-
IT café
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Ezt már nagyon vártam, hogy merlin is támogassa az aimesh-t. Eddig elvileg nem volt forráskódja. Bár még idő mire kiforrja magát. Ha kívánságműsor lenne akkor én vlan-t kérnék még
Közben azért Asus is kiadhatná már a 386-os fw-ét, eddig már 3 wifi6-os (ax) router jött ki 384-es fw-vel.
-
Azt sem tudom, hogy pontosan mit kéne csinálni hozzá, sosem használtam még (csak annyit tudok, hogy kevésbé biztonságos). A tableten két WPS lehetőség van, az egyiknél azt mondja, hogy nyomjam meg a routeren a gombot, a másiknál meg azt, hogy egy generált numerikus (8 számjegy) kódot írjak be a routeren. Ehhez képest a routernek van valami PIN kódja...
-
Nekem a legbonyolultabb a Restoration Tool, tekintve, hogy nem használok Windowst. De mégis megoldottam, mondjuk azért mert a tftp-s módszer nem működött. Ehhez képest akinek alapból wines gépe fut (gondolom), nem értem, hogy mi lehet olyan nehéz rajta.
A hőmérséklet egyelőre oké, 73 °C-ot mutat a CPU így 1400 MHz-en. Nyáron alapból 78-81 volt. Majd torrentezéssel megpróbálom jól leterhelni, de sajnos ma eléggé sz@rakodik a net, az 50-es letöltésből 12-16 van meg max és alig csurdogálnak a cuccok. Így nem lehet megizzasztani. Talán holnap már oké lesz, mert amúgy nem szokott ilyen lenni, 53-54 mega mindig meg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest