- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
AMD Power #630 üzenetére
Csalodni azt fogsz. De ezt inkabb buzditasnak vedd es ne torj le miatta.
A kiprobalas meg egy olyan dolgo hogy ertelme az van, de rajtad mulik hogy mennyi. A helyedben a kornyek felterkepezesevel kezdenem. Esetleg bemehetsz rpobakeppen par itteni ugynokseghez is hogy munkat keresel.
A lenyeg hogy ha kiprobalod akkor nehogy abbol indulj ki amit vegeredmenykent fogsz kapni. Szal a legfontosabb a kitartas. Amugy szamomra ez volt a legnagyobb tanulsag eddig. Ennyiszer mint idekint meg soha nem gorcsoltem egyetlen dolgon. Igazabol egy ido utan mar nem is ugy kezeltem hogy ''akkor is kitartok'', inkabb az eletformamma valt hogy itt igy mennek a dolgok. Aki nem szivos, avagy nem kepes kitartani az hazamegy. Eddig ugy vettem eszre hogy aki honapnal tovabb marad az mar tudja hogy mi a dorges es nem akad fenn azon hogy elkuldik innen-onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest