Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz formula01 #2799 üzenetére
Szia!
Garmin után nekem is a Body Battery és a Stressz szint funkciók hiányoznak a leginkább (na meg az akksi idő). Az Athlytic appban van stressz szint mérés és Battery funkció is. Sajnos közel sem olyan jó, mint a Garmin és ráadásul fizetős is. Mást én nem tudok.Délutáni alvásban nem vagyok kompetens
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Kerek 2 hete van meg a 10-es Watchom, eddig összességében elégedett vagyok vele. 2 kérdésem lenne:
1. Korábban Garmin Venu 2 Plus-t használtam, ezen volt egy stressz szint követés funkció, összességében elég pontos volt. AW-ra van ilyen, vagy ehhez hasonló alkalmazás? Esetleg ha tud hasonlót, merre keressem?
2. Alvás követés funkciót nem értem teljesen, hogyan működik. Addig oké, hogy beállíthatok egy időszakot estétől reggelig amíg alszom, és ebben az időszakban monitorozza az alvásom, ugyanakkor napközben erre nincs semmilyen lehetőség? Az érdekes az, hogyha alszom egyet napközben, azt felismeri az óra, hogy mondjuk 1.5 órát aludtam délután, de részleteket arról már nem mutat úgy, mint az éjjeliről. Van arra mód, hogy mutasson? Esetleg valamilyen ajánlott alkalmazás a gyári mellett?
Köszi előre is
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
ricogsm
őstag
Én emlékszem rosszul ,hogy eddig úgy volt a watchon , hogy jött az értesítés üzenetről és el tudtam olvasni, most trappolni kell hogy el tudjam olvasni a tartalmat.
Sokszor tapasztalom ,hogy érkezik értesítés (rezges) de nem látok semmit csak a piros pöttyöt.
Talán a frissítés változtatta meg?,
Hogyan tudom személyre szabni?
Üdv
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
atti29
tag
Sziasztok!
Végre megkaptam az órát,Ultra 2 és nem fekete lett,szerintem gyönyörű ebben a “színben”.
Az éjszakai módot lehet kapcsolni manuálisan vagy csak automatikusan működik?! -
legjoe69
csendes tag
válasz Sasi001 #2770 üzenetére
Ígértem, hogy jelentkezem, már itt is vagyok Apple gyors volt mint a villám, ma jött meg az új (refurbished?) Watch Series 7, körbejárta a fél világot (Hollandia, Cseh). MInden nagyon flottul ment, expressz futár vitte-hozta. Beüzemelve még nem lett, majd a hétvégén. Azt hiszem 3 hó gari van rá.
-
burgatshow
veterán
En azt nem ertem miert nem ugy mukodik mint a CarPlay eseteben: ha csinalsz screenshotot a telefonon, akkor automatikusan csinal a CarPlay-rol is. Az oranal is lehetne igy.
Szerk.: jobban belegondolva valoszinu ne spameljen annyira. De lehetne ra kapcsolo.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Köszi! Én se tudom, hogy csinálom, mert kézzel nekem is nehéz
Lehet az ing miatt, mert eléggé előre van csúszva a kezemen. Ha meg beteszem az ing alá, akkor nagyon feszül. Azt se értem, hogy az órára mindek egyátalán képernyő fotó?[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, a képernyőfotót ki lehet kapcsolni valahogy? Napi 5-10 képet csonál gondolom, ahogy véletlen megnyomódik a két gomb egyszerre Watch Ultra 2. Köszi
-
bbendre
őstag
Nem futok a telfonnal, de mivel a pályán köröket futok visszakapcsolódik amikor a közelében vagyok.
A Nike App az órán fut és onnan hallom az intervallumokat + a Zenét
Ha átvált és visszaváltok a Nike app fut, de néma lesz
A Nike app a telefonon indítva nem használja az óra pulzus szenzorát
Nekem csak az kell, hogy az óráról szóljon a zene Az legyen az audió eszköz.
Nem akarom a telefon az autóban hagyni csak mert futokiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
bbendre
őstag
válasz bbendre #2780 üzenetére
+1 szól a zene az óráról és mellete a Nike Run-al futok.
Ha visszakapcsolódik az iPhone és van valami auditó akkor átveszi az Audito forrást a telfon és utána egy szenvedés.
Ráadásul futás közben nem akarok ezzel szenvedni[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
Ott vannak az albumok.
9 album. Pont azt csinálom amit mondtál. Az órán csak akkor indul el amikor a telefon nincs csatlakoztatva.az órán a music alatt a jobb felső sarokban az óra mint eszköz csak akkor jelenik meg amikor a telefon le van választva.
különben a fülest látom és hogy iPhone. Az órát ki sem lehet választani mint stream eszköz. Ha nincs a telefon csatlakoztatva minden OK…
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Noxy
veterán
válasz bbendre #2778 üzenetére
Ezt látod, amikor másolod a zenét? [kép] Felül a szöveget olvasd el légyszíves.
Nálam most másolja mert az aksi 87%.
Ha kész, katt az órán az albumra, [kép] AirPods, oszt mehet a zene iPhone nélkül.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bbendre
őstag
válasz burgatshow #2777 üzenetére
Igy van. A zene a telefonon indul el a downloaded listából
Amikor kikapcsolom a Bluetooth-t akkor amelyik nem elérhető szürke leszMegnéztem a Podcast-ot. Ott is ez a helyzet.
iOS 18.0.1. Szerintem a 17essel nem így volt[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz burgatshow #2775 üzenetére
Nem tudom mit rontok el, de az órára letöltött zenéket addig nem tudok kiválasztani és lejátszani ameddig a telefonhoz is csatlakozva vagyok
Nem is látom külön a zenéket az órán és telefonon
Ha kikapcsolom a telefonon a Bluetooth-t akkor mindent meg tudok oldani
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz bbendre #2774 üzenetére
Le kell tölteni a médiatartalmat az órára (ha csak nem cellular-os modell), utána pedig ugyanúgy mint a telefonon, megnyitod a lejátszó alkalmazást, előtte a Beállítások - Bluetooth menüben csatlakozol az AirPods-odhoz (vagy ha be van kapcsolva az automatikus váltás akkor át fog váltani magától) és ennyi.
-
bbendre
őstag
Hogyan lehet zenét hallgatni az óráról ha a telefon is közelben van?
Van Apple Music és Airpods is. De nem jöttem rá, hogyan tudom az audiot + a zenét az óráról hallgatni. Futáshoz kell(ene)iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Sasi001
senior tag
Aki U2-t használ kinek , hogy alakul az akkumulátor kapacitás? Itt nem nagyon jön elő ez a téma nem úgy mint a telefonos topikban. Nálam 10 hónapos u2 98%.
-
legjoe69
csendes tag
válasz Sasi001 #2766 üzenetére
Köszi, sufni szervizt nem akartam. Viszont egy infó, ha valaki hasonló cipőben jár: az Apple telefonos support le tudja futtatni a diagnosztikát az órán, ami alapján eldől, hogy csere érett e vagy sem az akksi. Beszéltem a Care Centerrel, akik mondták, hogy hiába jelzi ki az óra az akku menüjében hogy "szervizeltetés javasolt", még akkor is van amikor az Apple diagnosztika jónak ítéli az akkumulátort. Ebben az esetben viszont nincs akksi cserére lehetőség. Ezt a felesleges kört megelőzve javasolt megnézetni Apple telefonos ügyfélszolgálattal az akku állapotát, így nem kell potyára vinni szervizbe (esetlegesen bevizsgálási díjért cserébe). Mivel az enyém még csak 79%-on állt ezért is volt kérdés. Akkor elindítom az Apple-nél a cserét, ingyen futár viszi /hozza elvileg :-)
-
Noxy
veterán
válasz Sasi001 #2766 üzenetére
HA-n is árulják őket, de ott a megj.. hogy nem vízálló.
Nincs is ezzel baj, mert az ár tükrözi.
A baj akkor szokott lenni amikor tovább adják, de ezt már nem közlik a vevővel.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
legjoe69
csendes tag
válasz Sasi001 #2764 üzenetére
Ez jó hír, köszi!
Csak gondoltam, hátha az Apple a Cseh szervizben ezt meg tudja oldani. Annyira határozottan mondta az ügyfélszolgálatos, hogy ha egyéb problémát találnak az órámmal, akkor arról majd keresni fognak a javítás előtt, hogy kérem vagy nem. Ekkor kérdeztem vissza, hogy "de nem a teljes órát cserélik?". Na itt kezdett bizonytalan lenni :-) -
legjoe69
csendes tag
Sziasztok!
Valaki cseréltetett az Apple telefonos ügyfélszolgálatán keresztül akksit az órában? Egy Series 7-ről lenne szó, amit az Apple diagnosztika is akksi cserére javasol. Az lenne a kérdés, hogy ha rajtuk keresztül intézem akkor a meglévő (saját) órában cserélik ki az akksit vagy egy másik (ugyanolyan) órát küldenek? Az ügyfélszolgálatos szerint a meglévő órában cserélik, de nem volt benne 100%-os, miután megemlítettem hogy pl. a Care Centerben egy másik órát adnak akksi csere árban :-) Jó lenne tudni mielőtt elküldöm nekik, mert szeretnék egy másik órát, mivel a mostani kissé karcos lett az évek alatt. Köszi -
CrAzY88
aktív tag
Köszi a választ.
Nekem fekete van évek óta, a karcok még nem is vészesek. Nálam a problémás része a szemek között van, ott nem nagyon van festék, ami volt az le is kopott, és ugye az illesztés nem annyira knapp hogy ne látszódjon ki a fekete szín miatt.
Most meg megadta magát egy bújtató a csatban, azért keresek utódot.
Szerintem a kopás nálad nem lesz olyan vészes, mivel a festés színben majdnem azonos az anyag színével (nyílván, némi túlzással).
Szerk: az én esetemben is kínairól beszélünk.[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Azt a mikulásost adnám nyáron a strandon, hadd pukkasszak polgárt
Az a fém szíj gyári, vagy ugyan úgy kínai ami gyári, Apple logóval?
Érdekelne a minősége, pl színben mennyire passzol össze a tokkal, mennyire nyeklik-nyaklik...?Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
waszabi07
tag
válasz sipoczgabor #2750 üzenetére
Akkor végülis ez tényleg jó nekem. Most próbáltam, kb 48 óra után van nekem 20-30% között általában.
Amúgy ultra-hoz ki milyen szíjat használ? Terep meg alpesi nagyon kényelmes eddig, bár az alpesi olcsó kínai, kéne egy jobb minőségű. Ezek a mágneses bőr meg fém szíjak erősek? Félnék hogy elhagyom. Én ebben is zuhanyzom meg munka közben is kaphat vizet, jó lenne valami szíj ami kényelmes és nem ázik át mint a terep szíj.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
Mr.Grincs
veterán
Ultra 2 vagy S10 46 mm jobb akksi üzemidőben?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Sasi001
senior tag
válasz waszabi07 #2741 üzenetére
Ma van a második nap és 80%-al kezdem. Moduláris ultra számlap van rajta. Most valahogy kevesebbet merült mint szokott. Három napot kibír ha többet merül is de akkor este már 20-25% körül szokott lenni. Sokszor a harmadik nap reggel 40% az akku és rátöltök indulásig.
[ Szerkesztve ]
-
-
waszabi07
tag
Watch ultra 2 éjszaka mennyit merül nektek? Van hogy 3% de van hogy 11% és nem állítok át semmit. Nem tudom mitől függ.
-
Dwatti
addikt
Sziasztok! S5 watch - ot használok gond nélkül.
De már lehet hogy újabbra váltanák.
S9 nem tetszett mert elég szögletes (s5 is kicsit levan kerekítve) Meg nem nagyon volt benne semmi amit az S5 nem tud. Nagyon vártam a 10- es szériát.
Bódy most tetszik de sok újat ez sem hozott.
Azokat kérdezem akik váltottak régebbi óráról. Megéri van valami extra* érzés hogy sokkal jobb? -
ricogsm
őstag
-
formula01
senior tag
Istyle-nak írtam emailt az elállásról, meg megírtam a fenti problémákat, erre már kaptam egy elnézést kérő mailt, meg hogy törlik a rendelést.
Telekomnál megrendeltem, holnap hozzák is elvileg.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
formula01
senior tag
Hogy itt volt készleten. Legalábbis elméletben. Apple oldala akkor 3-4, most 2-3 hét szállítást ír, plusz ha vhol lehetséges utánvétes fizetés, az mindig előny. (lenne, ha kiszállítanák a terméket )
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
válasz BigBlackDog #2728 üzenetére
Valóban a legtöbb helyen ez a gyakorlat, ettől független ha reggelig nem jön a gls-es értesítés (amit kötve hiszek), írok egy mailt az elállásról, amit az ÁSZF-jük szerint is megtehetek, aztán részemről téma lezárva. Egyébként ez hihetetlen nekem, hogy egy országos üzletlánc nem képes 1 vagy 2 embert megfizetni, hogy fogadja a hívásokat, és ne egy automata irányítson, a weboldalon lévő chatre, ami nem létezik, vagy bemondjon egy olyan emailt, ami eltér attól, ami a weboldalon van feltüntetve. Nemtom mikor ment le így a színvonal.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BigBlackDog #2726 üzenetére
Nem szoktak kötekedni, nekik se jó, ha átveszed, majd visszaküldöd.
-
BigBlackDog
veterán
De van, tudomásom szerint ez kötelező elem, mivel a szerződés a megrendelés leadásával létrejön a szerződés a fogyasztó és a cég között.
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Azért nem hívom fel őket, mert a számukon egy automata hang szólal meg, hogy hova írhatsz emailt, a rendelésnél meg elfogadtam egy ÁSZF-et. De valószínű ha holnap sem érkezik sem válasz, sem a termék, akkor küldök egy mailt, hogy töröljék a rendelést, aztán az olvassa el, aki akarja, amikor akarja. Én ezt részemről ennél korrektebben nem tudom intézni.
-
formula01
senior tag
Rendelt mostanában valaki Istyle-tól órát?
Szeptember 29-én adtam le rendelést, október 4 volt a várható szállítás, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy a rendelés utáni pénteki érdeklődő üzenetemre reagáljanak. Nem arról van szó, hogy ne tudnék várni még 2-3 napot, ha mondanának valami konkrétat, de ez a teljes telibeszarás eléggé bosszantó, főleg, hogy a rendelést törölni sem tudom az online felületen, és egyszerűen megrendelni máshol. Annyi vigasztal, hogy legalább előre nem fizettem.
-
h1mpi
félisten
Ha esetleg van valakinek 16 vagy 16P és UW2 az nézze meg kérem, hogy ha elindítja a watch alkalmazást a telefonon, akkor neki is mindig kiiírja ezt? Most már új SW verzió van az órán és a telefonon is, de ez nem javul meg. Működni működik csak idegesítő, hogy minek írja ki...amúgy ha mégsem-et nyomok akkor is van kapcsolat...
[ Szerkesztve ]
-
-
tag
Ha apple pay-jel fizetek a mac-en, mitol fugg, hogy a jovahagyashoz ujjlenyomatot ker a laptopon, vagy dupplaklikket az oran?
Igazabol fel ev+ orahasznalat utan most eloszor ment az orara a jovahagyas, magatol, es nem is volt arra opcio, hogy a laptopon csinaljam ujjlenyomattal.
Egyreszt az ujjlenyomatot biztonsagosabbnak gondolom, masreszt most pont nehezkesebb volt a pulover alol elokeresni az orat, mint megerinteni a gombot a billentyuzeten. -
Noxy
veterán
Soha nem írtam számítógépet.
Ellenben az iPhonen lévő Music appot igen.
Nincs AM elöfiz... iTunes-l rakom fel az albumokat Pc-ről.
Majd az iPhone-rol az AW-ra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
waszabi07
tag
Anno series 8-on írtam sokszor válasz üzenetet billentyűzettel. Most ultra 2-n nem tudom elővarázsolni, csak a diktálás van, valaki tud segíteni?
-
fil
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest