Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Somatom #132768 üzenetére
Nem lehet megkerulni, legalabbis en hetekig probalkoztam gapps mentes telefonon bongeszobol telepiteni a Storebol. Nem lehet. Mivel az en accountom van az asszony tabletjen, azon minden rajta van, minden Play vacak, a webes telepito megkerdi hogy ARRA a tabletre telepitsen, es mast nem lehet, nincs tovabb.
Ha valaki elarulja hogyan lehet bongeszobol egy Googlementes Androidos eszkozre appot telepiteni a Google Play Aruhazbol, annak nem gyengen lennek halas.
De erre semmi mod nincs.Amit irtal, miszerint PlayStore hianya de Play szolgaltatasok meglete, ez meg paradoxon mert a Play szolgaltatasok kepes siman lehuzni a PlayAruhazat es telepiteni. Ugyhogy ez a szituacio max. par orag allhat fennt. Legalabbis en egy rootolt tabletemen eltavolitottam az aruhazat (rootal se volt egyszeru, igy akartam megakadalyozni a folyamatos frissiteseket) es masnap reggel ott figyelt a keszuleken megis.
-
MODERÁTOR
válasz Somatom #132775 üzenetére
Azonosítás.
Telón fent a Telegram. Oda sms azonosítás kell.
Tabletre, PC-re felrakod, akkor az azonosító kódot egy Telegram üzenetben megkapod a telefonra. Beírod és összeszinkronizál. Ezért is használom. Szög egyszerű multiplatformos cucc.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #132774 üzenetére
Még nem telepítettem a Foxot, se a Clippert erre.
Chrome és a Samsung böngészője van fent. Azok webes oldalon nyitják. Látom az azelőtt telepített alkalmazásokat viszont.
Hétfőn csináltam egy rendszer frissítést s nem sokkal rá a rendszergazda feltett egy másik Google fiókot (rendszám változás miatt), meghagyva a régit is. Az új nem fogadja el a jelszót a Play áruházas telepítésnél, de Google fioknál igen.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MODERÁTOR
-
scream24
senior tag
válasz Somatom #132749 üzenetére
Thx. Vagyis izé, danke!
Roaming
Ez meg van, köszi.Narxis
Appot elindítottam s tényleg nem láttam semmit, igaz csak ránéztem egy pillanatra. Este, ha már nem lesz ilyen csodás idő rásasolok. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Narxis
nagyúr
válasz Somatom #132702 üzenetére
Azért megnéznék egy listát az igényeidről vagy hogy mire használod az automatizálót. Nekem igényeim sincsenek, mondhatni igénytelen vagyok de hátha olvasva más igényeit megtetszene nekem ez az automatizáló.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
veterán
válasz Somatom #132694 üzenetére
Mester, még, még, ezt a fajta kritikát nagyon tűröm..!
Lehet kipróbálom, melyiket ajánlod, Llama, Tasker, a híres Robot, ezeket ismerem névről. De biztosan van több is. Olyan kell ami fennt van Aptoide vagy apkmirror mert nincs PlayStorem.
Pár ötletem máris lenne, mire tudnám rögvest használni. -
veterán
-
MODERÁTOR
-
napalmdude
csendes tag
válasz Somatom #132651 üzenetére
"Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet. Mit gondolsz, miért volt olyan olcsó? "
Figyi attól, mert te teljesen feleslegesen inkább nagyobb hardvert veszel a szoftver probléma megoldása helyett, az a te ÉDI problémád. Nem érted a dolgot, sebaj. vedd csak a 300k huf-os csúcstelódat. Én meg édesen röhögök
-
lovi27
addikt
válasz Somatom #132543 üzenetére
Ha a megjelenített méret nagy és a betűméret legnagyobb nálam akkor is jó, nem lóg ki semmi a képből.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Somatom #132545 üzenetére
Valószínűleg igazad van. Hát, mindegy, kénytelen leszek megszokni, mert most az új gmail tetszik.
-juc- - nekem huawei csinálja, android 9-cel. Egyébként neked a gmail app sarkában mutatja az olvasatlan levelek számát? Mert nálam az se megy...
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
crok
Topikgazda
-
kuksa90
őstag
válasz Somatom #132358 üzenetére
Sajna sokat felpróbáltam, de egyik sem olyan használható, mint ez. Mindegyik tolja a saját vackait, reklámjait, vegyek eztazt, de nincs elvárhatóan normlis működés.Meg is venném de nem tudok találni egy használhatót...
Ez olyan, mint a tőled sokéve kapott zseb... faék, és működik. (MIUI alatt is )»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Baku
aktív tag
válasz Somatom #132284 üzenetére
Értem én, teljesen igazad is van, de egy alkalmazás, ami erre "odafigyel helyettem", és bármikor "kikérdezhetem" azért csak kényelmesebb nem?
Az meg csak " hab a tortán" hogy van ugyan egy nagyon fapados, de roppant jól és villámgyorsan kezelhető jegyzettömböm, amibe minden szart feljegyzek , csakhogy egy régi feljegyzést művészet megtalálni a sokezer, gyakran 2-3 éves elmentett feljegyzés között ....
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz Somatom #132277 üzenetére
Valószínű ,hogy azért nem érted , mert még nem voltál olyan helyzetben, hogy nagy szükséged lett volna erre a szolgáltatásra.
Két példa, amikor nagyon jól jött hogy kéznél volt a régi telómon egy ilyen lehetőség:
(Hozzáteszem , sokat utazom belföldön , külföldön egyaránt, sok jelszavas wifis helyen megfordulok , a régi telefonom listáján 97 wifi csatlakozás van eltárolva.....)
1. Ha rokonnal , baráttal , ismerőssel járok olyan helyen, ahol én csatlakoztam már, de most az is szeretne , aki most velem van ....
2. Ha egy másik eszközzel (pl. Tablettel) is szeretnék később csatlakozni ugyanarra a hálózatra, amivel addig még azzal nem, de előzőleg a telefonommal igen.
(Persze feltételezve azt, hogy pl. per pillanat nincs lehetőség megtudni a kódot senkitől.)Igen, járható út , hogy felírom , elmentem valahová a kapcsolat nevét, és jelszavát, de külön macera ,és nem mindig van rá idő, lehetőség, ráadásul ha akkor, és ott nem történik meg, utána már elfújta a szél...
Nos ezért jól, ha van a telón egy ilyen app , és működik is .... -
Elims
veterán
válasz Somatom #132240 üzenetére
Köszi szépen!!
Gahor: Rakd fel a gyerek telefonjára a legjobb youtube alkalmazást (android-ra).
Keepvid a neve.Play áruházban már nincs fent.
A legjobb olyan alkalmazás ami Tényleges megtartja a telefonon a youtube videót és elég egyszer megnézni,onnantól nem generál több adatforgalmat az adott videóhoz.
Tudom,nem ez a cél,de szerintem nem az nem fog ilyesmivel bajlódni,nem néz életkort. -
lanszelot
addikt
válasz Somatom #132246 üzenetére
Hello,
Az nem jó, nincs benne vonal.
Pl lefenykepezem az asztalom es lent fent huzok egy egyenest, ezt ossze kotom egy harmadik egyenessel es rairom a meretet. Azaz meretezem. Nyil nem erdekel , csak magamnak kell. Ha ezt vonallal probalom girbe gurba lesz es a 3ik meret utan nem latom mi mi.
Egyenes: megadom a kezdo es veg pontot ezt automatikusan ossze koti.
Mig a vonal amerre az ujjad megy arra es addig huzza.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Somatom #132207 üzenetére
Oké , így értem. De a Time lapse és hasonló appok nem onnan veszik a jel "forrást" hanem a kamera felől , vagy tévedek? Android nyelven ez nem tudom hogy mondják , de érthető amit mondok.
Mert ha így van akkor már az appon múlik hogy azt a jelet milyen felbontásban menti le , semmi köze nincs a nézőkep ( kijelző) felbontásához.
De csak mint laikus írom. -
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #132042 üzenetére
Ismét életet mentettél! Ezt a media_rw dolgot nem tudtam megérteni pontosan, hiszen alapból rw a csatolás, viszont elgondolkoztam a jogokon. Mivel root alól csináltam a csatolást, furcsának tűnt, hogy a Total Commander is mindig írja a root granted popupot, amikor megnyitottam a csatolt mappákat. Szóval csak rossz jogokkal volt csatolva.
su -mm
Majd utána adtam ki a mount parancsot, s láss csodát, remekül megy! Aztán találtam egy opciót a SuperSU-ban, ami a Mount Namespace Separation-ra hallgat, s ez kiváltja a -mm kapcsolót minden root shellben.
El nem tudod képzelni mennyit kínlódtam ezzel az elmúlt héten, szóval tényleg nagyon hálás vagyok!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #132037 üzenetére
Kikaptam egy régi TWRP mentésből egy sd binárist, így most a régi módon jelenik meg az SD, s valóban működik is... Remek ötlet volt a Google részéről ez a lépés is. Értem én, hogy nem vagyok képes biztonságosan leválasztani egy eszközt, ezért nekem mindenképp szükségem van erre a csodára, meg az MTP módra, de legalább tették volna választhatóvá.
Ezt az egyedi csatolási pontot kifejtenéd kérlek? Tudtommal pont a fuse mount miatt nem lehetséges az fstabban mókolni.
Gondolkozom reinkarnáción (kicsit több időm lett), de akkor sokat kéne storyzni. Egyébként meg nem sok értelme lenne már, mert úgy az összes dolgot, ami kapcsán anno itt aktív voltam, lecseréltem már.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
zhorvath
aktív tag
-
Rivaul
addikt
válasz Somatom #131993 üzenetére
Szia. Bevallom férfiasan hogy nem sokat értettem abból amit írtál Én csak egy recepciós vagyok akit megkértek valamit telepítsek a telefonra hogy a vendégek tájékoztatva legyenek
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #131995 üzenetére
MiXplorer-ben és Solid Explorer-ben elég megadni a rendszergazda jelszót és látsz mindent. Ott még megosztás sem kell. Mondjuk nekem a Solid elég lassan másolt, de a MiXplorer tökéletes. Lehet mondjuk, hogy kellene vennem egy gigabites routert a szobába is, mert jelenleg ott lassabb van (a PC kábelen csatlakozik).
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Somatom #131995 üzenetére
van SMB, be van állitva, de baromira nem kényelmes galériából kilépni, fájlkezelőben megtalálni a képet, másolni, stb. kényelmetlen.
Most találtam egy olyat, hogy Feem. Helyi hálón is működik, öröklicensz 5usd. Windows kliens kicsit gyagyi, nem fut háttérben
Még mindig nem az igazi.Nem kell automatizált fájlátvitel. Van iDroid backupom ami minden este mindent ment cloudba. Kényelmes fájlátvitelt keresek.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #131984 üzenetére
Így van, próbálkozik mert nincs tudomása róla hogy nem lesz internethozzáférése (nincs ráutaló jel) - de ha jól emlékszem a Youtube mobilnet tiltás volt az eredeti kérdező kérdése - arra jó lehet ez is.
Amit te írsz az már ahhoz képest más irány szerintem, arra a kondicionális jegelés valóban jobb lehet, a Greenify ezért kér device admin "jogot". Esetleg a másik üdvöskét nézd még meg: Brevent [@XDA] [@Google Play]
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #131976 üzenetére
A non-root megoldások (mint az AdGuard és társai) csak úgy tudnak működni ha csinálnak egy (local) VPN szolgáltatást és azáltal szűrik kinek mit lehet (FAQ). Másik VPN pl. nem tud futni ami service-ként futna (ez nem anomália, ez ismert hátrány). Airplane módot nem tud kapcsolni (jogot se kér hozzá). "Kaphat" netet mégis olyan app, amit ugyan letiltottál de más appon keresztül kap netet (példa: appon belül linkre kattintást webview-ban nyit meg az app: ha nincs a webview letiltva akkor menni fog a link megnyitása). Egyéb anomáliákra mind pl. "semmi se kap netet" választ ad az 51-es számú kérdés válasza (meg az 52.. ha véletlen lockdown módba teszed és elfelejted..), meg ami még van az adatmennyiség mérésének "hibája": egyes Android verziókon a NetGuard fog mutatni minden forgalmat és azok az appok amik át vannak zavarva rajta kvázi nullát fognak mutatni (ez a local VPN hurkolás miatt van).
-
crok
Topikgazda
-
punky10
addikt
válasz Somatom #131970 üzenetére
Pl MIUI vagy EMUI...Tudod,ezek a másolós kínai vacakokban van ilyen lehetőség... Természetesen ezt is biztos lopták valahonnan...
Az irónia nem Neked szólt,tudom,hogy Te is kínai telefont használsz,csak stock rendszerrel...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #131928 üzenetére
Nagyító, ez ingyenes, azonban hirdetéseket tartalmaz. De benne van a fizetősek közül a Smart Light Pro-ban, a Smart Tools Mini-ben és a Smart ToolsBan is. Attól függ, hogy mire van még szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
-
lacam
aktív tag
válasz Somatom #131855 üzenetére
Servers ultimate?
Na akkor erről olvasok egy keveset. Emlékszem, felinstalláltam, de a felület nem volt annyira user friendly.. (kb egy start/stop-nál többet nem tudtam...tehát egy shared folder vagy bármi más opció, az ip configos felületen kívül nem volt.)Köszönöm, vissza nézek erre az appra, átolvasom mit tud, médiákokat fogom nézni róla, remélem minél gyorsabban 😁
Jah egyelőre csak local- ban használnám. Inviteles modem routerem config felületét, ha meg szakadok sem tudom elérni -egyelőre-, így a port forward kilőve
[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
válasz Somatom #131853 üzenetére
Android 8.1.0
Ez egy X96Max, azt hiszem fullos cucc (ha jól emlékszem 4GB/64GB-os változat...ennél akkor nem volt nagyobb)
Hogy milyen (tablet vagy telefon?!)..passz. A Névjegy menüben "A telefonról" menüpont van..bár gondolom ez nem adhat pontos támpontot...
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Somatom #131828 üzenetére
A play-en írják: "Újra ki akarják fizettetni a prémium alkalmazást, pedig már egyszer kifizettem. Nem tartom egy becsületes dolognak. Becsapják a felhasználót! Nagyot csalódtam. " Tehát ha előfizetsz a prémiumra, akkor is tovább zaklat. Másrészt ott rendszeresen kell fizetni és nagyon drága. Különben már sokan jelentették a playen tisztességtelen kereskedés miatt, de eddig nincs változás.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
lovi27
addikt
válasz Somatom #131784 üzenetére
Ha már kukáztad mindegy, de nálam a TuneIn annak hívja a Retro Rádiót ami. Ha Browse / Helyi Rádiók menüben keresed ki akkor nálad is az lesz. Ott már nincs Class FM.
Úgy tudom a Pro annyival tud többet, hogy ha alul a REC gombra koppintasz, a pötty piros lesz és elkezdi rögzíteni az aktuális adást. Ha nem reagál rá, akkor free. Amúgy velem a prémium változatot szeretné megvetetni.Tudod, mint a Csodálatos kutyadokiban. Ott sem a kutyákkal van a baj...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest