Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
Hali!
Valakinek innen van tapasztalata blu-ray importtal? Sofmap/Animega-ról szeretnék előrendelni a bónuszok miatt [link] , de ezek a proxy szállítók nem túl bizalomgerjesztőek. -
renji00
aktív tag
Valaki véletlenszerűen nem tervez akihabara vagy még jobb, C93 közelbe menni?
>嫌な顔されながらおパンツ見せてもらいたい合同本
-
renji00
aktív tag
-
renji00
aktív tag
válasz Mister_X #39103 üzenetére
Nincs semmi konkrét bizonyíték, hogy ő lenne. Teljesen más neve is van , csak a személyisége hordoz hasonló tulajdonságokat. A kisgyerek valószínűleg Elq következő reinkarnációja és ebből következtetve így hasonlít Chtolly-ra. Én sem olvastam nagyon sokat előre, mert az utolsó volume fordítása még javában zajlik. -
renji00
aktív tag
Én is néztem, könnyedén a legjobb anime ebből a szezonból, de a sztori igazi vaskos java még csak most jönne. Ha érdekelegy kis spoiler az anime utánról...
A helyzet egyáltalán nem boldok... A 2 életjel az Willem és Nefren volt, "Kutori" meghalt és az új gyerek a végéről egy következő reinkarnáció. Erős utalgatás van rá, hogy egy bizonyos kék hajú lány reinkarnálódot..
A sztori összesen 5 volume és egy EX volume, amiből az animehármat adaptált kifejezetten jól és hűen a könyvekhez.[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
válasz Totheground #37963 üzenetére
de , nagyon is
-
renji00
aktív tag
Mindenki aki a Fuuka-t nézi... hajrá srácok.
[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
Egy teljesen új sztori amikor az 5. grál háború nem Fuyukiban történik meg, mert a grál "át lett telepítve". Semmi összeköttetés nincs az eredeti sorozattal , egy alternatív valóságot vázol fel.
Egyébként Shaft-nál készült Fate Extra még jobban néz ki.
Úgy érzem magam mintha az egész év egy hatalmas nagy karácsony lenne miután bejelentettek 3 Fate animét "erre" az évre.
-
renji00
aktív tag
válasz bandiras2 #37534 üzenetére
>Az egyetlen aki valamennyire logikusan viselkedett, az Serevant Emiya Archer volt. Olyan nincs hogy ő cserben hagyja Sabert, akármi is van.
Ez teljesen nem így van. Emiya meg akarta ölni Saber-t , vesztett, ő is grál alá került -> védi a bejáratot.
Az eredeti valamiben más, a harcok egymás után folynak le és nem párhuzamosan. Szerelmi szál pedig egyáltalán nincs eredeti sztori szerint és itt sem volt vészes. A srác üres egy szót nem gondol mivel az a játékos feladata, nem tudnak hírtelen mögé egy karaktert írni amikor ez nem egy önálló anime hanem egy promó egy mobil címnek.
Motiváció történet terén: Első "Order" a kilencből és ez a tutorial és a legrövidebb ( Babylonia minimum 3 darab ilyen OVA-t ölelne fel) , még csak nem mondható igazi kezdetlen,
és a karakterek nagy része be sincs mutatva. A teljes első sztori aminek december 31. lett vége elég vaskos, szerintem egy könyv simán kiférne belőle.mert még nem idéztek meg több lelket sem Szerelmi szálra tekintve: Kapcsolat hamar "fejlődött" és sokat, nyilván az anime nem ölelt fel minden de szimpla servan-master kapcsolat van köztük alapvetően. Egy kis Fate route féle Rin + Shirou kapcsolat beütéssel ami általános vonzalmon és ugyan annyi tiszteleten alapul, de szerelem nem lesz belőle.
Lay-Duce nem a legjobb stúdió és nem is végzett teljesen jó munkát de tök oké volt. Én remélem lesz még belőle, főleg a Camelot-alt fejezet érdekelne.
-
renji00
aktív tag
válasz Mister_X #37530 üzenetére
Jó volt az pedig.
Mash és MC között nincs szerelmi szál. Az MC csaj kelett volna hogy legyen. Gudako sokkal jobb . :/ Nem egy univerzumban játszódik a FSN szállal , más logika alapján épül fel. Nasu írta a történetet és a First Order csak egy a kilencből, a történet igazából nem is létezik a 2. order kezdetéig. A "gonosz" csávó Lev már csak egyszer szerepel First Order után. Nem lesz több rész , ez egy promóciós OVA volt. - jelen állás szerint és így is volt meghírdetve -
-
renji00
aktív tag
válasz kristof123 #37291 üzenetére
-
renji00
aktív tag
válasz tDr1v3r #37046 üzenetére
Egy jó adaptáció egy bizonyos pontig amiután egy turmix az egész és elég szar részek jönnek.. aztán a befejezésre megint visszatér a helyes útra... Inkább vághattak volna a részek számán és akkor nem kell kitölteni a hiányzó helyeket.
A Fate route a legrövidebb De összességében különösebb bajom nekem nincs vele.
Ha megtetszenek (és meg fognak. ) és a Tsukihime-re vetnéd magad , akkor az anime előtt vagy után irány vagy a VN vagy a Manga. Kérlek.
-
renji00
aktív tag
válasz bandiras2 #37039 üzenetére
Tsukihime -> Inkább olvassa el a mangát, nem hosszú. Az anime inkább hasonlít egy comiket fanfiction-re.
Illetve csak a Tsukihime nem elég önmagában. -> Melty Blood. A manga megteszi ebből is, nem kell a verekedős játékkal "szenvedni".De ha már Nasunál tartunk
Extra
Apocrypta
Strange Fake
Mahoyo
Hollow Ataraxia
etc.Tényleg Mister_X a PSVITA csomagodat eladtad? Mi lebeszéltünk egy Fate-t , de mire rendeztem a dolgaim és lett pénzem is a hirdetés eltűnt. :/
-
renji00
aktív tag
válasz Darth_Revan #37035 üzenetére
Nagyon remélem hogy Kizumonogatari módjára a három Heaven's Feel film is nagyjából 1 év alatt kerül ki a közönségnek.
Ráadásul Fate/Extra animét is kapunk jövőre, ami nem kicsit hype.
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #36948 üzenetére
Ram.
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #36885 üzenetére
-
renji00
aktív tag
válasz exabit #36348 üzenetére
Jojo's Bizarre Adventures 1. évad 2. arc - aminek a neve "Battle Tendency"
A barna hajú neve Joseph Joestar
a szőke hajú neve Rudol von StroheimAz adott leírásodból.
Bár a színekre JoJo esetében nem lehet hagyatkozni, mert minden kameraállásból más színezése van a karaktereknek.
Megjegyzés képpen az anime nem "kezdőknek" való.Szerk: Szőke hajjal kapcsolatban.
1. évadból:
Dio Brando
Rudol von Stroheim
Caesar Anthonio Zeppeli[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
-
renji00
aktív tag
Nem tudom mennyire ismeritek az Overwatchot, de ez hatalmas.
-
renji00
aktív tag
válasz Synthwave #35887 üzenetére
Digital Manga's PeCChi Imprint Launches Kickstarter for Kodomo no Jikan Manga
a Kickstarter campaign to publish Kaworu Watashiya's Kodomo no Jikan ~ A Child's Time manga in English. The campaign is seeking to raise US$157,000 by July 5 in order to release the 13-volume series in five omnibus volumes, and the additional volume "Houkago" (After School).
Source: ANN
-
renji00
aktív tag
5pb. has announced a game based on the Plastic Memories TV anime that ended in June 2015.
-
renji00
aktív tag
válasz Totheground #35713 üzenetére
Te jó ég. Remélem az anime folytatódik.
-
renji00
aktív tag
-
renji00
aktív tag
Producer, Straight Edge founder, and former Dengeki Bunko Editor-in-Chief Kazuma Miki posted on his official Twitter account on Monday regarding the possibility of a third season of the A Certain Magical Index anime. He writes:
"Please understand that this is an unofficial statement. I am always receiving everyone's passionate opinions on this. Index anime [season 3] is plausible, so please wait!!"
Álmodom?
-
renji00
aktív tag
válasz unclefucka #35611 üzenetére
Szinte hallom az összetört szíveket az utolsó mondatodat olvasván.
(#35613) Gertrius :
-
renji00
aktív tag
Befejeztem a második Fairy Tail évadot is. Nem is tudom legutóbb mi volt még ennyire élvezetes. Az első pár rész után az animáció is teljesen helyre jött, bár teljesen más stílust vett fel mint az első. Annyi kritizálni valóm van, hogy a karakterek haja valamiért fakó, mintha hipózták volna őket. :/
Kérem a folytatást.
-
renji00
aktív tag
-
renji00
aktív tag
School Idol Days. Nem semmi mit raknak össze páran.
-
renji00
aktív tag
Befezejtem a Fairy Tail elso évadját és nem hittem volna, hogy shonenen ennyire jól fogok szórakozni még valaha. Annyira élveztem, mint amikor először kezdtem bele Bleach-be és akkor az még
szólt, meg a Soul Society harcokról.Rukia megmentéséről Mivel elég nagy cliffhanger az első széria vége és nem tudtam kordában tartani az izgatottságomat belenéztem a következőbe. Az első két részben néha teljesen pocsék a rajzolás és az animáció is. Ez csak az első részekben ilyen, vagy tartósan marad?
BD változatot nem találtam sehol, esetleg ha valaki mutatna egy forrást, megköszönném. -
renji00
aktív tag
AZT A BÜDÖS!!! Most táncolok örömömben!!
Fate/stay night Heaven's Feel Film Project Is Trilogy Starting in 2017!
De ez még semmi!
Fate/Extra Game Gets TV Anime in 2017!
- Studio Shaft[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
válasz Archanon #35481 üzenetére
Mal 7.5. Én 8-t adtam rá, játszottam a játékot és nagyon szerettem. Szerintem adaptációnak sem rossz, de maga az egész is élvezetes volt.
Más: Le sem esett, hogy ma van Mondocon. Elég érdekes időpontra tették, tavaly áprilisban teljesen jó idő volt, most meg kabátot is fel kellett vennem reggel. Elég kiábrándító hogy csak kétnapos jegyet lehet venni, holnap ki tudnék jutni, de 3700 forintért? Naah.
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #35474 üzenetére
Egyfajta "Service"
-
renji00
aktív tag
"Love Live! 'Final' Concert Ticket Auctioned for 430,010 yen"
El kell ismerni, ez már igazi elkötelezettség. Ha lenne ennyi felesleges pénzem..
-
renji00
aktív tag
Sok áradozás után elkezdtem a Fairy Tail-t. Kiváncsi leszek hogy meddig bírom, de az első 22 rész után egész pofás és nem kell leszenvednem a részeket, mint a One Piece esetében.
Meg az is segít a dolgon hogy itt nem 700 rész van és tetszik a karakter dizájn.
Viszont már most tele van az egész "plot armor"-ral , a csaták pedig alig pár mozdulatokból álnak. Mindenki lenyomja a saját cast animációját, mint egy régimódi jrpg-ben és aki többet sebez nyer. -
renji00
aktív tag
válasz Totheground #35331 üzenetére
Jap girls, you nailed it again. Angélique!
-
renji00
aktív tag
válasz Archanon #35297 üzenetére
Végeztem a Mawaru Penguindrummal. Nekem nagyon átjött az egész, nem volt kiszámítható és végig fenn tudta tartani az érdeklődésem. Külön tetszett, hogy pár részenként olyan volt , mintha egy teljesen más animét néznék, mikor a különböző mellékszereplők problémáival foglalkoznak. Talán a végével kapcsolatban annyit kritizálnék, hogy túl tömény volt a vége, nyújthatták volna egy kicsit
Nagyon sajnálom a MAL pontozási rendszerén, hogy tört pontokat nem lehet adni egy animének. 9.5/10, meg Ringo és Himari kivételével a többi karaktert is megmutathatták volna, hogy milyen változások lettek a karakterek életeiben a srácok eltűnése után. (#35327) Darth_RevanHatalmas.
[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
Mawaru Penguindrumról egy gyors véleményt írna nekem valaki?
Megnéztem négy részt és nagyon eteti magát az egész, de egyszerűen nem tudom megmondani mi. (Azt arton kívü.) Seizon Senryaku! -
renji00
aktív tag
válasz Darth_Revan #35288 üzenetére
Pont a hétvégén néztem meg én is, totális agyatlanság. Szerintem elkezdem a mangát.
OVA sajnos még nincs feliratosan.Szerk: Pár perce felkerült a feliratozott verzió is és kijött a Date A Live movie felíratos verziója is.
[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #35238 üzenetére
Adaptálhatnák a College meg High School mangákat is. :/
-
renji00
aktív tag
válasz Totheground #35147 üzenetére
Megnéztem, imádom minden pillanatát, hol a többi?
-
renji00
aktív tag
-
renji00
aktív tag
válasz Totheground #35173 üzenetére
Wow, nem rossz és a játék is jól néz ki. Simán azt hittem volna, hogy egy PS4 címről van szó.
-
renji00
aktív tag
válasz LeventeV #35169 üzenetére
"KanColle Arcade's Rare Haruna Card Gets 84,000-yen Bid
Other Kantai Collection Arcade cards are also up for auction for prices ranging from 800 yen (Sendai) to 15,000 yen (Yūdachi). Holographic cards are pulling larger numbers. A holographic Kirishima and Kaga are also up for auction for 60,000 (US$535) and 70,000 yen (US$624)."
Nem semmi. Amikor teljesítesz a játékon belül akkor az dob neked egy ilyen kártyát, vagy hogy működik ez? Néztem videót japó arcade játékokról és kegyetlen jókra lehet találni. Itthon meg azt az egyet is bezárták amit ismerek, mondjuk jónak nem volt a legjobb.
-
renji00
aktív tag
válasz Totheground #35147 üzenetére
Luise nekem sem a kedvencem, de Shana nem nagyon esik az agresszív közé, sőt az egyik legjobb.
De a top akkor is, hands down :Innou battle-t még nem láttam.
-
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #35045 üzenetére
Birkózás.
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #35043 üzenetére
Biológia és fizikai erőhatások.
-
renji00
aktív tag
válasz Totheground #35035 üzenetére
Én két éve általános iskolás lányokat korrepetálok...
-
renji00
aktív tag
Már érzem a "fcin weeb" beszólásokat.
Itt[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
-
renji00
aktív tag
válasz Synthwave #34994 üzenetére
Ha a bd verziókra gondolsz akkor igen azokat néztem. :p
Nem biztos, hogy letöltöm. Több mangával is tartozom magamnak. Itt csücsül a polcon az Evangelion , leszedtem még a Medaka Boxot , Singetsutan Tsukihimet, és havi részeit olvasom az Akame ga Killnek és a Tokyo ESPnek. Minden esetre szerintem mentem a címet és ha kedvet kapok hozzá 1 böködésre letölthetem.
-
renji00
aktív tag
[oWn]f4te Megnéztem az egészet! Meglepően tartalmas és kellemes volt, de a mangát nem hinném hogy előveszem. Ha kérhetem akkor bedarálsz nekem egy kis sztorit a spoiler fül alá?
[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #34952 üzenetére
Ugyan, Yosuga no Sora-ban van jobb jelenet is ennél. Amúgy adásban leadták az összes részt?
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #34933 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az isten ez a fültisztítási láz... Nagyon fura. Ha még purrogna meg nyögne a fülembe, esetleg nyalogatna , akkor semmi probléma nem lenne. Milyen dzsuvásnak kellene lennie a fülemnek ahoz, hogy 10-10 percig turkáljon benne? De az ötlet kreatív.
-
renji00
aktív tag
válasz Máté94 #34926 üzenetére
Casual! Pedig most jó cuccot hoztam nektek: Neko girl ASMR Megvan a legújabb új addikcióm.
-
renji00
aktív tag
válasz Synthwave #34900 üzenetére
Hallucinogens: WTF? A sok testépítő Arnold karúra húzza a kislányokat. Legalább legyünk már életszerűek és átlag emberekkel ábrázolják. Na de már tényleg kicsit sok.
Amúgy bármi kiborítót elém dobhatsz én megnézem.Otome dori volt eddig a leggusztustalanabb számomra. Euphoria, meg más alatt semmi bajom nem volt. De, fujj.. Otome dori fujjj. (#34910) Máté94 Illya az enyém,ha nem akarsz háborúzni keress mást.
Szerk: Eközben rápillantottam a telefonomra és kaptam az értesítést az új Akame ga Kill chapterről. Ez egy gyönyörű nap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla