Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz kovacs65 #167459 üzenetére
Smart Launchert kezdtem el használni pár hónapja Nova helyett és eddig jók a tapasztalatok.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz kovacs65 #167459 üzenetére
APKmirror oldalon biztosan fent van.
Nova launcher play áruházban megragadt valamelyik 7 verziónál.
A fentebb említett oldalon Novanak fent van a 8.0.7 BETA verziója, ami tegnap jelent meg.
Én ezt használom, annak ellenére hogy béta nálam atomstabil! De jó ha van Prime hozzá, mert azzal a legjobb természetesen. Szokott lenni akciós. De szerintem megédi a teljes árat is!
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
kaciokos
őstag
válasz kovacs65 #164581 üzenetére
Nem beszólni akarok, de ez tuti jó dolog? OK, nekem sincs fejben minden kedves ismerősöm szülinapja, ezeket beírtam a naptárba, hogy emlékeztessen, de ha még az üzenet is automatikusan megy, akkor eszembe se jutna az ismerősöm, max. arról, hogy megköszöni a köszöntést.
-
kaciokos
őstag
válasz kovacs65 #163426 üzenetére
Szerintem akkor te a Classic-ot használod, van sima is, azt frissítik. Amúgy az APEX sajnos nálam hamar megbukott, mert nem tudja rendesen lezárni a kijelzőt, csak vagy úgy, hogy utána nem lehet ujjlenyomattal feloldani, vagy úgy, hogy átállítja a képernyő kikapcsolást 5 másodpercre és megjelenít egy fekete képernyőt, ezzel meg az a baj, hogy az alatt az 5 mp alatt semmit nem tudsz csinálni a telefonnal. Sajnos nálam alap, hogy az Accessibility metódussal is le tudja zárni, a Nova és a Hyperion tudja is.
#163427 Fall-N: köszi a tippeket, de mielőtt nekiállok végigpróbálgatni, azt tudod esetleg, hogy melyik képes képernyőt lezárni Accessibility metódussal (rögtön lezár, és utána fel lehet oldalni ujjlenyomattal)?
-
kaciokos
őstag
válasz kovacs65 #163423 üzenetére
Ez kérdés, vagy van vele személyes tapasztalatod? Ha előbbi, akkor még nem próbáltam, ha utóbbi, akkor kipróbálom majd. Jól sejtem, hogy nekem nem a Classic kell? Mert azt már elég régen frissítették. A Pro meg mondjuk nem olcsó, de ha tényleg jó és ajánlott, akkor kifizetném.
[ Szerkesztve ]
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz kovacs65 #162363 üzenetére
Ehhez az APP-hoz nem árt egy alternatíva, mert jó pár probléma random előjön benne.
Kiesnek járatok, korábban említett nincs járat ebben az időszakban, a menetrend nem érvényes, stb...Jó pár alkalommal jeleztem irányukba ezen problémákat, amiket rövid időn belül korrigáltak is, de ugye pont megszívja az ember ezen hülyeségeit, ha csak erre az APP-ra hagyatkozik. És ezért a minőségért még pénzt is kérnének Sajnos ellenőrzés az nem jellemző náluk
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
nagyúr
válasz kovacs65 #162346 üzenetére
Eszembe jutott. A parkolás funkciójánál nem tetszett, hogy előre nem lehetett a vége időpontot beállítani.
Párszor előfordult már velem, hogy parkolás végeztével elfelejtettem leállítani a parkolást és így a fizetési időszak végéig ketyegett, pedig csak kb. 1 órát parkoltam .
Fejlesztettek azóta ezen a VoxPay-nél? -
Tökimanó
senior tag
válasz kovacs65 #160934 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Te az orosszal vagy így, más az ukránnal. Legtöbben pedig a kínai fejlesztőkkel. Garancia a teljes tisztaságra egyiknél sincs. Ugyanez vonatkozik az amerikai, német , angol vagy akár a magyar fejlesztőkre is. Én csak feltettem egy lehetőségként azoknak akik éppen ilyen alkalmazást keresnek.
-
efi99
őstag
-
-
Habell
tag
válasz kovacs65 #157947 üzenetére
A Cube acr amire gondolsz ?
Már egyszer letöltöttem nem jött be, nem csinált semmit. Letöltöttem még egyszer és ugyan az. Semmit sem rögzít üres az alkalmazás pedig minden engedélyt megkapott. Annyi hogy nem fizetek a szolgáltatásért. Ez lenne a gond, hogy fizetős ?
Továbbra is keresem a megfelelő telefonbeszélgetés rögzítő appot Android 11-re. -
vacs
veterán
válasz kovacs65 #157221 üzenetére
Ahogy írták a Google Keep a titkosításon kívül mindent tud.
Lehet jelszóval is védeni az app indítását, de ezt a telefonod beállítási között kell keresni, nekem Alkalmazás páncéldoboz a neve Oneplus-on!
Legyen bekapcsolva a google fiókod kétlépcsős azonosítása![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
efi99
őstag
-
st6969
őstag
válasz kovacs65 #156304 üzenetére
Én használok Voxpay-t. Igaz, csak parkolásra, de tökéletes. Ugyanabból az okból váltottam: a Simple töketlenkedése miatt. "Rosszul esett", hogy Zamárdiban, főszezonban, 50 fokban 20 perc alatt sem tudtam elindítani egy parkolást, mert az utolsó alkalom óta több idő telt el, mint amit a Simple tolerál, hogy bejelentkezve maradhassak. Így újból be kellett jelentkeznem, ami még rendben is van, de bankkártyát is hozzá kellett adnom, mivel vagy eldobta, vagy épp lejárt az előző, már nem emlékszem. Na, ez az egyébként 1 perces művelet nem ment végig, különböző hibaüzeneteket dobott. Meguntam, miután láttam, hogy az éhes családom már az árnyékban várja, hogy meddig nyomkodom még a telefont a parkolóóra mellett. És közben a parkolóőr is odajött, hogy segíthet-e.
Na, ekkor járt a telefonomon utoljára a Simple -
newmoonlight
senior tag
-
MODERÁTOR
-
consono
nagyúr
válasz kovacs65 #150386 üzenetére
Nem tudom működik e a régi még. Feleségem nem frissített George-ra, nem is jönnek neki meg a 3d azonosításhoz a kódok, csak SMS-sel tud belépni a netbankba...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MC Pite
veterán
válasz kovacs65 #149871 üzenetére
Addig kerestem, amíg találtam működő verziót. Mondjuk még lehet hogy Android 9re felment, 10re meg már nem?
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
Bozek
nagyúr
válasz kovacs65 #145241 üzenetére
Van Windows-os kliens és Chrome beépülő is. Előbbi kevesebbet tud, viszont nekem a Chrome-al az volt a bajom, hogy ott az értesítések nem jelentek meg, ha teljes képernyős módban futtattam valamit (pl.: játék, videólejátszó).
Viszont a Chrome kiegészítő nem csak azt tudja, hogy átküldöd telefonra a weboldalt, hanem linket/képet letölteni is lehet vele. Valamint kép esetében akár PC-ről is beállíthatod háttérképnek, hozzá se kell nyúlni a telefonhoz.
Én most próbaként egy Linux Mint-et indítottam el, épp tölti a telefon (fogalmam sincs, hogyan lehetne leállítani). Az APKMirror-ról csak download.php névvel mentette az APK-t, tehát azt még át kellene nevezni, mielőtt telepíted, de alapvetően működik ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz kovacs65 #145229 üzenetére
Az említett Google Keep igazából egy jegyzet alkalmazás, értesítést nem küld, ha új információ került bele, és csak az egyikre nem lehet.
A Join-nal akár még egy weboldalt is meg tudsz nyitni a másik eszközön, anélkül, hogy bármit másolni kellene. Már ha szükséged van rá.
-
sopruk
senior tag
-
spiritex
veterán
válasz kovacs65 #139478 üzenetére
Nem tudom hol nézed, de a Play-en 7300 Ft és ennek várom az akcióját.
[AquaMail Pro]Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Yager01
senior tag
válasz kovacs65 #139070 üzenetére
Nem értem hogy ez hogy lehetséges...milyen Rom van fent ?
However in some areas Android 9 disabled the call recording feature, as a result your voice is good but the caller's voice is very weak in recordings. No matter what recorder you are using in the market the result is the same. You can test and confirm this fact. Boldbeast Recorder can fix the problem if you root the phone. Without root there will be no solution in the world unfortunately.
-
Somatom
veterán
válasz kovacs65 #138634 üzenetére
Sztem az kevés lenne. Szerver oldalon a Google "látná" az OS API szintjét és már az ICS -hez (4.0) sincs Play támogatás.
Sztem a megosztott családi könyvtár felejtős, app telepítés pedig régi verziók, apk -ból (erre jó lehet az apk mirror).[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
AssAssynn
őstag
válasz kovacs65 #137940 üzenetére
Ha csak egy anyós számáról lenne szó... de nem szívesen kürtölöm szét a kapcsolati szálaimat. Gondolom nem kell magyarázni, hogy miért. Tényleg nincs erre semmilyen megbízható megoldás? :/
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Somatom
veterán
válasz kovacs65 #133015 üzenetére
Sajnos, nem. Önmagától egyáltalán nem, de beépülővel rávehető. De, nincs benne sok köszönet. Nem minden oldalnál működik. A PH fórumon igen, de ha belenagyítok, akkor felugrik az oldal tetejére. Baromira idegesítő. Asztali üzemmódban szoktam csak használni a FF -ot, mert monitoron nem kell akkorát nagyítani, hogy tördelnie kelljen. Az Opera sajnos, nem használható így, mert nem megfelelően reagál az egérműveletekre.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
S e t h
nagyúr
válasz kovacs65 #123879 üzenetére
Két Note 8 van most az irodámban, egyiken sem megy.
Megbízhatatlan app. Több hónapja tanított szavakból egyet sem ismer fel és a kritikák szerint ez nem gyártóhoz kötött hiba, több típuson előfordul.
Marad a stock+ chrooma tesztelés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Krill77
őstag
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest