Hirdetés
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz 1100yearsago #12078 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztást. Nekem is ref 5700 van (ASRock), nincs tuning a gépemen, de nem is volt BS, talán egyszer. Azt betudtam annak, hogy a Win10 alatt kicseréltem a gépet Intel Skylake-ról Ryzen 1-re, és nem telepítettem újra (lusta vagyok mindent újra rakni, de előbb-utóbb meg kell csinálni). Így használom a gépem, nincs gondom sem a VGA-val, sem semmi mással. Illetve csak annyi, hogy közben használt RX 470 esetén állandóan elfelejtette a Radeon Software a venti beállítást, de az máshol is gond, szóval általános. Az 5700-nál nem állítom a ventilátort, de gondolom is sem jegyezné meg.
#tarcsad
-
KRoy19
őstag
válasz 1100yearsago #12078 üzenetére
Ne sértődj meg azon amit most mondani fogok, de élő példa vagy arra, amiről itt beszéltem a múltkor.
Oc-zol, de ha stabilitási gondod van akkor nem az az első amire gondolsz, hogy esetleg nem 100%-osan stabil az OC, hanem az AMD driver az első gyanúsitott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Delta Force (2024)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest