Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz HoTaZo #150221 üzenetére

    "Folyt...
    A YTMusic eggyel korábbi verziójának telepítésével megfelelően működik, kép a képben funkcióval.
    Viszont most a videó lejátszó buggyant meg :(( , ha a kuka melletti ikonnal indítom el, akkor csak karikázik, ha a lenti ikonnal, akkor elindul, de a kép a képben funkció nem működik, pedig be van állítva. :F
    Javaslat?"
    Nálam pont fordítva van, a YTMusiknak nincs kép a képben funkció. YTVanced működik normálisan. Nem lehet, hogy összetéveszted? Azt sem értem, hogy mért a Manager alkalmazásból indítod. Mind a két lejátszónak van külön ikonja, ami elég mutatós is. Először nem is értettem, hogy kuka mellől indítod, ill. lentről. Ez a lenti egy linkre visz ami a YTVancedet mutatja be.
    Android 11 rendszerbe a különleges alkalmazások-hozzáférések, kép a képben menüben is lehet szabályozni, de ha itt ki lenne kapcsolva ez a funkció, akkor a Vanced beállításokban inaktív volna ez a lehetőség.
    Sajnos nem tudok segíteni, én helyedbe letörölném az összes Vanced alkalmazást és újra telepíteném a telót ki-be kapcsolás után. Lehet, hogy az is segítene, ha a gyári YouTubét letiltanád, nekem most nem okoz zavart, de régebben emlékszem, hogy melegen ajánlották, hogy a kettő nem fusson együtt.

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák