Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz Aprósólyom #46478 üzenetére
Acer Predator XB253QGPbmiiprzx 144Hz
Nekem ezzel szépen visszavette.
-
ETOM
addikt
válasz Kis Tigris #46023 üzenetére
Ez amd driver dolog. Itt nézelődnék: [kép]
-
ETOM
addikt
válasz Destroyer91 #45970 üzenetére
"Vagy az Adaptive Sync opció ugyanaz, és ha nem, ezt érdemes bekapcsolni? "
Igen azt kell bekapcsolni, hogy menjen a freesync. -
ETOM
addikt
válasz ridiculous #45921 üzenetére
Már FullHD-n is necces a 4GB sokszor.
-
ETOM
addikt
Nekem csak egy gondom van az új driverekkel kifagy az Assassin’s Creed Odyssey és az Origins. És már jó pár verzió óta. Néha lassan javítanak dolgokat.
-
ETOM
addikt
válasz Nuada herceg #45258 üzenetére
De okozhat ilyet a ram. Probáljátok meg teljesen alap bios beállításokkal (2133mhz-s ram frekivel, hogy kifagy e ugyis)
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Köszönöm a válaszokat. Igazából azért az 1070-t nézem ki mert ez van számomra elfogadható árban használtak között. 2560x1440-hez gondoltam jól is jönne a 8GB vram. Csak ugye ezek a gari nélküli dolgok eléggé meg kell nézni kitől vesz az ember és akkor sem tuti..
(#42653) Gyuri27: Ebben van valami. Csak már nehezen bírom.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Most én is ugyanúgy használom hwinfot stb. mint eddig. Ha ez a gond jöjjön elő.
Azóta már cseréltem monitort és a kábel is más.
Cseréltem a procit/alaplapot is.Kb. év eleje óta szívat amikor átjöttem i5 rendszerről. VGA/táp ugyanez volt. Esélyes a memória gond nálam.
Már kérdezni akartam ryzen topikban csak várok, hogy így 2133MHz-n tényleg jó lesz e.A kártyám alapon megy jó ideje. Semmi fesz csökkentés stb.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz raziel01 #42148 üzenetére
Nálam is van ez a probléma. (nem napi szinten, véletlenszerűen inkább) De mióta 2133MHz-n megy a ram nem csinálta.
Viszont ilyen megoldást is találtam:
"Resolved by installing w10 without chipset drivers, AMD ryzen master, monitoring software and using the pro enterprise GPU driver. Pretty sure it was a driver issue."Lehet, tényleg a chipset driver lenne a gond? Én most még várok így csinálja vagy sem.
Mert lehet memória kompatibilitás gond az enyém. Bár ezt sem értem létező összes teszten átmegy még 3200MHz-n is és sosem fagyott ki terhelés alatt. Idle meg fekete képernyők random.[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz tesz-vesz123 #41737 üzenetére
Az sajnos a 75hz-s verzió. Ami alzán lenne az a best buy. IPS, 144hz, állítható magasság stb. Csak eléggé kelendő.
-
ETOM
addikt
válasz tesz-vesz123 #41721 üzenetére
Én AOC 24G2U-ra várok csak úgy rendeltem, hogy pont elvitték az utolsó darabot.. 58k lenne
-
ETOM
addikt
válasz tesz-vesz123 #41718 üzenetére
Milyet vettél pontosan?
-
ETOM
addikt
válasz DaFunk1511 #41273 üzenetére
Nincs mit remélem jó lesz! Biztos az a 2666MHz? Az szerintem a régi 1600-s lesz [link]
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz DaFunk1511 #41232 üzenetére
Próbáld meg 2933MHz-n én most itt tesztelem még nem kaptam fekete képernyőt mióta 2133-2933MHz-n járatom a ramokat.
Egy próbát megér mindenképp.
Ja most látom h nem enged más beállítást ezt hogy érted? Még az a320 lapomon is lehetett ramokat állítani rendesen.
Én úgy csinátltam, hogy XMP betöltöttem alatta meg lelehetett venni MHz-t alacsonyabbra.
1600AF ha nem tévedek 2933MHz-ig támogatja a ramokat. Ezért próbálom én is ennyin.[ Szerkesztve ]
-
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
Wattman furcsaság, hogyha alvóból jön vissza a gép nem érdekli a beállított venti profil?
Felébresztem a gépet és nem mennek a kártyán a ventik.. pedig ha kézire van állítva akkor nincs is zero rpm ugye. Szóval vissza áll alapra.Másnál is ilyen? Legújabb a driver.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz FoxiestFox #39081 üzenetére
Egy ilyen csipogás szerű hang mikor indul a játék? Antilag meg a többi opció miatt is csinálhatja.
-
ETOM
addikt
Nálam még nem volt olyan driver aminél nem felejt a wattman.. pedig gyors indítás off.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz Cingáriusz #35707 üzenetére
Biztos írni fogják mások is, de szerintem a crossfire felejtős jelenleg.
-
ETOM
addikt
válasz Pécsi gyerek #35228 üzenetére
Nálam csak indításkor volt egy ilyen villanás zölden/rózsaszínen most ha jól láttam nincs.
-
ETOM
addikt
Jött egy új beta driver: [link]
"Some system configurations may experience green color corruption after install of Radeon Software when running Windows® 10 May 2019 update."
-
ETOM
addikt
Sziasztok! 19.7.1 driverrel megy valakinek az MSI Gaming App? Eddig működött, de most hiába állítom be, hogy led off ugyanúgy világít.
Nem szívesen használom ezt a progit, de máshogy nem tudom kikapcsolni világítást..MSI RX 470 GAMING X 4GB a kártya. 6.2.0.86-t próbáltam ez a legfrissebb elvileg.
-
ETOM
addikt
Gondoltam rá, hogy csinálok profilt csak ha bios buherált akkor azt tenném valahogy rendbe elsőnek.
(#34366) gbors Meglehet, hogy nem gyári mert csákány kártya volt. Bár nem tudom, hogy állapítsam meg más gondom ezen kívül nem volt vele. Mivel érdemes belenézni biosba?
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Mennyire normális, hogy ki-bekapcsol a ventilátor ha eléri az 58c-t kártya? Vsync bekapcsolva játszom szóval értem, hogy nem melegszik fel annyira. Csak érdekes, hogy pont 58-60c között megy és így leállítja magát majd bekapcsol. Hangja szinte semmi csak érdekesnek találom. 0-24% között ugrál ab szerint.
MSI RX 470 GAMING X 4GB
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Üdv. 19.5.2 driver nálatok menti a wattman beállításokat? Kivan kapcsolva a gyors indítás, de folyton visszaáll.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
SAPPHIRE TRIXX V6.8.0
Ezt a verziót nem ajánlom. Nálam eddig a két korábbi verzió tökéletesen működött. (igaz csak a világítást kapcsolom benne)
Ezt felrakva viszont azonnal bekapcsolja a kártyán lévő ventiket 900RPM-re. Vissza téve a régit jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest