- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz nonsen5e #37095 üzenetére
Ezek szerint érdemes neki állni a SAO light noveleknek? Úgy is kifogytam az olvasnivalóból Merre érdemes angol fordítást keresni? Japánul csak a kölköm tanul...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nonsen5e
veterán
válasz Totheground #37098 üzenetére
BD
71185 Love
66745 Love Love
* 5716 NEW
* 4805 Planeta
* 4761 accelerator
* 3671 Dungan
* 3640 Mob
* 3606 G cancer
* 3472 Love 2
* 3356 ff15
* 2817 luck
* 2813 Masou
* 2793 Ilya
* 2556 Aman
* 2503 boxff15
* 2119 Kuroko
* 2009 movie Puri
* 1819 rewrite
* 1803 Sutobura
* 1545 Savan
* 1348 this art
** 903 ff15
** 858 Soma
** 814 Love 1
** 710 stroked Chico
** 473 accelerator
** 412 喰種
** 368 taboo
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Totheground
addikt
Heh, a Sunshine BD első heti számai felülmúlták a season összes többi animéjének első heti számainak összegét (azaz a LL többet adott el, mint minden más együtt). Emellé a μ'sic Forever memorial boxból is elment majdnem 72k darab.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
-
nonsen5e
veterán
Aztán ha megy az angol/(japán) olvasás, jöhet az Alicization LN sorozat is.
Bár még a 17. fele és a 18. hátra van, de összességében szerintem egy nagyon jó arc lett, és az angol (fan) fordítások is igencsak színvonalasak.Crytec210: A S
Ainon Oss rövidítést új értelmezése az csak egy dolog , de mi volt vicces (bármilyen értelemben) a Mother's Rosario alatt?nline [ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Sword Art Online: ledaráltam az első évadot (Asuna fan lettem ) de az évad másik fele, az efles szerintem sokkal gyengébb volt mint az első.
Leszámítva a spoilerben írtakat, tetszett amit láttam megyek a következő évadraIlletve ezt a testvér/nem testvér szeretem nem szeretem izét elég nehezen emésztettem meg. -
nonsen5e
veterán
válasz nonsen5e #37076 üzenetére
Ahogy olvastam ANN-en, simultaneous worldwide release lesz februárban.
Mondjuk kisebb összegben mernék arra fogadni, hogy ez a worldwide release azt jelenti, hogy Japán + New York. Esetleg még 3 random amerikai nagyváros, aztán nesze neked worldwide.
-
Mister_X
nagyúr
Lehet vótmá, de Oramge-ben van magyar zászló
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nonsen5e
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
Meanwhile in Japan
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
tDr1v3r
veterán
Sok figyelmet nem kapott itt, de a múlt héten végetért Orange elég erős kis dráma lett. Nekem nagyon tetszett, mindenképp bent van nálam az idei top 5-ben.
November 18.-án kapni fog egy sequel filmet is, nagyon várom.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #37083 üzenetére
Na hajrá, aztán kérjük majd a beszámolókat meg a képeket.
__
Srácok most jelentették be ugye a Sword Art Online vs Accel World játékot, szóval most azon gondolkoztam, hogy van már bármi hivatalos infó arról, hogy azonos világban játszodik a két remekmű? [link]
Live-Die-Respawn
-
Totheground
addikt
Jaja. Szóval ha nem ülnek rajta túl sokat, Novemberben már kint leszek.
@Gertrius
Ha fölöttük laksz, fúrd meg a széfet. Ha lebuksz, mond, hogy csak a WC-t próbáltad kidugítani.@Máté94
Segíthetek jegyet foglalni.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #37079 üzenetére
Elviszel a premierre. Juhúú!
-
nonsen5e
veterán
Ha rámszakadna az OTP, elhiheted, hogy mennék ki premierre. Sajnos a lakóhelyemből kifolyólag sanszosabb, hogy az én emeletem szakad rá a helyi OTP fiókra.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Te meg se szólalj inkább. Olvasom a vízumod folyamatban van már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
veterán
Ha még csak a februárra kéne várni.
Japán mozikban jelenik meg akkor, tehát DVD/neten nem lesz elérhető pár hónapig, ugyanúgy ahogy nyugaton sem fog megjelenni még pár hónapig még fansubbal sem. Örülök, ha jövőre látni fogom a Kimi no Na Wa.-val egyetemben.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Azt legalább előre lehet tudni, hogy senkinek nem lesz semmi baja. D4: hunPH, nonsense#2596
-
-=RelakS=-
veterán
:}
-
Archanon
őstag
válasz KisTücsök #37064 üzenetére
Dutch, csak mint legfőbb példa. Viszont Rock-on kívül - az övé talán kicsit gyengus, de még mindig messze jobb, mint az átlag gagyiangol - az összes szereplő hangja nagyon el van találva. Nem tudom... mi a gond Levy hangjával?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Gebriel
veterán
Volt egy érzésem, hogy össze mostam két filmet.
Valóban ez volt az motoros amire emlékszem. Köszi.De akkor az egy másik film volt ami a városban játszódott.
A városban talán száműzöttek laktak és nem hagyhatták el a várost. Vagy apokalipszis volt és azért ragadtak ott. Nem emlékszem. -
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy animációs filmek a címére lenne szükségem,
Jó pár évvel ezelőtt láttam én sajnos nem sokra emlékszem belőle.. mondhatni semmire.
A történet egy elzárt városban vagy bolygón játszódott vagy ott kezdődött.
Végén a csapat valami nagy küzdelemben vett rész és talán volt benne egy motoros tag is.
Iszonyat szép volt a film olyan Final Fantasys.Tud nem sok infó de hát ha valaki tud segíteni, hogy megtaláljam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mob Psycho
Szerintem jó kis sorozat volt, az elején a grafika nem igazán tetszett, de a végére azért megkedveltem, hozzá tartozott a stílushoz.
Live-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
[Gundam Origin IV] Trailer eng sub November 19 2016
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
KisTücsök
addikt
-
unclefucka
senior tag
válasz saelin #37061 üzenetére
És nem csak, hogy lesz hasonló, hanem volt is már jó pár hasonló.
pl.:
- Usagi Drop
- Papa no Iu Koto o Kikinasai!Tessék megnézni!
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
saelin
veterán
Nem tudtam mi hiányzik annyira mostanában, de amikor elkezdtem nézni a Amaama to Inazuma-t, már tudtam... Egy nyugis, érzelmesebb slice of life mű! Nagyon emlékeztet a Barakomn-ra, ami nálam anno nagy kedvenc volt. Fuh, és most nézem, hogy 2014-es anime! Pedig tökre olyan, mintha nemrég néztem volna. Lehet hogy öregszem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bandiras2
senior tag
válasz dokee78 #37058 üzenetére
Egyet értek az előttem szólóval, én is csak egy olyat láttam ahol az angol szinkron köröket ver a japira: [Redline]
Jó angol szinkron van elég, főleg a prémium sávban, de a magyar szinkrontól fejfájást kapok, a felirattól meg gyakran agyf@&t.
Az anime volt az ami majdnem anyanyelvi szintre tolta fel az angol szövegértésemet, úgyhogy kösd fel a gatyát, és meglesz az eredménye, ha pl egy one piece-t letolsz angol felirattalA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
unclefucka
senior tag
válasz dokee78 #37058 üzenetére
Egy idő után eljutsz majd arra a pontra, hogy egészen egyszerűen nem lesz a nézendő animéhez magyar felirat.
És itt most nem arról van szó, hogy egy-két sorozathoz nincs, hanem konkrétan egyikhez sem lesz, ami a wish-list -en van.
Igazából erre a területre is elmondható, hogy túl kis ország vagyunk.
A frissen megjelenő animék közül is jó, ha a 5-10%-át fordítják és azt sem azonnal, vagy egyszerűen félbe szakítják a fordítást (bizonytalan időre felfüggesztik).
A régebbiekhez persze lehet vadászni, csak nem biztos, hogy megéri (minőségi problémás, sok utánajárás, stb.)Szerintem kezdj el megbarátkozni az angol felirattal, főleg ha hosszú távon szeretnél animézni.
Ja és a hang az csak eredeti japán legyen! (elenyésző mennyiségű kivételtől eltekintve persze)
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Archanon
őstag
válasz dokee78 #37050 üzenetére
[link] Zömében azért szinte mindenhez talál az ember ma már magyar feliratot, a minőség persze sokszor vitatott. Black Lagoon viszont jó választás, én azért javasolnám az angol szinkront, szvsz, még a japánnál is jobb, Dutch egyszerűen vicces eredeti hangsávval, ahelyett, hogy badass lenne. (I know this is madness... this is blasphemy... I don't care. ) Autentikus, lévén az összes főszereplő szinte fél-amerikai. [link]
Ne legyetek már genyók, ha magyarul akarja nézni, nézze. Lehet nem olyan jó az angol, vagy abban a cipőben jár még, hogy nem tud egyszerre idegen feliratot olvasni, fordítani, és még figyelni is az eseményekre. Senkinek sem megy elsőre, aztán ha mégis... Kit érdekel, ő magyarul akarja nézni.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
dokee78
félisten
válasz unclefucka #37051 üzenetére
Hopp ezekhez nincs magyar felirat? -
bandiras2
senior tag
válasz Darth_Revan #37052 üzenetére
[Ez a track üt igazán a FATE OST-ből.]
tDr1v3r
Hogy állsz vele?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Darth_Revan
veterán
válasz bandiras2 #37048 üzenetére
Sőt, a zene annyira jó, hogy a "disillusion" számot (ami szerintem a legjobb) még a 2014-es Fate/Stay Night UBW sorozathoz is egy rész erejéig felhasználták
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz renji00 #37047 üzenetére
A Fate Stay Night rengeteg hibája ellenére elég erős. A grafika ÖREG. Zeneileg viszont ütni fog. Kenji Kawai írta az OST-t, és nagyon odatette magát. A story az összes hibája ellenére eteti magát.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
renji00
aktív tag
válasz tDr1v3r #37046 üzenetére
Egy jó adaptáció egy bizonyos pontig amiután egy turmix az egész és elég szar részek jönnek.. aztán a befejezésre megint visszatér a helyes útra... Inkább vághattak volna a részek számán és akkor nem kell kitölteni a hiányzó helyeket.
A Fate route a legrövidebb De összességében különösebb bajom nekem nincs vele.
Ha megtetszenek (és meg fognak. ) és a Tsukihime-re vetnéd magad , akkor az anime előtt vagy után irány vagy a VN vagy a Manga. Kérlek.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Darth_Revan #37035 üzenetére
Koszi sracok!
Nekialltam a Zero-nak, az elso reszt mar letoltam, grafikara teljesen jo szvsz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
renji00
aktív tag
válasz bandiras2 #37039 üzenetére
Tsukihime -> Inkább olvassa el a mangát, nem hosszú. Az anime inkább hasonlít egy comiket fanfiction-re.
Illetve csak a Tsukihime nem elég önmagában. -> Melty Blood. A manga megteszi ebből is, nem kell a verekedős játékkal "szenvedni".De ha már Nasunál tartunk
Extra
Apocrypta
Strange Fake
Mahoyo
Hollow Ataraxia
etc.Tényleg Mister_X a PSVITA csomagodat eladtad? Mi lebeszéltünk egy Fate-t , de mire rendeztem a dolgaim és lett pénzem is a hirdetés eltűnt. :/
-
bandiras2
senior tag
Kiegészíteném a Fate univerzumot a Side story vonalakkal.
Az úgynevezett Nasuverse nem kizárólag a FSN vonalat jelenti, az univerzumon osztozik még a
Tsukihime és a Kara no Kyoukai.
Mindkettő erősen ajánlott. A Tsukihime ismeretében ráizzítanálak a
Carnival Phantasm című őrületre is.
Valamint létezik még egy alter universe spinoff Ilyasvel Von Einzbern főszerepléséve, magical girl cucc, akinek nem inge ne nézze, én is csak belenéztem(Magical Girl vonalból nekem kizárólag Madoka, de az olyan isARK! és masszív), de a Carnival phantasm után volt egy jelenet amikor visítottam a röhögéstől már rögtön az elején.
Érdemes nézni, sok, és nagyon jó, viszont nincs végtelenítve mint az one piece meg néhány egyéb. Habár ezt pont érdemes lenne, ha képesek tartani a minőséget.[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
Nagyon remélem hogy Kizumonogatari módjára a három Heaven's Feel film is nagyjából 1 év alatt kerül ki a közönségnek.
Ráadásul Fate/Extra animét is kapunk jövőre, ami nem kicsit hype.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Darth_Revan
veterán
válasz tDr1v3r #37032 üzenetére
2 módon is nézheted.
Ha úgy szeretnéd ahogy megjelentek a TV-ben/BD (és DVD-n), akkor úgy ahogy alevan kollega írta, ha viszont történet szempontjából sorba rakva:
Ha nem számít a "grafika" és a törtéent a fontos, akkor én előszőr a Fate/Zero-t nézném, aztán pedig jöhet akármelyik Fate/Stay Night, mivel történet szempontjából azoknál nem számít a sorrend és azért van (lesz) 3 is belőlük, mert a játékban 3 főhősnő van 3 befejezéssel annak megfelelően, hogy a játékos a döntései alapján ki mellé teszi le a voksot és mind a 3 befejezést animálják. A 3 között történet szemponjából a legapróbb eltéréseken át igen nagy különbségek is vannak.
-
alevan
őstag
Én ebben a sorrendben néztem:
Fate/stay night
Fate/Zero
Fate/Zero 2nd Season
Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2nd SeasonÉs jönni fog még a 3 darab Heaven's Feel mozifilm, ami a harmadik utat dolgozza fel.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
dokee78
félisten
válasz unclefucka #37031 üzenetére
Sorban megnézegetem majd ezeket is.
-
tDr1v3r
veterán
Urak, a Fate/Stay Night franchise-nak melyik szeriaval lenne erdemes nekiallni? Tegnap Netflixen belekezdtem az UBW-be, de mar a prologue olyan volt mintha igenyelte volna az univerzum ismeretet... abba is hagytam azutan hogy azt a companiont vagy mit megidezte a senpai.
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
válasz dokee78 #37026 üzenetére
Ha már Archanon beajánlotta a Black Lagoon -t, akkor mehet sorban utána a Gangsta is.
Ha tetszeni fog az egyik, akkor tetszeni fog a másik is. Gengszterek, fejvadászok, stukker, kés, akció hegyek.
Bár a Gangsta befejezése nem a leginkább eltalált, az ecpic-fight -ok benne azért nagyon ott vannak a szeren.
A Black Lagoon -ból meg van több évad, mellékszál, stb., azokat se hagyd ki!Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Archanon
őstag
válasz dokee78 #37026 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből... de szerintem a Black Lagoon is tetszene. (Angol szinkron mehet, kifejezetten jó.)
-
Archanon
őstag
válasz maross #37028 üzenetére
Azért én adnék neki még néhány esélyt. Shigurui meg szöges ellentéte lesz, az... az egy beteg, borzasztóan vontatott, lassú, japánwestern(eastern)horrorgoreoverpoweredsamuraiizé. Eszméletlenül idegtépő és mégis badass.
#dokee78: AnimeAddicts, UraharaShop, Saiyan Rivals, Ricz/Ronin Factories... AA-n a legtöbb forrásból össze vannak gyűjtve, érdemes ránézni, viszont sok silány minőségű felirat (a legtöbb) így kerül be a listára. Itt vannak a 2014-es adatbázishalál előtti feliratok összegyűjtve, ha valamit nem találnál a főoldalon.
Sokan úgyis azt mondják, hogy angol felirattal nézz animét... de előbb utóbb te magad is észreveszed a magyar feliratok többségének a hibáit, mikor már japánul is jobban értesz majd, aztán inkább az angol felirat, ha egy normális csapat sem fordította le az adott művet. A legtöbbel ugye az a gond, hogy nem japánról magyarra fordítják, hanem japán-angol-magyar... és a végeredmény legtöbbször finoman mondva: silány minőség, rossz. De hajrá... Én azért még legtöbbször magyarul nézek mindent.
+ajánlás sorozat kategóriában, ami mondjuk megfelel 4-5 egészestének (24-26 részesek maximum): Nem feltétlen szamurájos, deeee... Dark fantasyból melegen ajánlott 1997-ből a Berserk!!!, végül a bár igen gyenge 3D grafikával rendelkező 2012-es remake is, ez 3 film, kicsit tovább viszi a sztorit. Harc, vér, akció, szerelem, politika.. minden. Aztán a 2016-os verzióról nem tudok nyilatkozni, trailert láttam, elég is volt köszönöm szépen, borzasztóan igénytelen trutyi. Aztán lehet a sztori kárpótolna, de ááh, nem merek belekezdeni.
Hasonló kategóriában ott a Claymore. Még most is borsódzik a hátam némelyik jelenettől.
Hellsing Ultimate... Bár csak az első 4 részt láttam évekkel ezelőtt, aztán abbahagytam mert még nem volt befejezve, de így is nagyon ajánlom. 10x50 perc, szerintem nem vészes, minden nap 2 epizód, azt vége is, és be van tartva az "egész estés" része is. Hú, elő kéne vennem nekem is.
A sok komor sztori közé ha vér kell, akkor azért betolnék egy Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan-t is.Nehéz nekem ajánlani, mert nagyon nem ebben a témakörben nézelődök ám, minél kevesebb a vér, annál jobb. Pláne, hogy néha iszonyat túlzásokba esnek a 30 literes vérömlenyekkel. Meg ugye inkább sorozat...
Ha igazán egész estés kell, de nem szempont a hú szamurájos, fröcsögő vér, agresszió, akkor ezekkel tudok szolgálni:
Paprika - Nézz egy trailert, igazán egyedi agymenés, tiszta rémálom. Mondjuk pont az.
Howl no Ugoku Shiro - Egy Ghibli gyöngyszem, jól eltalált angol, vagy akár magyar szinkronnal (A vándorló palota). Na ez az ami nagyon ritka! Bármelyik nyelven jó, és egyszerűen... nagyon jó. Nem olyan durván, mint a Hotaru no Haka esetében, de azért itt is jelen van a háború szele, ez azért sokkal könnyedebb annál. Nyugodtabb éjszakára nagyon kellemes időtöltés, tuti nem bánnád meg. De fentebb is írták: Ghibli-től bármit. Nekem se ártana bővítenem a repertoáromat... (Laputa, Nausicaa, Hotaru no Haka, Howl, Arrietty, Umi ga Kikoeru, azt ennyi eddig...)
Ha érdekel a steampunk: Steamboy. Kellemes emlékeim vannak róla, Akira után meg pláne kötelező.
Giniro no Kami no Agito - Ezt olyan kevesen hozzák föl... nem is olyan jó cucc, de egynek oké. Viszont az openingig kötelező!!! eljutni, az animetörténelem egyik legjobb főcímdala, áhh, ráz a hideg. Persze Onizuka OP-t nem pipálja le. Csak, hogy tudd ilyen is van... Ultimate favorit.
-
-
Jammalan
tag
A napokban végignéztem a Ga Rei Zerot. Szuper anime, nekem nagyon tetszett és tudom ajánlani.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Idolmaster valóban. Tudtok ti azért.
Live-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
válasz Rimuru #37020 üzenetére
Egyértelműen! Ez az új projekt, látszik a szereplőgárdán is, de az animáció is ugyanolyan gory, és NAGYON JÓ!
dokee78:
Google megmondja. Animeaddictson vannak a feliratok, használd azokat.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Pendrive-ot valaki?
Fészbúk bejegyzésItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
F34R
nagyúr
-
bandiras2
senior tag
válasz dokee78 #37014 üzenetére
VÉR és BELEZÉS kell?
[Drifters OVA]
Amíg nem figyeltem oda, egy hónapja kijött az első rész. ATOMDÚRVAJÓ!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
válasz dokee78 #37006 üzenetére
Sengoku Basara is bár sorozat, de azt naaaagyon durván ajánlom, mert egyszerűen baromi jó. Tessék csak megnézni az első 5 percét, utána le se lehet rakni... (Mindenkinek, aki még nem látta!) Full elnagyolt, az egész annyira unreal, és mégis olyan brutál epic, hogy nemigaz. Végig. Nem hal meg a sztori, végig brutál.
-
veterán
válasz -=RelakS=- #37011 üzenetére
Kb... azert ennel picit tobbet szoktak igenyelni, hogy legyen ertelme az osszevagasnak
Everybody lies.
-
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
-
Ellia
addikt
Volt egy szabad délutánom, illetve a héten kaptam egy tippet, hogy nézzek rá a Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!-ra. Hát ez, ez kegyetlen jó volt Alapjáraton nem állnak messze tőlem az MMORPG játékok de ez kőkemény paródia, tele zakkant karakterekkel meg világgal. Ajánlom mindenkinek rettentő szórakoztató!
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Archanon #36999 üzenetére
Hajjaj, Katanagatarival óvatosan, becsapósak a 40 perces epizódok (jut idő mindenre, de nem egészséges napi több epizódot elfogyasztani) és annyira epikus, hogy még mindig borsódzik a hátam
Tömény agymenés kategória még az Akame ga Kill, csak óvatosan....
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KisTücsök
addikt
válasz bozont #37003 üzenetére
Persze, hogy jó volt, hiszen jó mindkettő (ha feltétlenül külön akarjuk választani). Csak ha fordítva nézted volna, még jobb lett volna.
Az a 4 ova akármennyire is jó, mégis csak 4 ova (4x30min), és olyan kérdésekre ad válaszokat, amiket előtte az alap 94(!) részen keresztül csak kerülget. Utalásokkal, visszatekintéses vágóképekkel, stb. De ennek ellenére mégis mindig a középpontban van, árnyékot vetve a főcselekményre. Ha előbb az előzmény ova-t nézed meg, ezt az árnyékot tünteted el, amivel sokkal "vékonyabb" a sorozat. Ebben az esetben sokkal jobb előbb azt látni, hogy mivé lett, és csak utána, hogy honnan indult. btw az alap is volt előbb megcsinálva. Bővebben csak szpojleresen tudnék indokolni, azzal meg nem sokra megy az, aki még nem ismeri Kenshin-t.
Anno elkezdtem írni egy gigamega posztot Kenshin összesről (beleértve az élőszereplős filmeket), de aztán valamiért abba maradt. Ott jobban boncolgattam, hogy miért sokkal jobb ez a sorrend. Majd talán egyszer...
-
bozont
veterán
válasz Archanon #36999 üzenetére
Én hozzádobnék egy Hellsing Ultimate-et is. Vagy itt van még a The Hakkenden és a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku Hen is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!