Hirdetés
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz royalka #110875 üzenetére
Nagyon bizonytalan a működésük, de tégy ezzel egy próbát: ExaGear Strategies
Videó hozzá: [link][ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
jurzsolt
tag
válasz royalka #80313 üzenetére
Ha jól értelmeztem kérdésed, ezt keresheted, már használtam, jól működik.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.bizo.rotate&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Drotate+video+fx&pcampaignid=APPU_1_JjitVZmpAsW7sQHQnruwAg
Telefonról vagyok
-
válasz royalka #76925 üzenetére
Attól függ, hogy a fejlesztő/forgalmazó hol található. Ha EU-s cég, akkor a végleges árat látod, ha EU-n kívüli, akkor szinte biztos, hogy jön még rá áfa. Ezen kívül a playen lehetőség van regionális árazásra, vagyis lehet, hogy nem ugyanazt az árat látod különböző IP címeken, ill. bejelentkezve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
air
nagyúr
válasz royalka #72450 üzenetére
Az "alap google fényképező" alatt a gyártó által telepített vackot érted, és nem tudod, hogy annak semmi köze a Google-hoz, vagy a Google Camera alkalmazást, ami nem alap egyik romban sem, - vagy esetleg talán valamelyik Nexusban igen - kizárólag 4.4-től felfelé kompatibilis, és tud panorámaképet készíteni?
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz royalka #68334 üzenetére
A funkció neve BLN (Back Light Notifier). Nagyon jó dolog, ha nincs notiled. Egy app önmagában kevés hozzá. Kerneltámogatást is igényel, az meg készülékspecifikus. SGS2 -höz több custom kernel is tudta ezt a ficsőrt (nem is értem, hogy a Samu miért nem építette be alapból). Szóval a telód típusa szerint keresgélj!
-
beg
veterán
válasz royalka #65491 üzenetére
WidgetLocker Lockscreen de van még kismillió hasonló.
Amúgy a főzött romoknál általában nincs szükség rá, egyből kitehető a zooper meg más egyéb widget (chronus) lockscreenre.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dottore
addikt
válasz royalka #59444 üzenetére
Ezen az oldalon addig kattintgass a találatok között, amíg nem találsz olyat amit szeretnél. Az a jó, hogy vannak képek is és így sokkal hatékonyabb mint kérdezgetni.
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz royalka #58810 üzenetére
Nálam a Light Manager prímán tette a dolgát, amíg használtam ilyen led alkalmazásokat.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz royalka #46439 üzenetére
Van is, meg nincs is. Tudomásom szerint néhány régi alkalmazást sikerült működésre bírni emulátorral, de kidolgozott, natív futtatási környezet MÉG nincs. Van egy Wine nevű alkalmazás, ami Linux alatti futtatást tesz lehetővé. Leginkább portable alkalmazások futtathatók vele. Vannak kezdeti eredmények ARM Android alatt is, de ez messze nem egy általános használatra alkalmas állapot.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
atillaahun
veterán
-
-
törölt tag
válasz royalka #37326 üzenetére
Én nem savaztalak, egyáltalán nem tartom meglepőnek. A necces pont nem a másik droid, mint beviteli eszköz, hiszen az teljesen általános dolog. Csak el kell egy kicsit vonatkoztatni az Androidot a telóktól, taboktól és mindjárt értelmet nyer a dolog. Pl. Android miniPC. A necces pont a kékfog. Pontosabban a kékfog telóval, mert van gyro -s, tapipados beviteli eszköz, ami kékfoggal kommunikál. Pl. iPazzPort.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz royalka #20612 üzenetére
Software Data Cable QR kód és NFC nélküli használathoz.
Elég egy wifi hotspot-ot létrehozni vagy csatlakozni hozzá appon belül! -
MurdR
veterán
válasz royalka #19579 üzenetére
Asszem az S2 Permission nevű progival tudod megnézni hogy mi ébresztgeti a telót, de a használatához nem értek. Ahogy így hirtelenjében feltelepítettem múltkor, talán a processeket logolja ami ébreszti a képernyőt.
Amúgy attól hogy az ki van kapcsolva, még sok minden mozgathatja. Pl 1000ből az egyik az is lehet, hogy megnézi van e új szoft. És ez csak egy porszemnyi nűvelet, erre is kell adatforgalom.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
petipetya
nagyúr
válasz royalka #19463 üzenetére
Root és/vagy főzött rom esetén biztosan, de ha csak ez kell, akkor nem éri meg a ráfordított időt. Sokkal egyszerűbb, ha feltelepíted az ExDialer-t és bepipálod a beállítások / haladó / memóriában tartás menüpontot (a hardveres gyorsítás viszont ne legyen aktív).
"nincs rá lezsóidő"
-
dokee78
félisten
-
-
petipetya
nagyúr
válasz royalka #17152 üzenetére
Erre gondolsz? telefonguru cikk
Még sehol sem láttam a linket, de ha lesz akkor úgyis beteszi majd valaki ide.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz royalka #16888 üzenetére
Go!Chat For Facebook-ra nézz rá.
-
-
addikt
válasz royalka #14100 üzenetére
Nekem erre tökéletesen megfelel a DND Call Blocker, magyar verzió: DND Call Blocker Hu.apk
Egyszerű, kis memóriát igényel, eddig még mindig működött.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
asdasdasd
tag
-
xSide
őstag
válasz royalka #5543 üzenetére
Ez szerintetek mire lehet jó Opera Mobile verziónál?
URL-hez:
opera:configSzűkítéshez:
RAMTalálatoknál:
Automatic RAM Cache (pipa ki)Illetve akinek kissé akadozik a görgetés keressen SMOOTH szóra és pipálja be, ha a betűméret nagy/kics FONT (nàlam 16/14 125% nagyitásnál), gondoltam szűk a cache tároló sd-n és erre is rákeresve disk CACHE 1024 javitva 2048-ra érezhetően jobban teljesít...
-
quailstorm
nagyúr
válasz royalka #5531 üzenetére
Jól értem hogy az a problémád hogy több alkalmazással dolgozol, váltogatod őket, és mire váltasz, totál bezárja a rendszer, és lehet elölről betölteni? Erre nincs más megoldás mint platform, vagy generációváltás. Sajnos kicsiny Ace-ed nem bír huzamosabb ideig háttérben tartani semmit. Egyrészt elfogy a RAM, másrészt a CPU idő-re igényes alkalmazások azonnal leállítanak minden mást. Ez az android. 1GB RAMMAL, cortex-a9 már alighanem tudná amire szükséged lenne, de az olyan 80k-nál kezdődik...
Szóval nem tudod erőszakkal a memóriában tartani az appokat, és ez így van jól. Különben összeomlások lennének a RAMhiány miatt. -
twine
veterán
válasz royalka #4011 üzenetére
...ha nem ragaszkodsz a gyári tárcsázódhoz dobd fel az exDialert...az is tudja a jobbra húzom hívás, balra húzom sms opciót
Rég nem használtam, de régebben tök jó kis tárcsázó volt(faja skinek,hibamentes működés),,,,nem hiszem, hogy romlott volna azóta
Üdv[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
törölt tag
válasz royalka #3531 üzenetére
Neutron Music Player-t érdemes még megkukkantani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest