-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
-
Bozek
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Jakuu #159576 üzenetére
Nem pont midi-re, vagy nem csak midi-re. Lehet rendes hangszeres, vagy legalábbis "szintetizátoros" zene is, a lényeg, hogy csengőhangként jól szuperáljon.
#159575 Cs1csó: Ezt nem teljesen értem. Ha pl. beállítok egy csengőhangot vele és bezárom az app-ot, akkor is jönnek majd a reklámok?
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Jakuu #159535 üzenetére
Óóóó én ezen már februárban túlléptem. A "coddalelefonom" semmilyen külső laucherrel nem működött együtt. Konkrétan az idő, időjárás, alkalmazás jelzés-vizuális-audió sem működött. Ha felraktam azt amivel a honor 20 évekig működött ezzel semmi, aztán még ~5-6 különböző-> eredmény ua. Elengedtem............ Nincs kizárva az sem, hogy elékezik az az idő, hogy kiveszed a dobozból a telefont és használod->nincs semmilyen buhera! Alkalmazás számot meg lekorlátozzák aztán lesz egy megrágott körte a kezedben!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
p.t.r
aktív tag
-
tonyrulez
őstag
válasz Jakuu #150831 üzenetére
Meg is jött a válasz, nem így számolnak, hanem fogják hogy hány litert tankoltam most, és az előző tankoláskori literdíjjal számítják ki hogy ez mennyibe került, mondván amit most kifizetek tankoláskor, azt a jövőben használom fel, nem visszamenőleg. Végülis igazuk van
4 8 15 16 23 42
-
gulyasa
őstag
válasz Jakuu #149449 üzenetére
Na kipróbáltam a jetAudio-t. Jónak tűnik, meg nem is...
Két album van jelenleg a "Music" mappában a telefonon.
Az egyik album FLAC fájlokat tartalmaz, ezzel nincs gond.
A másik mappa egy MP3 album. Maga a jetAudio egyetlen egyet sem lát az MP3-ak közül.
Pedig van még a telefonon jópár MP3, egyiket sem látja, minden más programban (Huawei Zene, Fájlmenedzser, stb.) látszanak.Ez valami korlátozás lenne, ha nem vásárolom meg a programot?
Vagy valahol bekapcsolódhatott a fájl szűrés kizárólag FLAC-okra és csak én nem találom, hol lehet kikapcsolni?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Peterhappy
őstag
-
-
Satyricon
addikt
válasz Jakuu #144902 üzenetére
Néztem pár app-ot a play áruházba, de eddig egyiket se lehetett kipróbálni vásárlás előtt. Na meg regisztráljak, és adjam meg hozzá a liszenszkulcsot. Hát egyszer már megszívtam fizetős app-pal. Megvásároltam, aztán pár napra rá kiderült, hogy már nem is adnak ki rá frissítést, így használhatatlanná vált. Na mindegy, keresgélek akkor, Köszi, mindenkinek, aki próbált segíteni!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
-
Somatom
veterán
válasz Jakuu #144214 üzenetére
Nem vágom. A videón a telóról vezérel, a boxon levő Kodi játszik le. De, neki nem ez kéne. Én is szeretem a Kodit, de érintőképernyőn nyögvenyelős. Mire telepítené a Yatse -t, ha az a cél, hogy a boxon futó Kodi futtassa a szervert és a teló legyen a kliens, ami lejátsza a tartalmat?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Narxis
nagyúr
válasz Jakuu #142444 üzenetére
Nincs újabb de ami ott van repoban az még működik. A Google változtatásai miatt kellett keresni új módot nekik a moddolásra ami kevésbé időigényes és működik is. Még valamilyen szavazás is volt xda-n a topikjukban erről. Én feltettem az új rootolt változatot végülis egyszer kell elvégezni egy rendszermódosítást utána már a frissítések simán telepíthetők SAI-val ami 1 klikk, de ott van a nonroot verzió is csak ahhoz kell a microG is. Annyira nem vészes ez. Sokkal jobban zavar az, hogy a kommenteket elrejti a youtube.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Jakuu #136091 üzenetére
Ezzel mind tisztában vagyok, így is csináltam (minden engedélyt megadtam Nova-nak), mégis vannak olyan névjegyek, amelyeknél nem teszi ki a parancsikont. Nem értem, hogy miért.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
crok
Topikgazda
válasz Jakuu #132589 üzenetére
Bizonyos esetekben azt szoktam ajánlani, hogy YouTube video letöltésére (ésvagy abból csak a hanganyag letöltésére) használja az ember a clipconverter.cc-t.
(CLI-ben meg a youtube-dl-t,
böngészőben meg a (Tamper|Grease)monkey mellé a YouTube Center Developer Build-et (nekem még remekül működik, és remélhetőleg lesz folytatása maia-yt néven)). -
SharpSA
veterán
válasz Jakuu #118880 üzenetére
Nem működik jól. Álló módban az összes táblázatom első oszlopának csak egy részét mutatja. Ha feloldom a cellák rögzítését, akkor helyére tudom húzni, de újra megnyitva megint nem jól jelenik meg. Töröltem. Minden más táblázat kezelőben jól jelennek meg a táblázatok.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Peterhappy
őstag
válasz Jakuu #116511 üzenetére
Szia,
Koszonom a segitseget. Ezt probaltam mar, nem jartam sikertel, ezert ugy gondoltam, nem tipushoz kotheto a gond, hanem sokkal inkabb egy masik alkalmazashoz, ezert irtam inkabb ide. De jogos a kritika.
Es ugy tunik tenyleg a Greenify volt a ludas.Meg egyszer koszonom,
Peter[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Jakuu #115340 üzenetére
Ha kitartó vagy, akkor minden lehetséges.
-
Somatom
veterán
válasz Jakuu #114724 üzenetére
Mármint a LastPass -ra gondolsz? Az egy teljesen más szitu. Nem tárolja közvetlen formában a jelszavakat. Kliens oldalon titkosítódnak az adatok, és úgy kerülnek a szerverre. Plusz, nem használja másra (pl. marketing tevékenység). A Gdrive privát tárhelyét is használom adattárolásra, mert ahhoz sem nyúlhat a Google. De, a telefonszámaimat már nem szinkronizáltatom a Google -el, mint ahogy a Google Fotókba sem töltök fel képeket, mert azokat már használhatja egyéb célokra is. Érted a különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Jakuu #113554 üzenetére
Erről a routerről van szó [link], ott a manual is hozzá a hsz.-ben.
Hátha te tudsz/látsz benne valamit, előre is köszi!(#113555) DS39:
Ha a youtube FHD-ben menne akkor igen. De alacsony felbontáson megy 360p alatt, így bőven bírja a net.(#113552) Fall-N:
Ez úgy nézne ki hogy az 5mbit-t lelenne korlátozva a "youtube-os telefon" mondjuk 4-re. Az még elég a low videok nézésére.
És mindig maradna 1mbit szabadon, így nem laggolna be az aki játszik.
Működni működik mert mát korábban csináltam ilyet, szintén ilyen neten. Csak ott volt egy gagyi tp-link router ami tudta a rendes QoS-t. És ment minden frankón.(#113551) air:
Nem android probléma csak azon próbáltam megoldást találni, mivel a routeren nem tudtam. Lásd a fenti linket. A router gondokba is bedobtam a témát, ott a manualja a hsz-ben. Vann benn egy QoS de nem működik. És nincs megadva hogy ez letöltés feltöltés vagy mi, csak annyi hogy "rate". De tök mindegy mit állítok, mert ugyan úgy csutka sávszélességen szed mindent.
Egy új FW-be ilyen nagy változásokat beletesznek? Ha alapból nincs benne egy funkció egy új fw-vel már teljesen más lesz a felület? Vagy ezek ilyen lelkes programozók akik spec fw-ket írnak népszerűbb routerekhez ingyen?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
beg
veterán
válasz Jakuu #113384 üzenetére
Rendszer appokat hogy fagyasztasz vele? Sehogy. Akkor pont annyit tud mint a greenify root nélkül, az meg legalább már bizonyított az évek során
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tomy86
addikt
válasz Jakuu #113236 üzenetére
Nem is állítom, hogy nem jó az Evernote (évekig használtam), de a Fiinoteban megvan minden, amire nekem szükségem van és ami miatt nem tudtam eddig leváltani az Evernoteot. Evernotetal a legnagyobb bajom, hogy egyre inkább a fizetős megoldások felé tereli a felhasználót (illetve azt írták itt, hogy már nincs is ingyenes verzió). Ezzel alapvetően nincs gondom (minden programot megvettem, aminek van fizetős verziója és tetszett), de annyit nem ér nekem egy jegyzet app, mint amit az Evernote kér.
-
sebijani1982
senior tag
válasz Jakuu #112947 üzenetére
Üdv!
A Timesheetben a pihenőnapi túlórát és a szabadságot, hogy veszed fel? Külön projektet írsz nekik?[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
joci86
senior tag
válasz Jakuu #112970 üzenetére
Most, hogy a Play Zenében átállítottam a mentés helyét külső tárhelyre, a tomy86 által említett mappában látja a számokat a MIUI fájlkezelő.
Dokumentumok engedélyezésével nem próbálkoztam. Így most tökéletes, a külső tárhelyre szeretnék menteni, csak nem tudtam, hogy a Play Zene nem törődik a rendszer alapbeállításaival. -
AcCEsS
senior tag
válasz Jakuu #112832 üzenetére
Én rászántam egy napot és totál részletesen összehasonlítottam az Aqau Mail-t és az ingyenes, nyílt forráskódú K-9 Mail-t. Néhány apróságtól eltekintve a K-9 Mail sokkal kézre állóbbnak, használhatóbbnak tűnt, a felülete részletekbe menően és tetszés szerint konfigurálható, az Aqua jóval kevesebb beállítási lehetőséget biztosított. Nem egy összeg a 340 pénz, de szerintem a K-9 Mail mellett még ennyit is kár kiadni egy levelezőprogramért.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
sebijani1982
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest