Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz V.Stryker #172710 üzenetére
CapCut [link]
Videóból is tud zenét kinyerni, több sávon lehet vele dolgozni.
Természetesen a YouTube-ról neked kell leszedni a zenét, de erre is sok megoldás van.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz nincsnév007 #171616 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Nekem folyamatosan megfelelő időpontban mondja, hogy merre.
Nézd át a Google navigációs beállításokat.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz nincsnév007 #171606 üzenetére
Szia! Pont tegnap töltöttem le egy térképet, nekem simán működik internet nélkül is a hang alapú irányítás, pedig egy nevesincs eszközről van szó.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz gyuri81 #169019 üzenetére
Ha valakinek bejön a gesztus vezérlés (oldalról simogatni a kijelzőt), akkor remek lehetőség gyorsan és kényelmesen elindítani alkalmazásokat. Sony telómnál találkoztam először ezzel a lehetőséggel, de nagyon béna volt. Nem is használtam. Viszont ez a One Hand Operation [link] sokkal jobb, és rendkívül jól testreszabható. Először féltem, hogy a Nova Luncherrel nem fog együtt működni, de szerencsére nem zavarják egymást.
Kérdésedre válaszolva, gyakran használt alkalmazásokat indítok vele, de nagyon sok lehetőség van, nem is tudom mindent, hogy mire való.
Van magyar nyelv támogatás! Kell egy kis idő még beálltja az ember az igényeire.
Most biztosan felteszed magadnak a kérdést, hogy minek, amikor van widget, ikon pont erre a célra. Nem szeretem telepakolni a kijelzőt teljesen, ez egy pusz lehetőség, kényelmes és gyors.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zolikaDB #168691 üzenetére
Szia!
Valamikor ezzel az alkalmazással szerkesztettem a csengőhangot, akkor nekem tetszett nagyon.
Google Playről tudod letölteni [link] mp3vágó, de sok alternatív megoldás található a Playen.
-
addikt
válasz Foose #168568 üzenetére
Nekem nem volt vele semmi problémám eddig Samsung Galaxy S23 U-val, azt irja a frissítési infóba, hogy az android 14-hez igazították, ill.kisebb hibáit javiították.
-
addikt
-
addikt
válasz WhiteWalker #166533 üzenetére
Nem tudom, hogy min múlik, de nekem a YouTube (prémium) és a YouTube Vanced alkalmazásba is müködik ez a funkció.
Lehet, hogy ROM és telefon függő? 🤔-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz efi99 #164454 üzenetére
Na ma szembesültem én is ezzel az áprilisi Cube ACR frissítés problémával, ritkán van szükségem rá, de jó ha működik.
Az általad linkelt oldal segítségével sikerült újra működésre bírni, amit meg is köszönök! 😊
Egyébként pofon egyszerű, nem kell semmi bonyolult mókolást csinálni. Az előző alkalmazásra frissített, minden beállítás megmaradt.
Az oldalon nagyon szájba rágósan le is van írva.
Ha valaki hasonlóan járt, akkor működő megoldás. 😁-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
addikt
válasz lindermen #155257 üzenetére
Szia! Hanyas android használsz? Szerintem erre fölösleges plusz alkalmazás, android 11-en látható a beállításokba, ill. felső sávban is.
De lehet, hogy telefon specifikus. 🤔
-
addikt
-
addikt
válasz Nikaré #153537 üzenetére
Windows Paint nem használok, de gondolom, hogy mobilra kellene egy hasonló alkalmazás.
[link] PicsArt
Ez biztos tudja ill. sokkal többet is. Használatát először tanulni kell, mert nagyon sokoldalú. Olyan mint a PC az Adobe Photoshop.
Egy dolog miatt nem fog tetszeni, hogy a linkelt verzió előfizetéses.
Én még egy régebbi verziót használok, egyik legjobb alkalmazásom. 😜
Jobbra fent van a szín mintavételező. 😜
[link]
Készítettem egy rövid videót.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Somatom #151631 üzenetére
Lehetséges, de a Sony galéria alkalmazás nekem helyesen rakja idősorrendbe a fotókat, több év képei, több telefonnal lett készítve. SD kártya cserekor PC-én Total Commanderrel, szoktam, telón ES File Expolerrel, mostanában meg MiXplorerrel, de nem vettem észre, hogy felülírja a fájl információs részét.
Ettől függetlenül nem vitatom, de gáz, ha egy fájl kezelő a másoláskor átírja a fotó készítése időpontját. Én inkább arra gondolok, hogy a képnézegető alkalmazás a fájl mozgatásának az időpontját veszi alapul, ekkor lehet ilyen probléma.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz KisTücsök #151629 üzenetére
Szerintem egy normális galéria program a fotókat exif információk alapján tudja idősorrendben rendezni. Nem hinném, hogy ehez külön alkalmazás kellene.
-
addikt
válasz HoTaZo #150245 üzenetére
Böngészőből elindítasz egy YouTube videót, majd jobb sarok, három pötty, megosztás, itt a felugró menüben kell megkeresned a VLC Play with V... ikont. Másodszorra keresned se kell automatikusan felajánlja.
Ajánlom, hogy először a VLC-ben engedélyezd a kép a képben funkciót.
Egy kis negatívum, hogy Chrome-ból nem tudom elindítani, de Opera böngészőből simán működik.
Nagyon rég használtam VLC-t, még android hőskorában, valami codek probléma miatt, váltottam MX Playerre akkor, azóta is megbízható, de kíváncsiságból telepítettem újra, tetszik!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz HoTaZo #150237 üzenetére
Gondolom, akkor válogatós a Vanced.
Szerencsére nekem a Sonyval nem volt még ilyen jellegű problémám, pedig évek óta ezt használom.csipuka: ezért szeretem az androidot, mert van rá több lehetséges megoldás is!
-
addikt
válasz HoTaZo #150221 üzenetére
"Folyt...
A YTMusic eggyel korábbi verziójának telepítésével megfelelően működik, kép a képben funkcióval.
Viszont most a videó lejátszó buggyant meg , ha a kuka melletti ikonnal indítom el, akkor csak karikázik, ha a lenti ikonnal, akkor elindul, de a kép a képben funkció nem működik, pedig be van állítva.
Javaslat?"
Nálam pont fordítva van, a YTMusiknak nincs kép a képben funkció. YTVanced működik normálisan. Nem lehet, hogy összetéveszted? Azt sem értem, hogy mért a Manager alkalmazásból indítod. Mind a két lejátszónak van külön ikonja, ami elég mutatós is. Először nem is értettem, hogy kuka mellől indítod, ill. lentről. Ez a lenti egy linkre visz ami a YTVancedet mutatja be.
Android 11 rendszerbe a különleges alkalmazások-hozzáférések, kép a képben menüben is lehet szabályozni, de ha itt ki lenne kapcsolva ez a funkció, akkor a Vanced beállításokban inaktív volna ez a lehetőség.
Sajnos nem tudok segíteni, én helyedbe letörölném az összes Vanced alkalmazást és újra telepíteném a telót ki-be kapcsolás után. Lehet, hogy az is segítene, ha a gyári YouTubét letiltanád, nekem most nem okoz zavart, de régebben emlékszem, hogy melegen ajánlották, hogy a kettő nem fusson együtt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz HoTaZo #150216 üzenetére
YTMusicot nem használom, de ugyan itt ajánlom figyelmedbe a csúsztatási beállítások funkciót! A kijelzőn fektetett módban kényelmi beállítás, a kijelzőn lehet az ujjaddal hangerőt és fényerőt állítani.
-
-
addikt
válasz HoTaZo #150204 üzenetére
A linkelt kép alapján nem ártana frissíteni az alkalmazásokat!
A Vanced beállításokban, hirdetési beállítások, általános elrendezés hirdetések eltávolítása be van kapcsolva?
[kép]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz minimumgame #150180 üzenetére
"A messenger értesítés hangot miért nem lehet kikapcsolni sehol ? Hiába csendes, és hiába alkalmazáson belüli hangok kikapcsolva, mégis ad hangot.
Valamint chat fejek miért nincsenek ? (S20 Ultra, Android 11)"-Lehet, hogy eszköz specifikus, nálam rendben működik Xperia 1.
Időzíteni lehet az értesítés kikapcsolását! Messenger beállítások, értesítés és hangok, bekapcsolva, ha ki akarod kapcsolni, akkor itt jön fel egy időzítő panel.
Ennek az a szépség hibája, hogy nem kapsz értesítést se.
Ha azt szeretnéd, hogy csak néma legyen, akkor kell szerkeszteni egy néma értesítési hangot, majd azt kell beállítani.
-Beállításokban a buborékok opciót keresd, itt tudod beállítani! Illetve amikor az értesítési sávban megjelenik az üzenet, akkor a jobb alsó sarokban van egy kis négyzet befelé mutató nyíllal, itt tudod kihúzni az kijelzőre (asztalra). Annyival tud többet, hogy személyre lehet szabni, hogy ki kapjon chat fejet.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Bozek #149554 üzenetére
Nem érdekel annyira a fotózás, egyébként nem garancia a RAW kiterjesztés semmire. Profiknak való, akinek van ideje utómunkára. Átlag felhasználó emlékképnek ill. facebook megosztásra használja a gyári kamera algoritmust.
-
addikt
válasz bozsozso #149547 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy az utólag telepített fotó alkalmazás még olyan minőséget sem képvisel, mint a gyári. Most mi a fontos a képek fájl neve, vagy a képminőség?
Egyébként nem egyszerűbb az elkészült képeket átnevezni? Csak egy sokoldalú fájlkezelő kell hozzá, pl. MiXplorer, ezzel az alkalmazással még az exif információt is olvashatod.A kérdésedre a válsz, ha jól emlékszem, akkor az Open Camera alkalmazás tudta ezt a funkciót.
-
addikt
válasz 1976ramones #149470 üzenetére
-
addikt
válasz petymeg #149408 üzenetére
Persze, szerintem a legtöbb képnézegető alkalmazás tudja. Nekem a saját Sony album, a Google fotók, ill. a MiXplorer tudja. Tükrözd át a tévére a teló kijelzőjé és itndítsd el a diavetítés. 😊
A megnézni kívánt képeket másold egy mappába! Onnét indítsd![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz lomposfarkas #148678 üzenetére
Milyen android van a telódon? Alkalmazás beállításokban nézted?
[kép]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Jumbozorz #148531 üzenetére
Nem találtam az Google Playben, de ettől függetlenül lehet. Nekem Sony Android 10-ben benne van alapból ez a lehetőség. Nem hinném, hogy márka specifikus. Szoktam használni, jó dolog.
Melyik Android verziót használod?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
addikt
válasz Viktor0610 #148396 üzenetére
Biztonsági okból nem engedte saját készülék menteni az oldal képét, ezért egy másik telóval lefényképeztem. Elég gyenge lett a kép ezért egy kicsit szerkesztettem rajta. De a lényeg látható!
Kerestem az interneten hasonló hiba kódot, de nem tudtam meg sokkal többet.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Találkozott már valaki hasonló hiba üzenettel OR-PMSA-35?
Google Playről szeretem volna megvásárolni a Weather Clock Widget alkalmazást, de nem tudtam.
A Google Play alkalmazás tárhely és gyorsítótár ürítése meg volt, bankkártya adatai, törlése újra regisztrációja megtörtént. Eddig nem volt semmi gondom alkalmazás vásárlásakor, egy pár napja jött elő. Számítógépről sikerült a vásárlás, csak zavar, hogy mi lehet a mobilos alkalmazással.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
-
addikt
válasz kaisers #147861 üzenetére
Ha, nincs engedélyezve a fejlesztői mód, akkor a beállitásokban a telefon részben a buildszámot tapizzad addig még fel nem oldja, (kb. 7 szer kell). Ezután már látni fogod a beállítási lehetőségek között a fejlesztői módot. Itt keresd a sötét mód engedélyezését.
[link][ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kalapacsolok #147353 üzenetére
Beállítások, megjelenítés opcióban nincs ilyen?
Lehet, hogy márka függő, de úgy gondolom, alap android lehetőség. Nova launcherrel ki lehet tenni parancs ikont.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabi__memo #147123 üzenetére
Pl. ilyen kis animációkat [link] , szeretem az egyedi dolgokat. Ezzel viccelem meg a haverokat. 😜
-
addikt
válasz Dr.NX #147119 üzenetére
Gondolom van most épp elég gondjuk, hogy törölték a Google Playről az alkalmazásukat. Biztos van oka, ezért nincs is bizodalmam hozzá, de valami hasonló tudású alkalmazás jó lenne. 😜
-
addikt
Ma törölték a MugLife [link] alkalmazást a Google Playről, az a legkisebb gondom, hogy az előfizetésem is ugrott, de nem találok hasonló alkalmazást.
Van valakinek javaslata hasonló tudású alkalmazásra? Előre is köszönöm!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz tknof1871 #146573 üzenetére
Az első képen látható, hogy vágólapra került a szöveg, onnantól kezdve szöveg fájlként tudod szerkeszteni beillesztés után. Úgy formázod ahogy tetszik. 😊
Ahogy írtam egyszerű szöveges feladatokra jó jöhet, de könyveket nem fogsz tudni másolni vele, úgy hogy kész dokumentum fájl legyen.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Fr@nkieWilde #145653 üzenetére
Na annyiban helyesbítenék, hogy a fájlkezelőböl tudom elindítani bármelyik zenelejátszót, PowerAMP, Musicolet, Sony zene. Egy gond van, csak a kijelölt számot indítja el.
PowerAMP be lehet állítani, hogy külsőt is lásson.
[kép]
De még mindig azt tanácsolnám, hogy másold fel a zenéket a készülékekre.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Fr@nkieWilde #145647 üzenetére
Ha a készüléked támogatja az OTG kapcsolatot akkor igen. Fájlkezelőből el tudtam mindegyik zenelejátszómmal indítani a zeneszámokat. A Jet Audiót nem ismerem, a beállításokban engedélyezni kellene a külső memóriát, gondolom pendrive.
De mért nem másolod be a kívánt zenét a telefonra?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz g_g_g #145199 üzenetére
Kipróbáltam, valóban ígéretes alternatíva!
Nekem az nem tetszik, hogy Messengerbe nem tudom megnézni egy személynél, hogy milyen fájlokat küldtem el régebben. Ezt sokszor használom ezt az előzmény funcikót, de egyébként tényleg ügyes.Nova Luncherrel biztosan meg lehet változtatni az ikon képét és nevét, kipróbáltam.
[kép][ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Csabex #144380 üzenetére
Sokszor felvetődött már ez a gond, sajnos android 10 nem fogsz rendszergazda jog nélkül találni.
Én ezt használom helyette, nem olyan tökéletes, de még ezt lehet legjobban használni. Ha megnyerte tetszésedet és letöltöd, beállításokkal érdemes próbálkozni! Nekem majdnem olyan mint az ACR.
[link][ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz gyuribácsi88 #142410 üzenetére
Pont fordítva kellene működnie. Teszteld a közelségérzékelőt.
-
addikt
válasz zhata #142352 üzenetére
A Cube ACR beállításokban próbáltad már, hogy más forrást adsz neki?
Sony Xperia 1-en ( android 10 ) nekem majdnem tökéletes.
Nekem ebben az üzemmódban működik legjobban.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz elder troll #142036 üzenetére
Ha nem akarsz ROM-ot váltani, akkor egy próbát megér!
[link] Google Play Cube ACR
Sony Xperia 1 készüléken sikerült jó belőni. Nem olyan tökéletes mint a régi beépített, de használható.
Egy próbát megér, beállításokban próbáld ki több módban! Sok sikert!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Fel tettem egy beta verziót, most már működik! 😁
Ettől függetlenül nem értem a dolgot.oba
Poweramp zene lejátszóval volt hasonló gondom, véletlenszerűen felébresztette a kijelzőt Android 10-en. A zenelejátszó beállításokban szabályoztam valamit, de nem tudom, hogy mit, de már nem csinálja.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Másoknál is behalt a Snaptube ill. a Tube Mate?
Lehet, hogy a Google ünnepi akciója ez is, mint a dizájn váltás?
-
addikt
válasz Krystal_s #141652 üzenetére
"Android 9-ben (Sony) kivették azt a funkciót, hogy jelezzen, amikor végzett az akku feltöltéssel."
Szerintem nem vették ki ez a beállítási lehetőséget, csak rossz helyen keresed. Sony Xperia 1 (android10, ill. XZ Premium (android 9) készülékben biztos van ilyen funkció!
Beállítások, - Hang, - Speciális, -Töltéshangok.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz vadasz70 #141289 üzenetére
Titkosítás vagy a fájlkezelőbe nem engeded, hogy látszódjanak a rejtett fájlok vagy mappák.
Mappa nevét ponttal kezd pl. .mappa, ha képeket nem akarod, hogy lássa az album alkalmazás, akkor hozz létre a mappába egy .nomedia fájlt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz pube111 #140897 üzenetére
Saját SMS beállításokba nem lehet?
Lehet, hogy rendszer és készülék függő, de nézd meg ezt a videó! [SMS egyedi jelző hang beállítás]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz alex devil #140805 üzenetére
Ez lehet, hogy a 10 droid hibája. 9 alatt nincs ilyen gond a Novával.
-
addikt
válasz zeon.hu #138559 üzenetére
Érdekes, modulok, beállítás itt nekem nincs bluetooth lehetőség!
Wi-Fi az van ill. eszközök.
Ha a legördülősávban hosszan tapi, akkor odavisz az eszköz kezelőhöz.
Konkrétan bluetooth ikonnal csak az előzményekre találtam.
Egyébként nem értem az alap problémát két mozdulat.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz kiraly.andra #138220 üzenetére
Most már kezdem sejteni, hogy mi a gondod.
Valóban az lenne logikus, ha egyből egy PDF olvasó nyitná meg. Nem ismerem háttérben milyen internetes protokollok zajlanak le, egy szakértő biztos tudná.
1.0 felhasználó (informatikai analfabéta) hát igen, az sok türelmet kíván!
😁
Kellemes meglepetés az FBReader is megnyitotta Gmailből ! 👏-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz kiraly.andra #138216 üzenetére
Kipróbáltam. ES File Explorerrel a Dropbox felhő tárolóból, a publikus mappából társítottam egy PDF fájlt a Gmailhez, majd küldés. A címzett megkapta a letöltési linket, az Opera böngésző meg tudta nyitni.
Lehet, hogy nem erre gondoltál?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz WhiteWalker #138190 üzenetére
Jobb felső sarokban saját fiók ikon, majd a lenyíló ablakban fiókváltás!
-
addikt
-
addikt
válasz w.miki #138045 üzenetére
Én is belefutottam ebbe a hibába.
Azt olvastam, hogy törölni kell a legutolsó goole szolgáltatás, Chrome böngészőt, én a YouTube is töröltem, vagyis a gyári készüléken lévő maradt fent. Újra indítás, majd a legfrissebb YouTube Vanced és hozzá a legfrissebb Micro G 14.21.54 telepíteni.
Nekem innentől jó lett! 😁
A YouTube frissítettem azóta, de nem akad össze a Vanceddal. Chrome böngészőt sohasem használtam, ezért nem is hiányzik.
Sony Xperia 1 Pie-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz zsoltip #137905 üzenetére
Letöltögetéssel mindig biztonsági és jogi probléma szokott lenni, gondolom ezért védik ezerrel.
Én erre a [Snaptube] alkalmazás szoktam használni. Google boltban természetesen nem fogod találni! Vagy két éve használom eddig a reklámokon kívül nem okozott semmi gondot. De van reklám szűrőm is! 😁-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest