Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
koanla
aktív tag
Grafikai beállítások tekintetében kinek milyen megoldása van?
Nemrég cseréltem platformot (és kapott egy szolid tuningot is) és elkeserítően akad Oculusban (pedig ez a nagyon kis felbontású és alacsony frissítésű DK2 csak). Szétnéztem a beállítások között és egy rakás 'Epic'-et találtam; na, azokat nagyon gyorsan visszatettem 'High'-ra, de nem tudom, mit volna a legérdemesebb állítani... -
koanla
aktív tag
Hát, akkor fene tudja.
Rift S: azt mondják, még a CV1-ről is előrelépés, nekem meg még DK2-m van. Szóval amúgy is ki akartam hagyni a CV1-gyel való szenvedést (ha jól értem, az SDE javult valamit DK2-ről CV1-re lépve, de nem szűnt meg. (Cserébe gépigényben sokkal több kér.) Amennyire olvasom, a Rift S-nél viszont kvázi eltűnt) és most inkább az S felé kacsintgatok. De még ez is nagyon halvány és bizonytalan kacsintgatás csak. -
-
koanla
aktív tag
válasz Mosqu!to #648 üzenetére
Elvileg reseteltek minden korábbi pontot és most elölről kezdődik a gyűjtés.
iRacingben meg nem csak versenyképességi, hanem biztonsági pontokat is adnak. Enélkül az erősebb versenyzőkkel teli splitek is roncsderbikké fajulnának kábé. Szóval lássuk meg, itt mi lesz a pontozás és milyen hatása lesz a gyakorlatban. De valami nem árt, mert pár hozzászólással feljebb is írta a kolléga a public és szerencse szókapcsolatot, ami elég sokat elmond azért... -
koanla
aktív tag
válasz guftabi96 #229 üzenetére
Nekem - egyelőre, tényleg csak pár kör után - nem tűnik lassabbnak a Bentley. Inkább én vagyok lassú, de ez megint csak nem újdonság
Az FFB-vel meg nekem előtte sem volt bajom, sőt.
Misanot még nem néztem, mert én sem ismerem, de majd megkukkantom. Csak nálam szerintem fps probléma volt gazdagon, úgyhogy emiatt nem is nagyon erőltettem. -
koanla
aktív tag
De, Cntrl + Space. Csak idő kellett, míg rájöttem. Valamelyik funkciógombbal (talán F1?) lehet pörgetni a nézeteket. Míg nem jöttem rá a recenterre, addig külső nézetben mentem pár kört Nürb-ön a tankkal. Aztán sikerült megtalálni a varázslást és onnan a belső nézet amúgy tök jól ment. Mind külső, mind cockpit nézetben működött a fejkövetés, szóval nálam ezzel nem volt gond.
Így visszanézve igazad van, nagyon le van skálázva a méret; annyira szűk a pálya, mint amikor még monitorral mentem és valami borzalomnagy FOV kellett hozzá. A fura, hogy nekem a sima AC-vel nem volt ez az érzésem. Vagy csak már elfelejtettem, dunno. -
koanla
aktív tag
Hát nem tudom. Defaulton hagytam mindent (eleve, mire rájöttem, hogy mi a "recenter HMD"...), de nekem mintha nagyon alacsonynak látszana a pixelsűrűség. És ami még inkább baj, hogy mindemelett elég kényelmetlen érzés, mintha nem lenne meg a 75fps (DK2). Sokkal jobban néz ki, mint az iR, de azt hiszem, ez az ára. Úgy érzem, lesz még ezen mit játszani a beállításokkal, mire használható lesz az én gyengusz konfigomon is.
Ja, és a tankból alig látok ki; mondjuk a Huracan-t még nem néztem VR-ben.Az viszont pozitív, hogy a menü is már full VR, nem úgy mint az előd esetében.
[ Szerkesztve ]
-
koanla
aktív tag
válasz ForRedGlory #189 üzenetére
"...de 5-6 másodpercet jelent egy jó setup?"
Szerintem még egy ilyen, viszonylag hosszú pályán se jelenthet 5-6 másodpercet egy setup sem. Hacsak valami nagyon nincs eltekerve. Ahogy írod, alappal mégy, tehát az nem állhat fenn.
Nekem az a tapasztaltom, hogy a setup max a testreszabhatóság miatt fontos - a nyilvánvaló szélsőséges eseteket kivéve (nincs végsebesség, túl sok vagy túl kevés leszorítóerő, stb.). Nyilván, ha testre tudod szabni, az természetesen jelent időt. De nem ennyit. Nekem anno Radicallal volt olyan tapasztalatom WG-en, hogy mindegy volt, hogy áll a hátsó szárny, az időm ugyanarra jött ki. Az egyikkel nagyobb kaynartempóm volt, de azt az előnyt elvesztettem egyenesben, míg a másikkal nagy végsebességem volt, de apexen és kigyorsokon buktam.Más: írjátok, hogy utljátok az FFB-t. Amennyire olvastam iR fórumán, ott leginkább azok szidták, akiknek DD-s, sőt azon belül is OSW kormányuk volt.
Nekem a legalapabb CSL van, ami csak létezik, de nekem bejön eddig. Talán az a legélvezhetőbb része. Pedig iR-ből jövök és először picit szokatalan is volt.
Szóval a kérdés, hogy akik utálják az FFB-t, azok mit tekergetnek. Hátha be lehetne határolni, kinek mivel szar. Nyilván, ez egyéni ízlés kérdése is lesz, de ahogy írtam, eddig azt olvastam, hogy az OSW az, amin nagyon fos és mondjuk AF-os csókáknak meg bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest