Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
Elcsábítottak pár RRE fejlesztőt a Kunosék, és bevezették a raceroomos divatot? szombat vagy vasárnap este szerver update?
most megy, vagy belerugjak? Heti pálya?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tusi_
addikt
En mara kihagyom mar, beutott a koma. Megnezem a Gran Turismot, eltanulok par trukkot
eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Páran fent vagyunk.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Géjza
őstag
Most elvileg elérhetőek, mennie kellene az online-nak is: [link]
-
Géjza
őstag
20:50-kor megállt az élet.
-
Bandit21
addikt
Kb fél órája játszom, kijöttem autót cserélni.
Azóta bár azt írja commented de egy szervert se látok...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tusi_
addikt
Lesz ma fenn vki? Daytona minnyar vege, lehet felmennek gruppenelni
eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Tortellinii VR-ban tolja az LFM Pro-t, nála így néz ki.
-
mmdms
addikt
-
GalaHU
őstag
Van arra valami mód, hogy a beépített “helicorsa”t picit lejjebb húzzam a képen? 2D-ben még hagyján, de VR-ban túl magasan van, szinte használhatatlan…
Vagy helyette valami alternatíva?
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
biker
nagyúr
A kép címe: development in progress
Ennyit mentem tegnap. Továbbra is zavaró a fék egyszerűsége, mindig modulálni akarom mint iracingben, illetve rre-ben, de itt még 3-as abs-nél is padló és mikor fordulsz kicsit felengeded, és megoldja a kocsi.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Bandit21 #7162 üzenetére
Amúgy biztos emlékeztek, mennyire ki voltam akadva az acc updatere, hogy minden rohadt update, ami 1-3-500mega az is 30-40perc zombi üzemmód volt a WD sn570 Blue gen3 nvme ssd-n (3400mbyte/sec)
a pletykák igazak, most így 4 update után teljesen. WD850x black gen4 nvme ssd, directstorage compatible de az acc elvileg nem tudja. 7000mbyte/s
ezzel a mai update 45s volt, a legutóbbiak kb 1-3perc közt megvoltak, és közben nem 100% ssd load hanem 10% se volt a load. nem ennyi a különbség a két drive közt, szimplán valami szar a wd blue és az acc illetve ue4 féle byte-patch jellegű frissítési móddal.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Bandit21
addikt
válasz Biga123 #7159 üzenetére
Hidd el az elején lehet a legtöbbet a végén még a legkevesebbet gyorsulni.
Ha 2 perc fölött vagy pl Barcelonaba, mész 2 kört valaki mögött akkor 1.55 lesz.
Aztán 1.50Aztán magadtól még 1.49
Utána ha sokat mész 46
Aztán meg tobbet akkor 45
Ha igazán jól megy 44
Ha ufo vagy 43.
Ebből a 47 alatti része nehéz és lassú
2 fölött helyett 1 55 őt menni az 2 kör
45 helyett 44 az meg 200
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
Bandit21
addikt
válasz Biga123 #7157 üzenetére
Stage 1 complete.
Innen már csak előre vezet az út
Hajrá.
Ha tudsz este gyere velünk gyakorolni.
Teljesen más videót nézni és mas látni a pályán hogy a sokkal gyorsabbak milyen tempót visznek át.
Attól bátrabb leszel es meglesz az egyensúly.
És erre pont jó a társaság mert elég eltérő időket megyünk de mindig fejlődünk is az adott heti pályán.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Biga123
addikt
Hoppá.
Csak annyit kellett tennem , hogy levetkőzöm a berögzült arcade módit.
Átváltottam belső nézetre, asistokat kikapcsoltam, most rettegek ha jön egy kanyar, ez kellően óvatossá tesz.
Élvezem is Még a végén ráfüggök.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
biker
nagyúr
berakok egy aktuális időjárást, 8 fok és 60km/h szél, aztán mondjátok csúszik-e
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Géjza
őstag
Offline vagy online?
Online mindig lfm szervereken gyakorlok, ott mindig konstans ua a beállítás a 3 órás fp-n végig, illetve 24/7-ben végig. Így lehet polírozni a setupot, illetve másokat nézve (élmenőket) lehet tanulni is.
1.9.6-tal nem vettem észre változást amg-vel. 1.9.7-tel még nem mentem.
Első 2 körben csúszkál, amíg be nem melegednek rendesen a gumik. Addig tc2-vel megyek, utána mehet a tc1, illetve a közép-gyors kanyarokban a tc off is.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Mindenkinek írom nem csak neked, 1.9.5 óta a napokban kijött 2db update, nem módosította az autók fizikáját, csak 1-2 autó teljesítményén változtattak, valamelyik gyorsabb lett, valamelyik meg lassabb.
Le van egyébként írva részletesen melyik autó változott.A tegnapi 1.9.7-es update meg a tegnapinak a javítása.
Illetve hogy a csúszkálást mellőzük, sose hotlap módba gyakoroljunk, mert célnál alaphelyzetbe áll a gumik nyomása. Ideális állapotba meg mindig 2 kör után szokott jó lenni.
Azt is nézd meg, hogy a kormányszög jó-e minden autóhoz.
Mindegyik autóra külön profilom van, így 1:1-ben mozog a kormányom a játékkal, és a soft lock is tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
válasz Bandit21 #7141 üzenetére
Az az egyik legjobb megoldás.
De van a Raceroomnak egy kontrollere ami szintén megfontolandó lehet:
https://www.raceroomstore.com/shop_en/list_page?cat=22 -
-Rolika-
senior tag
válasz Arvanndra #7131 üzenetére
Kontrollerrel esetleg nem próbáltad még? Gázt, fékez sokkal jobban tudnád adagolni a ravaszokkal, mint billentyűzettel. A hosszú kanyarokban is egyszerűbb lenne íven tartani. Haverom egész jól tud menni kontival is ACC-ben, én viszont totál amatőr vagyok benne.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
tusi_
addikt
válasz Bandit21 #7136 üzenetére
Kerlek olvasd el ezt
[link]En meg regebben tudtam azt az idot, kb 1.6-os vmi verzio lehetett. ACC vel nem jatszottam vagy masfel eve, a heten vettem elo megint.
Tegnap 1.45.127 jott ossze BMW M4-el Fast aszfalton, de ami tetszett benne, hogy egy setuppal sikerult olyanra csinalni, amivel mar egyutt tudok elni. Megszunt a hulye csuszkalas, tudok megint 2-2 TCS/ABS-el menni es elvezetesebb a vezetes, mert megjott az onbizalmam. Azert amikor a 3-as jobbosban, "felgumizott" iven ralepek es eluszik a segge, az nem kicsit unrealisztikus. Most siman tudok kigyorsitani, meg akar hirtelen gazadassal is.. Vmi nem jo az agressiv setupokkal a jatekban.
Tegnap sajnos 2x is hivtak a hollandok, egymas utan raadasul, szoval eselytelen volt felmenni. Ma estetol 24-oras Daytona van IMSA tv-n, tehat marad a jovo het
Robby tudhat vmit, Cuppal 1.46 Fast aszfalton az nem semmi
eat, sleep, play, replay
-
Bandit21
addikt
válasz Arvanndra #7133 üzenetére
Ha szereted az acc-t szerintem vegyél egyrészt egy használt thrustmaster t150-et, hatalmas élmény lesz végre érezni mit csinál a kocsi, a gumik, rázók, stb.
Másrészt tele a yt ingyenes csatornákkal ahol setupok is vannak. A 23-as acc csomag most 9,99 a steam-en, én anno a 488-ról mentem talán 296-ra, és jó utód, kellemes menni vele, és van is hozzá sok setup. (Fri3dOlf csatornájára nézz rá)Kb 35 ezerből meglenne egy kormány, további 4-5 a dlc, 45-ből új szinten tudnál játszani vele, ha belefér, próbáld meg, vagy ha van ismerős próbáld ki nála. Ha kérdés van, gyere át a kormányos topicba nyugodtan.
Tusi nem tudom mikor tudott 40-et Imolába, 1,7-ről 1.9.-ig lassult a játék az új gumi miatt, ha már 1.9-en akkor az erősen marsi idő körül van. Nálad a 49 azért 10 mp-el van Friedolf idejeitől amik most fent vannak. Ő már ufo erősen, Robby szokott hasonlókat menni, én 1,5-3 mp-el vagyok pálya fuggően mögötte. A lényeg, hogy ha egy 1,39-es top időt 10 mp-el tudsz követni, de fixen 90-es ai-val csatázva akkor a hátrány java részt a bill miatt lehet és szerintem megéri áldozni rá, hogy ez redukálódjon.
-
Bandit21
addikt
A tegnap esti Barca gyakorlás egy idő után átment 911 Cup és gt2 próbálgatásba. (részemről cup ismerkedés).
Nagyon szépek a gépek talán a 935 és Ktm volt amit láttam a pályán, mindkettő komoly cucc.
Nem jössz fel néha? Még mindig békésen megvagyunk, pedig 44-48 közt szórunk - gt3-al, . Cup-al Robby ment 46-ot, én viszont nem bírtam 53 alá se menni vele az első 10 kör alapján - mondjuk akkor mentem vissza vele, amikor már fáradt voltam és elköszöntem, hogy bocs, de a 296-al sem megy. Nem a legjobb pillanat a tc off kupás porkával való ismerkedésre.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
GalaHU
őstag
Senki nem ír az új DLC-ről?
Pedig az autók rohadt jók lettek! Igaz a Nür-ön vagy 2mp lassabb vagyok velük, de marha nagy élmény a Maserati-val csapatni, és talán az első 911 ami itt kézreáll.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Arvanndra
újonc
Nincs gond, nem vettem negatívnak amit mondtál.
Nekem 1.49.0 jelenleg a legjobb köröm, de annyira nem értek a beállításokhoz, úgyhogy csak az alapdolgokat állítgatom át a setup-ban.
Ja és jelenleg még csak a Ferrari 488-as van használatban, azt már kiismertem annyira, hogy minden pályán végig tudjak menni forgások nélkül. -
Arvanndra
újonc
Nem szoktam állítgatni az ellenfelek nehézségén, mindenhol ugyanúgy van beállítva. De itt nem is az a kérdés, hogy milyen AI ellen megyek, hanem az, hogy élvezetesek-e a versenyek billentyűzettel vagy sem. Nekem a pedál alapból kiesik a lábam miatt, ezért marad a bill az acc-ben, mert nem engedi a kormányomra beállítani a gázt és a féket. PCars-ban lehetséges, azt úgy használom.
-
-
Bandit21
addikt
Üdv én mostantól fent leszek ha a lányom kel, mennem kell
-
Arvanndra
újonc
válasz Biga123 #7114 üzenetére
Szia.
Én csak a saját példámat tudom mondani. Szerintem mindenképp van értelme akár billentyűzettel is játszani, én is azzal játszom. Nagyon sok időt kell rászánni, de lehet fejlődni. Én most ott tartok, hogy kb 90-es gépi ellenfelek ellen élvezetes versenyeket futok. Mondjuk én csak offline játszom, az kevésbé tud felidegesíteni.
Többiektől kérdezném, hogy Imolában kinek mennyi a rekordja gyorskörön? -
Bandit21
addikt
válasz Biga123 #7114 üzenetére
Próbálj meg kigyorsítás közben 40%-os gázt adni bill-el.
Vagy amikor - nem érzed, mert nem kormányt fogsz - megcsúszol nyitni a kormányszögön, majd újra helyes ívre húzni.
Billentyűvel sim-et nem lehet vezetni, legalábbis úgy, hogy értelme is legyen biztos nem.Ha bill-el tolod akkor máris megvan a magyarázat java része arra, miért csúszol meg.
-
tusi_
addikt
Lesz ma buli Barcelonaban? Ugyeletes vagyok ugyan, de 20 utan, inkabb 21 utan mar nem nagyon szoktak hivni
eat, sleep, play, replay
-
JulesTS
őstag
válasz Maxell014 #7101 üzenetére
Nekem a váltó (és kézifék) tartóra lett ragasztva egy 3d nyomtatott hanyattegértartó, azon van egy Ergo M575:
https://youtu.be/ejcAOqgvFQM -
-
Biga123
addikt
Mondom én h nem nekem való
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Bandit21
addikt
-
biker
nagyúr
válasz Biga123 #7103 üzenetére
túl nagy tempó. Ülj be egy kocsiba, válts fel 2-be, és maradj ott, menj körbe 2-3-szor, érzékeld, mit ad a kormány vissza, milyen a tapadás, aztán kezdj el gyorsulgatni, fékezgetni. Tutti nem jól érzékeled a sebességet, lehet az FOV a szar, és azért, és túltolod neki.
-
RobbyJr
őstag
válasz Biga123 #7103 üzenetére
Meg lehet szokni csak gyakorolni kell. Kezd akkor egy GT4-es autóval, ne egyből a GT3-al.
Elfordul az szépen a kanyarban, csak valószínűleg túl nagy tempót akarsz bevinni.
Én is bénáztam az elején, de idővel gyorsulni fogsz, csak legyen kitartásod.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Biga123
addikt
válasz RobbyJr #7102 üzenetére
Igen eddig arcade autós játékok voltak csak.
De az h karrier módban nem tudok egy tiszta kört se menni megcsúszás nélkül, az lehet egy jel, h ez nekem nem való, kvázi el se kezdődött a karrierem és véget is értszerk : "erősek az autók" ez oké , de elengedett gáznál is kicsúszik kanyarodás közben ? olyan mintha full jégen mennék .
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
RobbyJr
őstag
válasz Biga123 #7100 üzenetére
Ez a játék sajnos időt igényel, ez nem Forza vagy NFS, ahol bármikor padlógázon tudsz menni.
Ha kormánnyal játszol, célszerű minél hamarabb kikapcsolni ezeket a segítségeket, mert időben visszafog, és nehéz lesz róla leszokni.
Kipörgésgátlót, illetve az ABS-t kell egyedül használni, de az is autónként eltérő mit mennyire állít az ember.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Maxell014
senior tag
válasz tome0001 #7097 üzenetére
Köszi
Annyira gondoltam csak hogy milyen grafikai beállításokat érdemes mondjuk bekapcsolni illetve mik azok amiket kikapcsolni kell mert nem hoz semmit de a gépet eszi.Plusz még lenne olyan kérdésem, hogy Atesz féle vázra milyen billentyűzet és egér tartót használtok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest