Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz snowman #6429 üzenetére
régebbi egerekben ilyen kapcsoló volt a fő gombok alatt is. MS egerekben asszem.
a silent switchekkel az a gond, hogy egy idő után hangosodik egy picit.
ez a Keris tényleg ritka jószág. mert általában a tappancsok alá teszik a csavarokat. egyrészt a garancia ugrik amint szétszeded, másrészt a ptfe tappancsokat kukázni lehet. mert hiába hajszárítózod, deformálódni fog."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
daninet
veterán
válasz snowman #6429 üzenetére
én elég sok egeret szétszedtem már de őszintén azt a négyzet alakút amit linkeltél csak görgő alatti mikrokapcsolónak láttam eddig azoknál az egereknél ahol lehet a görgőt oldalra kattintani. Gémer egerek ezt a hosszúkás mikrokapcsolót használják, a legtöbb omron kapcsolókat tesz bele. Én ha javítanom kell a piros Kailh kapcsolókat használok amiket egyszer nagyobb számban tudtam kibontani valamiből
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Möti
lelkes újonc
válasz snowman #5451 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget, nagy szükségem van rá, hálával tartozom. Remélem a jövőben is számíthatok rátok.
Kezdetnek AC16-ot gyűröm de sajna a jelenlegi elavult gépem erőlködik vele. Nincs mese fejlesztenem kell.
Kérném a véleményetek:
-Intel 4 Core i5-8250U 1,6
-12 GB DDR4
-nVIDIA GeForce GTX 1050 4GB
Mire elég? Melyik verzióig jó még? Csak családi házak rajzolása lenne a lényeg plusz látványterv.[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
válasz snowman #4782 üzenetére
A problémám az, hogy le van mentve nézetben alaprajz fóliacsoporttal az alaprajz. Ezt szeretném pauszként betenni a helyszínrajz fóliacsoportú helyszínrajz alá. De így csak az látszik a pauszon (alaprajz), ami olyan fóliákon van, ami mindkét fóliacsoportnál be van kapcsolva.
A teljes alaprajz akkor látszik pauszon, ha a helyszínrajz fóliacsoportját átállítom alaprajz fóliacsoportra.[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
válasz snowman #4780 üzenetére
Én is azt hittem, hogy így van. De nem!
Ha csak a nézettérképen rákattintok a nézetre, hogy pauszként jelenítse meg, csak a fóliacsoportok közös fóliái jelenjenek meg. De ha az aktív nézetnek a fóliacsoportját átállítom a pauszéval egyezőre, akkor a teljes pausz látszik.
Különböző fóliacsoportokkal
Azonos fóliacsoportokkal -
MTBF
csendes tag
válasz snowman #4388 üzenetére
a vga témához:
ITG.pla, AC19: 4770K - 4,5Ghz-re húzva / GTX560Ti 2GB: Average Frame Rate: 26,07 FPSEgyébként én sem hiszem hogy az Archicad alá kell a quadro kártya, legalábbis 2D-ben nem, mivel ha jól tudom DirectX-et használ a 2D-hez. Esetleg egy nagy méretű pontfelhőnél előjöhet az előnye de csak 3D-ben mivel az OpenGL-es ablak. Ha valakit érdekel Dxtory-val megnézheti.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz snowman #4388 üzenetére
20 alatt nem mukodott a 2D teszt, total bugos, elugrik a keprol es 60 FPS-el kiakad szoltam az illetekeseknek, de ugyis az lesz a valasz miert nyulkalok oda, az csak sajat felelossegre van
19alatt a kovetkezo:
Xeon W3565+16giga ram+GTX650
AC19: 19.46 FPSXeon E3-1226+16gb ram+K620
AC19: 22.07 FPSEs amugy semmi extra. A K620 ujabb es nemileg jobb kartya, pont azzal a kevessel jobb csak. Passmarkon 20% az elteres, AC-ben csak 12%
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
copass
veterán
válasz snowman #4376 üzenetére
azt ki ne hagy hogy csak a te tanácsad a jók!
a leggyengébb quadro is széttgyalázza a erősebb geforce-ot 2D teljesítményben, kompatibilitásban és stabilitásban.
márpedig ez a lényeg.
aki összehasonlít egy munkára optimalizált vga-t egy videójátékra kihegyezett vga-val az nem ért hozzá..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz snowman #4369 üzenetére
ez nem igaz.
egy quadro alázza a geforce-okat egy sokkal gyengébb teljesítményű kártyával 2D teljesítményben hogy csak na. 3D-ben is pontosabb és mindíg tökéletes megjelenítést hoz. ellenben egy geforce x-edik gyártón átment cuccon, driverről nem is beszélve."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz snowman #4180 üzenetére
A 3 x 30 az 0.9 m, ez lenne az object legkisebb merete, es azt akarom, hogy 60as lepcsoben lehessen nagyitani. Tehat 0.9, 1.5, 2.1, 2.7 stb....
De ha beirom a 60as lepcsot akkor atirja azonnal az object legkisebb erteket 120ra, mindegy, hogy amott 0.9 van irva. Szetnyujtja a targyat.[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz snowman #4173 üzenetére
De, sajnos kotelezo a project2
Ha bekapcsolod a Legacy-t megjelenik amit 2D-be raktal, ha kikapcsolod, akkor visszarakja project2-re
Viszont legacy nem tamogatja a wallhole 0,0,0 opciot, ott meg rak egy lyukat akkor is ha neked nem kell
Igazabol egyik se joDe mind1, kinez valahogy project2-vel is... csak akartam kulonfele kitolteseket.
-
daninet
veterán
válasz snowman #4171 üzenetére
nemtom mi ez a kettospont, de mukodik
mar csak az idegesit, hogy nincs semmi mod a skylight felulirasara 2D-ben, erolteti a project2-t akarmit csinalsz. Lattam van egy ket megoldas a nyitasvonalak megjelenitesere de annyi.
Legalabb hagytak volna valami override-otMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
chry5tyan
újonc
válasz snowman #3787 üzenetére
Egy olyan tervdokumentációt szerettem volna csinálni, ahol van felmért (meglévő) állapot -minden elem eredeti, nem felülírt megjelenéssel-, van bontási terv -meglévő eredeti, bontandó felülírt, pl. piros, szaggatott kontúr, gipsz kitöltés- és van kiviteli terv -tervezett eredeti, meglévő felülírt, pl. halványabb szürke kontúrok, üres kitöltés-. Viszont vannak olyan elemek (földszinti alaprajzon megjelenő, járható alagsori felülvilágító) ami meglévő, de felújítandó, ezért szeretném "kiemelni" a meglévők közül.
Arra már én is gondoltam, hogy duplikálom és egymáson lesz a meglévő és a tervezett, vagy megcsinálhatnám a megfelelő fóliakombinációkkal és a tervlapon egymásra helyezett nézetekkel, de ezt szerettem elkerülni, ha lehet, hogy minél tisztább legyen a fájl felépítése...
Ráadásul, csak hogy bosszantson, ma reggel megint találtam a tervben olyan vonalat, aminek nincs megadva az átépítési állapota. De fogalmam sincs, hogy csináltam, pedig ezzel olyan egyszerű lenne, pont azt tudja amire szükségem van.Bár ha ezt félreteszem, akkor legalább már vonalat tudok csinálni az átalakításával. Pfff....
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz snowman #3678 üzenetére
olymindegy... úgysem állítod olyan magasra a rendert, hogy a jpeg képzaj számítson, soha nem várnád ki
Na de az új Lumion támogatja a VR szemüvegeket trend, valaki szereti, valaki nem, de az oculus azért eléggé adja, egy pillanat alatt elfelejtettem magam vele...
-
daninet
veterán
-
NumberGuy
tag
válasz snowman #3656 üzenetére
Akkor mit érdeme venni, egy normális használathoz? Az ismerősöm a munkahelyén, ha jól emlékszem APPLE iMac 27" Quad Core i5 3.2G/8GB/1TB/GT755M gépekkel dolgoznak, de abban bízok hogy ennél olcsóbban is összelehet dobni olyan konfigurációt, amelyen már normális sebességgel lehet dolgozni az ArchiCAD-del.
Most kb. így állok, de kifejezetten ArchiCAD-hez még nem állítottam össze gépet:
- ASRock 970A-G/3.1 alaplap 26.190 Ft
- AMD FX 8-Core FX-8350 dobozos Socket AM3+ /FD8350FRHKBOX/ 49.890 Ft
- BE QUIET! Dark Rock TF 24.638 Ft
- Corsair Carbide Series 100R Silent Edition táp nélküli ház fekete /CC-9011077-WW/ 20.990 Ft
- 16GB 1866MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Black Series CL10 Kit (2x8GB) (HX318C10FBK2/16) 21.290 Ft
- 120GB Samsung 650 Series SSD meghajtó OEM (MZ-650120Z) 16.690 Ft
- 1TB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 64MB cache winchester (WD10EZEX) 13.990 Ft
- AMD 100-505973 FirePro W4300 4GB GDDR5 PCIE 108 088 Ft
- BE QUIET! Pure Power 430W CM 22 211 Ft
- Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop vezeték nélküli billentyűzet + egér 32.004 Ft
- TP-LINK TL-UH720 7+2 port USB 3.0 Hub 13.395Ft
- TP-LINK TL-WN881ND 4.770 Ft
- 27" Samsung S27D590C ívelt LED monitor fekete /LS27D590CS/EN/ 105.900 FtÖsszesen: 459.525 Ft
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz snowman #3608 üzenetére
Ez is ugyanaz csak sorban irod be Mind1, a matek muveleteket a kovetoben tovabbra is fenntartom.
copass: ismertem, de azt nemtom hol lehet allitani, azt hittem fixen 1 centi, soha nem is hasznaltam, nem is kerestem
-
Nerazim
őstag
válasz snowman #3596 üzenetére
Most így csinálom, de az AC nem tud egyből PDF/A -t menteni. Vagy igen? Nem csak sima PDF-t ment? Ezért raktam fel a Pdf Creatort csak az meg mondom nem állítja be a lapméretet automatikusan csak úgy rádobja nekem egy álló A4-re ahogy megadta a jóisten. Most úgy szenvedtem végig, hogy a lementett pdf-t még utána kinyomtattam Pdf Creatoral PDF/A ba. Mondnom se kell kínszenvedés vót
Ui: AC16 ot használo btw.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
copass
veterán
válasz snowman #3578 üzenetére
a szegmensívessel lesz gond, mert alakzatból ráfeszíti az ajtólapra jól, de akkor nincs textura jól, random. ha födémből van, akkor baxxa el!
alakzatba átraktam és azt raktam be egy 1centis ajtóba! hol érek én rá ilyenekre!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Nerazim
őstag
válasz snowman #3261 üzenetére
Letöltöttem egy 3D-s elemet egy láncot amit beraktam láncos lefolyóként a homlokzatra. Kb 7-8 lehetett a hosszabb homlokzaton és hááát eléggé gondolkodóba esett a gépem De ha azt mondjátok egy 600 is jelentős javulást hozna akkor inkább eladom és veszek egy 600-ast, mert első a munka aztán a szórakozás
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
|AP|
veterán
válasz snowman #3190 üzenetére
16-os, és igen, be van töltve a 16-os elemkönyvtár.
Azokat látom is, amik a te képeden vannak (függönyfal, kerek felhő, méretezés, szerkezet, szögletes felhő), de "címke_tárgy"-at nem...Közben rajzoltam egy asztalt, a közepére beírtam az ID-t, elmentettem tárgyként és kinyertem a GDL leírásból a szükséges sorokat, de a Te megoldásod elegánsabb lenne, úgyhogy most már érdekel
(és a későbbiekben is jól jönne) -
|AP|
veterán
válasz snowman #3182 üzenetére
igen, ez megvan. De ezek közül nekem az ID az tökéletes, pont az a cél, hogy a tárgy ID-jét írja rá. Eddig eljutottam, köszi
Azt nem tudom beállítani, hogy hová helyezze a címkét és erre nem is nagyon látok beállítást. Jelenleg így néz ki, de azt szeretném, ha az asztal közepére kerülne: -
daninet
veterán
válasz snowman #3073 üzenetére
Van itt az irodaban egy AC nagymester, kerdeztem van-e GDL konyve. Persze van, behozza, o is abbol tanulta meg.
GDL Cookbook 1-3 kiadas, de ugy, hogy az elso resznek nem volt konyvkiadoja, az ember aki irta fenymasolta, spiralozta es eloadasokon arulta, Van hozza egy torott floppy amin rajta vannak a gsm fajlokMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gNAT_hu
tag
válasz snowman #3068 üzenetére
"Egyébként jelen esetünkben rotx helyett inkább rotz kellene, a 2d jelkép meg csak akkor project2-zik, ha meg van döntve a gerenda a vízszintes síkhoz képest."
Valóban vérzik még egy két sebből - jelen esetben nekem nem érte meg ilyen részletesen tesztelni. Remélem nem zavartam össze túl sokakat a pontatlan példámmal.
Nyilván esetenként mérlegelni kell, hogy mikor éri meg és szánni kell rá annyi időt amit a feladat megkövetel. -
gNAT_hu
tag
válasz snowman #3060 üzenetére
Mivel <PROJECT2> a 3D-ből képezi le az elemet pontos lesz a 2D megjelenítés. Más kérdés, hogy pl. a hotspot-ok nem lesznek jók - ez értelmes használattal átléphető probléma, ill. lehet még finomítani a dolgon.
Nem állítom, hogy mindíg és mindenre jó, csak egy lehetőség a sok közül.
-
daninet
veterán
válasz snowman #2992 üzenetére
En most a GTX akarmi kartyammal 3 napig oboaztam otthon egy munkasszalloval, 6 szint 3000 ember. Gyakorlatilag kezelhetetlen volt a terv. Behoztam munkahelyre, quadro k620 (a jelenlegi leggyengebb) es porog-forog az egesz...
Biztos van olyan gamer kartya ami hoz ilyen teljesitmenyt, de az nem 50ezer lesz ahogy a k620...[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz snowman #2992 üzenetére
nem csak nekem a mániám, hanem mindenkinek aki dolgozott valaha geforce után quadro-val. soha többet nem vett geforce-ot munkára.
használtad napokig? benchmark? ez nem tapasztalat.
dolgozz vele éles terveken hónapokon keresztül, aztán majd rájössz hogy mi a különbség egy geforce és egy quadro között.
itt nem túró családi házakra gondolok, hanem társasházakra, középületekre, ipari épületekre több ezer m2 alapterülettel.
ezeknél már egy alaprajzi összkép/nagyítás kombón is csak nézed ahogy rajzolgatja a vonalakat, ha alá raksz egy szkennelt rajzot akkor jobb esetben talán látod is. rosszabb esetben meg rommá lassul vagy szétfagy.
ha valaha is dolgoztál volna huzamosan quadro-val, akkor nem mondanál ilyet hogy túlmisztifikált egy geforce-hoz képest.
a gstalk linkjeid meg egytől-egyig kombinálások, valós tapasztalatok nincsenek, nevetséges."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz snowman #2990 üzenetére
geforce nem összehasonlítási alap. játék / munka.
este basztatom a gépet 2-4 órát vagy napi 10-14 órában dolgozok rajta.
nem ugyanaz.
már egy 600-as quadro is jelentős 2D-s teljesítményt hoz egy geforce-hoz képest.
ezt csak az tudja, akinek volt mindkettőt használta hosszútávon munkára.
a próbálgatás az nem tapasztalat. az semmi.
az említett gs talk topikot linkeld már be ide, hadd lássuk mi is hogy miről van szó.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
daninet
veterán
válasz snowman #2739 üzenetére
szerencsére azt ismertem, de mikor 2x megtükrözöd a házat már tökmindegy
Raysen: Kíváncsi vagyok a főnök meddig viseli el. De ha végeredményben nézzük, a munka nem nehéz (crtl+d ctrl+e), ki van minden fizetve... Az elv, hogy szarba néznek már morális kérdés
[ Szerkesztve ]
-
-
daninet
veterán
válasz snowman #2384 üzenetére
Pedig nem nehéz megizzasztani egy random nvidia kártyát, nekem rengetegszer döglődik, szétszemeteli a képet. Elég egy vonalas rajzot betölteni, vagy nagyobb tervnél bekapcsolni a pauszt és el is van intézve...
Ilyennel pl nemtom találkoztál-e már. nvidia betöltött dwg háztervvel
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz snowman #2384 üzenetére
akkor is mondtam hogy 2D-ben a quadro rommá alázza a geforce-okat úgy hogy gyengébb vassal megy.
én érzem a különbséget egy sima quadro 600-assal is egy 9800gt-hez képest, pedig az erősebb nála papíron,térben is jelentősen, de 2D-ben olyan küzdés vannak hogy gondolkodik rajzoláskor meg ilyenek.
a quadro600 3D-ben gyengébb egy lehelettnyit, de 2D-ben agybafőbeveri a 9800GT, vonalkázásban, mert nem látod, csak kirakja!
tény hogy otthonra halál felesleges a quadro, munkában sok kínlódástól megkíméli az embert. geforce ilyen olyan driverbaromságai miatt."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz snowman #2381 üzenetére
ez a quadrobutítást te se gondolod komolyan!
a quadro cad alkalmazásra van kihegyezve. vonalakra, eszméletlen sokra. archicad alatt egy geforce úgy vérzik el alaprajzon hogy öröm nézni.
de lapotopba nem szabad venni."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz snowman #2364 üzenetére
dinnye cucca, igen ismerem. nekem elég sok problémám volt vele anno, lehet azóta stabilabb lett.
az meg hogy fizetős lett egy vicc. nem fizetek egy exporterért. integrálják bele az archicad-be, mint ahogyan az artlantis is belekerült alapból.
én atl 4-esnél megálltam, az 5-ös annyira nem érdekel, erőforrás igényes lett nagyon.
cinema4D iszonyat lassú növényeknél, ha veszel egy vray-t hozzá akkor meg már inkább 3dsmax+vray.
de ezek iszonyat összegbe kerülnek. egy artlantis meg 150k!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Sesy
aktív tag
válasz snowman #2145 üzenetére
ok
a registry-ben átállítottam a special menü értékét 1-re
de hogy varázsoljam elő az ac-ben a special menüt? a menü beállítások között nem találtam (újra indítottam a gépet már)
15-ös van a gépen és látom 15-ösben van a pla-is megnézem abban, ha megy demoban isBorn stupid... Try again!
-
copass
veterán
válasz snowman #2128 üzenetére
quadro 600 1920x1200 i5 3570 3.4ghz 8gb ram win8.1
ac17
Modell megjelenítés 2D-ben: Teljes modell
21 fpsa geforce gtx670 ~20k-val drágább és sokkal magasabb órajelen, több memóriával hozza azt sebességet amit a quadro 600.
nem egy kategória a kettő. utcai vs versenyautó.
a fordításra nincs mentség. gondolkozó szék 1 napig.!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz snowman #2123 üzenetére
quadro-nál nem a térbeli árnyékolt megjelenítés a a lényeg, mert azt bármelyik geforce hozza.
hanem a 2D-s nagy poligonsszámmal való kirajzolási sebesség.
quadro-nál nem látod hogy rajzolja a vonalakat, a geforce-nál meg csak nézed hogy pakk-pakk-pakk.
vegyél egy nagy alaprajzot, zúm rá, aztán összkép, zum megint, told arrébb stbstb. látszik a különbség. ég és föld. plusz a kompatibilitás és a megjelenítési pontosság.
geforce játékra. quadro munkára."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mrarchitect
csendes tag
válasz snowman #2050 üzenetére
Nem tudom mi lenne velem nélkületek...
Felhasználó kézikönyvet hívtam előbb segítségül, de ott az elérési útvonalban a Lehetőségek helyett Beállításokat írtak, és így nem is találtam meg. Ezt csak azért mondom, hogy ne higgyétek, hogy azonnal ideírok, ha valami kell, általában jó sokat szenvedek előtte...
Köszi! -
daninet
veterán
válasz snowman #1892 üzenetére
csináltam neki explorerben egy könyvjelzőt így már jó durva, hogy 17-ben is képtelenek voltak ezt javítani pedig elég régóta van chrome és az egyik legelterjedtebb böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz snowman #1811 üzenetére
Művészkedünk brush-okkal, mindenféle kitöltésekkel háttereket kreálunk, különféle eps-ekből pakoljuk rá a divatos átlátszó embereket. Ezek elég körülményesek lennének AC-ben, képekként visszaimportálni meg hülyeség. Sajnos erre van igény, de már úton van a diplomaterv és megszabadulok a hülyeségeiktől egy életre
Copass: Indesign-al is ugyanott vagyok mint AC-el, igaz ott a bridge, de nem tudom jelenleg nélkülözni a PS elemeket. Tanulmányok ID-ban születnek
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz snowman #1807 üzenetére
Bazi nagy tablókat védésekre. Tervezés tanszéknek inkább szép kell mint jó így aztán elkerülhetetlen Szerencsére nemsoká elfelejthetem őket örökre.
-
copass
veterán
válasz snowman #1802 üzenetére
Konica c300 és hp designjet 500,800,4000 nyomtatok+plottolok.
Pdf-ből praktikus nyomtatni,plottolni meg ugye ac alól. Nekem ilyen problémám még nem volt.igaz nem is használok külső pdf nyomtatót,csak a gond van velük.a belső pontosabb.
Ez a 10-20-50-75% átlátszóság akkor vicces még amikor elmegy pdf-ben nyomdába és nem olyan színekkel jön ki a nyomat. Ezért küldöm én jpg-ben.
Jah és csak pdfa 1 nem kezel átlátszóságot,csak 2-től[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- Autós topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.