- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Firefox
- Adobe Photoshop
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #35340 üzenetére
Nálunk épp az ellenkezője, azt látom, hogy akik nyugdíjba mennek, azok 20-30 éve a cégnél voltak. Viszont a belső mozgás rémálom, már 3 hónapja várunk ketten is a HR-re, hogy véglegesítsék az új pozíciónkat. Másfél éve vásárolták fel a cégünket, azóta többen mondták, hogy kellünk nekik, de még mindig csak várunk, a beolvadás miatt a munkánk 90%-a mostanra átkerült másokhoz.
Tavaly volt egy két körös belső interjúm is egy másikra, az is kb. 3 hónapig tartott mire kaptam választ, végül egy külsőst vettek fel. Amikor rákérdeztem csak pozitív visszajelzést kaptam. Csak néztem, hogy senkinek nem volt baja velem, nem értetettem miért vettek fel mást. Újabb 3-4 hónap után tudtam csak meg, hogy azért, mert túl jónak tartottak arra és egy másik helyre képzeltek el. Ez is csak a menedzserem nyomása által derült ki, közvetlenül nekem semmit nem mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest