Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
A lejátszás alatt, hogy ne jelenjen meg az órán ki lehet valahogy kapcsolni? Frissítés háttérben mobilhálózat kikapcsolva a lejátszás háttérben.
-
burgatshow
veterán
válasz BogyóBP #2094 üzenetére
A hivatkozott weboldal első bekezdesénének első mondata:
”Az Apple Watch Series 6 vagy újabb verziók Véroxigén appjával megmérheti, hogy a vörösvértestek hány százaléka szállít oxigént a tüdejéből a szervezete többi részébe.”
Tehát Series 6-tól mindegyikben benne van a pulzoxi mérő. -
BogyóBP
addikt
Nem az érdekelt mibe van hanem hogy melyik iwatchban de azért köszi.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
Noxy
veterán
Másként értelemezed a logika fogalmát.
Számomra az a logikus, ha egy alkalmazásban nem engedélyezem, akkor nem fog jelezni. Még akkor sem, ha AW van a kezemen.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MNBT
tag
Sikerült megoldani az értesítéses problémát. Kicsit számomra logikátlan, de ha iPhone beállításain belül az értesítéseknél nincs beállítva hogy XY applikációnál engedélyezve legyen a hangértesítés, akkor nem fog rezegni és jelezni az óra. Lényeg hogy működik
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Jelenleg van egy apple watch 3 asom amit nem sokat használtam eddig, most kezdtem aktivabban, viszont sajnos nincs rajta pulzoximeter (véroxigénszint mérő), nekem ez fontos lenne, melyik apple watchtól van ez a funkció beépítve?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
MNBT
tag
Pl telefonon hiába van egy Slack vagy Outlook (céghez szükséges) alkalmazáshoz beállítva hogy zárolt képernyőnél is jelenjen meg az értesítés. Ugyan úgy nem jelez az óra, de így a telefonon sem ami azért eléggé problémás. Telefonnal való összeköttetés megvan, Wifi Bluetooth be van kapcsolva az órán is, 3x csináltam gyári visszaállítást, és nem működik. Nem rezeg és hangot sem ad az óra hiába hogy be van állítva.
10.3.1-es WatchOS van fent[ Szerkesztve ]
-
-
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Tegnap itt a HA-n vettem egy Series 6-os órát ami életem első Apple Watch órája, és nem teljesen értem, hogy ha az iPhone-om le van zárva, akkor miért nem érkeznek meg az órára az értesítések. Engedélyezve van az értesítő pötty, a haptikus visszajelzések is, meg a hang is, de egyszerűen nem rezeg az óra meg nem is ad hangot ha jön egy értesítés. Cserébe az iPhone-on sem villan fel zárolt képernyőnél ha értesítés érkezett, tehát így sehol nem kapom meg csak ha feloldom a telefont/órát.
Csináltam tegnap az órára egy alap rendszervisszaállítást, és utána 1-2 értesítésig működött a haptikus jelzés és a csilingelés az órán. Az órán engedélyezve van minden értesítés és "Mirorr my iPhone" van beállítva.
(DND és a Silent mode ki van kapcsolva)
Erre van valami fix?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Sziasztok! Sajnos tortent egy “kisebb” baleset, tudtok ajanlani helyet ahol a Watch kijelzo polirozast szepen csinalnak?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
merqree
őstag
válasz nelsonmanian #2071 üzenetére
Korábban már írtam....
A kereső nem hozott eredményt? -
Adee_91
aktív tag
válasz nelsonmanian #2071 üzenetére
Sajnos otromba lesz az összes toktól az óra, én legalább is nem tudtam megszokni. Fóliából a Rock hydrogel vált be.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz nelsonmanian #2054 üzenetére
Senki nem használ ilyesmit?
-
Sasi001
senior tag
Volt valakinek már csere AppleCare+ biztosításnál?
-
MODERÁTOR
-
Sasi001
senior tag
Nem tudom melyik hat rá jótékonyabban a sós víz vagy a klór.
-
joey04
titán
válasz burgatshow #2061 üzenetére
jaja, ott is van a linken, csak nem az ultrát kérdezte, meg nekem sincs.
-
Sasi001
senior tag
válasz nelsonmanian #2054 üzenetére
Megtoldod egy kicsivel és ott az AppleCare+
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok!
S9-re szeretnék tokot és kijelző védőt. Mik az ajáltott tipusok? Nem szeretném ha nagy bumszli lenne, de azért védje meg a telefont és a kijelző érzékenységse se romoljon sokat. Nem kell vízállónak lennie.
Tokból első körben a spiegen thin fit átlátszóban, ami jónak tűnne. Kijelző védőből viszont tanácstalan vagyok.Mit érdemes?
-
Voltam
csendes tag
Ki milyen vízálló tokot venne a 9-es órájára?
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Van valami voodoo arra, hogy az órán a viberen és társain kapott üzeneteket meg tdujam nyitni? Látom mikor megjön, általában elolvasni el tudom, ha rövid, de ha rámegyek a hosszabb üzenetre pl, hogy hozza be egészében és nem történik semmi.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Érdemes apple watch (s8) Apple Care + t vásárolni?
Szokták cserélni pl akksi miatt 2 év végén?Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Voltam
csendes tag
Üdv!
Series 8 vagy 9 éri meg jobban?Series 8 fekete színben kapható még garanciásan?Apple care+ 38k pluszban megéri?KoszononHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Rossi
addikt
válasz merqree #2039 üzenetére
Nekem az Ultra úgy merült 12 óra alatt 15%-ot 1 óra edzéssel, hogy tök merev Spigen szíjam van, és elég lazán van a csuklómon.
Sőt, most a gyári alpesi szíj van rajtam, ez is tök laza.
Nem cáfolom, amit írsz, de ott valami akksiállapot probléma is lehet.
[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
merqree
őstag
Korábban írtam, hogy a merülés és az óra precíz helyzete a karon összefüggésben lehet.
Nem lehet.
Biztos.Tehát, ha laza a csuklón az óra, akkor sokkal jobban merül, mint ha "rendesen" fel van véve.
-
Sasi001
senior tag
válasz yodamester10 #2036 üzenetére
Nem lehet venni. Talán tervben volt ha jól emlékszem de nem gyártottak belőle.
-
Rossi
addikt
válasz yodamester10 #2036 üzenetére
Na, ennek mi értelme van?...
Alapból egy jó nagy átverés ez a titán téma (pontosabban titán-alumínium ötvözet), aminek én is beugrottam, de sokkal sérülékenyebb az acélnál...
Még a színére rá lehetett fogni, hogy különleges, de feketében már ez sem számít.
-
jacis
nagyúr
Srácok az ultra (1-2) esetèben az óra háza caak titán színben elérhető?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
merqree
őstag
Egy érdekességet tesztelek most.
A múlt héten írtam, hogy az S8 alig bírja ki egy napot.
Aztán arra gondoltam ma reggel, hogy lehet összefüggés abban, hogy milyen szíjat használok. A gyors merülés akkor volt tapasztalható, amikor rugalmas szíjat használtam/használom (pontosan erről van szó: https://www.alza.hu/fixed-elastic-nylon-strap-apple-watch-42-44-45-ultra-49mm-meret-xl-kek-d6504260.htm).
Az elméletem: a rugalmas szíj miatt nem tökéletesen fekszik fel a bőr kézfelületre az óra, így többször próbál mérni, és ez meríti jobban az akksit. Így most visszaraktam az eredeti szíjat, és kíváncsi vagyok, hogy így mennyit fog bírni. -
merqree
őstag
Én is vettem ilyen fóliát és ahogy előttem írta rongyi és Ateszpapa, nekem is negatív véleményem van a fóliáról.
Szerintem annyira pici a felület és annyira ível a kijelző, hogy mindig le fog "esni" a fólia.
Előre gondolkozva vettem Spigen tokot, alóla egyszerűen nem tudtam kinyomni egyrészt sosem a levegőt tökéletesen, és az érintésre is sokkal rosszabbul reagált. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Aki sokat cserélgeti a szíjait, azoktól kérdezném, hogy az akasztó pöcök idővel nem gyengül ki, nem kezd lötyögni a szíj a nútban?
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ultra 2-t az egyik szíjat (gyári ocean) csak akkor tudom betolni ha kézzel benyomom a középső műanyag tüskét. Úgy, hogy simán betolnám a helyére nem megy. Érdemes ezzel foglalkozni? -
Aksomatic
senior tag
Vettem az eMAGon 100k-ért egy 2nd gen SE-t de sajnos van rajta egy halott pixel visszaküldés előtt lehet valahogy mentést csinálni? Illetve mit kell tennem hogy gyári állapotba kerüljön?
Gyakori a halott pixel? -
Rossi
addikt
válasz freelanced #2014 üzenetére
Szerintem kicsi, kifejezetten nőies.
Hacsak nem 55-60 kg vagy, akkor szerintem nem állna jól.
Plusz a kisebb kijelző azért használhatóságban is korlátoltabb."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Dwatti
addikt
válasz freelanced #2014 üzenetére
Szerintem egy férfi kézre kicsi.
-
freelanced
addikt
Méretben amúgy a 41mm nagyon kicsi? Használtból szinte csak 44-45mm-es modellt látok mindenütt, és van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon veszik az emberek a 41mm modellt, ami a későbbiekben egy eladásnál gond lehet. Engem nem zavar ha picit kisebb, kevésbé zavar a mindennapokban.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek. Nos elgondolkodom ezen, összességében szerintem jó állapotúak, inkább tényleg az akku kérdés, de nem tudom nálunk hogy javitják. Amerikában elvileg 75 dollárért kapsz egy új órát ha az akku 80% alá esik.
-
Rossi
addikt
válasz freelanced #2009 üzenetére
Én nem vennék 90% alatti akksival, meg az se baj, ha még garanciális.
De egy szép állapotú, megvigyázott SS-t nyilván érdemes lehet megvenni.
De nem vagyok jó tanácsadó, még nem vettem használtat (viszont akik tőlem megvették, nem jártak rosszul, mert mindig vigyáztam rá), illetve meg is csömörlöttem a sima AW-k design-jától, ezért vettem legutóbb Ultrát, és az most tetszik is.
Az is szar vétel volt 380-ért, mert 3 hónapra rá lement 290-re..."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Dwatti
addikt
válasz freelanced #2009 üzenetére
S8 45 mm 120 körül jó vétel és még akad rá garancia is (fb market )
S9 bolti már 180 körül van .iCentreben is akad /volt jó áron.(ezüst kék de most éppen nem akciós de 186 volt[ Szerkesztve ]
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Rég volt watch-om vettem egy ultra 2-t, az lenne a kérdésem, hogy a parancsoknál a watch-hoz miért nem tudom hozzáadni a meglévő parancsokat. Mintha ez régen működött volna.
-
freelanced
addikt
Köszönöm. De akkor alapvetően 130-150 körül nem annyira rossz vétel egy 85% körüli SS óra? Igazából annyi a bajom, hogy újonnan 250 és felette van a kiadás, nekem ennyit egy okosóra nem ér, de pl a zafirra nem raknék fóliát stb. Nyilván ha picit karcos hát karcos. Még egy új 8-as vagy 9-es modell esetén kevesebbet veszit az ember a vételen, hiszen most is 150 körül mozog, 1-2 év múlva még mindig eladható 100 körül, szóval arányaiban ott még nem olyan rossz újat venni, mármint az aluminium esetén.
Szóval mi a véleményed, igy acél esetén megérheti egy ilyen konstrukció? Avagy még mindig inkább küldenél az alu és az új fele?
Köszönöm
-
merqree
őstag
Mint írtam, a használati szokásom az, hogy 24 órában rajtam van, kivéve, amikor töltődik a reggeli készülődés közben.
Ülő munkát végzek, autóval mozgok mindenfelé, tehát extrém terhelés nem éri a SIM nélküli órát. A számlápot már jó pár hónappal ezelőtt ide posztoltam talán, három mutató és egy dátum kiírás van, tehát az sem fogyaszt. -
Rossi
addikt
válasz freelanced #2005 üzenetére
Mondjuk ez valóban lényegi információ.
Babusgatni mindegyiket kell, a rozsdamentes acél is karcolódik, és mivel polírozott, szépen látszanak is rajta a karcok.
Szerintem csak annyira rizikós, mint bármi más használtan.
-
freelanced
addikt
Üdv,
Kimaradt, de lényegében acél órát keresek, mert nem akarom babusgatni, szóval a 130-150 úgy kicsit más. Mit gondoltok?
Avagy ennyire rizikós használtat venni?Nálunk nem cseréli az Apple az egész órát 80% alatt? Mert kinn pl 75 dollárért kap egy újat az ember ha 80% alatt az akku.
-
merqree
őstag
Nekem a 8asom 90%os akksival már alig bír ki 24 órát töltés nélkül. 2022 decemberében vettem, újonnan.
Pedig semmi extra dolgot nem várok el tőle: folyamatosan a kezemen van. Se edzés, se navigálás, semmi.... Néztem, gombokért lehet már venni 8as wathcot. De inkább megvárom, míg "megdöglik" teljesen, és többet nem veszek semmilyen okosórát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest