- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Én agyaltam 5950X-ről 5800X3D-re fejlesztésen (+20% fps), de újonnan nem volt kapható akkor már, használtan sokalltam, 5700X3D pedig nem megérős (+10% fps az órajele miatt).
7800X3D lett volna a kövi célpont (+40% fps), de nyáron nem vettem 140ezer Ft körül meg újonnan (ill. a gyári hőfokjai nem voltak soha szimpik), így most ősszel/télen meg már nem vettem meg 190+ezer Ft-ért.
Így lett 9800X3D (+60+% fps 5950X-hez képest, amit eleve 4GHz-en járatok csak, szóval lesz az összességében 80+% fps is).
Én mindig azt mondom, hogy +30% környékéért nem fejlesztek (ezért sem akartam annyira 7800X3D-t), de a 9800X3D, főleg így konkurencia híján, elkövetkező 4 évre jó lesz.
Már csak egy 5090-est kell majd lőni mellé, addig marad az integrált grafika vagy a mostani sima 2070-es.
Alaplapot kell még kitalálnom, mi legyen:
- ASUS Prime X870-P WiFi 100ezer Ft környékéért
vagy
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI cashback akcióval 130ezer Ft környékéért (normális hátsó USB-portok és displayport csati miatt)
vagy
- GIGABYTE X870E AORUS Elite WIFI7 cashback akcióval 116ezer Ft környékéértGigabyte-on nem igazából értem, mitől X870E ez a lap, pedig max csak ezért venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MIUI / HyperOS topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Macska topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest