- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz diegho #29297 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, de elkanyarodtunk. Akkor az 580? (Elég a kisebb) Valamint az összefoglaló megállapításai a 4xx-es szériára a bérgyártókról (MSI, Giga, Sapphire, XFX) megállnak az 5xx-ös szériára is? (Pl az MSI Armor verziója gyanúsan olcsó a többihez képest. Mégegyszer az Amdt nem követtem az elmúlt időkben.)
-
-
varmi2
nagyúr
válasz Hokunda #29292 üzenetére
Az rx580 megfelelő fullhd-ra.
De nem értelek, nem kell 500k egy gépre.
cpu: ryzen 2600 50k
lap: b450 -es lap 30-35k
ram: 2*4Gb ddr4 ram 20-25k
Minden más maradhat. Ez holvan 500k?
Eladod a jelenlegiből a lapot és ramot és cpu-t, és kevéspénzből egy modern géped van.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
A pulse és a nitro+ között mi a lényegi különbség ? A pulse is ajánlott?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Hokunda
senior tag
Üdv
Évtizedes távlatban nem volt vörös kártyám, de a mostani 1-2 akció felkeltette a figyelmemet az Amd oldalán.
Szóval adott egy ősrégi vas (fx8320, FSP Raider 550, Antec One házban, utóbbi azért fontos, mert ez a "csoda" max 266 mmert enged) Nem szeretnék újabb flamecunamit indítani, tisztában vagyok vele, hogy a processzor vacak, de ingatlanvásárlás után 3 hónappal a feleségem kicsit zabos lenne, egy 4-500 ezres fejlesztés bejelentése után.
Így másfél éves távlatra keresnék kártyát, utána cserélve lesz az egész.
Emellé a konfig mellé egy rx 580 4 gb vagy 570 4-8 gb közül melyik lenne a legcélszerűbb? (Sima fhd felbontásra)
Megérné egyáltalán az 580 vagy a 70es XFX az alzától már bőven elegendő neki és a proci már ezt sem hajtja ki?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Az új radeon szoftver-ben a wattman-es ventillátor szabájozóban hogy lehet kikapcsolni a ventillátort, hogy ne pörögjön? Egyedi görbét csináltam, de 0%-ra nem engedi levinni. 18% a legalacsonnyabb.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz z0l1ka #29240 üzenetére
Megoldódott,köszönöm a segítségeket Frissítettem a drivert beta 12.3-ra és újraindítás után már azt mutatta amit kell
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
HSM
félisten
válasz hobizoli #29276 üzenetére
Nem, sajnos. Én próbáltam korábban, egy 7950 és egy 7970-el, és nem jó. Rossz esetben nem is megy, de a legjobb esetben is, amikor megduplázza az FPS-t, akkor is csak akkor jó élményre, ha már egy kártyával is jó volt. Arra gondolok, ha egy kártyával volt 20-30FPS, és megduplázod CF-el, akkor is a 20-30FPS-nek megfelelő magas input lagot kapod, közelsem olyan jó az így elért 40-60FPS, mint amikor egy kártyával éred el. Ha meg egy kártyával is megvan a 60 FPS magassága, akkor meg ugyan minek megduplázni?
Aki pedig kompetitíven tolja, ott meg aztán végképp nem fér bele a nagyobb késleltetés.Az meg már egy járulékos dolog, hogy az elterjedt középkategóriás játékos CPU-k is (négymagos erősebb i5, vagy i7) is egy Rx570/580 alá még általában többé-kevésbé elégnek bizonyulnak, de annál lényegesen erősebb VGA alatt (pl. CF ezekből) FHD-n egyre inkább szűk keresztmetszetekké válnak.
Én amúgy továbbra sem látom a fantáziát ezekben a CF-es rendszerekben, ha valakinek kell az erő, ott a Vega56/64, GTX1080(Ti) és RTX2070/2080(Ti). Nem is feltétlen sokkal drágábbak, de ott hátrányok nélkül kapod az erőt egy rendes CPU mellett. Hűtés szempontjából is ezerszer kultúráltabb, mint két majdnem 200W-os kártyát bezsúfolni egymás alá, hogy a saját hőleadásukban fürödhessenek....
(#29277) Casoli: Mi alapján vagy benne biztos, hogy nincs CPU-limit? Milyen CPU-val nézted, milyen részén a játéknak?
[ Szerkesztve ]
-
r0
csendes tag
válasz metrion #29267 üzenetére
Szerintem menni fog. Nekem Asus P7P55D lapban megy egy Sapphire RX 470, ami elméletileg csak UEFI biost támogat.
Én userbenchmark-on szoktam amúgy csekkolni. A te összeállításodra is van 7 működő találat.
GA-P55-USB3 + RX 570[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tegnap megvettem a GTA V-t, ebben is nagyon jól működik a 2x RX580 crossfire.
-
veterán
válasz Raz3raddict #29282 üzenetére
Pár napja még az alzánál volt xfx 570 8gb 58-ért, Sapphire nitro+ 580 4gb 68-ért, xfx 580 8gb 78-ért, asus armor 1060 6gb 79-ért
https://tinyurl.com/rasoapro
-
HSM
félisten
válasz juliensorel #29279 üzenetére
+1. És szerintem a 3Dmark FireStrike is jó, bár az picit nagyobb méretű csomag.
-
stoon
addikt
srácok van valami ingyenes benchmark amivel lehet majd tesztelni a kártyát ha megérkezik?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
hobizoli
nagyúr
akkor végülis lenne/lehetne ertelme a CF-nek, csak karajabb CPU is kene hozza
korabban 2-4 core meg 4-8 thread CPU-kkal volt leginkabb nézve, mert VGA meg csak volt de 6-8 core meg 12-16thread az nem nagyon, igy nem jöhetett ki belole hasznosan, elterjedt(het)ett, hogy aaa nem jo az semmiremost, hogy a miner-ek "kiöntenek" egy valag RX470/480-570/580-t a hasznaltpiacra es vmikor tavasszal jonnek a meglegujabbabb Ryzen-k, azokbol eleg beton gamergepet lehetne majd csinalni 4K-ra is akar ezgy mostani korszerubbnek nevezheto konfigbol
több drón kell ;P
-
HSM
félisten
válasz metrion #29272 üzenetére
De én nem csak mondom, itt van a gépemben, erről írok... UEFI-BIOS-os Rx580 Nitro-ról.
(#29273) hobizoli: Egy nyolcmagos, 4Ghz-es Ryzen már szerintem nagyjából meghajtana két Rx580-at multiban benne FHD maxon. Legalábbis, a saját Cinebench R15-ben elért bő 900 pontom és az 1800 körüli Ryzen pont alapján.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Raz3raddict #29263 üzenetére
Mégis melyik több 40-el?
Mondjuk akármelyik az nevetséges.
Nv 6gb meg vicc.
Nekem mindig amd volt és nem csalódtam.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Gigabyte P55-USB3+i5 760 kombóhoz kompatibilis-e egy SAPPHIRE Radeon RX 570 NITRO+ 8GB?
Specifikciónál látok ilyet, hogy BIOS Support: UEFI, na ez az alaplap nem tud ilyet.
Biztosra akarok menni, mert neten írnak mindenfélét, nem szeretném benézni. Jelenleg egy R9 280X van, de ezt tudja hivatalosan a Legacy BIOS-t is.
Előre is köszönöm!
-
őstag
Panaszkodtam, hogy gyenge a Crossfire rendszer. Találtam egy külföldi cikket, melyben tesztelték a CF és SLI rendszereket. Ott rájöttek valamire amire Én nem. FullHD felbontás mellett ott ahol a CF konfiguráció lassabb mint egy GPUval, ott 4K felbontásban majd dupla FPS-t hoz a dupla GPU. Kipróbáltam BattleField 1-ben DX12ben, 200% resolution scale beállítással, és beszarás és megy mindkettő GPU 100%-on. Ezzel nem azt mondom, hogy érdemes így használni, csak érdekesség.
-
Raz3raddict
tag
Sziasztok,
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ebbe a hónapba vagy januárba szeretnék vga-t újítani, most egy gtx 750 2gbos van bent. Világ életemben Nvidiás voltam, előfordult hogy ati-m is volt de cska csalódás ért. Elsősorba 1060 6gb-ost néztem ki, de pár napja belebotlottam egy rx 570 8gb-osba. Az árkülönbség elég magas kb 40.000 Ft. Tesztek alapján kb 5 fps a difi.
Szerintetek érdemes 1060-asra gyűjteni vagy bőven elég az amd.
Jelenlegi config :
i5- 2500k @4600 MHz
12GB ddr3 ram
enermax pro 82+ bronz 425 Wválaszokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
Ezzel az új kártyával rögtön kettő is érkezett. A másik meg folyamatosan azzal zaklat hogy újraindítást igényel a high definition audio bus driver telepítése. Rábökök és nem történik semmi csak eltűnik. Újraindítok és semmi csak egy idő után megint a kérés az újraindításról.
-
törölt tag
Tapasztalta valaki más is hogy a radeon szoftver 18.12. 3.- ról értesítést küld hogy van új szoftver a 18.12.2 személyében. Most ez mi a franc?
Ha meg alapból felteszem a 18.12.2-t akkor meg a 18.12.3 al zaklat.
Ja igen, rx 590 sapphire a kártya.[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
Boldog karit srácok! be fog kerülni esetleg az 590 a topik repertoárjába vagy lesz/van külön topik neki?
(most rendeltem egy XFX "kövér fiút") szeretném tudni "jó" helyen járok -e?[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisselandras
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a kielégítő válaszát !
Gyors kérdés mai nap megint jött egy frissítésem a legújabb de hibás nálam ugyan is ezt írja ki AMD Wattman váratlanul leállt ez mit szolgáltat mert azt észre vettem teljes gép halás újra indult a gépPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Devid_81
félisten
válasz kisselandras #29252 üzenetére
Vegyel uj kartyat es akkor nulla % esely lesz arra, hogy banyaszkartya volt.
Ha hasznaltat veszel akkor az csak az eladon fog mulni, hogy veled tudatja-e vagy sem...
-
Lujo416
tag
srácok
mitől indul el minden egyes gépindításnál az amd telepítője?
ugyan azt a verziót akarja megint felrakni
ezzel nem lehet valamit kezdeni? -
Kolbi_30
őstag
válasz kisselandras #29245 üzenetére
Van bányász bioszos kártya is, egyenesen a gyárból, annak az elnevezésében szerepel. Ha használtan veszel valamit akkor csak akkor tudod meg, ha akitől vetted megmondja, vagy nem flasheli vissza az eredeti biost.
Második kérdés...setup, ennyi.[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
kisselandras
senior tag
válasz Debilon #29249 üzenetére
Próbáltam de nem engedi, ki dob játékból
(#29250) varmi2
Uhm mondjuk ha én kiadok egy csomó pénzt elvárnám azt hogy ne bányász kártya legyen nem?
Sokat hallottam róla hogy túl van hajtva stb. nem éri meg azt venni de ki milyen kártyát akarPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
z0l1ka
aktív tag
Rendben,köszönöm a válaszokat sajnos jelenleg is dolgozom,de a holnapi nap folyamán kipróbálom a leírtakat és majd jelentkezem mire jutottam,köszönöm mégegyszer..
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
varmi2
nagyúr
Ha vissza van téve a gyári bios, akkor sehonnan. Ez pont olyan, hogy honnan tudható meg egy használt kártyáról, hogy milyen játékokkal használták előzőleg. Válasz:sehonnan
Más. Ha választhatnék, hogy olyan kártyát veszek, amivel 1 évig bányásztak, vagy 1 évig járszottak. Én a bányászt választanom[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Debilon
addikt
Másodikra: mondjuk játékon belül átállítod a felbontást?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
kisselandras
senior tag
Üdv újra nektek s elöször is Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.lenne 2 kérdésem
Első hogyan tudható meg hogy egy kártya bányász vagy sem
Második
Hogyan tudom azt elérni a kártyánál hogy 1080 ba vigye a játékokat?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
z0l1ka
aktív tag
válasz #48613632 #29241 üzenetére
köszi,valami nálam nem oké ezek szerint..
Új minden,alaplap,proci,ram..windows is újra lett rakva..
Ez mitől lehetséges?juve600
elég neki<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
juve600
nagyúr
ÜDV
i5 6500 mellé lenne egy Sapphire RX 580 4GB Nitro+, elég hozzá a a tápom Thermaltake TR2 S 500W ?
köszi
-
z0l1ka
aktív tag
Sziasztok!
Akinek sapphire rx 580 nitro+ kártyával rendelkezik,ránézne erre a cpu z-re..Bios verzio rendben van? csak mert hogy van rajta az a kis kapcsoló amit átbillentettem oc modra, és elvileg akkor 1411mhz kellene mennie terhelés közbe ,nemigaz?
És az lenne a helyzet h nekem akkor is 1340mhz megy
cpuz csak annyit mutat default clock-nál h 1411 és kész.És egyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Dreamshake
csendes tag
válasz Speed® #29219 üzenetére
Van DP-HDMI kéznél, csak ha van még 19 hónap garanciám.. jobban örülnék egy hibátlan kártyának.
Csupingo:
Csak az egyik rossz, de idegesít a dolog. 4K-ban használomGbors:
köszi az infót! Nem mondom, hogy nem örülnék ha nem javítanák, hanem levásárolhatnám inkább az árát. Mert abban biztos vagyok hogy GamingX már nincs készleten sehol -
rostiron
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
Az ünnepek után beruháznék egy rx580 kártyára. Van olyan típus belőle ami mindenképp kerülendő ?
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
FoLey-v
addikt
Én sem és tényleg nem a legjobb védelem van benne. Smartban egy gyenge cwt bél van ezt be kell látni,de vállalhatóbb mint vargáné és társai.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
soultrapp
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!!
Leakartam futattni a 3dmark fire strike-ot,de a graphics testnél újraindult.
Sapphire nitro+ rx 580 4gb-ról lenne szó.
Semmi nincs húzva rajta, természetesen a gyárin kívül.
Valaki járt már így?? -
-
t1
addikt
Sziasztok.
Csak FHDra mi a sorrend?
1050Ti 4GB
RX 570 4GB
1060 3GB
FX 8320 mellé kerülne valamelyik. -
nagyúr
válasz Dreamshake #29218 üzenetére
Ha nem javitjak es nem tudjak cserelni, akkor az arat kell visszaadni. Lehet, hogy felajanlanak hasonlo erteku cseret, de azt nem vagy koteles elfogadni.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kisselandras
senior tag
válasz Kolbi_30 #29210 üzenetére
Neked minden fos még saját magad is az vagy Buta irásaid inkább vidd máshova létszives !
Megjegyezném neked azt a tény állást mi szerint ha olvasnál kicsit feljebb windows 7 volt a ludas s nem az
Intel 7 Másrészt gtx 1050 ti 4gb g1 fos neked akkor sajnállakPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Csupingo
veterán
Mind a kettő hdmi port rossz? Ha nem akarod gariztatni és mondjuk fhd-n használod, akkor elég lehet egy mezei dvi-hdmi vagy dp-hdmi kábel, vagy átalakító is.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha kényelmetlen lenne gariztatni, szerezz DP-HDMI adaptert és megoldva..
-
Dreamshake
csendes tag
válasz Speed® #29217 üzenetére
100% hogy a csati nem tökéletes.
Haverhoz átmentem tesztelni mindent. 2 különböző kábelnèl is ha picit mozgatva van a kábel elmegy a kép. Átdugva a 1060ba hiába mozgatjuk semmi. Ráadásul random módon mozgatás nélkül is előfordul a néhány mp-s képkimaradás.
Viszont nincs másik kártyám, így érdekes lesz 1 hónapot kihúzni :/
Ráadásul azt néztem, a gamingX már nem is kapható, így ha nem javítják hanem cserélik jó kérdés hogy vajon mit kapok vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Dreamshake #29214 üzenetére
Ha biztosan a VGA csati hibás, gariztasd vagy szerezz DP-HDMI adaptert.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Dreamshake #29214 üzenetére
Alapesetben bármi nem rendeltetésszerűen működik akkor persze mehet gariba,azt nem tudom hogy javítás vagy csere lesz e.Ha tudod nélkülözni kb egy hónapig (általában minimum sajnos)akkor én vissza küldeném.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Bib
őstag
Srácok freesynces (48-144Hz) monitornhoz be kell kapcsolni vagy érdemes a bővitett szinkronizálást is ?
Valamint a VSR-t wqhd esetén? Valamint a chill működik bf5, forzáknál, Codww2-nél? Ezeket javasolja aktiválni.
Köszi előre is ezekről a felvilágosítást. -
Dreamshake
csendes tag
Sziasztok,
Msi Rx570 gaming X kártyámon a HDMI csatlakozó érintkezési hibás. Ha megmozdul a kábel, érkezik a sötétség
Illetve a hiba akkor is jelentkezik, miikor nem mozdul meg a kábel, csak úgy van. De az csak ritkán. (ezügyben kérdeztem is már itt a fórumban amíg nem derült ki h a csati a szar)Kérdés a következő:
Ezzel a hibával tudom gariztatni a kártyát?
Az ország másik végébe szól a gari, feleslegesen nem szívesen postázgatnám.
Az ilyen típusú hibákat javátják? vagy cserélik a kártyát?Köszi a segítséget
-
-
HSM
félisten
válasz rasotamas #29211 üzenetére
6-magos i7 2010 óta kapható btw.. [link]
Más kérdés, hogy marketing okokból nem nevezték végül i9-nek, hogy jobban pörögjenek a sima négymagos i7 eladások.
Csak a középkategória lett "bealtatva" erre a 4 magos olcsón gyártható konstrukcióra, szerver, HEDT fronton szépen folyamatosan ment a fejlődés, nem véletlen volt ott kapásból készen a 18 magos i9-7980X [link], mikor szükség volt rá egy évvel ezelőtt, X99-be is volt már 8 [link] (ez ráadásul 2014-es) és 10 magos CPU is [link].[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kolbi_30 #29210 üzenetére
Leginkább pont a kora miatt nagy szégyen hogy azóta milyen keveset fejlődött az intel és hogy milyen brutálisan jó, tartós és kiváló ár-érték arányú ma is a 2600K. A sima már nem annyira de azért mág az is elég jó bár inkább egy K-s i5 kéne.
Minden i7 a te szavaiddal élve "egy sima i5 ht-val".
A legerősebb 4mag/8szál i7 a 7700K csak 20%-kal erősebb azonos frekvencián mint a 2600K, és nem beszélünk nagy eltérésekről, 4,5-4,8GHz körül tunak a Sandy Bridge-ek, delidelve 5 körül az újak.
Mivel nem haldt sehova az intel kénytelen volt a magok számát növelni így lett a régi i5 az i3, és 2 magot hozzádobtak 2 magot az i5-i7-hez.
Könnyű valamit lefosozni mert régi, de ha a 7 évvel újabb alig tud többet akkor nem olyan szar az. Persze 4k meg 1080Ti/2080 mellé nem tenném, de 1070ig bezárólag nem cserélném le.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
lovas001
aktív tag
válasz #40729088 #29199 üzenetére
Figyi én 580 at tettem az fx 8320 mellé fix 4,8 on járatva. Ahol kevésnek érzem a procit ,1-2 régebbi címnél vagy nagy 64 fős bf szerókon mondjuk feljebb dobom a felbontást és fixálom a játékot mondjuk 60 fps en és kész is.
Igen igazuk van a többieknek 1 szálas teljesítménye gyatra az fx eknek , főleg régebben okozott sok gondot , de mára legalább 4-6 szálat használ a legtöbb game , szóval szerintem nincs gáz még/már az fx el.
Ha bejön a jövöévi jóslat megjelennek ryzen 3 as sorozatok akkor gombért lehet majd venni ez első gen-t belőle
ram árak is lefele mennek szóval ha marad is még most tartalék a RX 570 ben késöbb majd jól fog jönni azNem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
-
HSM
félisten
válasz #40729088 #29204 üzenetére
Nem arról van szó, értesz-e hozzá vagy sem, hanem hogy a kérdéseid témába vágnak-e avagy sem. A topik címe: AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580
Hogy hány éves vagy, mennyire tartod magad hozzáértőnek, milyen más, nem topikba tartozó VGA-ra akarsz vagy nem akarsz downgrade-elni, milyen viszonyod van az FX CPU-kkal, azok a kérdések NEM ide tartoznak.
Egy-két érintőleges ide nem való kérdés oké, de amikor már többen írják neked, mi a helyzet, és továbbra is kötöd az ebet a karához, és jönnek a kérdések (akár már korábban megválaszolt kérdésekre is), rakásnyi OFF-al ráadásul, az bizony felvet problémákat. A topik címe ugyanis nem Szz85 privát techsupport.
Benne van az ÁSZF-ben is: [link], lásd "OFF" kulcsszó.[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz kisselandras #29172 üzenetére
De a 1050ti fasorban sincs az 580 hoz képest..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
r0
csendes tag
válasz #40729088 #29204 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem tudsz és kérdezel; viszont már én is tudom milyen géped van. Nem kell minden hozzászólásban részletezni . Az is hogy mi hajt ki mit, felhasználás kérdése. Van alkalmazás/játék aminek inkább cpu, van aminek inkább gpu erő kell. Ha számodra szükséges dolgok megfelelően futnak, akkor no problem.
-
törölt tag
Nem tudtam hogy ide csak zsenik írhatnak akik full mindent tudnak összevissza kérdések ht ha nem tudom akkor meg kell kérdezni , azért összevissza mert nem tudom . Te mindent tudtál mindíg soha nem kérdeztél senkit ? Nem hinném . Mindegy , aki rendesen válaszolt az összevissza kérdéseimre annak hálás vagyok a segítségért , aki meg idegesítőnek talált a tudatlanságom miatt az meg így járt húztam is innen a f@...sz...b..a
-
törölt tag
válasz Pécsi gyerek #29200 üzenetére
Hát ez igazán kedves tőled . Az a helyzet hogy ez fórum tudtommal és azért írtam ide kérdéseimmel mert itt vannak hozzáértő személyek akik tudnak válaszokkal szolgálni. Az én gyerekkoromból fiatalkoromból kimaradt a számítástechnika a gémelés . Felnőtt koromra gondoltam összerakok valami gépet amivel tudok munka mellett szórakozásképpen játszogatni. A nevemben ugyanis a 85 a születési dátumom és igen beismerem hogy 34 évesen hülye vagyok néhány dologhoz , és itt kerestem a válaszokat , ha ez zavar akkor sajnálom cimbora
-
veterán
válasz #40729088 #29199 üzenetére
Egy merő talány vagy a számomra. Elárulod mit akarsz?
Egy RX460-RX560-1050-1050Ti szintű kártyát szerintem kihajt a procid, de ez nem jelenti azt, hogy az 570 semmivel ne lenne gyorsabb mellette mint a 1050Ti, csupán azt, hogy egy erősebb procival gyorsabb lenne, hagy benne kicsit. Nem olyan sokat szerintem.
Hagyd a géped ahogy van és játsz!! Ha van fölös pénzed és a gépre akartad dobni tedd el egy befőttes üvegbe és írd rá hogy PC, ha majd gyengének érzed az új játékok alatt előveszed.HA mindenképpen mostazonnal akarsz erősebb gépet akkor meg menj át a milyen gépet vegyek topikba, írd le mennyiből mit akarsz és szívesen segítünk.
Ha van mondjuk 60 ezred ami lett volna a második 570 akkor eladva az 570-et meg a mostani konfigod tudnál venni egy i7-4770+GTX1070 kombót szerintem használtan ami durva fejlődés. Annyira nem számoltam, lehet 70-80 is lenne az ára.https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durrogtass
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest