- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0dg3cc
tag
válasz
AMD Power #639 üzenetére
hat melo es kesz nem olyan nagy szam, viszont most lehet tulorazni es megszedhetem magam. meg oszinten szolva szenne rohogom magam egesz nap a fekakkal. negyon jo humoruk van es jofejek. ma egy irani csokaval dolgoztam de majdbesz*rtam a rohogestol, birom ezt a ''multikulti''-t
de masreszt sztem az angolok ezzel a bevandorlasi polotikaval sajat orszagukat assak ala. 20-30 ev mulva kissebsegben lesznek a sajat hazajukban (nezd meg londont szinte nem is talalkozol angol emberrel az utcan)
amugy meg enis azt tapasztalom hogy.. hogy is mondjam az angolok eleg egyszeruek mint a ''facsipesz'' ahogy haverom mondanaegy elelmes magyar barmit elerhet ha jo otletei vannak
egyszeruen beszoritjak sajat maguk a korlataik koze, kreativitas ohne...de nem bantom oket mert azert csak itt elek, de nagyon nem keveredek veluk nem az en vilagom az amiben ok elnek agyilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest