belőle a /protected!
2. Igen, az /opt/etc/rtorrent.conf file-ban lehet játszani ezekkel! 1, 2, 3, stb...
3. Igen, szintén a fentebb említett rtorrent.conf-ban!
4. kill, killall, utána a processz neve!
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Volna egy olyan kérdésem, hogy a download master-rel torrentezem. A kisebb méretű torrenteket simán tölti lefele felfele,
viszont a 3-4 GB-nál nagyobb fájlnál azt írja ki hogy nincs hely a tárhelyen. Egy 750GB-os winyó van a routerbe dugva.
Ha letöltöm pc-n, és utána megpróbálom a routerrel vissza seedelni akkor is ezt irja ki : Not enough disk space to download the file.Valami ötlet ?
-
őstag
Sziasztok,
1. rutorrentben ki lehetne azt kapcsolni, hogy be kelljen jelentkezni a webes felületére? vagy nem voltna szerencsés? (csak belső hálóról lehet elérni)
2. Lehet erőltetni, hogy titkosított kapcsolatot használjon amennyiben elérhető?
3. Nem a default helyre töltök, az útvonalat el szokta felejteni, ráadásul ez böngészőnként kell beállítani. Van arra lehetőség, hogy ez rögzítésre kerüljön és ne felejtse el valamint ne böngészőnként kelljen megadni.
4. Feltettem egy mt-daapd optware csomagot, amit szeretnék eltávolítani, hogy ne fusson feleslegesen, de nem tudom kilőni a processt topban -9 -el valamiért és eltávolítani sem tudom ipkg remove mt-daapd paranccsal mert ugye fut. Milyen parancsokat kellene futtatnom, vagy mit csináltam rosszul?Válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Két 100Gb+ os másolás közepes videofájlokkal és egy 14Mb-es torrent letöltés mellett mennyire normális, hogy lelassul 0-ra a másolás és a webgui is elérhetetlenné válik? (gondolom abszolút)
Tesztelem a router stabilitását, notebook táppal. Eddigi táppal a vinyó gyakran lecsatolódott és a router is instabillá vált. Ma a FB chat gyakran lecsatlakozott és tegnap is volt egy kis gond az RDP-vel. Hogy az instabilitásnak tudható be, vagy csak véletlen az még nem dőlt el. A stressz teszt és a másik két dolog külön időpontokban történtek. -
MODERÁTOR
válasz TomyLeeBoy #1393 üzenetére
Szia!
112 AIO 64K
-
TomyLeeBoy
tag
Hello!
Melyik most a legfrisebb stabil tomato n66u-ra?
Az idő sebessége: 1s/s
-
siricsi
csendes tag
Lenne egy kis problémám counter strike source-szerver készítéssel!
Az lenne a gond, hogy meg van a játékom és ahhoz töltöttem egy srcds-t ami a szerver ott létrehoztam egy parancsikont és beírtam a kódokat ahogyan azt kell, és bemásoltam 2-tő dll-t, hogy a nosteamesek is feltudjanak jönni.
Ezután el indítottam a szervert ami rendesen futott ahogyan azt kell neki. Azután beléptem a játékba és a LAN fülecskére léptem ahol megnyitottam az információs fülecskét ahol az ip-m volt látható és a port.
Mivel Routerrel rendelkezem ezért felmentem a router honlapjára és állítottam
a portot. Miután meg volt a port beállítása azután újra indítottam a szervert és visszaléptem a játékba, hogy meg mondjam a haveroknak az ip címemet, hogy fel tudjanak jönni a szerverre, de ők nem találtak semmit, vagy is nem jelent meg a szerverem. Mivel nagyon szerettem volna, hogy működjön a szerverem utána néztem,hogy hogy működik, hogyha hasmachit használok. A hamachi letöltése után feltelepítettem a programot és azt az ip-t adtam meg amit a program dobott, de így sem látták a szerveremet.
Próbálkoztam a tűzfal létiltásával is de így sem jött be, lehet hogy a vírusirtó a gond a nod32-tő?
Ebbe szeretném a segítséget kérni, hogy ha valaki tudna segíteni mi lehet az oka,hogy ők nem látják a szerveremet az jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DLDKox
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1388 üzenetére
Az N16-on van most a TL-ANT2408CL antenna. Igazából tökéletes még mindig a router, csak jött egy lehetőség amit kár lenne kihagyni ráadásul már van az AC66U-ra is tomato így nem volt kérdéses a váltás.
-
MODERÁTOR
-
DLDKox
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1386 üzenetére
Igazad van Holnap jön meg a router kipróbálom aztán mesélek.
-
MODERÁTOR
-
DLDKox
aktív tag
Szerintetek jó ez az antenna TL-ANT2408CL az Asus RT-AC66U-ra?
Tudom, hogy csak 2.4 Ghz-es antenna de megmaradt a régi routeremről. -
HeavyToys
senior tag
válasz Intelligencs #1382 üzenetére
Értem. Na ezen még gondolkodok .
Köszi a segítséget egyébként!
-
MODERÁTOR
válasz Intelligencs #1382 üzenetére
Igen, ezen kívül maga a gép ház is erősen árnyékolhat, ha csak nem éppen a PC mögött van a router...
-
őstag
válasz HeavyToys #1381 üzenetére
A PCI-os lent lesz a földön, hacsak nem a géped fent van az asztalon. Szerintem az sokkal rosszabb pozíció a jelátvitel szempontjából, mintha fel tudnád rakni az asztalra, vagy még feljebb. Én pont ezért nem is gondolkodtam a PCI-osban, mivel faterék gépe egy íróasztalba épített mélyedésben van elrejtve, a sarokban, a fal mellett.
The Amiga, Born a Champion
-
HeavyToys
senior tag
válasz Intelligencs #1380 üzenetére
Nekem az bőven jó, csak a jövőre való tekintettel fejlesztenék, mert most +2-3 k ba kerülne csak. Amiatt vagyok dilemmában a beépíthető PCI-os TP-Link és eközött!
Köszi azért az infót!
-
őstag
válasz HeavyToys #1377 üzenetére
Van, jól működik és gyors. Mondjuk én a gyári USB zsinórt kicseréltem egy hosszabbra, hogy magasra tudjam tenni. 5 GHz-en használják, sztem kb. egy USB2-es merevlemez sebességét hozza.
Sokat nem tudom tesztelni, mivel fateréknál van, és viszonylag ritkán vagyok ott, és akkor sem a gépet nyomkodom. De már hónapok óta jól működik, ha rossz lenne, arról tudnék, mert akkor nálam nyígnának az ősök...
The Amiga, Born a Champion
-
HeavyToys
senior tag
válasz Intruder2k5 #1378 üzenetére
Igen, ezt én is olvastam. Nekem most jelenleg egy Tp-Link 822N-es wifi stick van, de ennek is max a térereje és gyors is. Csak nagyon jó árban elvinnék és az USB N66-ot is olcsón venném, emiatt gondolkodnék a cserében. De gondolom ez hardweresen is előrelépés lenne. Illetve ebben is Broadcom chip van?
Vagy inkább egy Tp Link WDN48OO szinte ráfizetés nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz HeavyToys #1377 üzenetére
Szia!
Intelligencs-nek elvileg van!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az Asus usb N66 wireless kártyával kapcsolatban? Rt-N66 mellé jó választás? Köszi a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #1326 üzenetére
hát sajnos volt egy áramszünet ami után automatikusan indult el a router de nem csatolta fel a külső winyót
-
MODERÁTOR
-
-
Kurrens
tag
válasz Intruder2k5 #1371 üzenetére
A router egyik LAN bemenetére van kötve a net. Tökéletesen jön WIFI-n.
Közben a QIS setup bejött a telefonomon, így legalább a jelszavakat be tudtam állítani.
A 192.168.1.1 azon se ment. Este megpróbálom kábellel. -
MODERÁTOR
válasz Kurrens #1370 üzenetére
Szia!
Mivel alapfunkcióját tekintve minden WiFi router egyben AP is, így jó lenne tisztázni, hogy mit is akarsz pontosan, és ezt, hogyan is próbálod elérni! Mellesleg az is elképzelhető, hogy biztonsági okokból, alapbeállítás szerint az admin felület WiFi-n keresztül történő elérése le van tiltva! Persze ez csak egy lehetőség, tudni nem tudom, mivel sosem használtam gyári fw-t!
-
Kurrens
tag
Sziasztok!
Vettem egy AC66U-t. Tökéletesen működik AP-ként, de csak nyílt hálózatként tudok rá csatlakozni, mivel
WIFI-n keresztül (LAN-on még nem próbálkoztam) nem tudok a 192.1668.1.1-re belépni, és így nem tudom
a jelszót beállítani. Van erre valami megoldás? -
khorvat
senior tag
válasz Intruder2k5 #1367 üzenetére
Éppen talált is egy sqlite frissítést, csak egy kicsit kérdezősködnöm kellett és az élet már példa választ is adott
-
gubacsino
aktív tag
Új gyári firmware, (Version 3.0.0.4.374.257)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
khorvat
senior tag
válasz Intruder2k5 #1365 üzenetére
Értem köszi csak fura volt mert régebben gyakori volt a vsftp, lighttp stb. hogy frissült!
-
khorvat
senior tag
Tomato alatt van szükség kézi csomag frissítésre?
ipkg update és ipkg upgrade parancsokra hónapok óta egy árva csomagfrissítést se kapok, vagy ez így van rendjén? -
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1362 üzenetére
Persze tiszta hülye vagyok!
Ezt mindig is tudtam
Most is 25mbit amúgy torrentbe 3 csak félre értettem azt hittem másról van szó!
amúgy köszi -
MODERÁTOR
válasz SonyNex7 #1361 üzenetére
Mi vonatkozik a torrentre? Na akkor kezdjük elölről...
Az ASUS RT-N66U a fentebb linkelt oldalt tanúsága szerint, nagyjából 700Mbit/sec sebességű internet routeolására képes, a kliens eszközök felé! Ez független attól, hogy éppen torrent, vagy FTP, vagy HTTP letöltésről van szó!
Viszont, ha a routerben lévő torrentkliensről beszélünk, az nyilván nem képes ilyen tempóra, az valahol 4, de maximum 5MB/sec körül tud teljesíteni letöltésben, ami 30-40Mbit/sec internet sebességnek felel meg! Felfelé ez ott is jócskán több lehet, talán 6-8MB/sec is, mert ebbe az irányba nem kell hashelni, ami jelentősen terheli a router prociját! Hozzáteszem, ilyen sebességű internetem nekem sincs, így ezt az értéket csak tippeltem, a WL-500gP-hez viszonyítás alapján!
Magyarul, ha nem PC-n, hanem a routeren futtatott torrentről érdeklődsz, akkor az nagyjából 30-40Mbps-re képes legfeljebb, azaz UPC net esetén még az 50-es csomag is elegendő hozzá! (nekem is ilyen van egyébként)
Megjegyzem ez az egyik legerősebb ma kapható router, így ez sem mondható kevésnek! Aki ezzel nem éri be, az üzemeltessen szervert otthon, vagy béreljen seedszervert, esetleg vegyen egy komolyabb NAS-t!
"Amúgy akkor van értelem a 120 mbit nek?"
PC-n simán ki tudod használni, a routeren keresztül is, még a 240-es csomagot is, de akár 500-asat is![ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz Intruder2k5 #1360 üzenetére
Tehát csak a torrentre vonatkozik?
Amúgy akkor van értelem a 120 mbit nek? -
MODERÁTOR
válasz Pharaoh #1359 üzenetére
Az a 600 inkább 730, de a lényegen ez nem változtat!
-
SonyNex7
senior tag
Ha jól értem akkor nem is éri meg pl a nagyobb 120 mb netet választanom aupc-nél(most emeltek sávszélességet)
mert ez a router nem fogja elbirni?Elég a ha 25-ről 6o-ra emeltetem?
Van infótok a UPC ingyen wifi opcióról?Mennyire ad stabil jelet,hatótáv?Érdemes beköttetni míg nem szerzek egy ilyen routert? -
mSchumi87
senior tag
6-7-8MB toltok (mikor hogy) mivel ilyen netem van es simán bírja
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
MODERÁTOR
-
HeavyToys
senior tag
válasz Intruder2k5 #1353 üzenetére
Amúgy csak kiváncsiságból kérdezem, hogy az Asus-ban lévő Broadcom CPU nyers erőben, hol helyezkedhet el, egy A9-es vagy A12-es ARM maghoz képest? Mert amennyire olcsók és jó energia hatékonysággal rendelkeznek az új SOC-ok, nem gondolkodik egy gyártó sem az architechtúra váltáson?
Gondolok itt arra, hogy pl lenne 2 A9-es vagy A12-es mag, egyik a letöltést kezelné, másik a többi funkciót pl.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Pharaoh #1352 üzenetére
Én már töltöttem vele 5MB/sec-el, de akkor már nagyon magas a load, és eléggé belassul minden... Az úgy nem használható! Felfelé bírna jóval többet is, mert akkor nem kell hashelni az adatokat! Úgy már a régi WL-500gP v2 is tudott 2MB/sec-et, ami hardverben sehol sincs az N66U-hoz! Lefelé az kb. a felét, 1MB/sec-et tudott! Ha ebből indulok ki, akkor arányaiban az N66U-nak valahol 6-8MB/sec körül lenne a vége felfelé, csak ehhez net is kellene!
[ Szerkesztve ]
-
Pharaoh
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1349 üzenetére
Kösz, eddig 3,5MB/s felé nem igen ment, ezek szerint ennyit bír a router, de nem gond, fő, hogy felfelé bírja.
-
MODERÁTOR
válasz Kikiri7 #1350 üzenetére
Ha megy akkor jó így is, de elvileg ezen két sor helyett...
iptables -I INPUT -p udp --dport 64738 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p tcp --dport 64738 -j ACCEPT...jó kell legyen ezek valamelyike is!
iptables -I INPUT --dport 64738 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p all --dport 64738 -j ACCEPT
-
MODERÁTOR
válasz Pharaoh #1348 üzenetére
Nem! Ilyen router sehol sem létezik, ehhez már szervert (PC-t) kell használnod! A 120Mbps az annyi mint 15MB/sec, ennek kb. a harmadát ha tudja, de már az is meglehetősen komolyan terheli, pedig igencsak erősnek számít a hardvere! Persze a 10 nem gond seed-ben, de a 120 letöltés...
[ Szerkesztve ]
-
Pharaoh
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1340 üzenetére
És számszerűen mennyit bír? 120/10-es nettel megbírkózik torrent alatt a hardware?
-
MODERÁTOR
-
HeavyToys
senior tag
válasz Intruder2k5 #1344 üzenetére
Én is jót tudok mondani a wifi jelerősségéről. Nekem előtte már sok más modem is megfordult azonos környezetben. A lakhelyem, falu mivolta miatt viszonylag állandóak a körülmények.
Volt már nálam 1043ND, 4300-as Tp link is, de eddig ennek a legstabilabb és legerősebb a wifi jele. Lehet van tőle jobb, de nálam, egy 100m2-es alapterületű emeletes, vasbeton házban mindenhol van legalább 5-ből 2-es jelerősség még mobillal is!
-
MODERÁTOR
válasz Kurrens #1341 üzenetére
Tudtommal eddig akitől érkezett visszajelzés, leginkább a Milyen routert című topikba, azok mind pozitívan nyilatkoztak az RT-N66U WiFi-jéről is!
http://itcafe.hu/tema/milyen_routert/hsz_27150-27150.html
http://itcafe.hu/tema/milyen_routert/hsz_27788-27788.html
http://itcafe.hu/tema/milyen_routert/hsz_28104-28104.html
stb...Ezen kívül más csatornákon is többektől hasonlóakat kaptam, amit most nem tudok ide belinkelni, mert nem publikus források!
-
brumi1024
veterán
válasz Kurrens #1341 üzenetére
Első kérdésedre a válasz igen, használható ap ként, illetve a torrent is mehet. A másik kérdésre passz, de szvsz sok különbség nem lesz, mert hatótáv szempontjából a 2,4GHz a lényeges(ugyanis ennél nagyobb a hatótáv, mint az 5GHz-es sávon), és az N66 meg az AC66 is azonos antennákat illetve 2,4-es erősítőt használ.
-
Kurrens
tag
Az a kérdésem lenne, hogy egy N66U-t (vagy AC66U-t) tudnék-e AP-ként használni. Switchre
kötném és csak WIFI-t szórnák vele (meg esetleg torrent).
Úgy olvastam, hogy az AC verziónak jobb a térereje, ez igaz?Előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A gyári fw-el mekkora sebességel bír torrenttel tölteni a router?
-
mszl
aktív tag
Kikiri7!
Ha sikerül felvarázsolni akkor a telepítési leírást is közzé teheted majd.
Köszi!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
mszl
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
akom
őstag
válasz Kikiri7 #1332 üzenetére
Szia,
Sajnos ez a kettő nincs Tomatora, de alternatívának van az úgynevezett uMurmur.
(Ez egy Mumble server)Shibby repo-jából le tudod szedni.
http://tomato.groov.pl/repo/umurmur_0.2.10-4_mipsel.ipk -
MODERÁTOR
-
Kikiri7
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne valaki próbált már a routeren TS vagy Ventrilo szerver-t csinálni? Lehet?
Előre is köszi,
Kikiri -
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #1329 üzenetére
ezt azért írtad így hogy tuti hogy felfog éledni vagy csak a szó használat miatt?
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #1326 üzenetére
Köszi! beírtam csináltam most 1 restartot jónak tűnt.. majd kíváncsi leszek ha jön egy áramszünet akkor utána feléled-e magától
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #1323 üzenetére
akkor is ugyan ezt csinálja.. ha 5* újra indítom a router-t akkor 5ből 1szer jól indul el kb.. nem tudom miért, minden más esetben rosszul csatolja fel
(#1324) lolka1980: Köszi a tippet, de ez akkor lenne érdekes nálam ha több külső HDD-t szeretnék egyszerre felcsatolni a routerre
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
senior tag
-
MODERÁTOR
-
gubacsino
aktív tag
Ebben tudna valaki segíteni
Pontosítanék hogy csak WANról kötözködik a tűzfal. Valami DMZt és port-tóvábbítást említ megoldásnak a router. De gözöm sincs hogy milyen IP-t és hol, kéne beállítanom.
A http://"user".asuscomm.com:6060/downloadmaster/task.asp címre. -
MODERÁTOR
-
stafff71
tag
válasz Intruder2k5 #1317 üzenetére
Szia!
Hiába írom be a pontos elérési utat, miután le OK -zom és újra megnyitom az autotools beállításokat, nincs benne semmi, vagy az eredeti rtorrent letöltési mappa elérési útját teszi vissza.
Próbáltam hogy a letöltés helyét jelölöm ki az rtorrent beállításiban, de azt írja hogy storage error, arra gondoltam, ext3-ra formázom winyót, lehet az a probléma.
Lehet hogy újra kellene indítanom az rtorrentet minden beállítás változtatás után?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
stafff71
tag
válasz Intruder2k5 #1315 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
stafff71
tag
válasz Intruder2k5 #1313 üzenetére
Azt szeretném hogy áthelyezze, mert nem akarom külön másolgatni, amit seed-elni akarok az mehet a merevlemezről is. Nem sok hely van egy 32GB memóriakártyán, ha több filmet is le szeretnék tölteni, főleg ha valamelyik lassan jön, néha napokig, de seeed-elni tudom a merevlemezről is, néha meg csak a helyet fogja mert nem tölti senki és így jobb ha nem a kártyán van.
-
MODERÁTOR
-
stafff71
tag
válasz Intruder2k5 #1311 üzenetére
Újraindult és működik rendesen, köszönöm a segítséget.
Felmerült bennem egy kérdés.
A routerben van egy 32GB memóriakártya, erről fut minden optware, ide megy a letöltés is.
Azt szeretném elérni, hogy a letöltött fájlokat a letöltési mappából, ami a memória kártyán van, átmásolja egy általam megadott mappába, viszont ez már egy NTFS merevlemezen van. Van egyáltalán lehetőség hogy ez így összejöjjön, vagy felejtsem el, mert NTFS-re nem másol. Próbáltam megadni az új helyet az rtorrent autotools-al, de hiába írom be az elérési utat, nem menti, csak ha a saját lemezén van a kijelölt mappa, oda viszont tökéletesen áthelyezi a fájlokat letöltés után.
Ha sikerülne ez lenne a leg energiatakarékosabb megoldás.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz stafff71 #1310 üzenetére
Ezt nem feltétlenül közvetlen a frissítés okozta, annak ehhez semmi köze, inkább csak nem jól sikerült az rtorrent leállása, vagyis közvetve okolható érte a frissítés, de akár egy sima újraindítás is kiválthat ilyet! Próbáld ezeket beírni PuTTY-ba...
rm /nas/rtorrent/session/rtorrent.lock
rm /nas/rtorrent/session/rtorrent.dht_cache
/opt/etc/init.d/S99rtorrent restart -
stafff71
tag
Sziasztok!
Frissítés után nem indul az rtorrent, a webes felületet elérem de nem tudok betölteni egyetlen torrentet sem mert nincsenek gombok a felső sorban.
A napló ezt írja: No connection to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file.
Hogyan tudom megnézni hogy fut-e és ha nem, hogyan indítom.
Tanácstalan vagyok, így még nem jártam frissítés után. -
MODERÁTOR
Ami igaz az igaz, kicsit még lehetne gyorsabb, de 20MB/sec soha nem lesz! Itt nem a HDD a szűk keresztmetszet, és nem is az USB, így az nem mérvadó, hogy gépre dugva mennyit tud! Ami megfogja, az a router processzora, az az ami elfogy ilyenkor... Ha jól rémlik, a topik eleje felé valahol vannak mérések, FTP talán 14-15MB/sec volt lefelé, ha jól rémlik! Azért mondom én is csak emlékezetből, mert én egy régi notebook-al, 100-as porton használom, így nekem a 8-10MB/sec teljesen jó, ami általában jön FTP-n!
-
stafff71
tag
válasz Intruder2k5 #1306 üzenetére
Köszönöm, akkor marad a 80% amit értek, a többi meg szótár.
-
Buvana
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1304 üzenetére
Ftp-n lan-on 9300 Kbyte /sec. Tényleg gyorsabb, de kevés ez nem? simán gépre dugva 20 mega/sec körül másolok...
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
MODERÁTOR
-
stafff71
tag
Szép nyarat mindenkinek!
Frissítettem a 112-es firmware-re, itt olvastam van benne magyar nyelv, de nem tudom hogyan állíthatnám be.
Ha valaki leírná hol keressem, mert átnéztem mindent de nem találtam.
Előre is köszönöm. -
MODERÁTOR
-
Buvana
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1298 üzenetére
A beépített torrent-klienset használom, transmissiont.
Az az igazság, hogy nem vagyok elveszve a pc-világban, de sajnos vagy nem sajnos windowson nevelkedtem, és a linux nekem kínai. Tudom, hogy a linux tábor most kinevet, becsülöm is az op rendszert, csak nekem az alapoktól kéne kezdenem, és arra nincs időm. Win fontosabb parancssoros főbb dolgokat azért ismerem, dos, majd win 95-el kezdetem anno.
Megcsináltam az optware telepítést a leírás alapján, intallálta is, fel is volt mountolva minden fstab is megvolt, de valamit ronthattam, mert nem akart működni, aztán maradtam a beépített transmissionsnál, ami szépen teszi is a dolgát. Egyelőre megfelel nekemViszont még olyan kérdésem lenne, hogy miért csak nagyon lassan másol felcsatlakoztatott hálózati meghajtóról a router? ingadozik, 4000 kbyte -és többségében csak 700 kbyte /sec-el másol (lan-on)
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
slashing
senior tag
válasz Intruder2k5 #1301 üzenetére
Köszi az infót, amúgy nincs AC eszközöm...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Synology NAS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kutya topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest