Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9599 üzenetére
Megmondom őszintén, próbáltam a Toprace modokat és elég nagy bennük a szórás, már ami a minőséget illeti.
De beraktam őket is és a GTPlanet modder csapatát is, mind a kettőnél ott a kis megjegyzés, hogy változó a minőség.
Raktam még a listába pár pályát és autót. Nagyjából késznek tekinthető.
De továbbra is várom a javaslatokat, hgoy mivel lenne érdemes bővíteni. (ami minőségi mod, nem egy 10+ évvel ezelőtt is borzasztó minőségű rFactor mod átkonvertálása)
-
guftabi96
addikt
válasz
Mosqu!to #9595 üzenetére
Ha fent van a Content Manager, akkor mehet fel a Custom Shaders Patch és a SOL.
SRS-re gondolsz: SimRacingSystem
Regisztráció után tudsz versenyekre jelentkezni.Modok:
Az autókat nagyjából összeszedtem neked. Ezek közül mindegyik jobb minőség.
Amint lesz időm összeszedem neked a jobb pályákat is.
Assetto Corsa Modlista -
Mosqu!to
addikt
Eddig teljesen modok nélkül assettoztam, most viszont hogy kicsit több időm van simezni, fel akarok pakolászni minden hasznosat. Hogy érdemes nekikezdeni? Leszedtem a content managert, és fullra upgradeltem. Szeretném, hogy szebb legyen a grafika (már amit a Ryzen 3600 + RX5700XT elvisel Rift S mellett), jobb lenne a hang, de jöhetnek nagyon jó autók-pályák-hudok, telemetria, régről rémlik, hogy volt valami setup letöltő is, valamint iracing szerű matchmaking ranking alapján (rsr vagy srs).
Szóval mik azok, amik aktuálisan nagyon jók és hogy érdemes elindulni?
-
negro
őstag
Hallo. Mostanaban ujra elkezdem AC-et nyomni. Ra kattantam Bathurst-ra es baromira erdekelne a Touring car masters mod de nem talalok hozza lnket ami meg van ott hibas a .rar.
vki eseteleg tudna vmi megbizhato donwload linket>
-
guftabi96
addikt
TransAm Legends 2.0
Changelog v2.03 extra cars added (Dart, 68 Firebird, 68 Javelin)
Improved shaders and cartextures
3 extra cars added (Dart, 68 Firebird, 68 Javelin)
Added damagemodels
3 LOD's per car
Improved AI
Completely overhauled physicsKnown Issues:
Due to various sources the model quality may very per car.
Credits:
- Conversions/ 3d Modelling: Donnie Heerdt (SmallBlock Hero), Mick Nesevitch, Uncle M
- Physics: Bazza von Dutch
- Sounds: stock Kunos and various unknown sources.
- Skins by SBH, Ned, Highbank, (sorry if I forgot someone) -
törölt tag
válasz
guftabi96 #9588 üzenetére
Tomsteel munkája.
előfordulhat hogy van előrehaladottabb verzió, rá kell írni...ha hazamentem melóból és kialudtam magam én is rákérdezek. -
guftabi96
addikt
Próbáld ki ezt: [link] és hozzá ezt a patch-et: [link] (F1 Classic fórumról van)
Sajnos az alapja szerintem megegyezik az általad linkelttel. Egyik sem túl pontos, ha a lézerszkennelt ACC verzióhoz hasonlítom.
rFactor 2-hö már egy magyar srác már portolta az ACC-s Hungaroringet, remélem idővel sikerül AC-ba is átrakni az ACC pályáit. -
shteer
titán
AC-hez van újabb/jobb Hungaroring ennél?
-
-
-
guftabi96
addikt
Ingyenes lett néhány Race Sim Studio által készített mod (Formula RSS 2018 Pack 1). Még 8 napig lehet őket ingyen letölteni.
A csomag tartalma:
-Formula Hybrid 2017 és 2018 (2017-es és 2018-as szabályok alapján készített F1-es autók)
-Formula RSS2 V6 és V8. (A mostani generációs, illetve az azelőtti F2-es autó)Az RSS az egyik, ha nem a legjobb modder csapat, mindenképpen töltsétek le a modokat
-
tusi_
addikt
Elkezdtem megint jatszani az AC-vel, de sajnon itt is talaltam vmit.
Fennt van a full Content manager, de azota, ha neha nyomok verseny közben egy replayt, akkor kidob a fokeprnyore. Nem windowsba, hanem arra a kepre, ahol valasztasz verdat, palyat.. Idegesito, amikor 8 kort mentel mar a schleifen es hirtelen kihajitottak.
1.5 Sol patch van fenn es a legujabb talan .146 shadres patc. De mar regen is csinalta, random szeru....
Vki talalkozott ilyennel? -
tusi_
addikt
Kene mar Nordschleifezni egyet nem?
-
Chalez
őstag
Nem találtam ott ilyen opciókat...
(#9571)guftabi96 köszi a helpet, sikerült beállítani. Már töltögettem hozzá cuccokat. Most ismerkedek az AC-vel, régen szimulátoroztam, rengeteg rFactor versenyen vagyok túl. Nemrég vettem egy G29-et, legfőképpen GT Sporthoz, de a PC-n is hasznát veszem, van jópár racing game mostanában
-
guftabi96
addikt
Most, hogy mondod, mintha korábban írta volna valaki, hogy a G29-nek a szoftverében a springet és a dampert már nem lehet állítani. Nekem G27-em van, ott még lehet.
Ha esetleg elakadtál a WheelCheck + LUT Generator kombóval, akkor segítek szívesen.Igen, RaceDepartmentről egy ideje csak regisztráció után lehet letölteni.
Igazi kincsesbánya az az oldal, innen tudsz rengeteg kiváló minőségű modot is letölteni.[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz
guftabi96 #9567 üzenetére
A Logitech gaming softwerben csak olyanokat tudok állítani, hogy érzékenység, kormánykerék működési tartománya, engedélyezi e a középállás rugót, és a középállás rugó erőssége.
A linken pedig odáig nem jutok el, hogy valami LUTgenerator.zip-et letöltsek, mert nincs honnan -
Chalez
őstag
Most vettem meg az AC-t, és folyamatosan fagy, Video_TDR_Failure
Főleg amikor benchmarkból lépnék ki, vagy csak úgy time trialból stb... Igazából még 1m-t nem mentem vele
-
PR0JECTNR56
addikt
Mclaren 720S GT3 v1.0 - TOPRACE
Screenshot creditek @Kriss047 -
törölt tag
-
guftabi96
addikt
-
tusi_
addikt
Nekem is megfekteti a gépet, le mansban 50 opponenttel. Lemegy akár 70 fps re. Még az acc is jobb ettol...
-
törölt tag
akkor fejlesztni kell a gépet
múltkor mondjuk nálam is kiakadt a proci amikor egy nagy GTA5-s térképen mentünk forgalommal.
Sok éve nem alap az AC, ki kellene már próbálnom milyen alapon. de a fény-füst, időjárás állíthatósága biztos hiányozna.
[link] ez is csak egy videó a százból, de sokat hozzátettek a moddok na.[ Szerkesztve ]
-
acsati
aktív tag
válasz
#70869248 #9549 üzenetére
Próbáltam ilyeneket. Kipróbáltam nemrég az SOL-t, de sajnos nem bírta a gépem. Szerveren gyakorlás közben minden szép és jó volt, de versenynapkor, meg élvezhetetlenül beakadt a játék, mikor már többen voltunk sajnos. Aztán azután kapcsoltam is kifele. De amúgy használok ilyen appokat, de ezekről csinálok prtscreent és majd visszarakom őket.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem mondod hogy nálad alapon van az AC? (nem bunkó-okoskodó stílusban kérdezem, tényelg meglepő)
sztem win után kérdezz itt rá újra, van 3-4 amit kötelező szerintem(!!) használni.
A pályák és autók már véleményesek, de ennyi év alatt szerintem mindenkinek (nekem is), megvannak azok amik kellenek vagy mert a gyárival megeggyező minőségűek, vagy mert hiánypótlóak. -
acsati
aktív tag
Aha, végülis lehet az lesz a legegyszerűbb, ha lementem a steam mappát, aztán majd telepítés után ráküldöm. Szerintem telepített mod-om úgy sincs, vagy ha majd hiányzik, egyet-egyet mégis könnyebb pótolni. Köszi a tippeket
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9543 üzenetére
A mods és az extension nem a content-en belül van?
Igen, benne lesznek a Kunos pályák és ajutók is. Ezeket vagy kitörli vagy majd bemásolásnál kihagyja őket.
Jobb ötletem nem nagyon van arra, hogy nagyjából csak a moddolt tartalmak legyenek lementve. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96 #9542 üzenetére
Ez ettől bonyolultabb, a content mappán kívül a mods, extension bizonyos részei is kelleni fognak neki, de a content és extension eleve tartalmazni fog egy csomó mindentl, ami a játékkal vagy a CM-el települ.
A CM valóban tud tömörített mappából telepíteni, de a CSP és a SOL mappa struktúrát érintő változásai miatt nem biztos, hogy jó helyre fog tenni néhány jelenleg is aktuális, de korábbi rendszert használó modot és 100MB feletti tömörített állományoknál meglehetősen lassú, ha sok fájlt kell kezelnie.
-
guftabi96
addikt
Esetleg ha a content mappát elmented?
Jó sik helyet fog foglalni, de utána nem kell egyesével másolgatni a modokat.
Bár a CM tudtommal már tud olyat, hogy csak ráhúzod a tömörített mod-ot és ő telepíti. Egyszer próbáltam, elég lassú volt és nem is tudom, hogy ez minden modnál működik-e.[ Szerkesztve ]
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Van jó sok steam-en kívül letöltött mod, pálya, ez meg az AC-hoz. El lehet ezt az állapotot valahogy menteni akár CM-en keresztül? Ugyanis új Win-t fogok telepíteni és törlésre fog kerülni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96 #9538 üzenetére
Az is lesz idővel, de szinte biztos, hogy a közkedveltebb darabok megelőzik (én személy szerint a Hungaroringet nem szeretem, iszonyatosan pocsék a pálya kb. felétől egészen a végéig
).
Valamint az AGU-moddingnál fognak a jelenlegi AC-s Norschleife Endurance vonalvezetésre építkezve egy frissített késő 2019-es variánst csinálni.
Akinek nincs meg a dolog: azért tűzték napirendre, mert a valódi pályát is több helyen újraaszfaltozták, valamint a kerékvetőeket és a bukótereket is megváltoztatták.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9537 üzenetére
Én mondjuk jobban örülnék, ha a pályákat portolná valaki.
rFactor 2 alá a Hungaroringet már sikerült. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9536 üzenetére
Innen lemaradt, csak már tegnap este sokkos állapotban voltam a 3 műszaktól:
Tehát, CSP új verziói (0.1.37 és attól újabbak esetében) VR és tripla monitoros felhasználók tapasztalhatnak majd teljesítménybeli (FPS) problémákat, valamint a szélvédőn megjelenő eső animáció lehet nem fog működni (ez mindenkire vonatkozik), állítólag vizuálisan és fizikai tulajdonságait tekintve is megújulás alatt áll ez a funkció és a következő nagyobb CSP frissítés egyik fő attrakciója lesz.Valamint itt surran már az előző posztban említett Porsche WIP, egész csinos lesz ez is:
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
CSP-t ezzel a két gombbal intézd el, néha Sol update után megzavarodik kissé, ez rendbe szokta hozni. AC-t nem kell újratelepíteni, hacsak nem csináltál valamilyen visszafordíthatatlan folyamatot modolás vagy egyéb dolog közben. AC esetében Steamen tud még segíteni a fájl integritás ellenőrzése, ha esetleg valami mellément.
Sol-t pedig a Racedepartment-en található leírás alapján érdemes telepíteni.
Más dolog: megkezdődtek az ACC -> AC modell exportok, ahogyan az várható volt:
A Lexus RCF GT3-at megjelentető csapaté ez a Mclaren 720S GT3 (WIP), de már dolgoznak a Porsche 911 GT3 R 2019-es variánsán is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
kint van KakucsRing új verzája.
[link][ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
Tudtok olyan online futamokat, ahol hosszabb endurance versenyek mennek, nordschleifen, le mansban, GT kategoriaban?
Vagy Porsche Cup? Nagyon szivesen mennek ilyenen, de sehol nem talalok ilyet, csak Iracingben...Szerk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9532 üzenetére
Köszi a segitseget. Nem emlexem mi volt a legmagasabb verzio a CM-ben. Dez utobbi volt legfelul es soka tartott a telepitese. (a tobbihez kepest)
Tiszta telepites mit jelent? Toroljem a patchet es ujbol install, vagy a komplett jatek reinstall?
-
PR0JECTNR56
addikt
A recommended CSP verziót nyugodtan ignorálhatod, kb. mindig egy untested lesz a nyerő megoldás.
Az 1.4-es Sol-hoz a minimum a CSP 0.1.36 volt, mindez innen derül ki.
Mivel most 1.4.2-nél jár és CSP-be is bekerült néhány elég fontos javítás 0.1.38 vagy 39-et ajánlom, tiszta telepítést végezz CSP és Sol esetében is.
Mindkét modnak van egyébként Discord csatornája, ott elég aktívak a közösségek bármilyen extra probléma esetén.
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9530 üzenetére
Azt hiszem 1.36. Tegnap feltettem az ajanlottat(1.25 talan), de azzal piros lett az egbolt es irta is, hogy minumum mittomen melyik kell neki.
Aztan visszatettem azt, ami a lista tetejen van a cm-ben. Sajnos mindegyik untested vagy buggyPedig akkor elmeny ejszaka menni Le Mansban egy Porsche Cup-al, ahogy kerulgetnek jobbrol balrol az LMP1-ek
-
tusi_
addikt
Tapasztalt valaki olyat a sol 1.4-el, hogy egy csomo autonak nincs hangja? Egyik korben egy Corvettnek , Audi R8 es Nissan GTR nem volt hangja.
Moddoltam a hangokat, aztan nem lett a porsche Cupnak hangja - en is azzal mentem, enyemnek volt, de a tobbi Cup nak nem - es az AMG Gt3 se volt. Ha atulok egy olyanba, akkor annak van hangja es a tobbinek nincs -
guftabi96
addikt
-
xyzzz
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Az online részen a keresőm maximum 20 szervert jelenít meg, illetve a szűrő mező és a korlátozások is csak ezek közt működnek. v1.16 van telepítve.
Köszönöm szépen a segítséget! -
tusi_
addikt
Kene folytatni az onlineos dolgot. Jo lenne egy VLN futam az Eszaki kanyarulaton
-
PR0JECTNR56
addikt
Az AGU-Modding sem tétlenkedik, rövidesen érkezik:
[ Szerkesztve ]
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #9521 üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9518 üzenetére
Időközben az URD féle Porsche-hez elkezdtem 8k-ban megrajzolni az ikonikus 1997-es Le Mans-i festést, az egyébként kellően tartós munkafolyamat közben igazán kellemesen perforálja az ember retináját az alkalmazott mintázat, ha sikerül befejezni a projektet szerintem egy kis pihenőt feltétlen meg fogok ejteni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96 #9519 üzenetére
A TOPRACE tartalmak közül ha érdekel bármi szólj (kínai szerver, ezért nem mindig elérhető és külföldi IP-re létszám és felkeresési limitet is ad).
Chivas valóban kiváló még mindig.
Még egy fontos link, ami alapvetően mindenféle modding csapat munkáját tömöríti és 0-24-ben pörög helyi tartalmakat (befejezett / WIP egyaránt) és igazi különlegességeket is prezentálva, GT Planet Assetto Corsa Mods fóruma.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9518 üzenetére
Nekem a második link nem működik.
Ha már modok: Chivas-Autoart: SuperGT modok
Érdemes egyébként F1classic fórumon is nézelődni, ha modokat keres az ember, van sok érdekes dolog. -
PR0JECTNR56
addikt
Új év, új modok, a United Racing Design is kiadta a Porsche 911 GT1 Evo-t (1997), iszonyatosan jó lett az autó.
Valamint a mod színtéren megjelent egy új brigád is, akik egyelőre kezdeti lépéseiket teszik, de meglehetősen ígéretesek, nem másokról van szó mint kínai illetőségű TOPRACE / ELEMENT1999 kooperációról.Sikeresen áthúzták a Lexus RCF GT3-at az Assetto Corsa Competizione berkeiből, Gran Turismo-ból a Red Bull X1 szerényebben motorizált verzióját, de van itt Mclaren Speedtail, Bugatti Chiron Super Sport 300+ és Porsche 919 Hybrid EVO rekordautó továbbá egyéb szórakoztató tartalmak.
-
hhenry
őstag
Valaki esetleg seat leon cupon versenyez?
-
guftabi96
addikt
-
fatal`
titán
válasz
barcalaci84 #9513 üzenetére
Whoops, hirtelen valamiért azt hittem a Competizioneról van szó. Ezesetben tárgytalan, amit írtam a steames értékelésekről.
-
barcalaci84
őstag
válasz
JoolsNOS #9512 üzenetére
menüben a videóbeállításokban kell kiválsztani h a rendering mode-nál
:
hogy single screen , triple screen , oculusvr vagy openvrés rohadt jó vr-ban ..
content manager azért nem árt (monitorosoknak is amúgy) és akkor mindent kormánygombra tudsz rakni (reset view, back to pit stb) -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ennek mennie kéne hivatalosan vr-ban? Az ikont nem látom steamen. De mintha régebben tudtam volna vele játszani. -
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #9503 üzenetére
jó jó de mikor megyünk végre ?
eddig még a szervert se találtam meg egyszer se pedig az összes hivatalos dlcm megvan -
PR0JECTNR56
addikt
Két, talán kevésbé ismert moddert is szeretnék veletek megosztani, hátha nem volt még. Az első a Codemasters által kiadott GRID-ben szereplő Shibuya-t portolta át Assetto Corsa-ba.
CSP támogatás éjszakai kivilágítással, jelenleg open beta verzióban, de már most is remek, más pályákat is találtok nála.
A másik úriember csatornáját itt találjátok.
Nála első sorban japán belpiacos autómodok találhatóak, Gran Turismo modellekből építkezik, tehát vizuális mindegyik csodaszép (néhány modell encryptelt, tehát CM showroom-ban nem fog látszani rendesen) klassz fizikával.
Mindkét csatorna esetében letöltési linket a videó leírásban találtok.
-
Szombat (12.28) délután 14 órakor egy gurulás?
-
hhenry
őstag
Én fent vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest