Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #41999 üzenetére
Ha törlöd a hsz-ét, akkor nem valószínű, hogy kap a válaszokról értesítést.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Goldwin #41995 üzenetére
Rakd fel a HardverApróra megfelelő topicban, itt (mint a fórum többi részén) tilos a hirdetés.
Tudom, egyszerűbb a célközönseget megkeresni, de nem szabad, na. Akit érdekel, rákeres, legyen a hirdetés címében vagy a szövegében az 'anime' tag.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz mekker #41997 üzenetére
Ó, azért én simán el tudnék kúrni ~30 milliót másfél óra alatt cdjapanon meg amazon.co.jp-n.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
mekker
őstag
Én sem vagyok egy nagy gyűjtő, de az NGE-s gyűjtemény mit takar, és kb mennyiért?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát ez így elég légből kapott.
Pontos leírás, hogy mikről van szó, képek, satöbbi.
Nem, mintha személy szerint érdekelne, de érted. Bár, ha az NGE New Type 100% Collection Artbook vagy valami fincsi Asuka PVC is része, akkor az lehet, hogy elgondolkodtat - no guarantee however.
-
csadi0011
őstag
Ahh. Köszönöm én is a megtalálóknak.
oriic linkje alatt komment:
Booksrule92 1 hónapja
if you actually like this kind of music please go find help. -
bozont
veterán
válasz asuskiddd #41987 üzenetére
Király! Én is próbáltam egész este (munkában meg tiszta zombi voltam ), de a legközelebbi találat nekem is a Macross-os Nya Nya volt. Lehet nem jól sikerült azt az egy-két szót kihallani.
Itt van amúgy a készítő YT csatornája is.
Közben persze elkalandoztam ide-oda és most úgy vagyok hogy újra kellene nézni a Macross szériát. Már csak szabadidőt kellene hozzá szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na csak megkerestem inkább.
CV.M・A・O - Neko Matsuri (猫祭り) - イロドリ ミドリ 箱部なる
szerk:
Éééés leninjázták előttem a megoldást. Damn...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
asuskiddd
tag
válasz csadi0011 #41975 üzenetére
Hallás után ezt találtam.
Neko Matsuri Nyan![ Szerkesztve ]
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz estikornel #41985 üzenetére
Ez teljesen más, ez a Macross Frontierben volt hallható mint Nyan song. [link]
Aki tud japánul meghallgathatná a szöveget, mert én csak a Nyan-t értem, semmi mást. (Mármint az eredeti hsz-ben lévőét, amiről a kérdés szólt)
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
válasz errorcode06 #41982 üzenetére
Igazából pár hülyeséget leszámítva (német hogyishívjáknak japán leszármazottai a főmuftik, haltak a karakterek nagyobb súly nélkül és sok konklúziója nincs a sztorinak) nézette magát. Minőségre meg mondhatni jó. Jobban ádgondolva (nem lefekvés lőtti kómás állapotban) inkább 6.5 vagy 7.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Aru Zombie Shoujo no Sainan
Izé... nos... 120 perc horror jellegű dolog. Megérte, bár túl nagy volt a halálozási arány.
Azaz mindenki. Jó hangzás, igényes art, kicsit bugyuta sztori, vér és belek, van itt minden. 8/10-et simán adnék rá, de most kicsit nyugtalanabbul fogok aludni.
-
bozont
veterán
válasz csadi0011 #41975 üzenetére
Hallottam már valahol, de nem találtam meg a mentett linkjeim között. Valószínűleg valamelyik netrádióban szólt és nem sikerült megtalálni mi ez. De nekem is bejön, jó kis relaxációs zene ha az ember épp idegállapotban van.
SAO témához meg, én alapműnek tekintem. De nem azért mert VRMMORPG a téma, sőt az csak a körítés. Itt sokkal inkább Kirito és Asuna pároson van a hangsúly és nagyon jól van felépítve az egész. Nyilván a továbbiak már nem annyira erősek, de azért élvezhető mind. A GGO alternative is nagyon jó volt, könnyed, pörgős, de számomra azért messze van az alapműtől.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #41977 üzenetére
Akkor csak nekem kapirgálja az agytövemet pehelytollnyi lágy basztatással? : D
-
csadi0011
őstag
Bocs, hogy ilyennel offolok, de nem tudom már, hogy hogyan keressem az itt hallható zenét:
https://coub.com/view/1ah0pn
Valaki esetleg tudja, hogy mi ez? -
mekker
őstag
Megnéztem a Made in Abyss, a maradékot meg elolvastam. Fú, hát az anime szép meg minden, de annyira nem kötött le. Viszont a történet nagyon érdekes, igazi mese feelingje van. Ilyenkor bánom, hogy nem születtem mangásznak, pedig lenne 1 - 2 gyerekkönyv, amiből szívesen csinálnék képregényt.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Mister_X
nagyúr
Épp annyira "alapmű", mint a School Days
@GhostPetya: nem viccelek. És azért is jobb, mert nincs köze az eredeti SAO light noveleket elkövető Kawahara Rekinek (aki úgy írt durvasok kötetet egy VRMMORPG köré, hogy életében nem játszott videojátékokkal).
-
KaitouP
nagyúr
válasz Mister_X #41966 üzenetére
Sebaj kolléga, ha ez tetszett, szerintem elszórakoztat majd a többi is. Unalmasabb napokra (amiből mostanában nem igazán jut, szerencsére) majd jó lesz. Viszont a Higurashi no Naku Koro ni Kai most prioritást élvez.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem elfelejteni, Overlord 3. évad 9 nap múlva indul.
Ahogy olvasom itt most lesz darálás majd ezerrel.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online [Ep. 12.]
Sejthető volt hogy Elza a GGO -beli Pito, de nagyon tetszett az a jelenet amikor találkoztak végre, a szájrapuszin, főleg Karen reakcióján nagyot nevettem. Ahogy aztán a stáblistát követő zárójelneten is. Zseniális anime volt, 10/10!
Most már csak pótolni kell a korábbi SAO anime-ket, aztán részemről is jöhetne a folytatás.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
GGO befejező részét hamar lezavarták. Tetszett az évad, remélem lesz folytatás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Meg is van az új ecchi anime a nyárra: Harukana Receive
Ma meg GGO befejező rész... Csak érjek már haza a délutáni műszakból (amit még el sem kezdtem).
-
Mister_X
nagyúr
To (と) = és
Tesuto (テスト) = teszt és mivel angol jövevényszó a japánban, ezért van úgy, hogy simán test-nek írják, mert más nem lehet.Egyébiránt 1) angol borító, 2) hivatalos engrish jellegű japán borító, 3) "namajdénmegferdítem" címféle harmadik féltől
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem nyelvtani dolog. Pontosabban de. Aki az oldalt csinálta, annak vannak vele problémái. ))
imdb-t felejtsd el. Anidb.
Gyenge sub bullshit, Elysiumnak kifejezetten igényes (ÉS amellett helytakarékos) release-ei vannak.
Igen, Baka to Test to... széria nem csak egy évad.
-
coco2
őstag
válasz Synthwave #41957 üzenetére
Itt egy kicsit vakarom a buksit. Imdb-n a cím "Baka to tesuto to shoukanjuu". De most nézem a képet is imdb-n "Baka & Test". Ez valami nyelvtani dolog?
Találtam egy Elysium BD release-t ([link]), de az csak 13 rész, a megjegyzései szerint a feliratozás nagyon "gyenge" rajta, és az Elysium sub site ([link]) halott. Az a sorozat 2x13 rész imdb szerint. Találtam egy másik torrentet is ott ([link]), az s1+s2-t ír, de egyenlőre a torrent halottnak tűnik. A statisztikájával ellentétben 0 a valós feltöltő, és qBT azt mondja róla "Legutóbb befejezettként látva: Soha", ami egy kicsit gyanús.
Összességében amit találtam az
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
senior tag
válasz alevan #41953 üzenetére
Nálam sokat ront a DNT renoméján, hogy láttam az OVA-t.
Egy modernkori anime-nek szerintem jól sikerült, akciódús, pörög a történet, szép a grafika, de a hangokat és a karakter építést félig-meddig elhanyagolták, szerintem.
Összességében 7/10-et adnék rá, de lehet a nosztalgia 8-ra is feltolja. Még pár újranézés és meglássuk'.Nálam erősen érződik, hogy vágtak a történeten. Reinhardt egy tipikus mai anime-s Mr. Perfect lett, míg az OVA-ban egy hirtelen haragú kölyök volt (Yang-nak is nekiugrott Astate-nál, aztán jött is a pofon), akinek fel kellett még nőni. A birodalmi oldalról (ami egyébként az én preferáltam) sokkal kevesebbet tudunk meg, kihagytak rengeteg erős jelenetet ami bemutatta volna a nemesek romlottságát és Reinhardt motivációját. Így Reinhardt egy hataloméhez zsenivé degradálódott. Hol van az a rész, ahol Kircheis megkéri szöszit, hogy szerezze meg az egész univerzumot? A DNT-re egy kiskutyus lett, aki hűen követi a gazdája parancsát. A karakterépítés nálam itt lemaradt. Ha először ezt a szériát láttam volna, akkor nagyon nem érteném a birodalmi oldalt.
Cserébe láthattuk Iserlohn elfoglalását jó hosszúra nyújtva (minek? minden egyebet megvágtak, de nekünk látni kellett hogy csempésznek be egy tollat...), egy jól felépített Szövetségi oldalt, plusz a romlott politikusokat is jól bemutatták. Remélem, hogy a birodalom részletesebb bemutatását a következő évadra akarják hagyni.Mivel a birodalmi oldalt preferálom, én hiányoltam a karakterek rendes bemutatását, és szerintem sokat torzítottak a "Twin Stars"-okon, Mittermeyer és Reuental is kis ficsúrok lettek, nem pedig tapasztalt és a többiek szemében tiszteletre méltó feljebbvalók. De ennyi screentime-al ezt nem is lehet. Különösen fáj, hogy Reuental karizmatikus karaktere egy nem túl bizalomgerjesztő kölyökké vált, és a beszéde alapján mintha már nyitva is lenne a zsebkés a kabát alatt (Ep6/ "All we can do is remain loyal"). Poplan is jött az utolsó részben, a gépészes jelenet erős volt, de sose kedveltem ezt a karaktert, és az űrcsata is ergya volt. Egy rögzített kamerával ezerszer jobbat ki lehetett volna hozni, látni mennyire nehéz egy profi pilóta elleni harc, de nem, színes lézerek és pörgő dobozokat láttunk. Mások is írták, amit én is éreztem, hogy nincs nagytotál a 12-ik részig, és nagyon tömve vannak a csaták. Az OVA-ban szántak néhány jelenetet arra, hogy lássuk mekkora is egy 20.000 hajós flotta, itt inkább a "flashy" CGI dominált. És Mecklinger... Szerintem próbálták megtartani, de nem illik abba a világba, ahol Lutz-nak szembe lógós haja van. Nekem volt valami a régi karakterben, egyedi volt, különleges, de ezt az új is hozza csak másképp. A nagy nyavajgás után azért mégis szeretem ezt a sorozatot, csak félek attól nincs annyi benne, hogy újranézzem. Nem úgy egy SBS Yamato 2199... [ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez egyáltalán nem "régebbi". Azt hittem, már valami aranykori jóságot keresel.
Amúgy így hirtelen a legegyszerűbb
, keresőbe beír, hogy "Baka to Test", oszt ott lesz a csudás Elysium BD-release.nyaaPONTsi SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz alevan #41953 üzenetére
Az első képen tényleg elég fájdalmas az a bajusz. : D
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ti jellemzően hogy próbálnátok hozzájutni régebbi sorozathoz? [Például ehhez] Angol felirat is jó lenne hozzá, japánul nem értek. Ami letöltő site-okon nézelődtem, nem találtam meg.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
alevan
őstag
Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These: nagyrészt elégedett vagyok a remasterrel, hűek az eredeti történethez, animáció is okés, stb. Amivel nem vagyok megelégedve, az Mecklinger.
Ő:
Ezzel teljesen elvették a varázsát. Főleg a bajusz fáj. És a haj.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
F34R
nagyúr
válasz estikornel #41950 üzenetére
Lesz meg 2-3 evad, foleg hogy a mangat is mindjart befejezik... egyebkent bitang jo sorozat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz estikornel #41950 üzenetére
Hmm.. az első évad felkúrt az állandó nyavajgással, aztán amikor a főhős végre heréket növesztett, vége is lett. Köszi.
A második évad 2 vagy 3 rész után stalled - egyelőre így állunk.
-
estikornel
tag
Ti milyen véleménnyel vagytok a Tokyo Ghoul:re-ről?
Az első 5-6 epizódig alig sejthető hogy egyébként épp a Tokyo Ghoult néztem, tök olyan volt mikor ráírják egyes dolgokra, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat, itt sem volt másképp. Ez biztos a sok új szereplő miatt volt.
A felépítés egyébként nem volt rossz, jók voltak a visszatekintések, az akciójelenetek, szerencsére ki lehetett következtetni az új karakterek történetét is. Megint az utolsó 4 részre tértek szerintem magukra, főleg az utolsó epizód volt kiemelkedő csakúgy mint az első évad esetén, hidegkirázós pillanatok voltak részemről.
A kék hajú kis alacsony csajnak viszont sok értelme nem volt, kár volt az időt pazarolni az animátoroknak a megrajzolásával. Gondolom megint nem a mangát követték és 50%-a legalább kimaradt a sorozatból. Szerintem az utolsó pár részt szétnyújthatták volna és akkor az első fele az egésznek nem olyan lassú. Nem tudom, hogy cenzúrázatlan verziót néztem-e, de szerintem sok mindent nem mutattak amit az elsőben például simán. Gondolom majd blurayen amikor megjelenik 3/6 hónap múlva akkor lesz elérhető, de addigra már el is felejtem, bár az Asphyxia opening miatt nehéz lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
bandiras2
senior tag
válasz mekker #41946 üzenetére
https://www.gyermekvasut.hu/
Ok, a román gyártmányú dízel mozdonyt nálunk felnőtt vezeti, de a többit gyermekek végzik.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
mekker
őstag
válasz Totheground #41944 üzenetére
Miért vezetik gyerekek a vonatot?
-
senior tag
válasz Totheground #41944 üzenetére
Kicsit olyan érzésem van mindig, hogy én hozom magamra a bajt.
A borítóról már messziről látszik, hogy miről fog szólni, de adok neki esélyt, hátha nem. Aztán csalódott vagyok, hogy ez is csak egy a sok közül, semmi különleges Na de egyszer majd benő a fejem lágyaNagyon szépre sikerült az a kép. Elmennék én is arra egy gyalogtúrára (bár lehet ezt az allergiám másképp gondolja)
-
senior tag
Az én új skalpom szombatra: Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de
Jól indult, az első 6 részig el is hittem, hogy megy is valahova, aztán "meh". A szokásos: vedd meg a Light Novel-t/mangát, ha érdekel tovább a történet.
Inkább megnézném mégegyszer az Akame ga Kill-t, ott legalább mertek egy bugyuta befejezést csinálni.
A legviccesebb az egészben, hogy a sorozatban gúnyolják kicsit a LN írókat. Ezzel a tucat LN történettel tökéletesen áttörték a negyedik falat. Lenyűgöző önirónia, vagy puszta véletlen, ki tudja...[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Kuzu no Honkai
1,5 éve "megvan" de csak most kezdtem el nézni. Egész jó így 3 rész után, remélem rendesen le van zárva.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
senior tag
válasz errorcode06 #41938 üzenetére
Köszönöm!
Wow és fúj. Mondjuk várható volt, senki/semmi másnak nem engedtek teret. De szerintem egy elcseszett párosítás.
Az én csalódásom inkább Erika és Mizuki (és párjaik) teljes hanyagolása volt a filmben. De így is túl sokat beszéltem erről, ennyit nem ért ez a film sajnos.[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
válasz Aljasvip #41936 üzenetére
Igen olvastam egy darabig. Igaz csak fan fordítást, de azért elég jó betekintést adott a világba.
Az történik (17-18. kötetben) hogy
bejelentik, Tatsuya "eljegyezte" Miyukit Ennyi a sztori.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
KaitouP
nagyúr
Sword Art Online Alternative – Gun Gale Online: Episode 11
OMFG, ez ZSENIÁLIS volt! A legjobb epizód eddig, az a
LLENN vs. Pito fight olyan király volt hogy tiszta libabőr lettem. (Az a Darth Maul féle foton kard az elején meg tovább fokozta az SW hangulatot. ) Ezen a "LLENN face -en" meg majd' leestem a székről a nevetéstől:
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz errorcode06 #41935 üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy nem szeretek olvasni. Még mangát se, valahogy nem köt le.
Mi történt az LN-ben? Te olvastad?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz estikornel #41933 üzenetére
A történelmi fejtörők nekem is tetszettek, ezt beismerem.
@KISDUCK (#41932) Volt pár emós ismerősöm, mind azt állította hogy azért ilyenek, mert őket bántotta a világ. De ha a dolgok mögé néztél, akkor nem volt ott semmi komoly sérelem, csak azt akarta mindegyikük, hogy észrevegyék őket.
Erre volt a hasonlat.Úgy érzem kezdek átmenni troll-ba, pedig nem ez volt a célom, úgyhogy legyen ez már csak egy szubjektív vélemény:
Nekem ebben a történetben ez a gyerek kísérletezés eléggé alibinek tűnt, úgy rémlik nem is erőltették nagyon.
Azt sem értettem közben, hogy amekkora média visszhangjuk volt, simán szivárogtathattak volna adatokat a kísérletekről, a halott gyerekről... (vagy ezt csinálták is?) Ehelyett csináltak egy bombát, amivel konkrétan tönkretették milliók életét.Az indok? Hát hogy mindenki felnézzen az égre és lássa a csillagokat - ez rémlik. EPIC FACEPALM
Amit tettek, az terrorcselekménynek számít. A rendőr "barátságát" vagy tiszteletét a végén pont ezért nem is értettem.Lépjünk is tovább: Mahouka Koukou no Rettousei Movie: Hoshi wo Yobu Shoujo
Szerettem a szériát, mert voltak benne érdekes karakterek, a hárem építést jól csinálta - kár, hogy itt se jutott egyikük se a finish-be -, és vártam a filmet. Mindkét mellékszereplős szerelmi szálat konkrétan dobták, és kitaláltak egy közepesen érdekes történetet. Szerencsére jött megint Superman - a Justice League érzés is megvolt -, és megoldotta a helyzetet. -
-
KISDUCK
addikt
válasz Aljasvip #41927 üzenetére
Szerintem a Zankyou no Terror egy nagyon jó akció-krimi sajátos hangulattal.
Lehet előbb-utóbb olyan is hozzászól aki jobban emlékszik az animére és akkor kaphatsz pontosabb képet, hogy mi is akart lenni ez.A két főszereplőt nem mondanám emósnak, gyerekkorukban ugye elég kemény kísérleteket hajtottak végre rajtuk és már közel vannak a halálhoz az animében, ha nem ölik meg őket akkor is meghaltak volna. Volt egy céljuk amit szerettek volna elérni ami persze a rossz arcoknak nem tetszett és hozták az "amcsi csajt". Már nem emlékszek teljesen mindenre mert 2 éve már van hogy láttam. Ha jól rémlik talán a meghalt gyerekre akarták felhívni a figyelmet. -
Mister_X
nagyúr
válasz Aljasvip #41930 üzenetére
Ja, még nagyon magyar vagyok, szóval ne is legyen arrafelé jó idő A hétvége most elvileg szabad, gyakorlatban nem ártana főzni, mosni, rendsze szedni a környezetem meg gyűlnek a visszaváltós palackok is, tehát még ma be kéne vásárolni, mert holnap nincs nyitva semmi #németélet.
Estére jó lenne már eltunyulva megnézni a futó sorozatok epizódjait, laza 6-7 órányi adaggal vagyok lemaradva. De jobban belegondolva németet is lehetne (kellene... kell) tanulni, mert itt se sokan tudnak angolul.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Mister_X #41929 üzenetére
Ha ez megnyugtat, Detroit-ban is hasonlóan rossz idő van. Ma az erős szélben a vízszintes eső csodáját is megtapasztaltam, de már meg sem lepődtem rajta, miután áprilisban még volt itt fagy és hó is bőven.
Ez a meg nem értősdi helyzet nekem is ismerős, nem először tapasztalom, hogy a helyi erők néha angolul se tudnak beszélni. De mindent kompenzál idekint egy Dodge RAM a rá illő kályhacső kipufogóval, mer' különben nem tudják 3 utcával arrébb, hogy TJ hazaért
-
Mister_X
nagyúr
válasz Aljasvip #41926 üzenetére
Én még épp igyekszem megtűrni az Északi-tenger felől jövő hűvös légáramlatokat és szidom a Deutsche Telekom irgalmatlanul szar hálózatát, amikor épp nem dolgozom El kell még telnie 2-3 hétnek, amíg ráállok a helyi életvitelre és lesz időm csinálni nagyjából bármit a szabadidőmben. Csak gyűlnek az epizódok.
Vannak nagyon profi 'eletiskolalya' végzősök is, amikor át kellett mennünk Dortmundból három napra Frankfurt mellé, közölték, hogy csak a legszükségesebbeket hozzuk két éjszakára. Mikor megérkeztünk, a szállóval volt egy kis hűha, mert a recepciós nem beszélt se németül, se angolul igazán, de magyarul se értette meg, hogy engedjen be, mert már ki van fizetve a szállás. Csak két szobát adtak ki a hatból. Kint élvezzük a friss levegőt, amikor lejön az egyik pár, hogy most amúgy itt csak bejelentkezős WiFi lesz-e, mert az nem jó a PS4-hez Priorities.
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #41923 üzenetére
Kb ugyanez van itt is. Idonkent eloveszek egy Bakemono-t vagy hasonlot, vagy ha epp jon ki egy olyan film, akkor azt megnezem (legutobb a Highschool DxD OVA, Gochiusa movie meg a Kimi no na ha volt ilyen), aztan kesz. Szeretem nem "oregedesnek" betudni, mert amugy pont olyan orult vagyok, mint anno, sot.
De egyebkent hasonlorol meselnek mas expatok is. Miutan kijottek, elmelyultek 1-2 temaban, a "tobbi" meg sullyeszto.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
senior tag
Úgy érzem nem sikerült beszélgetést kezdeményezni, de akkor jövök máshonnan...
Valaki ki tudná nekem fejteni, hogy mit látnak annyira az emberek a Terror in Resonance-ban?
Nálam ez maradt meg belőle: Két emós tönkreteszi avilágotJapánt, közben egy érdektelen szerelmi szál után kell rohanni, mert magától nem képes létezni. Death Note-ból másolt nemezis, persze ő se járhat sikerrel.
Az érzelmes befejezés helyén nálam csak értetlenség maradt. Miért kellett mindez? Semmit nem adott hozzá a világhoz, amit csináltak.
A soundtrack viszont király volt, hébe-hóba meghallgatom.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Helyzetjelentés, végre volt időm behozni a lemaradásokat:
Darling in the FRANXX: Annyira tudtam, hogy ez lesz... Szarnak a világépítésre 19 részig, majd az évad végén megbombáznak a sok infóval, amiről már feladtál minden reményt. Ez éééérdekes is lenne, de már ennyire a végén nem lesz idő rendesen kibontani a motivációkat.
Lehet arra utaztak, hogy egy második végignézésnél majd új szemszögből látom a dolgokat? Valahogy a TTGL ezt jobban csinálta.
A karaktereket szépen kibontották eddig, de valahogy nincs meg az egyensúly köztük, egyesek mindig háttérbe szorulnak.LOGH: Aztakutyafáját... A régi sorozathoz képest kétszeres tempóban végigpörgettek mindent. Az akciók szépek, az itt látott CGI nálam kiérdemelte az eddigi legkevésbé utált címet, de vannak bajok.
Egyetlen betétdal van a birodalmi oldalon, ami nagyon epic még 11 rész után is, de kezdi elveszteni az erejét mert mindig azt használják. Sehol egy hosszú csatajelenet, a régi sorozat klasszikus zenéjével, ráérősen, részletesen kidolgozva, inkább a mostani Call of Duty-n nevelkedett nézőknek adják a szájába a gyors és látványos akció-falatokat.
A karakterek pedig... Milyen karakterek? Semmit nem tudunk Reinhard hű követőiről, de Yang oldala se jobb. Néha már a neveket se írják ki, mondván már láttam eleget, de annyira háttérbe szorított karakterek lettek, hogy az se tűnne fel, ha egyszer egy másik lenne ott. Nem jutott idő a kis nüanszokra 12 részben[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ha ez pl. nem valami ócsójános recap lesz, akkor érdekel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Re:Zero -Starting Life in Another World OVA október 6-tól Japánban a mozikban. Reméljük a végén kapunk valami S2 teasert.
Live-Die-Respawn
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41917 üzenetére
Nálam ez a pont már vagy egy éve (ha nem több) eljött. Régi cuccok included. Mostanában nagyon ritkán nézek akármit is - és az is gyakran valami korábban látott királyság újranézése.
Baromi nehéz már olyan újdonságot (abban az értelemben az, hogy még nem láttam, nem a gyártási év miatt) találnom, ami érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
estikornel
tag
válasz bandiras2 #41920 üzenetére
@GhostPetya: Death Parade pont egy hete volt meg, nagyon szuper volt. Sajnos a lista azért nem jó végül rájöttem mert nem enged be a beállításokba az oldal, ugye volt egy nagy leállás és azóta tiszta szar.
Very big printscreen, mobilnettel ne nyissátok meg,
@Bandiras, Terror in resinancet láttam, az egyik legjobb amit kategóriájában találtam, ahogy elkezdtem nézni egyhuzamban le is toltam olyannyira magával ragadott.
Paranoia is fejben volt, meg Psycho pass az ránézésre hasonlít is rá.Privátodra is mindjárt válaszolok, Madokát dropoltam de szerintem folytatni fogom.
btw Tokyo Ghoul:re is véget ért tegnap aki nem szeret várni a következő részre.
-
bandiras2
senior tag
válasz estikornel #41918 üzenetére
"akció-thriller-pszichiológiait nézni"
[Paranoia agent]
[Terror in resonance][ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
KaitouP
nagyúr
válasz estikornel #41918 üzenetére
Death Parade megvolt? Zseniális darab, mondjuk dráma talán inkább. (Nem látom a listádat, azt írja általad van korlátozva a megtekintése.)
[ Szerkesztve ]
-
estikornel
tag
Sziasztok,
A héten vagy hétvégén befejezem ha jól megy a NonNon Biyorit, baromi aranyos eddig minden tetszik benne, viszont utána szeretnék valami komolyabb de nem túl hosszú (12 ep lenne a legjobb) akció-thriller-pszichiológiait nézni, csak bőség zavara miatt nehéz választani.
MAL linkem-en van pár bekészítve de ezeken kívül is jöhet nyugodtan témába illő sorozat. Angel Beats féle jó lenne ahol van benne egy kevés romantikus szál is.
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #41915 üzenetére
Well, azért animebol is eljön az a pont, amikor egyszerűen már “mindent” lattal és ugyanaz meg érdekel huszadszor pepitában. A régi cuccok legjava nem vonz, az új meg többnyire nem érdekel meg idom sincs rá, szóval...
Mindazonáltal így visszanézve nem is emlékszem, hogy ennyit írtam. Maid Cafes, man. Kicsit sokat ittunk.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41914 üzenetére
Nem tudom, hogy most irígy legyek-e, vagy sem.
Talán inkább nem. Várom, hogy jöjjön az, ami ennyire kifordít, de ahogy magamat ismerem, várhatok az örökkévalóságig. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan dolgok, amikért gyakorlatilag VALLÁSOS szinten rajongok/áhítozom, de ennek a rajongásnak/áhítatnak a kifejezési módja teljesen más. Ahogy az átélése is. Belül egy háborgó tenger, megvilágítva a felkelő nap által, kívülről dogmatikusnak tűnő alap igazságok és meg nem értett preferenciák.
Mindenesetre (most őszintén) örülnék, ha egy kicsit másról is szólna a topikhoz való hozzátételed. Persze tök jó, hogy így megtaláltad "önmagadat", de a "kívülállók" számára ez kevésbé inspiráló. Hiányoznak a régi basztatások és világmegváltó eszmecserék.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #41911 üzenetére
Ez a lényeg, alapból engem is. De itt mégis van valami, ami magával ragad. És meg csak nem is kellett hozzá sok idő, az első koncerten olyan adrenalin löketet kaptam egy számtól, hogy az utána levő fél óra konkrétan kiesett az emlékezetemből.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz Totheground #41910 üzenetére
Ez az a rajongási szint amire azt mondják hogy otaku?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41910 üzenetére
Alapból elképesztő módon irritál mindenféle embertömeg, villódzó fényáradat és hangerő.
Nem tudom, a sikítást tekintve; sokkal többre tartom magam, minthogy bármiért is ennyire kikeljek önmagamból.
Ez most kivételesen nem vérszívás, hanem heartfelt kommunikésön. A köszönet a barna sör + St. Hubertus (TM) kombónak jár.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41908 üzenetére
Belekóstoltam. Hát, nem tudom átérezni.
Igazság szerint SEMMIÉRT nem tudtam még soha sikítva rajongani. Persze bizonyos dolgok iránt megvan az utmost áhítat, de semmi nem tud így eluralkodni rajtam.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41906 üzenetére
Nem is értem, miért nem hiányzik az a "szint".
-
F34R
nagyúr
Vaaa...... nagyon jo vege lett a Tokyo Ghoule S1-nak
3 chapter van es befejezik a mangat is.Azt hallani hogy nem lesz epp happy-end vege. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41903 üzenetére
Most mondhatnám azt, hogy kár érted,
de nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #41900 üzenetére
Thou shall awake and leave this pestilence behindan and propose reality a neverending measure. )
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #41900 üzenetére
Maria Magdolna
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla