- Corel Draw topic
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Windows XP
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Végre egyszer belenyúltam akkor.
Ja te fix órajel, és fesszel tolod, azaz manual tuning?
#2762GeneraL_XTX
Boost Clock Override ilyet (lapfüggő gondolom milyen néven fut) keress és positivre tedd át, majd tudod emelni 200-ig, így jön ki az 5425MHz.#2763Shkiz0
Ment már több teszt is, egyenlőre nem volt gond, de stabilitást tesztet még nem futtattam, megnézem ezt amit írtál. -
SzlobiG
félisten
tovább szórakoztam vele én is, maradt a +200MHz, de már -40 co-val tesztelem, egyenlőre jónak tűnik, aztán meglátjuk hosszabb távon bírja-e.
Csináltam R24 tesztet, így már el sem éri a 80 fokot, halkan hűti, kevesebb fogyi, nagyobb teljesítmény.
(Látszik a default eredmény is, a mostani alatt.)
Brutál jó amúgy ez a CPU, de egyszerűen nem tudom kihasználni 4K-ba, teljesen felesleges, de valszeg marad most már, úgy is van még közel 30 napom átgondolni, hogy vissza küldjem-e."Ja és "csalódott", mert GPU-limite van (4070 Super), ezért az átlag fps nem változott
"
Vagyunk ezzel így páran.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm..
137W.. nekem a 9600x, ha pbo-val elengedem 142w-ig, akkor cirka ugyan ilyen eredményeket produkál, csak persze egy kazán, de valszeg azért mert zárványos mint a car.
És nem azért mert rommá feszeli. hanem mert szhar. LLC-vel próbálgattam, amit persze egy TUF tud, de nem oldja meg.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
gery14
senior tag
-
A lapoknál is megjelent. Én ugye hezitáltam (meg még hezitálok is gyakorlatban, mert amíg nincs itt fizikálisan a procim addig nem kapkodok a lappal sem) a Hero-t néztem ki egyiknek, 215 nettó volt sokáig, aztán a forint gyengülésével felment 229-ig, most meg már csak 250K-ért lehet kapni
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
omfgk
veterán
Az a baj ezekkel, hogy onnantól ,hogy tudom ,hogy 7 különböző procin ment végig, onnantól biztos ,hogy ezek nem teljesen stabilak. És innentől meg nem igazán jó még guide-nak se.
Nem volt idő arra ,hogy render közben összeomoljon a háttérben a potplayer, hogy aztán a helyreállás hatására crasheljen a rendszer.
És nem volt idő stalker-re sem, ami mostanában a proci tesztelő játék. Hasalnak is el szépen az OC-k.For memory testing i used Karhu as stresstest, target was minimum 10min runtime without performance throttling (checked mb/s at each stage)
Testing...
Értem én ,hogy a lényege számára az volt ,hogy találjon egy vagy több golden sample-t, amivel utána rekordokat döntöget, de ettől még a többi adata szart sem ér.Erre tényleg jó. De arra ,hogy lássuk ,hogy mennyi 9800x3d tudja a 6600/2200 kombót, arra nem.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
omfgk
veterán
Low VID seems to be generally favourable. High SP and low VID too also seems great. But there are exceptions, aanti has a really low VID chip and SP116 but he says it’s worse than his SP111 sample so ymmv. I’ve tested around 6 so far.
Bármikor amikor felnézek ide, csak a sok papírkutyát látom.
Így könnyű OC-zni, hogy olyan iramban próbálgatjuk a procikat mint a cipőboltban a cipőket.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest