Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Dtomka #46072 üzenetére

    Igen fontos és jó meglátásokat feszegetsz amúgy. Mind etikai, morális és valós, jogi szellemben ezt nagyon tudni kellene szabályozni. De szerintem lehetetlen lesz.
    Jelenleg évtizedekig a warezt, a bányászatot játékipart, az Internet darksside és adult részét és szinte semmilyen IT-hoz köthető, szellemi dolgot nem tudtak igazából kordában tartani vagy annak a közelében sem szabályozni. Egy területen sem látni ma már ekkora hullám szerű végigrohanást a világban, ami alapjaiba változtatja meg az életet és az emberi értékrendet csak az IT és a telekommunikáció.
    Jesnen pont egy hete nyilatkozta ezt [link]és a legtöbb IT lap le is hozta . Őt is meglepte a ChatGPT sikere és a hétköznapi emberek igénye rá. Vannak emberek aki társalgásra használják , márkákról , termékekről, filmekről kérik ki a véleményét,tanulnak vele. Szerintem ez amúgy egy elsöprő forradalom lesz a káros és pozitív hatásaival együtt. Kérdés melyiket fogjuk jobban megérezni. Vannak félelmeim.

    Petyke ötlete a játékokban az ( akár online) AI által generált párbeszédek NPC-k esetén bennem nagy nyomot hagyott amúgy .
    miután 2-3 hete tesztelgetem én is a CGPT-t és sokszor csak nézek, mennyire hülyeségeket válaszol néha meg azt gondolom hogy egy ember sem mondhatta volna máshogy és ez a kettőség is amúgy elég emberi ,amikor hibázik. vagy hülyeségeket nyom..

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák