Új hozzászólás Aktív témák
-
derec
csendes tag
válasz
bandiras2 #874 üzenetére
Fullmetal Panic az tényleg jó, csak a második sorozat kicsit túl poénosra sikerült (Full Metal Panic? Fumoffu) De most adják a harmadik sorozatot, ami már rendesen a folytatása az elsőnek. A címe: Full Metal Panic! The Second Raid Még nem néztem bele, pedig már hat rész megvan. Megvárom eljutnak a feléig.
-
derec
csendes tag
válasz
zLegolas #871 üzenetére
Na igen, a TV-ben valahogy mindig az ilyen pokemon stilusú animéket adják. De A+ -on ment pl. Kiddy Grade, meg Cowboy Bebop is, azok már sokkal jobbak. Ezekszerint azokbol nem láttál egy részt sem. Szerintem ne ezek alapján itéld meg az animéket, hanem nézz meg mást is. Az ember nagy része így is a tv-ben látott Pokemon után mondja hogy az összes anime marhaság, meg stb... Mi meg tudjuk mennyire nincs igazuk...
-
derec
csendes tag
AMG az új sorozat végigköveti a mangát állitólag. Nem tudom mert én a mangát nem olvastam. De a sorozat 24 részes.
Guyver OVA-ban meg a történet enyhén szolva is le van röviditve. Az új sorozatban azt is végig a manga alapján fogják csinálni. Persze azt se olvastam, az OVA-t láttam csak meg a filmet amit csináltak belöle az amcsik.
Izé.. Bleach mangának van vége?
[Szerkesztve] -
derec
csendes tag
Ajánlok én is pár újdonságot:
Ah my goddes 2005 - remake a manga alapján, és nem csak az az 5-6 rész amit régen megcsináltak OVA-ba
Guyver bioboosted armor 2005 - szintén remake a manga alapján
Blood Night (Blood+) - Blood the last vampire elötörténete ha jól értelmeztem a sztorit
Amik még tetszenek és mostanában nézem a Bleach mellett:
Eureka 7
Speed grapher
Sousei no Aquarion (Holy Genesis Aquarion)
stb..
Amúgy látta valaki a Now and then, here and there cimű animét? -
derec
csendes tag
Feliratokra mondanám az animevilág -ot, de december óta nem megy a weblapjuk. De nem tudom van-e felirat ezekhez a sorozatokhoz. Elfen Lied -hez nem hiszem, az még túl új.
Nagy felbontású képek? 1024*768 az nagy?mert akkora képek vannak itt-ott, többnyire Hellsing (Bővebben: link és Bővebben: link)
-
derec
csendes tag
Integra: a többi nevén nem nézted? mert ahogy az anidb-n nézem úgy tűnik a hivatalos angol címe nem ez. Próbáld ezek közül valamelyik nevet:
Uchuu Kuubo Blue Noah
Blue Noah
Space Carrier Blue Noah
Amúgy anidb-n van róla info, igaz nem sok dolog. (Bővebben: link)
Viszont itt leírás is van: Bővebben: link -
derec
csendes tag
Feliratot majd küldöm este otthonról. Munkahelyen nem igazán vannak meg. A usteam-en lévő ogm-es változathoz van időzítve. Mondjuk egy-két sor még hiányzik belőle, azt majd még pótlom. És angol felirat után csináltam. Még nem néztem vele végig a sorozatot, hogy javítsam a félrefordítást amit megértek. Más kérdés hogy nem sokat értek a japán szövegből.
Aztán majd várom a véleményt, hogy milyen a felirat.
Hümm, Noir... annak nem jutottam el csak a 17-ig részig a felirattal. Nagyon nem tetszett amikor francia szavakat is használnak, és angolra se volt lefordítva.Amúgy nem nagyon értettem a végét én se, akkor még nem ment az angol se túl jól. Meg kéne nézni újra... meg a .hack//SIGN -t is.
-
derec
csendes tag
Loha: én láttam, tényleg nagyon elvont, és a vége is elég érdekes. Szóval nekem bejött. Még anno próbáltam csinálni hozzá egy magyar feliratot. Ha meg akarod nézni elküldhetem, animevilág úgy se megy még mindig.... Meg legaglább valaki más is megnézi a feliratot, hogy elég magyaros-e.
-
derec
csendes tag
Chobits után érdekes lesz az Azumanga.
Chobits a vége felé kissé komolyabb lesz. Az Azumanga-ban meg egy dolog nincs csak: komolyság. Volt olyan rész amikor le kellett állítani a lejátszót, mert úgy nevettem hogy nem tudtam olvasni a feliratot.
jerry311 neked megvan a (Azu)manga végig? Hány fejezetes?
[Szerkesztve] -
derec
csendes tag
ahha, már közben megnéztem az aniDB-n. egy bajom van vele: 78 részes, és még csak a 38-nál járnak. Elég volt várakozni a következő epizódokra a Fullmetal Alchemist -nál. Még csak 3 része volt meg amikor elkezdtem letölteni, és egy évig töltögettem hetente a részeket..... Ettől függetlenül lehet hogy belenézek.
Csak akkor már ez lesz a 10-ik sorozat amit még adnak és már elkezdtem nézni....
-
derec
csendes tag
anidb - netes anime adatbázis. Leírások stb.... Plusz berakhatod hogy milyen animéket néztél eddig, és miket szeretnél még leszedni. meg hasonlók. De most látom hogy már bejön és írják az új domain nevet. Domain költözés volt
Bővebben: link
-
derec
csendes tag
Integra: valamit félreérthettél - én minden animét japán hanggal nézek. Csak kiváncsiságból hallgattam meg a Cowboy Bebop angol hangját. 2 perc elég is volt belőle.
Loha: Love Hina-nak nincs meg a vége animében. Olvasd el a mangát, ott az a vége a sztorinak, hogy Keitaro és Naru összeházasodik.
Tithian: én nézek új sorozatokat, de Monster -t pont nem. Xenosaga szedegetem, Mai Hime -t, meg a GANTZ -ot, de az már megvan végig. Monster az miylen? Nem hallottam még róla -
derec
csendes tag
Appleseed tényleg jó, csak éppen az emberek bőre kicsit olyan mintha müanyagból lenne. Túl sok rajta a fényvisszaverődés.
Love Hina meg mangában az igazi. A története is sokkal tovább van, meg több poén is van benne. Az animében jópár dolgot kihagytak.
A japán hang meg szerintem a legjobb. Nagyon nem bírtam pl. Cowboy Bebop angol szinkronját, meg a GITS magyar szinkronja se tetszett. NGE angolul meg valami rémálomjapan4ever
-
derec
csendes tag
Nekem eléggé bejött. Szerintem horrorhoz annyi köze van kb. mint a Fullmetal Alchemist-nek. Vannak benne elég véres részek. Inkább super-power stilusú. Bát ízlések és pofonok....
Azóta már meg is néztem az utolsó részt, az anime-fin már végig feliratozta.
Most meg a To Heart folytatását is vetítik már.... -
derec
csendes tag
válasz
gabranek #618 üzenetére
A Fullmetal Alchemist az teljes (51 rész), és a Full Metal Panic is (24+15 rész), és a kettőnek valóban semmi köze egymáshoz. A fullmetal alchemist, ahogy a címben is szerepel, inkább alkémiával foglalkozik, meg a bölcsek kövével.
Sőt a héten fent lesz neten az Elfen Lied utolsó része is... végre -
derec
csendes tag
Bocs L3zl13, tegnap óta még nem olvastam végig mind a 616 hozzászólást....
Figure 17 -ből többnyire az opening fogott meg.
A félbehagyott animékkel már nekem is volt gondom. CfG -t is pont ott hagyták abba ahol már kezdett érdekes lenni. De azt se nagyon birom amikor elkezdek nézni egy sorozatot, és kiderül róla hogy még most adják, és heteket kell várni az újabb részekre. Főleg hosszabb sorozatnál (Fullmetal Alchemist)... Pedig most több ilyen sorozatba is belenyúltam -
derec
csendes tag
GITS -et leadják újra 10.09 -én este 23:40 -től a m2 -ön. Aki kihagyta volna szept. 15-én. Meg ha jól emlékszem a Usteam ftp részén letölthető magyar felirattal. Bővebben: link Egyébbként ott elég sok anime van amit ti is irtatok itt, meg egy rakás olyan amit nem említettetek. Figure 17, Niea_7, Vandread, Gravion.. stb.
Csak úgy szóltam...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon