Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Skype topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
Hát nem tudom. Defaulton hagytam mindent (eleve, mire rájöttem, hogy mi a "recenter HMD"...), de nekem mintha nagyon alacsonynak látszana a pixelsűrűség. És ami még inkább baj, hogy mindemelett elég kényelmetlen érzés, mintha nem lenne meg a 75fps (DK2). Sokkal jobban néz ki, mint az iR, de azt hiszem, ez az ára. Úgy érzem, lesz még ezen mit játszani a beállításokkal, mire használható lesz az én gyengusz konfigomon is.
Ja, és a tankból alig látok ki; mondjuk a Huracan-t még nem néztem VR-ben.Az viszont pozitív, hogy a menü is már full VR, nem úgy mint az előd esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest